Sign in with Twitter

Username:

marla @____singer Indonesia

a villain in many stories, a guide in some. politically incorrect. atlet profesional akrobat nasib. bukan anon, come at me bro. #TembokKuning #SofaMerah

478 Following   835 Followers   23,483 Tweets

Joined Twitter 1/10/10


@slsbltc Ada timmy, eruben, sama darys jg
2/28
2021
Ngl me sad afPAMAN!?!?!??! PAMAAANNNNNNNNN!??!?!?!?!?
2/27
2021
@CallHerAbigail Menjaga kepercayaanWith the fabulous @slsbltcPreview gondrong https://t.co/jxtlBeAWcR https://t.co/joJ10lq2P3Tick tock tick tock. @concubine__ Enakan pake totole vitAwesome plot as always https://t.co/ZPC1OAjTXV @mandsterbate I can confirm @bang_bar0n Awas nanti panas dalem @mastourbabe Aku Tuhannya @bang_bar0n Maukah kamu menjadi orang dalemkuJet fuel can't melt steel beams https://t.co/gxYa27Baso
2/26
2021
The echo chamber. @cursedkidd Tntu sj,, @bang_bar0n Asli gua nyari nyari daritadi apa ye kayanya gua bisa bisa aja nikmatin band populer, baru ini gua setuju @bang_bar0n Simpen 1 buat w kalo udah keluar di andro @shittybourbon Ngga, semua ada porsinya😌 @virgaynity Udah liga inimah @m3gumiii All whitenya pake kostum koboi biar ga cewe bangethttps://t.co/wjzNqYplos https://t.co/B9PD9wxB0APunya kulit ngga mulus itu privilege. Either u can invalidate your loss in social competition due to beauty bias at… https://t.co/Ymq7nL0hRk @CallHerAbigail https://t.co/DCjAHbe4nL @CallHerAbigail Ayu activated a trap card! https://t.co/m7VW6bLQi0 @pepsicko I have a meme for that https://t.co/nSixMzQv6u @ElgarLouee @Dmurr68 Or overall fulfillment ability @pavlahmad Diva keren banget👍 @gerardijne @CallHerAbigail @Kowalskuyyy 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️ @CallHerAbigail @Kowalskuyyy Karena kuliahku yang DO itu peminatannya manajemen sumber daya air😀👍 @CallHerAbigail @Kowalskuyyy Kasian gua ni sekali kalinya gua googling buat jelasin plesetan 😭😭😭 https://t.co/4G50Ucjum9 @CallHerAbigail @Kowalskuyyy Itu yang bikin jakarta banjir kalo jebol @CallHerAbigail @Kowalskuyyy Kartulampa @widahta @sang_reee Selalu out of the box malna @beenaous INI FOTO LAMA @Kowalskuyyy Muliho aku butuh kartu
2/25
2021
@akunusam @_devalo @sacriledgy Subuhan dlu stadz @akunusam @_devalo @sacriledgy Kapan berakhir stadz🙂 @mastourbabe Cold lah @mastourbabe https://t.co/rhmloJ6C11Which you can order some here https://t.co/FD1mHAIqUeSame goes with @jaticarta not getting tired of wasweswos or @baryoism not getting tired of hot takes hotter than hi… https://t.co/xB3sQsrBdP @ElgarLouee @mastourbabe Kirim gua aja menunya, ntar gua tawarin anak anakThis is literally me circa 2019 @ElgarLouee @mastourbabe Amannn @ElgarLouee @mastourbabe Boong dia mah mostly merem, kadang merem melek tp ngga sampe melotot @ElgarLouee @mastourbabe Sini kalcit kaowlaowkaowlaow @ElgarLouee @mastourbabe Udah gan 6 hari tanpa gejalaPost an image of yourself as the final boss without downloading new pics. https://t.co/MgZyZ0ab7p https://t.co/fe6w5gpxAG @ElgarLouee @mastourbabe @cursedkidd Inisial a psti artidjo alkostar,, ttip salammIconic https://t.co/DrCT4m5rp1 https://t.co/3KKnsb5EjL @widahta Ud
2/24
2021
