Sign in with Twitter

Username:

Son/ brother/ student/ gamer

227 Following   83 Followers   1,416 Tweets

Joined Twitter 9/5/17


Kecik la pulak baterinya 🤦🏻‍♂️ https://t.co/XItI03CREqKapasiti Bateri iPhone iPhone 12 - 2,815mAh iPhone 12 Mini - 2,227mAh iPhone 12 Pro - 2,815mAh iPhone 12 Pro Max… https://t.co/xxNWM9DDLZ
Retweeted by Mohammad Amirul
10/20
2020
JUST IN | Universiti Malaya is reducing fees by RM120 per semester, since classes are done online and facilities on… https://t.co/1suQyz312v
Retweeted by Mohammad AmirulWalaupun tak banyak, janji dapat meringankan beban mahasiswa. Thanks UM. Universiti yang lain bila lagi? Tolong… https://t.co/XTau9HvGZp
Retweeted by Mohammad Amirul
10/19
2020
I’m 20 and I can’t take it anymore https://t.co/VGc7iFVQnB
Retweeted by Mohammad Amirul
10/16
2020
@miss_usaa Teach me senpai
10/13
2020
Surat dan Teguran terbuka kepada Perdana Menteri YAB @MuhyiddinYassin, Menteri-menteri (YB @IsmailSabri60 etc) dan… https://t.co/EGZmmzhlgd
Retweeted by Mohammad Amirul
10/6
2020
@_insyrh Kpt is 🐷
10/3
2020
You will never regret retweeting this https://t.co/4CbfBx3Pmt
Retweeted by Mohammad Amirul
9/26
2020
JANGAN KHAWATIR KINI ADA TETEH GenDANG https://t.co/NvsWmT9ckF
Retweeted by Mohammad Amirul
9/23
2020
@FLjasmy Kemana hilang beam dia? https://t.co/8HtrTFeFYH
9/22
2020
Belajar kat Universiti palsu, sampai internet dah mula percuma sejak 2000 pun tak tahu kahkahkah!! https://t.co/bKbCByQQrC
Retweeted by Mohammad Amirul @SayaDakArchi 😂😂😂
9/21
2020
Kenapalah menteri sekarang macam...... malas nak cakap https://t.co/M3DmltjK06 @hanifjamals Utk wanita yang akan bernikah, boleh DM sy utk template taklik tambahan yg saya buat ya. Boleh berbinc… https://t.co/QKpkHJMQxk
9/19
2020
#KualaLumpur Gambar wajah dan nama anda akan didedahkan kepada satu 'dunia' jika terbabit dengan jenayah rasuah. https://t.co/RoMkkk83Sh
Retweeted by Mohammad Amirul
9/16
2020
@ghimauu Kerja mana @ghimauu P mana tu
9/14
2020
I found this in youtube 😢 https://t.co/sy2tESHIUD
Retweeted by Mohammad Amirul @norasrafkamis @_insyrh Hidup yb
9/12
2020
@TravelJimat Sebenarnya orang yang jual life jacket atau ambil life jacket ni, dia dh putuskan tawakal dia kpd Allah.
Retweeted by Mohammad Amirul
9/2
2020
Hey! Nak tahu how to pilih your sunscreen? Watch below👇👇👇 https://t.co/5QhwwnDZLe
Retweeted by Mohammad Amirul
9/1
2020
Admin @ShopeeMY mulakan kerja😁 https://t.co/PI4VFJlZjn
8/28
2020
Hmm betul tu betul https://t.co/9tJTLcQgXu @jannatulaisyah_ Ouhh okay” @jannatulaisyah_ Yang hang juai tu amik dari sini ka?
8/27
2020
nak tips relay tak? setiap kali gaduh atau salah faham. elakkan dari ubat hati sendiri and need a time or space s… https://t.co/XFNPRqk4Lb
Retweeted by Mohammad Amirul
8/26
2020
“Jangan viralkan kedai ni nanti ramai orang” Biarlah rezeki dia. Kita pun bukan hari2 makan sana. Makan pun seping… https://t.co/YHLDmwMVYS
Retweeted by Mohammad Amirul
8/23
2020
cant wait to be 0km apart again
Retweeted by Mohammad Amirul
8/20
2020
