Sign in with Twitter

Username:

Akun art katanya | Hold up, i'm trying to be productive | IND/ENG | new moots are welcome (especialy art and genshin moots)

175 Following   148 Followers   1,412 Tweets

Joined Twitter 1/28/18


#rkgk sambil menunggu waktu ujian selesai https://t.co/7mUpkYBZNs
12/1
2021
"Treasure Hoarder... plan... so that's how it is." "What an interesting night, we had great teamwork this time, do… https://t.co/IX3HNea7Kh
Retweeted by Ari likes broccoliIt's so rare to receive a bouquet for my birthday. You carefully picked it out, right? Thanks a bunch! While it's… https://t.co/NEGLzOkzjc
Retweeted by Ari likes broccoliokay since it's Kaeya's birthday I'm gonna reupload his birthday comic from my old account that I did LAST YEAR Ma… https://t.co/z3AQ9Lf2I6
Retweeted by Ari likes broccoli
11/30
2021
@convomf 1 bukan ga bisa tp belum krn emg blm pernah nyoba make up sendiri seumur idup sama nmr 9 krn ga pny mobilthinking about them. https://t.co/IcRc3E7qph
Retweeted by Ari likes broccoli
11/29
2021
Ya langsung saja Sy beberapa hari kedepan sptnya bakal makin jarang aktif twt, PAS dan tugas yg menggunung sudah te… https://t.co/QfudpGBZdt @hyoimiya Kita seumuran wwww santai aja,thank you ya
11/28
2021
@sktxluv Asem ngakakRepainted Lumine in the new event banner because she needs some love too Mihoyo #genshinimpact #lumine #原神 #albedo https://t.co/sYHWdw0GTu
Retweeted by Ari likes broccoli @convomf Sy soalnya lbh sreg yg agak gelap jdi lol @dnmvyst Yoi, kamu juga~ @dnmvyst Selamat pagi~🌸NEW Preorder🌸 Genshin and friends series charms/stickers are now in my shop! RTs appreciated, shop link below ⬇️ https://t.co/rjPBSRga6d
Retweeted by Ari likes broccoli @marutaliya Yoi, kamu juga~Innalillahi Woilah rumah sy jg samping pln— https://t.co/CVULblPeZc @marutaliya Selamat pagi~
11/27
2021
Happy Birthday Sucrose!!💚 #Sucrose https://t.co/d0G2kmKIG5
Retweeted by Ari likes broccoli @hyoimiya Halo~ @babufess Oasem mikir dulu baru konek @subbasepmf Xinyan, hutao sama diluc @me_wo_tojite Sip thank you! @87srin @babufess Iya mksd ku creator iklannya gitu, soalnya rata² iklan mhy skrg itu creator youtube yg disponsorin @babufess Ada yg tau ini creator nya siapa?? @artistsbase @sktxluv Anw sy baiknya ke dia doang, yg lain tetep harus bayar kaya buka comms @artistsbase Pas sekali gapapa, tp kalau mau lagi bayar :) Pake apa aja dah yg penting bayar, barang/makanan jg gpp… https://t.co/8wsO32zALE @paimonfess Stringlessless @zonakaryaid Mari nder tp akun sy gado²Akhirnya selesai :'3 #原神 #GenshinImpact #Diluc #Kaeya https://t.co/UoNvL474fR
Retweeted by Ari likes broccoliHmm... we are running out of experiment materials. Eh? I—It's you! These materials, they're for me? Thank you so… https://t.co/EQNKzscuqQ
Retweeted by Ari likes broccoliスクロースちゃんは研究に夢中で誕生日を忘れてるかも🎂👀 Sucrose is obsessed with research and may have forgotten his birthday!⚗️🎉… https://t.co/kqtV7gduFd
