Sign in with Twitter

Username:

(first of all fuck u n ur conspiracy theories) aspiring herpetologist, baker, photographer, and petrolhead i guess🤷🏻‍♀️ bio quiz every 25th👉🏻👈🏻

665 Following   11,752 Followers   42,744 Tweets

Joined Twitter 9/7/19


Naruto when he remembers how the konoha ppl treated him but still shows up to save the day https://t.co/HgW1PbkCwG
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTsi kurir suka iseng ya bun https://t.co/jwgiJOYxCD
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVT @lausecost enakan lagu gereja @lausecost i love lagu gereja @yinfutang engga beb bener bener dari kapan gitu awalnya masih ada music news lain deh makin lama jd kpop doang trs makin kesini bts doang @sajangniim_ engga sama sekali HAHA😭 @yinfutang gatau kaya setiap hari i wonder why my tl is flooded with bts tweets eh pas liat di atasnya ada tulisan… https://t.co/28WzDXE6Vqgummy teeth is super fucking adorable @yinfutang IYA AKU StresSSS @sajangniim_ OMG SANTAIII aku bingung knp music topics bts doang isinyai will post my halloween outfit tonight @kontempelir @savanisme EDGY PAKE U @febryrufi kacau kak kan suka heran gitu di timeline kenapa bts semua padahal aku ga follow akun mereka atau fans m… https://t.co/NH0Cwshpy1tolong topics music bener bener isinya bts semua not even other k artists or something cuman bts doang!!! twitter s… https://t.co/BxRceFRPQA @akulalatbuah sesuatu yg kebanyakan itu gak baik!!! @v3gana YESSSRemember kids, "wù jí bì fân."i follow music topic on this app tapi yang muncul bts terus :/ @mhmmd_fdl aku cuman suka kaya 2 songs yg lain b aja kirain bakal enak banget00.15 mulai berfikir gimana ya uts gene nanti 😄 (((🤧)))
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTHi. I know it’s Halloween weekend but we are still in a pandemic. Covid is alive and WELL. The numbers are still gr… https://t.co/1BgB7Zv9VT
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTGEMES BANGET 😭😭😭 https://t.co/10VPNyYdZK
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTBUNNY'S EYELINER GAMEEE https://t.co/JZaqZz5ovT @aiman_syz HAHAHA RELICbene literally said i have a fetish for ugly animals wtf https://t.co/3BECYfy5SL @soendala U HAVE A CAT?! @soendala eh kok enakcraving peach teai miss my dead cats @axelsusanto_ kinda have bunny teeth so i guess @xximbecile stop exposing my brainapa ini ya https://t.co/SDukOrA2cSheidi klum taun ini jadi apa ya @notwilona @keuraeji JAILbang imbesil pls stop retweeting my weird tweetsMedia briefing on #COVID19 with @DrTedros https://t.co/KBQXSOxDIq
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTANYWAYS jadi pissy lagi tp im so happy for kak royyan and kak shofiyall couldve just stopped at ngucapin lancar and semoga langgeng UGHhow do i Stop existing
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTstore shopee luar negeri be like Gaun Musim Panas Bergaya Korea Jangka Sorong
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTcomments di video ilustrasi wedding kak royyan malesin bgt dah pake acara "hari pata hati se-demoan" yall rahim anget people weird @kontempelir EMENGGG @strawberrychaoz KSNKDNDN TALL BALINESE CATBOYhey mamasjust incase u didnt know IM NOT LIKE THE OTHER GIRLSjust incase u didnt know IM WEIRD @strawberrychaoz YEEEEYYY 😍 @strawberrychaoz does this mean u have a catboysmegmaBOI JUST release it already @ladygaga This was too much for me https://t.co/AfhPF6D9Ck
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVT @dwinayaal ABIS BANGOR SEMUA AHAHAH @sagittariruth no maam i keep on trying to like it but i cantwoi ketawa dagingnya cuman sisa segini and i dont like paru. yaudah. https://t.co/Zj0MPwiy6G @virgaynity Aneh BGT SIH AHAHAHAanother clue https://t.co/yh3NI5CNUgstop https://t.co/tghNYqZQRi @kochemeong kocak bgti can smell carrots from 3 ft awaywill always be my fav https://t.co/B1N1cfpM6s https://t.co/F40Zs5SXRm
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTudah lama gak denger andromeda and it sounds so good? @kalengsardien yesjust started crying https://t.co/GgJv3z1rS3
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVT @ladazaa HAHAAHAHAH😭😭😭😭 DUITKU TIBA TIBA TIPIS LAGI KAKfav kpop group? and why? — sekarang gak tau sih tapi dulu pas masih hardcore fan bigbang https://t.co/F4jPGAx6mwdeleted shopee and tokopedia✨Pernah ga https://t.co/GNRbDwMs3w
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTdo u guys know Bunny, the dog that can basically talk and is a part of a scientific research about dog’s cognitive… https://t.co/8uudU2PH3A
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTBut if I honestly put a collection of these photos on your floor right in front of your feet, then what? over a h…… https://t.co/WeX2Un5Meghttps://t.co/oO1gPSbc9F
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTManifesting https://t.co/c7P5p6mdOd
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTperasaan kemaren cuman borong shopee but cheap stuffgue ngapain aja sih my bank acc nominals udah cacat lagi @nabilaia mirip banget sama kak nab sumpahA very strange but honest question. I would like to sacrifice all the precious photos of my wife especially for y…… https://t.co/A1YQYiP09Vhp gue masih ngenalin wifi kampus😢😢😢 https://t.co/oKRYSlwfRa @ayambberkah ayo nona saya jemput @strawberrychaoz DM PLS??helllll yeaaaaa https://t.co/pujrg7iWoXthe virgin lg sholat https://t.co/O6G5O6CaCr
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVT @strawberrychaoz SEREM BGTterlalu idealis https://t.co/nbLhlNmdWEIf I was buried in the ground, with only my head sticking out and you made 100 euros every time you walked on it …… https://t.co/huNdsqn0sU @ikeafancIub HI AKU OTW BALIK ILL MISS U AGAINnungguin bus. shoot some questions 👉🏻👈🏻 https://t.co/whbcsnsWjy😭😭😭😭😭😭😭 this vid made my day tbh https://t.co/K9fTqvoHJO
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTThe Mandalorian S2E1 up on Disney+ https://t.co/9w6vTBSJPe https://t.co/KX2Yyh0bQK
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTyang makan udang gak dikupas psikopat
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVT @mahdinosaur AI DONG FIL SO GUDdisclaimer: not my nene but my bf's nene. hehe.HOLY SHIT THIS NEW BMTH X BABY METAL THO???? FUCK YESSSSSSS
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVT @cumakatamosi neneknya cowok gue lolyall mad at sambel dipisah marahin geprek pangeran lah jangan gueNENE❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ cuman ketemu 10 menit tadi😢 https://t.co/SOGP1vHI1jwoi halloween costume gue udh lengkap pollbribing grandma https://t.co/pkDAgGUvMchttps://t.co/Ccpqym3uGV
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTgood afternoon!! say it back. pls. https://t.co/yyH3LKykyjSetiap anggota kelompok presentasi pasti ada yang gak guna guna amat
Retweeted by SAVE KOMODO FUCK THE GOVTMARTH IS TOO LOUD https://t.co/qbeIgNWPn6
10/30
2020

0