Sign in with Twitter

Username:

Nabila Huda @abilsuhaimi UnderHisArmpit

Actress,mummy,dream catcher & YOURS Bookings: Kupukupumgmt@gmail.com Instagram : Kupu_kupu

725 Following   742,223 Followers   50,930 Tweets

Joined Twitter 4/29/09


HAHAAAHAAH @kidweebee https://t.co/ubgGv0lYojPKP again? Takde hal mah..🤪 https://t.co/JvJOj5Pfbt
10/21
2020
Fuh..cannot brain!haha https://t.co/QURiUELAWDMindblown https://t.co/AmUoaet93I
Retweeted by Nabila HudaPray for thailand..😢 #whatshappeninginthailandBerjoget satu dewan bersama Wau malam ni. Tapi tu laa.. tekaan juri min macam was was. Saksikan The Masked Singer… https://t.co/9B9vMrNyD2
Retweeted by Nabila Huda
10/16
2020
Food Panda, Keriangan dengan setiap pesanan! Haaa gitu...😜 https://t.co/NsAIePKCbb
10/15
2020
Macamana dengan episode hari ni ? Semua dah power gila kan??! #TheMaskedSingerMalaysiaSee you guys tonight !! #themasksingermalaysia https://t.co/MYDJROC0llMalam ni 9pm di astro warna!!! #TheMaskedSingerMalaysia https://t.co/KaH45OMYvI
10/9
2020
#TheMaskedSingerMalaysia https://t.co/xYToSBhHynFinal #TheMaskedSingerMalaysia https://t.co/bhcPcaEWG9
10/6
2020
@ienahashim Hahhaha awak tak puas hati betul ehhh ahhahahaa#TheMaskedSingerMalaysia dah start!!!!Malam ni 9pm di astro warna!! #TheMaskedSingerMalaysia https://t.co/ZnGW5mLIsT
10/2
2020
As a #filmmaker, I couldn’t stop laughing at this. #filmmaking #director #writer #producer https://t.co/qzszs4seF0
Retweeted by Nabila HudaFYI https://t.co/ZlVrr4VwgP
Retweeted by Nabila Huda
9/26
2020
Haaa kan dah cakap,tekaan kite semua salah! It’s not that easy guys..🤪 #TheMaskedSingerMalaysia @shazreena_razi Memang tak boleh nak fikir sbb dari clue tu confuse jugak tauuuu @AzleenS Dahh teka dahhhh..haha!Korang yang tengok kat rumah tu untung lahhh sebab boleh dengar suara dengan clear. Kitaorg memang tak boleh dengar… https://t.co/TQJ69a8GSj @sharifahaLEYA Hahaha yes nyah!!Pecahhhh @sharifahaLEYA HahahhhahhahAku rasa wau ni adira af lahhhh #TheMaskedSingerMalaysiaKenapalah costume ni comel sangat. Cepat tweet siapakah di sebalik topeng. Saksikan The Masked Singer Malaysia se… https://t.co/mh3PZPgf4D
Retweeted by Nabila Huda @abilsuhaimi #TheMaskedSingerMalaysia #themaskedsingermy #SiapaDiSebalikTopeng https://t.co/N8wRs5UwMN
Retweeted by Nabila HudaAsal suara minggu ni bertambah lain and makin lama makin hebat semua..Susahnyaaaaa!!! #TheMaskedSingerMalaysia#TheMaskedSingerMalaysia 9pm di Astro Warna!! https://t.co/IVNRPIFYg5#themaskedsingermalaysia tonight!!!
9/25
2020
Dengar cerita ada yang tak boleh tidur malam semalam duk teka siapa yang di sebalik topeng dalam… https://t.co/piA7FVey0U
Retweeted by Nabila Huda @puterkkkk @MichaelAng38 Yeeee betul..Mmg dari korea. Tapi tak pun org Us Nak complain or compare dgn korea. Dorang… https://t.co/813O0mYino @azmintashriq Cinta 😝 @FLjasmy Yes!! All of our star Mmg nyanyi live.Example macam ni, Kau Kalau dh terjebak Dengan drugs, Tapi Kau. Biar Dia control hidup Kau. Itu yang jadi gila,hid… https://t.co/Ka72yVhAkjMusic tu indah. It doesn’t matter lah dari Africa ke,korea ke or anything. Kite kena appreciate genre music tu. Buk… https://t.co/E7Qm4poahl @iamwmwz Thank youuThank for being one of the judges at home! 