Sign in with Twitter

Username:

currently operated by the new admins

686 Following   12,945 Followers   48,360 Tweets

Joined Twitter 9/7/19


a lil message from the new admins 😊 https://t.co/Th6VdCHQA9 @chipotteIe supposedly yeah @chipotteIe ur phone keeps on listening to u have u tried turning off mic settings on safari dll?ANJINGGGGGGGGGGGGGG FITOOOOOOOOOO AKDNRKDMWLDMELFJELFMWODMELDKORKWKENRKDKKRK 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😳🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥳 https://t.co/BRC9zi8jIubaru pertama kali ngisi pertamax karena pertamina lagi ga ada pertalite i feel rich all of a sudden @thiwegrandishy gak ngerti juga mungkin referring to dom/sub stuff idksociety if the word “instagrammable” never existed https://t.co/RzjPzdYlZw
Retweeted by -BBC SEMBUH https://t.co/5bBrx5R6kV @jsscaprmrth oouuuAAAAAAARRRRGKJHHHHH @firapuh iyalah gila siapa diahttps://t.co/ujBtKLzBjm https://t.co/OZUcMvJyCehttps://t.co/is2JN0pUtx
Retweeted by - @crispinoirr @therapissed_ idk why i dont vibe with her HAHAHAHAH SORRYpov: you’re the kid your parents never wanted https://t.co/sUEQqHYebm
Retweeted by - @ZeroSuitCamus @BonkyMoon Fuck it, see you all in the soup https://t.co/9uIvNJ20IG
Retweeted by -OH SHIT OH FUCK ITS HAPPENING https://t.co/5lECCZwTTQ
Retweeted by - @_kittygal ⚠️ 5 strings bass ⚠️
Retweeted by -Doris Yeh from CHTHONIC 🖤 https://t.co/zc6yhijXhv
Retweeted by - @therapissed_ BASS GIRLSSSSS @dugongz OOYA BELOM JUGA APAKWOWKWOWKW @dugongz gue jd deg degan kanHI https://t.co/KvVHoW3Mun @dugongz meninggalahahaha udh tinggal bentar lg ya https://t.co/vGsmzA0z1u @tedaintmosby GOOD LUCKKK @luckystardusts aneh bgt sumpaj @jjjjeremih iya HAHAHA BINGUNGthis is what tom nook does if you don’t pay your final house loan https://t.co/TeNWiMmIEc
Retweeted by - @ZoldyckSzn Dora https://t.co/dWaRpq1kcW
Retweeted by -orang gue di tangsel kok dioper oper sampe ke lampung lucu banget 💀 https://t.co/oAWPtKWFo0https://t.co/I6vBg8kykM
Retweeted by -confusing as FUCK HAHAHA https://t.co/7ZuuhMVCz0 @Pramudito27 iya udah berkali kali HAHAHAHAHAH pada bisa nebak gue gak relijius sama sekali terus akhirnya diingeti… https://t.co/ZDM5DaSbTTwajib nonton https://t.co/ki9U9iRS79https://t.co/lPQMw6wUri
Retweeted by - @kontempelir @robustmadness HAHAHAHAHAHADoraemon tattoo
Retweeted by -✨ giveaway lingerie part 2✨ Aku mau giveaway lingerie yang ku beli dari sunnybrightclosets seharga 399k size L (b… https://t.co/tFMTNuQ7FL
Retweeted by - @MrStaq @shuuuuuuushhhhh anger is an emotion u absolute creature
Retweeted by -https://t.co/LJxTbB1dgp
Retweeted by -https://t.co/VWpouKXVJi
Retweeted by - @demamkodok for real? shock @brielle_ad @Toryynoble I’m sorry am I fucking confused or did he straight up say “No Science” .... ppl r proud of… https://t.co/W3urwaEpMP
Retweeted by - @KyleKashuv https://t.co/Kpkmo1uLG2
Retweeted by -sakjiw 👍 https://t.co/p8UE4FRJhphttps://t.co/U3QdpUd2Om
Retweeted by -awkarin vs deddy corbuzier (Alice in Borderland, 2020) https://t.co/vy4s2G8SbS
Retweeted by -https://t.co/szMdyGsQUb https://t.co/9QFS03Xlcb
Retweeted by - @kalengsardien HI SHMOL KITTYKebanyakan nonton keanuagl: https://t.co/SGAipW6IVa
