Sign in with Twitter

Username:

definitely not the most deafening noise you've heard // @cubfires //

451 Following   164 Followers   5,109 Tweets

Joined Twitter 9/1/19


[NEWS] Pengumuman Mengenai Operasional Teater JKT48 https://t.co/rRgfeys4uw
Retweeted by bryantCrazy. What a story. Best investigative journalism piece I read in awhile. Thanks, Bloomberg. https://t.co/pN4ZQeNalp
Retweeted by bryantMusik lemah https://t.co/1Ws9LuTAXBPertanyaan pertama up: https://t.co/DSSCkJIfyeAq di percakapan bahasa jawa kantor https://t.co/x9laCQr3WS
6/16
2021
@Vvachrri Itu cuman alasan lowskill untuk membenci band terbaik @sonsssonn @BusterBorrr Kita bersahabat brouuuw https://t.co/cfKrqinKs2 @BusterBorrr Heaters???Setuju nad, kecuali heaters Deafheaven itu mereka udah kasta paling bawah dah ga usah diajak ngobrol https://t.co/GVX7kc6SdoNgumpulin niat heheh https://t.co/gmHoo3y89Q @spit_fountain Kaapan sih latihannya waktu itu @rclnatasyaa Otwhttps://t.co/8hz9LC6GPl
Retweeted by bryant @housesitter_ the idea that horny and sad exist as opposite ends of a continuum is the stupidest thing i've seen today
Retweeted by bryantam so glad im not in my 20s posting this kind of tired diarrhea and that my only music conversations are generallyโ€ฆ https://t.co/l3ZjXXdG8z
Retweeted by bryantcoldplay pemilik hati @iamnotfussed https://t.co/peSDNDRduc
Retweeted by bryant @spit_fountain Kelurin dong video kita main ininirvana's "smells like teen spirit" but played on my synth https://t.co/QzbabqKbob
Retweeted by bryanthttps://t.co/9Ja5PfXmS6
Retweeted by bryant @sarifidris Sebuah petuah bijak dari https://t.co/0V1l0uWe8u
Retweeted by bryant @tifsap https://t.co/cWjDwbneiL @blckbubblegum Uy kenapa tsg gua @anggapph2 Ga TL lo isinya macem2 deh
6/15
2021
https://t.co/DpbeFmwjwq Im addicted to you Donโ€™t you know that youโ€™re ๐Ÿ‘๐Ÿ‘„๐Ÿ‘ โœจTโœจOโœจXโœจIโœจCโœจ ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Ft.โ€ฆ https://t.co/uVfMo1aQO9
Retweeted by bryantDude you @LLTypeWriter @a_screendoor https://t.co/8U13qMpFBh"Gw ngefans banget sm Fall Out Boy" "Lagu favorit lu apa?" "Get Busy Living Or Get Busy Dying (Do Your Part To Saโ€ฆ https://t.co/ShJJSkfrbb
Retweeted by bryant @blckbubblegum Uyhttps://t.co/L6SiTpVkOy
Retweeted by bryant@ everyone: cek dm tiktok @blckbubblegum Yah gabisa rtiwttSebutkan 3 lagu RHCP: 1. eeyo wismbodaseeyo 2. Giberwey 3. Neng neng nong neng nong neng nong neng neng new
Retweeted by bryant @randygoh @maghfirare Congrats kak! @magiaconatus Diplomate weh @magiaconatus @fadelledaf Dia senior kita anak FH Unpad @magiaconatus Bro boleh gw bagi whatsapp lo? Congrats! Gue brian btwALHAMDULILLAH HI UNPAD
Retweeted by bryant @nadilawantari_ reminisce nanti kak semester 5 matkul studi gender xixixi @fiachuuu Makasih"Mom, can "No, we have I have Great Great Mass Mass ofโ€ฆ https://t.co/zH2q1YGGUm
Retweeted by bryantAlhamdulillah HI Unpad!!https://t.co/GJSPxt3l4NEmang kenapa kalo cuma suka creep https://t.co/DdFoKPVGl9
Retweeted by bryant @nadilawantari_ Asik
6/14
2021