Retweeted by Ari likes broccoli @schfess kalau dibandingin gitu masing masing kena juga sih, kaya ipa kalau dibandingin sama ips selalu tentang kep… https://t.co/T45b5A74XRThere is 1 sussy albedo among em ඞ #GenshinImpact #原神 #Albedo https://t.co/FYJqRBpiQB
Retweeted by Ari likes broccoli
11/26
2021
OPFOLL 📢 Syarat: 1. Like dan rt post ini 2. Like dan rt post dibawah ini 3. Komen “done” dan kasih pendapat kalian… https://t.co/mcga5zXQm8
Retweeted by Ari likes broccoliNotif twitter sy error lagi, bikin ga nyaman @artistsbase https://t.co/qeyld8xJF9 @babufess Terakhir yg dibeda waktu hutao rilis, sisanya habis itu sama semuaJahat bin kurang ajar... https://t.co/Agaucb0vlbGreetings, Travelers! The latest emojis from Genshin Impact are now available~ Paimon's Paintings include a collec… https://t.co/X1omsT2Q4o
Retweeted by Ari likes broccoli @artistsbase https://t.co/yl9npnBfvH @LangitAnandayu @schfess Sy kira minat baca sy sudah rendah ternyata ada yg lbh rendahShe’s so p-pretty #shenhe #GenshinImpact https://t.co/L3ZkELKqSi
Retweeted by Ari likes broccoliAnimation pencil test Klee: (sees Albedo's new skill) Klee: I wanna try too! (without the hilichurls bec I dont w… https://t.co/GeMZ8TpRFj
Retweeted by Ari likes broccoliThis is SO COOL https://t.co/1YBAns59Crshe doesnt even realize!!! #KamisatoAyaka #kujousara https://t.co/o3rsajtdS6
Retweeted by Ari likes broccoli @babufess Acak, tadinya inazuma soalnya biar ngerasain daily² di sana, trs ganti ke mond krn narget beberapa achiev… https://t.co/Zk0JS7Jc1U
11/25
2021
Upgrade oc. My comfort oc, Jason kim. #art #artistsontwitter #ArtistOfindonesia #illustrationart #originalcharacter https://t.co/3yjEbC9CIK
Retweeted by Ari likes broccoliBack to Dragonspine. ❄️☃️ -- #Diluc #Childe #Kaeya #Zhongli #Thoma #husbando #genshinimpactfanart https://t.co/37lVLNIi76
Retweeted by Ari likes broccoli#原神 #genshinimpact https://t.co/xmJsCqmhZN
Retweeted by Ari likes broccoliJAIPONGAN YUNJIN. #yunjin #GenshinImpact https://t.co/UgVvAmUuxG
Retweeted by Ari likes broccoli#Shenhe burst https://t.co/XCjQsRWPpM
Retweeted by Ari likes broccoli @artistsbase https://t.co/FJZYo2SOec⭐️𝐑𝐓’𝐬 & 𝐋𝐢𝐤𝐞𝐬 𝐚𝐫𝐞 𝐀𝐩𝐩𝐫𝐞𝐜𝐢𝐚𝐭𝐞𝐝!⭐️ : ̗̀➛ JOKI GENSHIN IMPACT by @hutahours 👻 *ೃ༄ Hi Traveler! Lagi sibuk irl dan… https://t.co/PzV4SMlz2D
Retweeted by Ari likes broccoliSO PRETTY https://t.co/z5nCAb4KGv @winterceylon Done, congrats dan thank you utk ga nya!Krn achievement gacha gw tercapai semua dan surgery gw jg sukses, sesuai janji gw bikin GA buat 2 org. Ntar pilih m… https://t.co/dzaofjI4Zl
Retweeted by Ari likes broccoli @babufess Hai, xinyan main!The HoYo FEST Café is currently in full swing! We welcome everyone to make a booking and share the beautiful momen… https://t.co/wEZ1bQVWVB
Retweeted by Ari likes broccoli @sktxluv Nice kawand, u did well today @jocengantuk Thank you ga nya, card nya udh ku baca apa tyda mau mutualan :^ https://t.co/rmex0slun6haloo! this is my first time hosting a GA. aku bakal GA 1 welkin rules : - 🇮🇩 only - moots/non-moots - rt & like -… https://t.co/46lhabLjeF
