Sign in with Twitter

Username:

Nu kudu di eusian mah dompet lain bio

316 Following   46 Followers   929 Tweets

Joined Twitter 10/9/17


@hanadulshittt 🤣 @Jkieftrsya Udh kebiasaan begadang yaa 😅 @Jkieftrsya Ayoo tidur lagii @garutfess https://t.co/D6UYuNHm5h
10/24
2021
@Sundafess_ Garut 06 🖐
10/23
2021
@Nisafatmala6 Seblak na hnteu nis ? 😅 @hanadulshittt Iya sih emang, gara2 si konoha jadi ga bisa nyetadion kaya dulu @hanadulshittt Kalo skrg mah dug dug tibra 🤣Nuhun ah 3 point na sib 💪 #PERSIBDAY @bdngfess 2:1Kade ah ulah kajongjonan teuing da hirup teh moal angger wae ngora @wishypin Ke indramayu beli tongkat Hayu brangkaaaaat
10/22
2021
@bilalami_ Wiskul kerkof ? @renokuuu Perumahan kpr 😁 @Sundafess_ Tanda na maneh teu neuleu 🤣🙏 @renokuuu Type 36 minimalis :( @Sundafess_ Cobi di ruqiah nu kitu mah neng ulah d antep 🤣
10/21
2021
@garutfess Mua doang atau sepaket sama hiburan dll ?
10/19
2021
@Sundafess_ Lamb of god ga masuk playlist nih ? @Sundafess_ 3bulan katukang ngalaman kieu teh 🤣 @Sundafess_ Tinggalkeun lalaki nu nyieun rudet mah 🤣 @renokuuu Hijrah ke xl gra drpda pake tsel mah @Sundafess_ Kalo atm nya masih versi yg dulu emg harus ganti ke atm skrg yg ada chip nya @renokuuu Tsel tidak sengabret dulu ya va 😁 @ninduttttt Warna biru /merah background na ?Segala urusan akan mudah jika ada orang dalam
10/18
2021
@IeuOMOnganAing Ti abi nambihan ceban kanggo dp pajero a https://t.co/jkoUxkSKXq @renokuuu Anak s mamah da ih bukan anak senja 😂 @renokuuu To the bone 😅
10/13
2021
@Jkieftrsya Tenang aa ga ngerokok kok tpi ngevape 😅Malam minggu ulin ❌ Malam minggu bagean ronda ✅
10/9
2021
Thanks God It's Friday https://t.co/n8bcdHml0o
10/8
2021
@renokuuu Ya gimana atuh 😁 @renokuuu Tos senior 😅
10/6
2021
2x meuli RDA di zonk wae 🥴 @airin_kp Bagus 😅 @Sundafess_ Naon anu kudu di risihkeun ? Ingat pepatah thailang mengatakan bahwa ষাততিড গ৩০০জৈ চজডা০ ১৭৭১ডচচাৈকজেশত্ চচৈটডডীত tah kituSalah sahiji konci hayang di babarikeun rezeki mah kudu daek sedekah, aslina wani di rapatkeun jeung nu di pusat :( @KepalaSukuHurik @Sundafess_ Solehah mreun a :( @hanadulshittt @Sundafess_ Tah eta leres ke pami aya tambihan deui mah di infokeun 😅 @Sundafess_ Jago masak & ibadahna getol, nurut jeung hormat ka kolotna. Manawi sakitu we heula ti pusat mah
10/5
2021
@IeuOMOnganAing @Twitter Cik manawi aya nu enggal a ? :( @Jkieftrsya Pasti mau tahajud nih bangun jam sgni mah ? @Jkieftrsya Udh malem ayo bobo isyaaa
10/4
2021
@renokuuu Ayo tidur, besok hari senin va 😁
10/3
2021
