Sign in with Twitter

Username:

i havenโ€™t checked my dms sorry

994 Following   9,454 Followers   31,957 Tweets

Joined Twitter 9/1/20


@apeurodit cantikbaru tidur 3 jam gara gara ngerjain tugas ppsmb wowtitiek puspa โ€“ singer-songwriter, featured in Rolling Stone's list of best indonesian songs of all time https://t.co/jWRV30PZRZ
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ช @clairdeamor @noerotic km gamau bikinin akuhttps://t.co/CbLjYy9IRZ
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ชhttps://t.co/NT0T8dheBLsumpah lo pada bisa bayangin gak sih pas nanti covid mulai reda orang orang juga udah banyak yang di vaksin, trus aโ€ฆ https://t.co/cWcKHCa4ui
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ชhi im so sorry to hear that.. mau nambahin aja kalo gue jg punya pengalaman dilecehkan sm org yg sama, sbnrnya baruโ€ฆ https://t.co/TUMbzuG35k
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ชyelah salah satunya juga rapist. terserah mau komen "kenapa bAru ngoMong sekAranG" yaiya emang terlalu baik aja selโ€ฆ https://t.co/5N5jR8WFZv
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ช
8/4
2021
- calm after the storm - after a while i finally get to make another original artwork https://t.co/u9V7KrLWwh
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ช @ikoykeren IKOY u did not @budakmekdi hbd baeApriyani Rahayu if you're reading this Iโ€™m free on Friday night and would like to hang out please respond to this aโ€ฆ https://t.co/R1pCkIfsYx
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ช @deardenspeedy ORANG GILA @S3BAMAD https://t.co/wNkrODt1bHfuck coveedi miss going out with friendsgws maba ui & ugm @HOTBOTISUMMER ak"kEnaPa jAdi pAdA SpeAk uP sEmuA?!" ya justru itu seremnya. lo bayangin aja hampir semua orang ternyata pernah jadiโ€ฆ https://t.co/cSeTpYt6xy
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ชaneh banget gws deh https://t.co/MBGwMmLBsfselamat pagi gamada @goldie_so_cute aku @irxren https://t.co/GCIY2uSruy @HRJ_OSDXIV ha
8/3
2021
lana del rey - shades of cool guitar solo https://t.co/vtQCNvpJoD
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ชher https://t.co/ICLzbp9VU1https://t.co/WBydOtK4cP
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ชhttps://t.co/tDfd4pobei @jeteveeux PLS @irxren ๐Ÿ˜ @ugm ๐Ÿ˜กELOK NGEDOWN MULU @kxntet agreehebatgapapa kita semua bisatugas ppsmb gue banyak bangetwhen i said iโ€™m bi i mean i like women and him <3keren juga ni cowohuft @notreallynami congrats semangat ya @notreallynami HAH๐Ÿค https://t.co/wFHoDNDW8G
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ช @MULESPAK ANEH @soursadly hi @FearofLivingOn ๐Ÿ˜” @kamlihoe ๐Ÿ˜
8/2
2021
@ditodongg ini boleh tag mantan lo gamitha the virgin ๐Ÿšถ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ๐Ÿšถ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ๐Ÿšถ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ https://t.co/wmbjViUgXm
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ช @icapdf happy gf day @yinfutang itu mah langsung tinggalin balik aja+ valo & genshin @beeyawnse ๐Ÿ˜ฉ @nadyschile @beriberichizu @Tuzhra @http1sha happy gf day sayangku @mesademon โค๏ธ๐Ÿ˜ @sukageprekbensu freakhttps://t.co/tbuHlaTlvw
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ช @voltr4ne shes hot af ๐Ÿ˜ญ @irxren THEYRE HOT @marchtresbien SHES HOT @cybeerlatte UGH SAME @Jinji love her @bapakkautbc SPEARS @sweethingsoury wow @khansaneira I LOVE HER @bimassanss ๐ŸŒˆ๐Ÿ‘ @TT0MIEEE lo cakep bgt @ikoykeren ๐ŸŒˆ @hallevator bohong @termehekmeheq omg vinnie my straight awakening @hourlyidwoman @marinnaraz ๐Ÿ˜โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅwho was your gay awakening?girlsโ€ฆ. GIRLSโ€ฆ. GIRLSLSLDL!!!!!! happy national girlfriends day to everyone ive flirted with let us all hold handsโ€ฆ https://t.co/L68y9gSzdR
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ชhotdog ๐Ÿ˜‹๐Ÿคค https://t.co/1S0UEvmshKgws ya https://t.co/O54qIGaiRT
8/1
2021
this user needs a vacation asap
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ช @sukageprekbensu ttp cakep @sukageprekbensu ysl banget anaknya @commierola vaihappy national gf day buat semua cewek yang ditinggalin main pubg & ml @deardenspeedy thx @commierola vaila @bluberriela ๐Ÿฅบโค๏ธโ€๐Ÿ”ฅgueyang stress reply @mwufine CONGRATSG friend ๐Ÿฅบ๐Ÿ˜ก๐Ÿคฌ
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ช @firapuh @eboniwatch ๐Ÿ˜hot girls work hard to get everything they want in life
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ช @termozpsp sorry HAHAHAHA @EMILYDRIFT mau @ikoykeren akuthis vid made my blood boil. i swear to god if youโ€™re one of these type of girls donโ€™t fucking be friends w me i doโ€ฆ https://t.co/fXN3rqvYB5
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ช @222lune km makan apa tadi @ayambberkah alesannya pasti bosen padahal kita semua juga bosen bukan lo lo doangi believe him https://t.co/R3hFm3y9hw
Retweeted by ๐“†ฉโ™ก๐“†ช @bapakkautbc die @FearofLivingOn @waIIahu depok kali @dolls4prada ๐Ÿซ‚๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ฉโค๏ธ
7/31
2021

0