Retweeted by -still not over this https://t.co/B5Xmy6QBOXbinatang lambang setan semua!! sampe kodok sama chameleon juga!!! https://t.co/Co8cgHvhi2DINOSAURUS SETANNNN AHAHAHAHAHHWWHHWHW https://t.co/n6SQCCc8jmNO ACTUALLY im gonna shower put makeup on and take my car back from bengkel🥰milea keluar anjing gue di depan https://t.co/84iHm8JPRM
Retweeted by -dosen gue gak pernah ngotak ngasih soal susah banget uas genetika GILA mau tidur ah im scarred for the rest of my l… https://t.co/WniXVcuiSZ @pointlessfin both are still soda @param_prasetyo soda jijik bgt man
12/14
2020
ya allah uas genetikamentally i’m here https://t.co/z8adAenGg2
Retweeted by -Lowkey hurting but let’s just repress it bc ✨PRIDE✨
Retweeted by - @kopiasusu LINK IN BIO FOR CRACK REVEALdamn is tiktok fyp just 18+ pov and ppl taping themselves now i guess i'll have to scroll thru my followings aja sekarang @_kittygal Seketika jadi conversion therapy.
Retweeted by - @febryrufi link pls kakkk penasaran @mhmmd_fdl ih bener in my case gue gak pernah ngomong kaya gue gak religious or im not a het tp tiba tiba aja disur… https://t.co/yc0wQs99LZ @mhmmd_fdl out of all the 5 psychologists and 2 psychiatrists ive met i only like this one psychologist bc the rest… https://t.co/XbcSiE6ylSTherapy isn't for everyone. Or to put it more pointedly, *therapists* aren't for everyone. Most therapists are stra… https://t.co/bWVaU3zEsD
Retweeted by -subhana rabbial ala wabihamdih https://t.co/T6eanpoyvm
Retweeted by -after a long time of debating with my own head i have finally decided to not sell my switch to downgrade to a switc… https://t.co/beG2ecMQarIni pada makan apaan ya cakep2 bgt
Retweeted by - @wiIburarg me https://t.co/SvGyaSSzyt
Retweeted by -Once you see Cookie Monster, you can’t unsee it. https://t.co/WjypbMJ8Zf
Retweeted by - @kopiasusu ENGGA @mhmmd_fdl nooo dont kill urself ur so sexy ahaLmao bye https://t.co/9xfY0hDgvX
Retweeted by -so people be taping themselves and upload it on tiktok now? ok then https://t.co/L9C8LHUjK8kapan yaaa :( https://t.co/FHpDi9kWjPBEAUTIFUL https://t.co/4SLNa2B4PwNgeri nih ceramahnya. Bisa bikin perang saudara.. https://t.co/ldwGHXRMOJ
Retweeted by -Made my Cyper Punk character what do you guys think? https://t.co/zzQaXbNtRA
Retweeted by -am i bi or pan this is all too confusingManifesting https://t.co/2bXPJVj5u1
Retweeted by -my back goes kretek kretek my head goes nyut nyut
Retweeted by -HEHEHEHEHHEHE https://t.co/UEfQrV2ykUmalam https://t.co/MaoWfoHVEo
Retweeted by -Why is no one talking about this?? https://t.co/Hrq9LEtoIn
Retweeted by -hampir ten mil anjingggggggg dan udh harga temen BEING A CAR GIRL IS SUCH A BLESSING AND A CURSE SKNDRLMFLEMDLREM MAHALcherokee gue baru pertama kalinya banyak parts yang diganti and now im BROKE broke fuckJAHAHAHAHAHAHAHAHA LUCU BGT https://t.co/j2GCh1H4PkNow he’s playing in it 😓 https://t.co/rGyoSsw2HY https://t.co/UrhstqcGUR
Retweeted by - @whoozah_ so u dont hate soda!! 😅 @whoozah_ but root beer is flavored soda so u dont hate soda @saminawathona ga sih ga sampe gitu cuman soda gaenak banget udah masa kemanisan juga @jocularrrrrr IYAAAAAAAA @saminawathona OK HI SODA IS WACKanyone here hates soda too?I am no longer a santa denier im a santa believer the christmas spirit is real 🙏🏼🙏🏼 https://t.co/XOJfaK8PlI
Retweeted by -
12/13
2020

0