Sign in with Twitter

Username:

kaum tolob @08_kromengan Malang,Indonesia

Golek ramban

771 Following   574 Followers   14,726 Tweets

Joined Twitter 12/28/11


@gilaangmuh @goal Edan kon @faizal_ramadha @LFC @ManUtd Ngarepe yo ngono iku @goal Maen tanpa bek murni i yaopo @MALAYSIAVIRALL Tak kiro korban arek teknik mesin @dhionovaldi_ @LFC @ManUtd Meki @LFC @ManUtd Kurang emalue serge @selegenje_ Cok lek mu menang dan gol e penalty, fix wayahe demo turun kejalan @lonerisnn @yantolol Obat nyamuk @atticus1997 @arshamaulana Kok gak ngetag mbes kon? Maksudmu opo?
1/17
2021
@Nus_Minus @atticus1997 Martin thao lebih cocok @ardasatata @pakantono Ancene jembod lare lare @MFebrySet @pakantono Halo sobat m riduan lintas generasi @yantolol Terkadang ngetweet podo koyok omong taek @iffagano @yohanessilvano @pakantono Tetap serabutan crew @veggyberry @pakantono Bari ijab qobul mbek aws mallaby @yohanessilvano @pakantono Pegawai plantation @mprizHAH Angel lek musuh celatuan malang raya wwkwk @fahmibudi32 @pakantono Bari ngecor embong, tapi raiku melok tak cor
1/16
2021
@tamaraprvsss Uwes gendeng @tamaraprvsss Vaksine wes sampek bwi ta? @achmadilhamk Aqua https://t.co/nx6b8CBpE9 @blablablad0orr Nadah uyuh @iamcrewmate Kebiasaanmu lek iku @satriachandrayw Aman pol @MFebrySet Mosok yo bedo
1/15
2021
Pisan iki adus ndek parkiran https://t.co/L0EKg2YxBzJuancok nguras jeding sampek banyune entek terus mati lampu dan gurung adus, lali lek banyune gae sanyo. Oalah cok… https://t.co/qaGTXvBldm @tanyainrl Boba tim @raseksi @zulfikarera Ket cilik divaksin kolesterol https://t.co/tFPGIz6okV @zulfikarera Tasty proof;)Sarapan vaksin sek lur~ https://t.co/2SAxFnHexZ
1/14
2021
@asumsico Wapres cukup habbatus sauda @BIS_BAI Ate vacancy nang ndi? @Pasukan_cakra Tau ndelok gak? @zulfikarera @Kevinadriant Moleh panjen seng ati ati le https://t.co/Azt5Y93bZ4 @galsssgadot @txtdrberseragam Kerek!!!
1/13
2021
@zulfikarera Macak kuli cek iso entuk porsi kuli https://t.co/NSz52k80d3
1/12
2021
@atticus1997 Selama iki kon kabeh cangkeman??? @arshamaulana @galsssgadot @FarhanUlaA Lonzo vs lamelo koyok ula vs aji, mek e kon seng gapenak
1/9
2021
@yusufadena @pramaidaska Wkwkwkw cok i @pramaidaska Info kendat? #plavon
1/8
2021
@abahgembos87 @pakantono Tulung samean sapu larak an @dlhkotamalang
1/7
2021
@ArJK58 Buener polTas iki mikir sampek mumet @novannopret3 @atticus1997 @zulfikarera @yantolol Idene sopo ngono iku? Pasti diajari masmu
1/6
2021
@ArqasasPutra Info @zulfikarera @txtdaribencong Mlakune mirip GTA San Andreas @lonerisnn @Box2BoxBola Jimmy napitupulu
1/5
2021
@Box2BoxBola Opo jare wasite munyuk wes @midiahn @rahmadranh Mirip pol mbek kon bocil @Kevinadriant
1/4
2021
@novannopret3 Kerap terjadi @veggyberry https://t.co/ZksgnojZcW @abedboi Aipon opo eslen @saya_mas_tommy Ditunggu dikosan ab tiap weekend @zulfikarera Mbendino butuh diparani a @rezkysi Siap ndanMenuju hari H urip melok daendels @FarhanUlaA @lalapaann Ohhh selama ini cuman temen, udah temen sering berantem pula.... hufftttt membosankan😪 @rezkysi Minggu ngarep ae gas @rezkysi Edan
1/3
2021
@Muhakbarhabibii Info panglima polem? @alkalin___ Cangkemu
1/2
2021
@raseksi @satrioyogaa Curute @azadinpraditya Lek gak digabyok i mbokmuInfo nanas muda? https://t.co/xL33ySYVSBHepi nu year dari kami dialas purwo https://t.co/5DQHqC3sVj @babykyoong Kaiba ternyata kak seto https://t.co/hkMirkeSZB @evrimazp Gendak an terus mosok gak dirabi @Imaassa__ Daftar ruang guru ae mbak beres
1/1
2020
@lalapaann Ditunggu updatenya boskuwh
12/31
2020
@yusufadena @pramaidaska Foto terlampir https://t.co/TN9sHC2yih @yusufadena @pramaidaska Wes koyok geng kapak, kurang dibuka klambine @raseksi @satrioyogaa @pramaidaska Siap mengarungi dunia perkopian malang raya
12/30
2020
@tipoxxy @detikcom @detikhot Kerap terjadi dikalangan persahabatan @rezkysi @frxdboy @erickmanurung @depresionistaa Jancok fadhil maen tiktok jelek
12/29
2020
@rezkysi @monamonymonster @Choirinaisya @Mutiarapuspaku Kenopo kudu aku anjeng @mesiirr Cocok ambek dodol sticker arema ndek arjosari @Mutiarapuspaku @rezkysi @Choirinaisya Suombong seng wes halalan toyyiban
12/28
2020
@frxdboy Yang hadir, belum tentu kadir https://t.co/OeZQWSjav8
12/27
2020
@blasphemers_ Same energy https://t.co/ceejGBOKGu @jawafess Miftahul Jagrak @yantolol Wayahe nangis kenangan ambek kudanan @YokoTH https://t.co/KcMQe4962FInfo penjagaan nanti malam? https://t.co/u9AIwxDshW
12/25
2020
@zulfikarera Info Bartender?Mobat mabit crew https://t.co/AWNxk5MyfE @Muhakbarhabibii @rjdamara_ Heem bener optimis aja dulu :) @eldaaldine Arek taek
12/24
2020
@Evnsyh_ “Mimpi itu gratis, realitanya itu bayar org dalam” @lalapaann Bang irlan, bosnip, pol pp malang raya @pakantono Harta Tahta Warisan Keluarga @hrdbacot Mbendino cangkruk yo penak
12/23
2020
@ChampionsLeague Imam nahrowi @satrioyogaa Terus seng cocok dadi mantri sopo capt? @raseksi @Kevinadriant Kesimpulane lek ngetweet ojok nanggung, “pengen dadi dayat” @raseksi @Kowalskuyyy Kwkwkwn jancok cilikane stepin @radobaker Mirip drembes gak mbuak @atticus1997 @arshamaulana Cok iki singel a? Wes koyok pencak dor @andrywaseso Bagaimana tanggapan psikolog rumah sakit jiwa? @Muhakbarhabibii @yantolol @lalapaann @aditiyakumara Omah dewe with kapal api
12/22
2020

0