@Jkieftrsya Benci sih engga sama sekali, justru kita harus berterima kasih kepada masa lalu. Berkat mereka, kita bi… https://t.co/7R85iUidFh @Jkieftrsya Haha gk juga sih ngapain inget sama masa lalu 😂😅 @Jkieftrsya Tiba2 aja terbersit kata itu gatau kenapa 😂 @Jkieftrsya Yg terlihat hanyalah bayangan masa lalu :( Bersambung........Pas keur senang tara inget ka babaturan, giliran susah kakara mapayan menta tulung ka babaturan 🤣 Aya nu kitu aya ? 🥱
10/2
2021
@Sundafess_ Tinggang hulu na ku stang supra @Jkieftrsya Iya gpp ko 😂 @Jkieftrsya Aa aja yg baca jadi ikutan bingung liat isya kebingungan 😂
9/29
2021
@Jkieftrsya Ada dong 😁
9/28
2021
@renokuuu Kasih paham va 😂 @Jkieftrsya Yaudah tpi jangan lama2 ya nangis nya 😊 @Jkieftrsya Gaboleh nangis 💪 @HajiKopong22 @Sundafess_ Tah ieu iqro wahai ukhty ukhty 👍
9/27
2021
@Jkieftrsya 13 @garutfess Langsung dm aja ke ig : kongbouwplastik
9/26
2021
@peatesbread @bertanyarl Sama 🤣 https://t.co/Xef1k4XjB6
9/25
2021
@renokuuu Toko elektronik nya 😁 @renokuuu Aman sentosa jaya abadi 😅 @nabatisyipp Tapi kan jadi teu singsireumeun 🤣
9/24
2021
@Sundafess_ Yt fb igBisa lah 3 poinkeun deui sib 💪 #PERSIBDAY @Sundafess_ Gear tukang na leutikan tapi dina tanjakan bakal rada letoy @nabatisyipp Sebelum ee biasakan pemanasan terlebih dahulu agar otot2 tidak tegang 😂
9/23
2021
Mulai lagi usaha dari 0 bismillah 🤟💪 @duttt21 + kuota nya jgn lupa d absen 😁
9/22
2021
@ninduttttt Gaskeun atuh 😂 @ninduttttt Indomie + cengek+ sanguan dude 😅 @Sundafess_ Gaskeun @bilalami_ Bagus 😂 @bilalami_ Ulah hilap di sanguan teh 😁
9/21
2021
@Nisafatmala6 Udh kebangun mah susah deui tidur we nya jadi na teh @Nisafatmala6 Naha acan tidur ?
9/16
2021
@Sundafess_ Dimana mana g gawe mah cape @bagasbenar1 Rungkad
9/14
2021
Antik boga babaturan teh lagu keur senang mah poho, giliran keur susah ngontekan ka urg 🤣 @Sunda_Fess Teu sangka, kapalang nyaah, buleud, purunyus, riweuh, dear god, bat country, a little peace of heaven 🤣
9/12
2021
Duh mamang rashid gacor kieu #PERSIBDAY @Nisafatmala6 5 @Jkieftrsya Iya sama2 🙏 @Jkieftrsya Suara kamu bagus tau, main piano nya juga rapih @Jkieftrsya Kereeen 🤟 @Sunda_Fess Minyak dingin trus nyala api nya kecil dulu @Jkieftrsya Piano dong trus ntar kirim via dm hehe
9/11
2021
@Sunda_Fess Sapporo / diton premium @Sunda_Fess Keur naas we nu puguh mah 🤣 @Sunda_Fess Lain jodo na we inti na mah @Nisafatmala6 Aku tau masalah yg kamu hadapi skrg emang berat.. Tapi percaya pasti ada hikmah d balik ujian yg kamu hadapi skrg 😊 @Nisafatmala6 Cerita aja gpp ko daripada d pendam terus
9/10
2021
@Jkieftrsya Aamiin 🙏 @piwaygeskin Iya sok @Jkieftrsya Ohh okeyy siap kalo gitu mah hehe @Jkieftrsya Hmmm ini mah 😅 Eh iya nama kamu siapa biar gk bingung manggilnya 😁 @Jkieftrsya Kenapa ? 😅 @Jkieftrsya Ga knpa2 😁 @Jkieftrsya Tatapan nya bikin ga bisa tidur, jadi keingetan terus 😅
9/3
2021

0