Retweeted by Ari likes broccoliLOOKS SO COOL, LESGOOOOOO https://t.co/Q7owxOf6Nehttps://t.co/JdylIn0rjy
Retweeted by Ari likes broccoli#東卍FA https://t.co/AZYBVRZYva
Retweeted by Ari likes broccoli @xviaora Lyra, pulang lewat mana? https://t.co/TnwQU8XggLCaptionnya udah keren nan romatis, eh malah... https://t.co/JXwB00vU7Chttps://t.co/b7XlYfv6x0
Retweeted by Ari likes broccoli @Chilljealuc Thank you for the ga Apa tyda mau mutualan sekalian? https://t.co/ZyWARgtRpjNes mini Giveaway GA buat selametan Mbak Eula + SOBPnya yg pulang dengan cepat 😭👍🏻 - 1 Welkin Moon buat 1 org (Via… https://t.co/7kADgIbifc
Retweeted by Ari likes broccoli @akiraful 0 krn belum pernah beli Thank you for this ga, semoga rezekinya lancar trus https://t.co/iKGMz90SUI[LIKE & RTs ARE VERY APPRECIATED] Hellooo, I'm open commission for local and international, if you interested plea… https://t.co/U0VVmeZyRb
Retweeted by Ari likes broccoli @artistsbase https://t.co/SQQ8xP0sK2My OC is having a birthday today, and it concludes my OC birthday calendar! Happy birthday, Rezy🎉🥳 This is my firs… https://t.co/BBQXI1iVCM
Retweeted by Ari likes broccolisedih gajadi gambar tradi :( https://t.co/I20di3NqSI
Retweeted by Ari likes broccolixiansheng 🔶🔸 https://t.co/0w0JpE1xGN
Retweeted by Ari likes broccoli❄️❄️Lonesome transcendence #原神 #shenhe https://t.co/tsdk6jmoxI
Retweeted by Ari likes broccoli @artistsbase uwoh imuttt @marutaliya Aaayyyeeeee congrats!! 🎉 /iririririririririri @dnmvyst AAMIIN PALING KENCENG https://t.co/N5UI1MF4EO#oc daffodils (I'm done /ded) https://t.co/5W8zDNUqMo @dnmvyst Ya tuhan, congrats!! 😳🎉🎉 @schfess Waktu smp paling sering molor di kelas, bahkan waktu kls 8 dlu tiap baru dateng masuk kelas udah molor lag… https://t.co/3prE8FqoRl @babufess XINYAN MANA @sktxluv Maaf udah punya @artistsbase https://t.co/gwZYXHcCME @sktxluv Pagi beb#oc Hugo as Gacha Card Tetap post walau flop, still proud of this one, gambar awal tahun Gambar baru yg masih anget… https://t.co/uyhGNt78lHいい兄さんの日なのでお兄ちゃんなタル~! https://t.co/Lt89iuXrxB
Retweeted by Ari likes broccoli雲菫ちゃん楽しみ https://t.co/Xo6y76NiVf
Retweeted by Ari likes broccoli @ddivart G morning div!Maybe I will try to get it done after my exams.😔😔 https://t.co/Q0WSQNupeW
Retweeted by Ari likes broccoliWelcome to the family Shenhe🤍 https://t.co/SWPl7yilro
Retweeted by Ari likes broccoliSelamat pagi kawan, selamat menjalankan aktivitas Mari cek 🌊 dlu, sy mau post artwork °>°)/
11/24
2021
⚠ Warning! Choi San melet ⚠ Yes, have a good night🧡🖤 #산 #artidn #ATEEZfanart https://t.co/OC1Btfojci
Retweeted by Ari likes broccoli🪄 https://t.co/9ngSo4Mwlz
Retweeted by Ari likes broccoli
11/23
2021
GENSHIN GIVEAWAY Dalam rangka dapet Hu tao beserta consnya di 10x pull dan buang sial karna 3x ngepity di banner w… https://t.co/ocUaY3u7dl
Retweeted by Ari likes broccoliLuv @sktxluv https://t.co/Nn2WZwcIAA😈 https://t.co/iuymefAny2
Retweeted by Ari likes broccoliWelcome to the family Yun Jin💛 https://t.co/htvIUSsAcO
Retweeted by Ari likes broccoli
11/22
2021

0