Qt this with your bangs era pic https://t.co/JUMl0VXoh6 https://t.co/9pY5CorNEc @ankerleci Oki @ankerleci Kabarin ak @CallHerAbigail Ayu bertanya TL menjawab https://t.co/rvUQnENe3TAnjing ga sabar potong rambut💯💯💯 https://t.co/g2YmNVRXNN @orcql Ni gua setuju soal chat, doi yang jelas salah di kasus di paviliun puisi, udah ngaku juga bocahnya Yang lain masih abu abu @ankerleci Sini pulang @Kowalskuyyy @Aermani_ Sejak kapan lu gajian tanggal 24 @jaticarta HA https://t.co/Hsu8dBE4cL @ansiboi @backjoyski @jaticarta jare rasah direken wae. oke.Jugemu Jugemu Gokō-no surikire Kaijarisuigyo-no Suigyōmatsu Unraimatsu Fūraimatsu Kuunerutokoro-ni Sumutokoro Yabur… https://t.co/mGQE2fv6Wt"Komm, süsser Tod" https://t.co/9RJswPOu3PThis one's gonna be a bit controversial but I'm standing my ground. https://t.co/iIHyGBdgGFThen of course this mad man. https://t.co/x4LXttKMgTOk first we talk about this guy right here. https://t.co/Iv8J2WFsBb https://t.co/zlyhT6nKH1 @sudjiwotedjo Tumbase teng pundi mbah?This is the only picture out of like a dozen pictures where they actually managed to find my goddamned face Fucking computerI know what you did at Guantanamo Bay https://t.co/nZsycLnao8 https://t.co/esLrploWK2 @akunusam Udah gaada yang percaya stadz
2/23
2021
It was about 3.30 when I suddenly had an urge to write. Now it's almost 5p.m. in the morning and I might be regrett… https://t.co/geifidQdT0 @nopaluwu @30secondbloom Nasi bekistinghttps://t.co/2ULW99Gb9S https://t.co/cRuQrgnbhYhttps://t.co/xRoqOg8mWG https://t.co/NMNH6LA2qW @kontempoLer Sori aku stockpiled dudu blackpilled @CallHerAbigail Cpat pulang @ansiboi Chadpocalypse is real😭 @Hanapuyyy And thunders. Don't forget the goddamned thunders. @radiokehed I swear english ver fight club (and choke and other palahniuk's) book is on a whole different levelhttps://t.co/yuG7nldYXu https://t.co/Ajfk8hBwPfNo offence but social media platforms have given us a false sense of access to the point where we think it’s accept… https://t.co/Di1u3ELoJX @erlindaanatasha Gara2 film the copy of my mind jd pengen hidup miskin tapi romantis in the middle of metropolitan… https://t.co/fi9H93E13Mcomfort book, comfort album, comfort movie, and comfort TV show (ver 2) https://t.co/DnkSxA3p9fcomfort book, comfort album, comfort movie, and comfort TV show (ver 1) https://t.co/53B7wAHIvO https://t.co/jBUJOrta9pUnrealistic (in casu: inflated) expectation occured as a consequence of imbalanced exposure to reality. https://t.co/VIidsJ8RCp
2/22
2021
@CallHerAbigail Normalize supporting zeke for eldian sterilisationOne who lives, may catch a plaguing disease; a disease whose symptom, as suffered by one, is longing to live more l… https://t.co/pS9X9tI6fOThe spotify The recent profile search https://t.co/ezNqr9cXFY https://t.co/5HvhctZUOx @coupdelecrivain Main sama anak anak J lagi💀💀💀 https://t.co/gtLoYzxRvA https://t.co/9wRuPdmNrZNi pelakunya @Aermani_Emang keren banget marketing pejuang retail toko buku https://t.co/Awq7TczNGv"There's nothing wrong with having your favorite food. The foods that you know will make you feel good. But someth… https://t.co/73Tv0FUMZh @Hans_nif Ngegame mulu kontoooool @akhibaka Mr. Muscle @lio_kevins https://t.co/cN3Z8YYeCUHatred.
2/21
2021

0