Rangorang berbakat sekli bermusik @copathetic_ Di blutut asa sarua @copathetic_ Audiofil ni bangBerhenti merokoklah @disasterhead Sori boz ga akan kepancingSalah satu achievement dalam hidup adalah pernah diberi label: https://t.co/KWY3IcyVuA @magiaconatus jangan lup besok bgetwit https://t.co/UqbsR0y3lK @joyjoyjoyiiiii @Melarrrr @LLTypeWriter @magiaconatus @fnxxql @anggapph2 Aku sekip omhttps://t.co/c5Rzjd2wim
Retweeted by bryant @RDTNDR Apaan dah wk
6/13
2021
Tidak ada alasan lain yang lebih genuine untuk memiliki telecaster https://t.co/M2cWoYpvD4
Retweeted by bryant @fiachuuu Aku mau kakhttps://t.co/WCKlqAa1Gw
Retweeted by bryanthttps://t.co/OTJdNfAsJcPOV orang daerah habis kena akal-akalan orang jakarta https://t.co/UxRyL5BcGE
Retweeted by bryantI'll repost this meme any chance I get. https://t.co/K1mm9IEiiU https://t.co/lo8hny2tRW
Retweeted by bryanthttps://t.co/DYIH4zIbrE
Retweeted by bryant @Lanksparta Pakar nih @magiaconatus Smartbqmd apa kakskrmz4lyf https://t.co/XkBNIyOlj9Ahh feels good to be in a band again. Thanks @Livingroomgear, @ShnobelTone, and of course @JohnMayer ๐Ÿ‘Š https://t.co/PQVGhOdXIH
Retweeted by bryant
6/12
2021
https://t.co/Op2Uf3bckV
Retweeted by bryant @spit_fountain Lo duelist bro?Kapam #emonightjkt lagi weh https://t.co/1GxuuLAJRpโ€œMantep-mantepโ€ -kata temen lo abis lo kelar manggung.
Retweeted by bryant๐Ÿคœ๐Ÿป๐Ÿ’ฅ๐Ÿค›๐Ÿป https://t.co/LTgPdQtqKn
Retweeted by bryantGood Night https://t.co/C6tPdEyiis
Retweeted by bryantMashallah https://t.co/Fqa9dvTN3t
Retweeted by bryant @pophariini Sidoarjo nu metal ๐Ÿ™๐ŸŽถ๐Ÿ”ฅ https://t.co/78z0sRB9Pf
Retweeted by bryantKpn yDeafheaven : https://t.co/5MyfmyoMyM
Retweeted by bryant @blckbubblegum ChubgtYoung 'uns https://t.co/ke0aBCTZ7R @_SpringFever Rekomen ga nih seriesnya?i will not change my opinion that you are kontol https://t.co/ZDqwcuVo0x
Retweeted by bryant
6/11
2021
@_SpringFever Tontonannya sama kayaDeafheaven making nonmetal record means foxing makes a metal record lp5. Everything must find balance
Retweeted by bryantAku 10 tahun lalu: https://t.co/3U22gysvm7 @nadilawantari_ SDG itu apa kak?He's more punk than a pinched thumb https://t.co/CR3j17D8py
Retweeted by bryanthttps://t.co/wtMUvY5mg6https://t.co/Tvk3WC3sHS
Retweeted by bryanthttps://t.co/rKAVHozGVb
Retweeted by bryanthttps://t.co/rX8jSvyCYr
Retweeted by bryant @Melarrrr @joyjoyjoyiiiii Minggu with @LLTypeWriterWho knew @MoverShakerMI had so many members ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜‚ https://t.co/w432QwybsP
Retweeted by bryant @Melarrrr Semangat #BTSMealhttps://t.co/P9zUQW1SGx
Retweeted by bryant20th Century Boys https://t.co/c9zewSH0bO
Retweeted by bryantHello how are you? https://t.co/qdz3mFXWi7
Retweeted by bryant @blckbubblegum @BusterBorrr @__enmity https://t.co/azwOzbY2ZB @_pleasantliving @__enmity @blckbubblegum LOL
Retweeted by bryant @BusterBorrr @__enmity @blckbubblegum https://t.co/tAONzsr4Xc @__enmity @blckbubblegum Poser lo jap. Deafheaven itu BLACKMETAL, bukan sekedar METAL. @blckbubblegum @__enmity Gantian dong, kemaren udah museum liat seni rupa nah hari ini saatnya seni musik @__enmity @blckbubblegum @fadelledaf Dou iiu imissuka
6/10
2021

0