Ramai nye bergambar.. bergambar bergambar juga.. penjarakan sosial jangan lupa jaga. https://t.co/Ru79QmovPHDia ingat dengan menyorok macam tu polis tak boleh nampak? 🤣 https://t.co/a7i4H0s1vK
8/19
2020
buat iklan salah time smh 🤦 https://t.co/Gs6pFntXDF
Retweeted by Mohammad Amirul @ghimauu Fuyoo fuyoo @ghimauu Fuyoooo
8/18
2020
Shopee kalau tak troll tak sah 😅 https://t.co/ZsvVyrQCrh @jannatulaisyah_ Kalau mengikut kefahaman aku.. wane hijau beli harga rendah pastu bila naik kita close jual dengan… https://t.co/067A2zxFKE @jannatulaisyah_ Mana aku reti ngekk 😅
8/17
2020
@Jidiaziz @izwanshamir Katanya simpang nak masuk subang jaya @Jidiaziz
8/15
2020
@ghimauu Ya betholSekilas ikan dilaut, sudah ku tahu tempat ini dimana. Tiber. https://t.co/ahwFlnmNSw
8/12
2020
Just saw a motorcyclist without a helmet but was wearing face mask. Smart guy. He knows which saman is cheaper
Retweeted by Mohammad Amirul
8/11
2020
@XavierNaxa 😅👍🏼 mantul. @XavierNaxa Part of project company saya intern min.@XavierNaxa https://t.co/WE3gkRcJQU
8/8
2020
@Pelabur_Bijak @myhellogold #pelaburbijakNak Menang Emas Percuma? Lakukan ini : 1. Follow @Pelabur_Bijak 2. Retweet tweet ini tweet di dalam thread ini. 3… https://t.co/mrhhThoVdz
Retweeted by Mohammad Amirul
8/7
2020
Tashabarnyaaa https://t.co/cyLJjR0rHj
8/3
2020
@jannatulaisyah_ Dah buat dah.. heheh @jannatulaisyah_ 😅 @jannatulaisyah_ Tapi camana nak dapat rm50 tu @jannatulaisyah_ Mantul
7/31
2020
[Perbualan di penjara] "Eh kenapa kau masuk penjara?" "Aku tikam orang" "Aku ragut makcik" "Saya tak tahu..."
Retweeted by Mohammad Amirul @AdDien90 Every relationship is just try and error.
7/28
2020
Ini lah sebab kenapa saya secara peribadinya lebih suka bekerja di site daripada ofis. 😇 https://t.co/oGaIdv31mEBelajar dah tahap degree.. tapi hmmm 🤤 https://t.co/oX14tkw7m4
7/26
2020
That's.... I think I'm dying with this cuteness. 😜 https://t.co/V3hWsWrtVY
Retweeted by Mohammad Amirul @XavierNaxa Min mintak bantuan sikit untuk report video ni. @XavierNaxa https://t.co/t7HfocT40d https://t.co/kRmBnVRQrv
Retweeted by Mohammad AmirulOrang zaman sekarang dah tak pakai santau, pakai Whatsapp je nak rosakkan perniagaan orang lain. https://t.co/AScAMblNsE @Epulrx2 @XavierNaxa Ape kena dengan dia ni min? Mesti pernah kena tipu beli iphone ni @XavierNaxa
7/24
2020
Idk. Maybe ada yang jenis pemikirannya, “kalau aku kena, semua orang perlu kena juga”. https://t.co/RZ30h3mMNr @jannatulaisyah_ @bharianmy 😅inshaallah @jannatulaisyah_ @bharianmy Iye lah.. tau.. bergaji takpe la sis😭 @jannatulaisyah_ @bharianmy Mak ai 6gm terus eh.. goodluck sis.. 😂 aku tak mampu.. menangis nt akaun bank
7/22
2020
@bharianmy @jannatulaisyah_ sis tgok ni sisI Saw The Devil (2010) Pasal perempuan ni mati kena rogol dan dipotong kepalanya. Then tunang dia iaitu agent poli… https://t.co/jJiObULOll
Retweeted by Mohammad AmirulSerious la tencent.. nampak gaya cam perempuan https://t.co/b3c1Dh2FNb😳 https://t.co/WzDWSwP8TE @jannatulaisyah_ Nampak cam starbuck dah
7/21
2020
me thinking how bad and ugly i am cus everyone seems hate me https://t.co/yL7WS9Xipj
