Sign in with Twitter

Username:

aFaye @afayekawakami an keinem bestimmten Ort

nothing to do here

413 Following   270 Followers   9,010 Tweets

Joined Twitter 11/19/17


@jehancakpe absen dulu cepetan @jehancakpe absen di eleatning sama ngumpulin tugas @kuahopor barco = babeh marcowatching 18 again and im like crying in every episode lmao this is too hard to watch😂 @sambelsachetabc trimakasi<3Berikan aku 10 pemuda cuman akal-akalan kaderisasi
Retweeted by aFayetanggal merah tapi tetap kuliah https://t.co/S1WdX6zdzj @mewtwo_________ iya nih bentukannya udah kek babeh babeh makan muluNO-vember don’t ask me for shit
Retweeted by aFaye @suprsuffr bener juga @suprsuffr kenapa harus ngangkang keatas satu kakinya😩babeh marco https://t.co/99BU0Qv1ephttps://t.co/7hmf1Kp1cn
Retweeted by aFayeanime girls when they make a slight movement https://t.co/q0Nrfv7xpa
Retweeted by aFayesemester ini matkulnya cuman 4 sih, tapi tugasnya project semesteran semua 🥴marco https://t.co/qdDzutkEIZ https://t.co/8fBioEiMfE
10/28
2020
@UrCurveyBae wah ribet juga ya @auntyisiah @1ndrapermana https://t.co/SOkfXzle4q @1ndrapermana https://t.co/p3y6BQ5VB6penyebab banjir https://t.co/JerX7pd9dq @Kowalskuyyy met siang abilwkwkwkim okay😁😔take care of yourself and your mental health. you can’t always be productive and taking breaks is okay xx @PurpleCaliSkies selamat mencoba <3 @PurpleCaliSkies pulpriot tp aga mahal sih, tp isinya banyak ko @ordurebizarree wherr can i watch the show lmaoYOOOOO AND SHE’S STILL HATING https://t.co/ULobcCfcGq @mahdinosaur i dont get what comes into her mind by using a cloth to strain the water out of the veggies without th… https://t.co/3jldFWLMT5
10/27
2020
https://t.co/MhXPqt7HAY
Retweeted by aFaye @yosubap let me seei don’t have any tits so you’re gonna have to suck on this personality instead
Retweeted by aFayeGirl, that man didn't show any effort
Retweeted by aFayeu hate me @1ndrapermana NO WAY I POST IT HERE BABE @anime_tiddiezz i canttt😂😂😂😂MY MAN JUST MADE THE BEST MEME IN 2020 @vlkryi akakakakakakakakak https://t.co/V7sc6H5BNs @mahdinosaur FUCK YOU @PurpleCaliSkies place 🥰adorable🥰 both of u 🥰adorable🥰Vicky Cristina Barcelona (2008) https://t.co/oNhm2E34hn
Retweeted by aFayehttps://t.co/9lfTiB2ocS
Retweeted by aFayeciri ciri anda mengetahui ciri ciri tni ciri ciri menyukai biri biri https://t.co/iSeB9enUVabikin aja kali yapengen macaroon @Kowalskuyyy sami sami @siasatjahat gatau🐶vialli 🐶 bgtIf someone can rape a 5 month old baby then clearly what we wear isn’t the issue. Good morning.
Retweeted by aFaye
10/26
2020
https://t.co/xpbo53Ts8Q
Retweeted by aFaye @saturdying @mewtwo_________ hope so @mewtwo_________ @saturdying 😢 noooooo @Wisnulinho https://t.co/qpXU3yzY9Rkasian lagi alex marquezhondakasian bgt nakagami anjirrrrrsnorts powder https://t.co/Ms7aFtDfO1
Retweeted by aFaye @1ndrapermana nooOOooOoOoo😓he started calling me “baby girl” instead of “sayang” damn might tweet other things https://t.co/8ZIrj0i7Unhttps://t.co/4EmoOQPPop https://t.co/ce8cdg6gzE
Retweeted by aFayenungguin tweet gempa
10/25
2020
https://t.co/Qm6G1y5qnd
Retweeted by aFayeplease i need this https://t.co/eFwmWvPglFhttps://t.co/wKUowonfEo
Retweeted by aFayeluka bakar selain pake bioplacenton pake apa yaweird https://t.co/RwuGGkd4GThari ini orang2 gajelas
Retweeted by aFaye @saturdying memang tidak boleh julit, ga baikkk @saturdying yup @saturdying ini mah dmnya yg di ss bakal ada notif bukan media doang @1ndrapermana aight might look for some pussy @serpentfangs light blue or yellow but also black @iridocyclitys i knowwww😩 @kelixman @serpentfangs shit never come in my mind, sorry😓yea i ghosted u so what? lmao
Retweeted by aFaye @kelixman @serpentfangs educate me @serpentfangs teman toxic n poisonous~MIKU JAMEELA🥵🥵🥵 https://t.co/cSZrwpPIMnMe: wow my skin is finally clear Hormonal acne: https://t.co/nAyPMaRP7D
Retweeted by aFaye @Kowalskuyyy ABILLLLL WKWKWKWK @anime_tiddiezz RIGHTTTT?!🤢 @1ndrapermana call me baby girl, papi chulo🥺bf needs to see this tweetbeb/ay/yang: 🤢🤮🤮🤕🤕🐊🥴💀💀💩💩🤮🤮🤧🤧🤒🤒🤒👿👿🖕🖕 baby girl/boo/chief: 🌈🌈🥰🥰🦋🦋✨✨💋💋❤️❤️🥺🥺🥺🥰🥰😍😍😍😘😘 https://t.co/lddmtjK0Og @sambelsachetabc @Salshaamosea oiya mau beli kartu kapan, tar w tf duitnya apa langsung aja cash nanti?Kabar gembira utk kita semua Dm ig skrg kalo di-screenshot ada notifnya 😔 https://t.co/Y2gkJnkTpU
Retweeted by aFaye @sambelsachetabc @Salshaamosea ayo main lagi dongi just think everyone should know & understand this. https://t.co/MCnGIKmpQT
Retweeted by aFayeALRIGHT YOU WANNA KNOW FINE I ADMIT IT, I DON’T KNOW HOW KING CRIMSON WORKS, HE ERASES TIME BUT WHAT DOES THAT MEAN… https://t.co/XnoWj60GV7Ew
Retweeted by aFayeweird dream, i tweeted this as i woke up from that dream https://t.co/K9Mv9lhmTGMIMO HILANG 😭 Pls guys bantu kalo ada yg liat dia hilang tadi malam sekitar jam 10 di daerah Cimanggis Kelapa Dua D… https://t.co/uTAtCqwKKP
Retweeted by aFaye
10/24
2020
kasianKO BISA SIH @adtcorsa piece of cake https://t.co/f460Tdc7i2 @adtcorsa smashed them all with a booki just defeated alot of venoms that came to my houseThe crisis in #Congo explained 🇨🇩 Retweet to help others understand! #CongoIsBleeding #AfricaIsBleedinghttps://t.co/zlffBexn4x
Retweeted by aFaye @siasatjahat maneh yg ngirim ya
10/23
2020

0