Sign in with Twitter

Username:

sapiosexual

992 Following   2,022 Followers   52,026 Tweets

Joined Twitter 4/11/20


MASUK FORBES UNDER 30 ASIA. Aaaaaaaaa 😭😭😭😭 https://t.co/RXNKBcw3eU https://t.co/QMaBQvlmzO
Retweeted by loui ☆ミHarry sang 22 yesterday, Taylor worked out with willow , what’s next John M dance to all too well 10 minute version… https://t.co/pnpJfV2M3S
Retweeted by loui ☆ミDIVORCED PARENTS https://t.co/d3YsJy9wH6📽️| @Harry_Styles sang a snippet of @TaylorSwift13's '22' to a Fan for their birthday "I’m feeling 22" https://t.co/GkuoIqT6Md
Retweeted by loui ☆ミhari ini masih jumat ya kirain udh weekend aja hxhejfhqjufjcu
5/27
2022
@gggrammers adna studio tapi uda tutuppp @atifswift13 lesgaur then @gggrammers maaciiiy @kindnesspunk97 cium memek q @kindnesspunk97 ciuman dong klian @kindnesspunk97 hHAHAHAHAHAHAHHA aganya ada yg trauma nichsp mau ak makanlaper bgt @serheine 😭😭😭😭 @susinswift KNP YAH @inf3ri0rity minta tolong mba2 lewat @serheine im obsessedself-date🥴 https://t.co/F5P0ynX5zoliterally no one says using english = smart, they said it themselves… but well… at least they are being self-awareapaansi anjing??? https://t.co/buNtyzmd38 @cliffthamess @agannyi THIS!!! @agannyi Maudy Ayunda ini bener2 contoh dari rumus sukses yang dikasih tahu guru lesku dulu, Sukses = Kemampuan Ana… https://t.co/QkGcJ4BGka
Retweeted by loui ☆ミgaji pertama cuma dr 8 hari eligibility ishh pdhl pgn nerima fullNOT HIM LISTENING TO THE REMIX https://t.co/bLDTVh8WBO“reputation” - Taylor Swift (2017) https://t.co/Djc9yXKT57
Retweeted by loui ☆ミbantu pilihin foto dongWhen Beyoncé forgot she was human https://t.co/XodoNfGPFw
Retweeted by loui ☆ミforcedly have to accept the reality that some dreams are meant to stay as dreams forever and have no chance to beco… https://t.co/r2JoMcbVKHshe said “anyways” https://t.co/QHTzLOlXe0Rihanna’s power is completely undeniable https://t.co/oLBCoxgYk7
Retweeted by loui ☆ミSince Rihanna's last album : Drake released 5 albums Ariana Grande released 4 albums Taylor Swift released 4 album… https://t.co/4nBmRJZof4
Retweeted by loui ☆ミhe dragging you @rihanna https://t.co/2wfElQO7Ob
Retweeted by loui ☆ミ @RihannaPedia retweeting this bc im feeling like it todayYALL I SAID YESSS😭😭💍💍💍💍💖💖💖💖💖💖 someone asked me if im depressed
Retweeted by loui ☆ミto all the people who took someone else's genuine love for granted..... does it make you feel sad? that the love th… https://t.co/onFLSeTirj
5/26
2022
get a job https://t.co/uhIy7iKtJyliam payne shamelessly cheating on his fiancée and his fans saying stuff like this is something so crazy to me https://t.co/Z9vXXK506O
Retweeted by loui ☆ミ @jgnpakepedes kurang ciumanx @US4GGI gk bs sy boti binal @clairdeamor riil aypijet appointment tomorrowtanerelle for playboy https://t.co/v0NSDHAzn9
Retweeted by loui ☆ミ @US4GGI tried this once & when i tuang the cereal, all the milk pd nyiprat ke baju gue. never doint that shit againnew fav emoji😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 @eskrimangett ajarinlirik2 nya the weeknd bener2 triggering banget buat gue anjingggg its time to really boycott him & remove him from… https://t.co/bDhBPZAkwB @diatasnormaI tal illness yeah @diatasnormaI at least i have a man🥰been blasting off the table for 5 days straight wtf is thisflo milli shittni coworker gue ganteng banget ya allah gue grogi mau tektokan sm ni orgserotonin boost for today https://t.co/OPX4WcbylR
5/25
2022
people will scream penyebab akhir zaman to gay couple walking around together but not this https://t.co/OumXYQXn2y @PopCrave @taylorswift13 HITTTtaylor picking ME! instead of this smash-hit chart-topping multiplatinum global hit potential as the lead single of… https://t.co/l5QPMDXiCxfolks, i TAKE BACK every negative feedbacks or slander i threw towards lover. as of today, i declare that love is d… https://t.co/gw52MPlZoN @aripotatotea @xo_dreamyy i know....but still its sending me @xo_dreamyy the "YES" is taking me out
Retweeted by loui ☆ミ @aripotatotea @xo_dreamyy NOT THE SENT FROM MY IPHONE @kaylapooiskoo @xo_dreamyy bro he playinHAPPIEST BIRTHDAYYY to this fellow aiesec-er, one of the COOLESTT person ive known >.<🎂🎈🎉🥳 @eraticism https://t.co/XxFESS4HNQ @toleranshi literally so unprovoked😭 @why_setiawan janda @Kimiaa5SOS @SUSHlLlVE hes not going to fuck you lol @chronosphiere SAMAAAAAATaylor Swift once said... https://t.co/JbszPpOK3m
Retweeted by loui ☆ミ @cielozamora15 LMAO BYEE
5/24
2022
@HotBoyPancaroba met nugas kaBITCHHHHHHHHHHHHH😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 https://t.co/cLi8p9lnZB @theeluvvbelow @Mimi22962154 Shit would’ve scared the hell out of me. would’ve had my ass in there like EXPECTO PAT… https://t.co/MQFTv13JS8
Retweeted by loui ☆ミ @HotBoyPancaroba dick appointment kh @HotBoyPancaroba 🤣🤞🏻ni smua grgr update an tmn2 ghuwe pd ngedate smua kan w jd mau jglg nyaman sndiri tp klo ad yg ngajak ngedate y ak gk nolak sieyup thats it! on my tumbang era rn @lazeneno NAURRRRhttps://t.co/TdbQXRZoug https://t.co/TeUJner8Z5
Retweeted by loui ☆ミbut still no dick appointment?? the universe is being bitchy @ me again i hate it hereon my perek era @rinnnaihujan betarung kita @rinnnaihujan gak dlubeen a month since im single & it feels good fr @HotBoyPancaroba rihanna if u talk ab the real vers if u ask me @HotBoyPancaroba ngaca yh @FLUIDEITY omg the BARZ kickin booand when he disconnect me and then what @taunieuitb riil @bottomdiningrat let the games begin @HotBoyPancaroba silit mbledos @Novembersson what if i shoot my shot https://t.co/jGcx3HgTGS#desperatefreakand when i make a move and the what @HotBoyPancaroba memek mbledos @bottomdiningrat omg real are u coming to my wedding @bottomdiningrat jodoh me thinkzgue bingung mau nikah di negara mana yg udh legal same-sex marriage soalny gue udh di acc di linkedin sm doiNOW HOLD AWN—— LANGSUND DI ACC??!?!?!(!( https://t.co/XwEj13R8RKya allah siapa ini cowo ganteng di linkedinMaudy Ayunda adalah bukti nyata bahwa semakin berkualitas seorang perempuan, maka semakin berkualitas juga laki-lak… https://t.co/cJzUG1SMII
Retweeted by loui ☆ミ @itsmontyj shouldve known that back then
5/23
2022

0