Retweeted by Mohammad Amirul @mdkmbz @aamiriss @jaegaro @fortyshade @_fhiikeriusof17 @yourbrainnoob @jack_slayerr @LokmanRyzen @donjuanderyezal https://t.co/bUgevdEpmW
Retweeted by Mohammad Amirul
7/19
2020
@_insyrh Lambat lagi kak.. tahun depan abis bulan 8
7/13
2020
@_insyrh Kengkawan dah sibuk beli kete, kita sibuk nak siapkan thesis. 😅
7/12
2020
Kalau student boleh pegi beli tak? Kami pun tak mampu 😅 https://t.co/QJWErJjcpU
7/11
2020
@ikarbertweet Maaf sifu, tumpang tanya. IB ni memang dia tak pakai semen ke untuk ikat bata?Batu terpelanting di atas jalanraya. Inilah pentingnya helmet full face. https://t.co/T4m1jSDaYd
Retweeted by Mohammad AmirulJahat bodoh company ni!! Next time kalau jd ke kita. 1. Jangan sign dan tulis surat resign, syarikat nak buang ki… https://t.co/nLHAlu4Cgk
Retweeted by Mohammad Amirul @jannatulaisyah_ Ntah la nak😅.. maybe data biasa dah abis baru 1gb free tu terpakai.. don’t know la sisYou do skincare but your skin doesn’t care https://t.co/rwmVGL9OrD
Retweeted by Mohammad Amirul @jannatulaisyah_ Maxis setahu aku kena subscribe. Tak macam celcom and Umobile. Bila dah habis quota untuk yang har… https://t.co/OJL6xMmm8O @ghimauu Okay” 😅 @ghimauu Sape tu
7/3
2020
Dekat sangat dengan tempat intern.. kalau diorg iv aku, aku jawab je.. mana saya tau saya kan cuma intern. https://t.co/mWpnnPyDy3
6/30
2020
tag @ 7th person to belanja you this 🤤 https://t.co/uZbfAvgJHI
Retweeted by Mohammad Amirul
6/29
2020
Definisi rumah mampu milik sekarang adalah RM300,000. Bayaran bulanan sekitar RM1,500, tetapi gaji minimum adalah R… https://t.co/crwJMxJ9i2
Retweeted by Mohammad Amirul
6/27
2020
@jannatulaisyah_ 😅 @jannatulaisyah_ LOUDER SIS!!Demon GPX keluar 200cc pulak. Kalau yg 150GR dipanggil mini Panigale, yg ni nak panggil ape? Btw aku tak jumpa lagi… https://t.co/KxZJG5zPx7
Retweeted by Mohammad Amirul @30SECVlDEOS @alipfft_ @SaveVidBotAnak saya umur 1 tahun 6 bulan. Dia dalam fasa nak explore semua benda. Main cabut plug elektrik, sepahkan baju d… https://t.co/JCkjiehqPK
Retweeted by Mohammad Amirul
6/26
2020
Fizikal (anak cantik) diwarisi secara genetik daripada ibu bapa. Rajin & bijak faktor kuatnya persekitaran. Kalau i… https://t.co/KNw44s7GkB
Retweeted by Mohammad AmirulEvery semester I is tawakkal 😅 https://t.co/yxiBMR8IgS
6/25
2020
IM WHEEZINGGGG 😂😭😂😭 https://t.co/H4PC20jn2U
Retweeted by Mohammad Amirul @Ashril_92 😛 saje je @Ashril_92 Kat mana watermark?
6/24
2020
@ikashafarey7 @misz_usa https://t.co/xJ7BYmk9lC tak beli takpe.. mintak tolong rt je. Tq guys https://t.co/cgtw1f9HJ9 @HafizJef @luqmannyamiin @AdSufian @unarosdi @Hanis_Matin Kenapa diam @AdSufian besar la tu.. jkjk
6/23
2020
@XavierNaxa Pukul berapa min? And kat mana nak tgok?Long distance relationship sangat memerlukan kesabaran dan kepercayaan yang tinggi. Bukan semua orang mampu untuk b… https://t.co/BocfOF9TrY
Retweeted by Mohammad Amirul @shzliidhm98 @FazlynMohktar 😒
6/22
2020
@zulhazmi0 macam kau punya ke? https://t.co/1cTVZvUU5R
6/21
2020

0