Sign in with Twitter

Username:

A C O N G @_an666a KOPO NEVER ENDING STORY

private love, small circle and happiness~

909 Following   1,569 Followers   43,332 Tweets

Joined Twitter 2/25/12


2poe deui isuk ulah waka tumbang ๐Ÿคฎ
12/9
2022
@nopayayaya @SUNDA_FESS sikap ๐Ÿ˜Ž @willbeboyss @SUNDA_FESS didikan tongkrongan @Syifaaawww @SUNDA_FESS ga menjamin attitudenya bagus @petapa_genit_69 @SUNDA_FESS naha kitu um? wkwkngaganggu kieu flu ๐Ÿคง @_SURABI_ @jarangterjadii ulah nincak ka saluhureun @jarangterjadii didikan tongkrongan @SUNDA_FESS hayang di hargaan? maneh kudu bisa ngahargaan batur. @limp_bizquit @bdngfess awal mula kehancuran dan mengenal blok s :( @kadalbuntunc @FOODFESS2 hayu @limp_bizquit @bdngfess kuduna jadi pamajikan urang ngan di cancel wkwk @bdngfess b aja @limp_bizquit @RyanBach07 @marrd55 @SUNDA_FESS jackie mard @limp_bizquit @RyanBach07 @marrd55 @SUNDA_FESS paguyuban atraksi bandung raya @limp_bizquit @marrd55 @SUNDA_FESS hihi meledak @limp_bizquit @marrd55 @SUNDA_FESS nyari pacar di twitter aja udah aneh, ucap si japrut ๐Ÿคฎ @RyanBach07 @marrd55 @limp_bizquit @SUNDA_FESS @ @marrd55 @limp_bizquit @SUNDA_FESS dih @limp_bizquit @SUNDA_FESS @marrd55 ga punya mantan anak twitter ๐Ÿ™๐Ÿพ @piaaaaaxyz @bdngfess https://t.co/KcB7hsGOcLwarkop bdg ๐Ÿ˜ญ https://t.co/EbfRhcT0m3 @limp_bizquit da garelo apanan :( @Ailurophillee_ buru ikutTERAKHIR!!! kuota gila-gilaan terbatas, kapan lagi? https://t.co/pEtP5Oo6pu
12/8
2022
@bdngfess ๐Ÿ‘€๐Ÿปngahodhod ๐Ÿฅถ @crepeschocxx @bdngfess ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ @petapa_genit_69 @anggifatmah @bdngfess apa nich ๐Ÿ˜Œ @Alwaysdalkhom @bdngfess candid apanan :( @emirashapa @bdngfess bicik kabupaten @mysyuuugarrr @bdngfess wkwk rujit ya :( @Ailurophillee_ @bdngfess sieun kaget tea :( @bdngfess ๐Ÿฅฒ https://t.co/YtIbHOsSEGpolsek astana anyar kena bom kah? @badutts update terakhir sok sok iraha deui kaburu musim panas wkwk
12/7
2022
hese molor kieu boa tanda rek beunghar :( @RyaanRamdhani sae yan, barudakan unchjani tea madevv ๐Ÿ”ฅ @petapa_genit_69 wae ๐Ÿ‘‹๐Ÿพ pasti aya @jarangterjadii coplok teu? @jarangterjadii tapi kanjut badag kan? @anggifatmah perasaan mah suka bohong @jarangterjadii payu wae ben di base lendir mah wkwk @jarangterjadii jiga foto jang fwb ben :( @anggifatmah perut kondisi kan @limp_bizquit ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ https://t.co/HfNnJJcdnl @petapa_genit_69 mana foto batikmu kawan? @anggifatmah bupati rek kamana eta?samsung? https://t.co/XOd5amwGsX
12/6
2022
@lov4rrr berisik sayangtes urine maneh, ngacapruk @lov4rrr @panggilajaez ๐Ÿ‘€๐Ÿปpaket komplit, udah mah berdonasi terus dapet lanyard ditambah di follback sundafess, limited edition. yuk, buruanโ€ฆ https://t.co/viG8ZgNjNn @CowboyyFromHell @bdngfess anyinglah di tumbalkeunsok https://t.co/JoIBNZ9hqe @badutts @panggilajaez anying, indit mblo @SUNDA_FESS aku di rep @ttmymoodb terlihat jelas @panggilajaez ๐Ÿ‘€๐Ÿป @panggilajaez nyari buat jajan shafeea ๐Ÿซฃulah weh aya pencairan teh :( https://t.co/RvaoAxPCOt @yasamiduana_ lezatos @SUNDA_FESS pagi-pagi dah kangen anak kecil mainngucur ๐ŸคงSampurasun barudak ! Kumaha damang? Inshallah ya! Begitu pula untuk saudaraยฒ kita yang saat ini terkena dampak Gemโ€ฆ https://t.co/VUJXPUXe94
Retweeted by A C O N G
12/5
2022
https://t.co/uCs0OuZr3Pโ€ฆ https://t.co/uCs0OuZr3P @Sackboy__ @Alone_At_Last @saviormerch29 iyaa dong @jarangterjadii @Alone_At_Last @saviormerch29 wkwk lain karena urang @jarangterjadii @Alone_At_Last @saviormerch29 edan nyak ๐Ÿ˜Œkorupsi sampai mati - @Alone_At_Last t-shirt by @saviormerch29 https://t.co/ouElGbRXIi @Ailurophillee_ maaf :( @62barbarr ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ @nunnssky_ paling cicing di imah terus kasarean _- @lov4rrr kebon tangkil mah peuting ayana @petapa_genit_69 enakeun euy, btw jadi kang aduk ayeuna mah?wkwk kasarean @petapa_genit_69 ciamis um?
12/4
2022
@slechteconditi meuni papah :( @slechteconditi geulis wae si adik @bdngfess nanya ke diri sendiri ya?https://t.co/Ptk8rYrJAG @teuapalatuh @SUNDA_FESS asli ih padahal geus siap memberantas yang uwu uwu @teuapalatuh @SUNDA_FESS iraha? didieu mah ga ada tempat ngopi :( @teuapalatuh @SUNDA_FESS wkwk aslina atseu, hayu ngopi @SUNDA_FESS nyari pacar di twitter aja udah aneh, ucap mamang japrutmeresahkan, block! @panggilajaez ga ngajak๐Ÿป๐Ÿซก https://t.co/UGAhsqcNUG @RyanBach07 ayaaa @RyanBach07 berisik @BlueHooligan___ rendos cengek weh nyak jeung nteh haneutwkwk ๐Ÿ˜Œ https://t.co/FEiLb6QMLD
12/3
2022
@BlueHooligan___ bubur mang otong mantips @anggifatmah @nunnssky_ nuna kadang-kadang ๐Ÿ˜Œ @cioensa ๐Ÿ‘€๐Ÿป @nunnssky_ bacot diam
12/2
2022

0