😘 #TheMaskedSingerMalaysiaDan kite ni malaysia. costume Di buat kena ada unsur-unsur malaysia. Kang buat costume macam Jesus Christ kang jadi… https://t.co/0jQcOIKfbNAnd Kalau korang Nak tau,our reference Untuk program ni adalah the masked singer US. Bukan korea. 😁 dari 2 months a… https://t.co/2hHndHjVPaAt least say something nicel. Don’t judge the costume,don’t judge the voice or Nak sama kan jugak dengan korea. Kam… https://t.co/KxzyjHdei9Patutnya korang tak perlu banding2 kan Sbb mula dari diri kite la jugak untuk menaikkan industry kite. Siapa lagi K… https://t.co/RvqAenVY2KAda pulak yang Nak membandingkan dengan version korea..Eh peminat kpop selalu sgt mudah terasa, sensitive and mudah… https://t.co/p0z9QjjjoJ
9/19
2020
Tonight guys!!! #TheMaskedSingerMalaysia https://t.co/3CFpvN79CtTonight is the night!! 9pm astro warna #TheMaskedSingerMalaysia https://t.co/HUnDCLobrV
9/18
2020
18 September Ini Di astro warna !! #TheMaskedSingerMalaysia https://t.co/ighHZ9R0cK
9/13
2020
FRIDAY 18 September 9pm Astro Warna #TheMaskedSingerMalaysia https://t.co/KeNBm5uUxlFRIDAY 19 September 2020 9pm Astro Warna #TheMaskedSingerMalaysia https://t.co/3zPjUeuhu0
9/12
2020
Tiba masanya untuk 3 lagi juri tetap #TheMaskedSingerMalaysia! Siapakah mereka? Siapa lagi kalau bukan… Datuk Aznil… https://t.co/pvoa6jyGIc
Retweeted by Nabila Huda
9/11
2020
@boscoryzal Why eh sis? @AimanHkim Hahahahaha @boscoryzal Sorry taw nuk... @marijuanx Kalau rasa Malas and Tak kuasa or benci Nak tunggu perempuan siap,Kau couple dgn lelaki yang rupa Dia macam Kau jugak. Senang..🤣 @marijuanx Eh eh Dia ni.. abih tu Kalau muka girlfriend or isteri Kau pecah rumah tak bersiap macam bibik kang Kau… https://t.co/yCL9AdRWhb @umminazeera1 @ahmad_syazli 🤣🤣🤣🤣 @QiRazali0808 Hahaha terttipuuuu @SyafieNaswip Hahahahahahah!! ❤️Macam gini la eh kalah Anak seorang pelakon..haha! Things I do at my dad’s house while waiting for him masak kan As… https://t.co/HfDiPdqJG8Salam semua. Ok I dah ada kak long kawasan yg I import dari Hollywood ok. So Jgn main main dgn aku ok! Kak Long Di… https://t.co/BqfFIURg5i
Retweeted by Nabila Huda
9/9
2020
Remy ishak, Ramona zamzam n nabila Huda https://t.co/rSYbPiGgzs
Retweeted by Nabila Huda
8/19
2020
#NewProfilePic https://t.co/EwVmXEkeaj
8/16
2020
Lamanya tak bawak character antigonist.. Character yang macam letak racun dalam air kopi...Haha! Sometimes I like… https://t.co/TK3PzQuV4V
8/13
2020
@SHAhusin Yes!!! @rotikaya Dia ni Siapa sebenarnya?? Selalu nampak muka Dia kt timeline twitter macam Asyik cari pasal Dengan semua… https://t.co/ezdYO0mwkCMy After filming routine 💕 https://t.co/ihuNRuKTXi @kijangcoklat Ha ah la..Aku punya la struggle dgn Takut lagi ,mana Nak ingat bahasa arab lagi,ngantuk lagi,mata sak… https://t.co/VdNJxjN6reOh wow!! Talented betul 😳 jap..macamana Dia panjat atas tu eh? Aku pun 2 3 hari jugak Nak settle scene ni..haha!👏🏽 https://t.co/1m5u1nxNd7
8/12
2020
Frightening cloud tsunami: Arcus cloud rolls over Meulaboh, Aceh Barat today. https://t.co/r71Q51Uyhb
Retweeted by Nabila HudaPlease help spread the word! @tiktok_us #facetimeprank https://t.co/D7Q6z3a0sw
Retweeted by Nabila Huda
8/10
2020
@shimaarif Happy birthday to you ❤️
8/8
2020
Harus tonton, kini di pawagam. #filemROH https://t.co/UIckpYHVij
