Sign in with Twitter

Username:

definitely not the most deafening noise you've heard

314 Following   128 Followers   1,466 Tweets

Joined Twitter 9/1/19


Mohon maaf kalau selama ini @_wokeupolder Iya ganteng kok sayangMulai besok saya akanPake kaos item celana item w seneng bgt berasa jeremy bolm padahal genduy sih it's ok @_wokeupolder @https://t.co/hxevzp3J5J
Retweeted by brian @_wokeupolder https://t.co/3gY2kcQvjr @fnxxql Ada siapa aja rede nowwhat if...shin guard cover concubine by converge but all our amps stop working right when the breakdown hit https://t.co/WZxlH44Oq4
Retweeted by brianhttps://t.co/SblONkbMwv @aftrmg W dah kebayang nih kalo fadel liat pasti beli @STDgia Gi @_wokeupolder Hehe @magiaconatus Mau la @magiaconatus Jaaaaaaa https://t.co/5aZ0HPRCxeEnak banget ditampar sama komentar yutub @magiaconatus WkwkwkRight now, you're happiest when you'refull video https://t.co/wtq2SygI0V
Retweeted by brian👩 Tiap hari baca Naruto ngapain sih 👦 Ini jalan ninjaku: https://t.co/C1SV5yKWR3
Retweeted by brianOw em ji https://t.co/OoFcub4VZNhttps://t.co/nIwDMp0cf1!! https://t.co/X3h6bMKpsG
2/16
2020
Salah satu lagu yang merubah hidup saya no lebay https://t.co/rDXC7XfgBq @babyrade @ndttr :) @babyrade @ndttr https://t.co/eJEmkUaIp6 @babyrade Link yg bangsat lain donghttps://t.co/wo8cpDLA60 @Hasmyy Hati2 @STDgia Ehhhh @toomi_nico Buset ka tomi @STDgia Min di efeks gakakaipinheel kemarin bagus banget 😭 https://t.co/jSykVWlRRK
Retweeted by brianYou should've killed me when you had the chanceIni rangorang ngapain pada ke kelapa gading bikin macet aje bgstTerpentaL https://t.co/hiDZAwpatv
Retweeted by brianI started watching this at work and now I just want to punch my dad https://t.co/gTDrr0ZTon
Retweeted by brianThis is your brain on GULCH. Drop out of school do Gulch punch your dad watch the full set from @TIHCfest on… https://t.co/cVSmTfwiAo
Retweeted by brianthis makes me want to commit war crimes against the United States https://t.co/bINZBn5LxV
Retweeted by brian
2/15
2020
VangkeulWowEnak juga kerja @magiaconatus Mana ga ada woodcabin @magiaconatus CieeeAlig sih kalau bikin list nya lagu. Album oke lah https://t.co/sbNlxX5Znu @_F525 政府に方針を変えさせるのは出来ない相談だ @_F525 Udah jago @RayRahman @DBAnthony @Nina_Corcoran @emmaggarland A couple tracks aren't on Spotify, but 97 are! This is sequence… https://t.co/1OWVboa8V9
Retweeted by brianOver a year ago, @RayRahman asked if I wanted to do this list and I agreed, as long as I could pick my team. It's a… https://t.co/iP0YcgfKfr
Retweeted by brian
2/14
2020
New Stranger MV祝100万再生ということで記念にイントロのギター弾きました。 コードも同時に弾いたから音源完コピではないですが! https://t.co/ozUiiczFyX https://t.co/SllIqlbBoY
Retweeted by brian @_Joph Ini gua di kantor selalu pesen yang half https://t.co/Ad6hRc4Qqq @_Joph Oh ini belibsetengah ekor yop asikKelakuan adek kelas aku😭 https://t.co/iZXHCqw7vQ
Retweeted by brian @_Joph What ciken @oddmeters Kurang @AnggaPPh "Maaf masalah ipk kebijakan perusahaan strict banget sih mas, coba daftar program yang"👌👌👌 https://t.co/8WBJvMdAZPHalo Om @aparatmati, @pelorrian, @thisisyudhis boleh minta bantu disebarluaskan? FOR SALE! DUA tiket POWER TRIP… https://t.co/5QbdfUgYxI
