Sign in with Twitter

Username:

249 Following   10,483 Followers   4,165 Tweets

Joined Twitter 5/9/20


i miss feeling lovedmasih ga abis mikir kenapa gue potong poni
3/4
2021
when https://t.co/PgU1VAKY0W @AMATEURSAMURAl thank u arika🥺❤️ @ravenwidjajaa kapan reuni @yinfutang yes pweasei’m too excited @badgaIdidi love you❤️❤️❤️ @meltlasagna :( gamau @somikir hehehe🙈 @sanctuar1es mana jennienya:Du uu ueoeo https://t.co/DaoilQTeFW
3/3
2021
@ohllyv gapernah😀 belom kesampean @_mrafi brani-braninya anjir selingkuhin rafi @gaavriella @shahahahahabi @ayahnya ibunya abi gimana @shahahahahabi ajarin rai bawa motor dulu @shahahahahabi YUK @lilouisback gapapa sayaang i’m better now! @badgaIdidi no one but me😀 @yeurinha thank uu❤️belum pernah pacaran di bali gimana rasanya
3/2
2021
ladies: golden globe winner, anya taylor joy #GoldenGlobes https://t.co/PKJr4ZFY9O
Retweeted by pugo🧃i’m not ok
3/1
2021
https://t.co/r1BKovKIEs
2/27
2021
@badgaIdidi who called you ugly????!!? i’m ready to throw hands😡
2/25
2021
@ohllyv KOBISA:D https://t.co/r2ZejQIPaZ @innocentbatman miss u too!! did u sleep well?🥰 @pepsicko this.....kayak rada creepy soalnya udh deket dari jennie masih kecil, beda sama heechul momo @innocentbatman YOU HAVEN’T SLEEP YET??? @innocentbatman umm are u ok miss
2/24
2021
u only love me when it’s easyU hurt my feelings it turned me off . Simple .
Retweeted by pugo🧃can’t stop won’t stop https://t.co/6syrFTE0jX @veenarooth good night cutie!!❤️❤️ @glossycxxbyn good night🤗🤗 @ewncore good night to youu❤️ @catsedih good night caca sleep tight!🥰 @rayraynooo good night rayna cantik bobo yang nyenyak❤️ @ravenwidjajaa kl sama yg itu @ravenwidjajaa ohiya lupa bales wa @tttokebi good night sayang!! you too❤️ @naawiwaa good night!!❤️ @ellvinacinta nite pretty!! @somikir good night angel❤️❤️ @orchidpoison good night bia!❤️good night say it backhttps://t.co/KrhORh4RPG
Retweeted by pugo🧃 @ebiprmswr @ndaaaayum ih ebi🤫🤫 @ndaaaayum ini muka2 lagi jatuh cinta ya @skipberat member 4minute udah gapernah keliatan bareng kecuali gayoon jiyoon sohyun😌flower lamps by anna reichelt https://t.co/1PUG9JJpiE
Retweeted by pugo🧃[MUSIC VIDEO] ⠀ 선미(SUNMI) - 꼬리(TAIL) MUSIC VIDEO 🔗 https://t.co/eynRNHED6F ⠀ #선미 #SUNMI #꼬리 #TAIL #선미_꼬리_흔들어흔들어 https://t.co/lrNcIvoMcf
Retweeted by pugo🧃 @skipberat SERING BGTok pack it up aera & dongman’s daughter https://t.co/3MGuwF1aSaafter all the traumas that my body has been through, you have NO RIGHT to say anything about it. @sasawwie_ ❤️❤️❤️Pake cat woman sweaternya ka @_theweekdys 💘🤩 https://t.co/BR5rf55ImK
Retweeted by pugo🧃why do MEN think they can say anything they want about MY body?
2/23
2021
@anikleguts back at you babe!!☺️ @sybildefleur ok i need a little more time to think about it🤔💭 @athenaglaea happy birthdayyy🥰🥰❤️should i cut my hair like this HMMM i want this hairstyle since forever but me with bangs???? yuck https://t.co/yJtNoorucU @orchidpoison atau kirim ke tempat recycle khusus skincare & makeup! salah satu yang aku tau @.waste4change di ig
2/22
2021
kok bisa ya ada cewe cakep banget banget📸 Happy Birthday WENDY🐹💙 #레드벨벳 #RedVelvet #웬디 #WENDY #오늘은_웬디_Birthday https://t.co/NEDAE6bFI1
Retweeted by pugo🧃when someone remembers small details about you, knows what you like what you don’t, associates random things with y… https://t.co/RoJRAVUhvghttps://t.co/yaOYeKb9c5
Retweeted by pugo🧃
2/21
2021
@notwilona 164-166cm (beneran gatau berapa exactnya) 45kg yuk lah @notwilona ayuk sama akustay safe everyone! @ngemtot semoga cepet sembuh tantee!!❤️
2/20
2021
@innocentbatman HAHAHAHAAHAH aku liat dari storynya ibra langsung “???? fatia?? nani???”Open for a surprise ✨ https://t.co/wAzeD1q6aR
Retweeted by pugo🧃 @ndaaaayum ✂️✂️gk dlu yah https://t.co/7GfvZ59YAN @luckystardusts makasih cintakuu🥰🥰 @gaavriella diatas terus sih....naik tangga turun tangga terus kan jadinya bolak-balik cape @kedeanan muaaah @mandsterbate https://t.co/oNiDHog9Eq @riverphhoenix YES https://t.co/6McOpLPvIs @AMATEURSAMURAl yesss girl❤️ proud of you @belswen kiss me heroine!! they have 2 variants, long & curl sama volume & curl jadi bisa disesuain sama kebutuhan,… https://t.co/WGWxZGb4MQsome vacation would be nice @m3gumiii 🥰🥰 @ohllyv muah olivv @classivy thank you bb! @vikcharod tadi itu abis makan indomie goreeng @cloddre masa pingsan☹️ @ngemtot SIAPE @concubine__ masih jauh dari itu tapi aminn @vallskyyy https://t.co/rA5dcWqEJM @veenarooth noo but thank you!!🥰 @badgaIdidi LOVE YOUUUU KA DIDI🥺🥺🥺 @periiodt 🥺🥺🤍 @yeurinha terima kasii @sanctuar1es bacanya bernada yaahehe https://t.co/GwZC2Y7SXk
Retweeted by pugo🧃🍃 https://t.co/R27lTElYmQ
2/19
2021
makin hari makin ngerasa personality gue makin bland, thanks to di rumah aja👍🏻
2/18
2021

0