Retweeted by Nabila Huda❤️ https://t.co/e5ZAnvyciD👏🏽🤣 https://t.co/zvvu0MY2fj
8/6
2020
Fuhh power gila!! https://t.co/Jfe8BzZHfwFara salleh ni Siapa pulak? 🤣 aduhhh..Baru ada time buka twitter..Macam-macam berita kat timeline! Apa cerita guys....
8/3
2020
Late dinner 😋 https://t.co/lQMZ8aeMSJ
8/2
2020
Alya Iman ni sape?kat timeline Instagram banyak gila. Dia buat abil terus letak je phone Malas Nak tengok story seb… https://t.co/0fwqRLMzrHI am blessed to have you in my life girl..I love you so much! If one day I’m not around,here goes one of sweetest m… https://t.co/sOCh05QOVV
7/26
2020
From Malaysia director pulak Rahul TOYOL, Bront Palarae dengan Nabila Huda berlakon. Episod yang negara Jepun denga… https://t.co/BsX81xuOir
Retweeted by Nabila Huda
7/25
2020
Kalau kite ikhlas,semua menjadi..💕 https://t.co/bQLGvX1tyWIklan raya haji bersama #SAJIdihati 💕 https://t.co/O7O7rNbFaq
7/24
2020
Dah boleh dah amik tindakan yang berat, hukum orang yang seksa binatang. Sampai bila kite Asyik Nak denda denda den… https://t.co/GoMKqDIInTParents,sekolah or influencer boleh dah buat awareness education manusia Untuk sayang binatang. Hati hancur gila te… https://t.co/jxFCHb9M13Apa pukimak nya perangai bakar Anak kucing?!! Tolong lahhhh do something about it malaysia!!! We need to stop this!… https://t.co/Thzyc65g4B
7/20
2020
I’ll make you famous!🤣 https://t.co/ZtV74He20c
7/6
2020
@iamLiyaNashita @afeezvanilla Feeling2 Greece pool Dia! @tengku_fionah @afeezvanilla Tempat ni Aku yang Aku stay masa kite shoot Kau Ingat tak? Yang Aku Cakap Cantik gila.… https://t.co/9wnLvfFv0G @iamLiyaNashita @afeezvanilla Tempat yang before masuk or I think sepanjang jalan tu mmg seram! Sbb dorang tgh buat… https://t.co/hgTuoemxaj @entahla95694104 Ehh!! No no!! Jalan kat Luar yang road sblum masuk seram. Sbb kan jalan sepanjang pantai tu mmg seram Sbb gelap 🤣 @afeezvanilla Tempat ni serammmmmmmmm 🤣 seram gila!!!
6/11
2020
Buat pemimpin tak kira di mana2 kem yg ingin membantu rakyat, mohon di permudahkan urusan nya. Buat yang ada niat s… https://t.co/fa364Fa1ZV
Retweeted by Nabila Huda @MuhdAzraf Hahahahaha
5/31
2020
Selamat Hari Raya dari kami @kidweebee 💕 https://t.co/zJHJ6dlmmY
5/24
2020
I am ready for raya 2020.🤣 https://t.co/zkD6XiCZfv
5/23
2020
Nak offer crew and artis pun selalu Cakap “Takde budget” “low budget” macamana Nak tanggung kos perubatan Untuk cre… https://t.co/sBf3Em8i2zKau ingat Aku Nak belakon pegang2 sangat ke babi? Kau ingat ni Aku pelakon yang Pergi set Nak scene bersentuhan ke?… https://t.co/2Zvxi0v4bs @klubbkiddkl They won’t do that. Duit. Masalah duit je sentiasa kat semua production. End up nnt crew kena potong gaji. Kena sacrifice.You wanna know why? Sebab semua Takut kehilangan kerja. Kena banned, blacklist ,Takde job. Hilang semua Kalau Cakap… https://t.co/eWY7zpBBNGSetiap benda la Aku Cakap,ada sebab. Aku Bukan jenis Cakap kosong. Aku tak de masa. Ada Aku menyalak tak selama kit… https://t.co/9cd2i1DbSWAku Cakap on behalf crew belakang tabir yang Dorang katakan susah Takde job tu Sbb kite kena shoot Sbb Kesian doran… https://t.co/ok6riOYcNsBoleh tak semua ditanggung ? Terjamin ke kite Memang Takkan berjangkit. Sedangkan kalau kite shooting crew demam At… https://t.co/PCxmw2TcFi
5/22
2020

0