Retweeted by brian
2/13
2020
ayo lah ke jepang lagi gilsmy all-time favorite couple. pondok kayu vibes. https://t.co/bIcFGnRUR3rare footage snk 2017 japan tour https://t.co/aufYk5UFOzMade an ignorant decision before leaving Tokyo. Shouts out to Sumire Yoshida of @staffsaisai for having the coolest… https://t.co/g9YKQFUw9V
Retweeted by brian5 shows to get to know me: K-On! Yuru Yuri Kiniro Mozaic Non non Biyori (probably) Love Live! (μ’s only) https://t.co/iTTH6L7U9G @magiaconatus Panutankuu
2/12
2020
Me approve https://t.co/IENKcby0N7It has to start somewhere It has to start sometime What better place than here? What better time than now? https://t.co/ukNDEF8TCr
Retweeted by brianI’m donating $2,500 to live musicians on Twitch today, I really want to grow the “Twitch Musician” community over t… https://t.co/cIjU9NlmhH
Retweeted by brianJadi gini guys di tempat ini saat saya sedang tipis dan beberapa kali kejadian beli nasi sampai tempe eh tempenya d… https://t.co/kWdZSswBy7Nominasi best tiktok of 2020 😂😂😂 https://t.co/HhSIBYsye1
Retweeted by brianStars Hollow 😿😿😿 @starshollowia https://t.co/PXJznDpA9h
Retweeted by brian"It's not that you won't be happy again, you just won't be the same as you were before'' - @starshollowia https://t.co/wHf9QoHv3J
Retweeted by brianBuset buset
2/11
2020
@hmyslf Sbat
2/10
2020
Tadaima brader @novarowisnu Maaf :(Ogitu broTiny Moving Parts - Caution (live in jakarta 2020) https://t.co/Luoeb00lic via @YouTubeBuset busetApaan sik https://t.co/WzTecwhA7qIt’s quite possible that me covering @intoitoverit in the style of Screeching Weasel is the best song I’ve ever wri… https://t.co/1MIUNejep1
Retweeted by brian @magiaconatus @jaluambara_ @rioaditya_ @mpazzhole @_F525 Gabusah mention gua karena gua ga bakal ikut
2/9
2020
If I may get spicy for a moment https://t.co/lg28fnBPsa
Retweeted by brian @magiaconatus @rioaditya_ @mpazzhole @_F525 @jaluambara_ Sori cantHarmonisasi Amarah. https://t.co/Blno57clJN
Retweeted by brianAkses kelapa gading semuanneh gmn sih @Melarrrr https://t.co/H6poPU8eBYPada ijo iyalah ga ada yang berani lewat https://t.co/LO3CFiqWzyAnjer baru liat w video ini, liriknya bagus. 🤣😂 https://t.co/GrwHrxnSxq
Retweeted by brianLET ME IN I’M TRYNA FUCK https://t.co/hd4aPwTlpE
Retweeted by brianhttps://t.co/ViY8fTOqQwSurem https://t.co/Vr00hMH8mM
2/8
2020
SINGCIRIPIT https://t.co/ZwazoRQ5g5
Retweeted by brian @jaluambara_ Ajak d9ng braderAnjeng https://t.co/bquuSkrLFR @Hasmyy Hbd!chef liat chef @ArnoldPoernomo https://t.co/yZaiLqffGb
Retweeted by brianStars Hollow - Tadpole at Shinjuku Nine Spices (2020/02/06) @starshollowia https://t.co/m1mpXWVvo6
Retweeted by brianWait for it https://t.co/KRceWdhzC6
Retweeted by brianShafnya raprt bgt takut ujanIgnasbeceng show pertama 2018 ya https://t.co/ANt00BvLxfGils ignas beceng naik terus 2x bangga @ignasaur https://t.co/irRfKf7O7w
2/7
2020

0