Sign in with Twitter

Username:

Nick Kallenbach @ajax_stuff Amsterdam, Nederland

Volgt Ajax op de voet, gelooft in het huidige beleid en visie.

219 Following   673 Followers   4,189 Tweets

Joined Twitter 6/24/17


@LuukkJanssen Gewoon een lijstje 😜 @AFCAjax Home @ajacied072 Ja Alvarez stond er wel altijd bij. @ajacied072 De selectie is nog niet compleet. Een fotosessie inplannen kost ook tijd en geld. @ibrariemovic @Ajaxtijd Als hij degradeert met Thun komt hij dan terug of gaat hij dan tweede divisie spelen in Zwitserland. 😂 @ajacied072 Ze zijn nog aan het rommelen met die reels. Moeten nog nieuwe foto's komen en ze willen ze op een bepaalde volgorde.
8/8
2020
@AFCAjax @CuracaoTravel Rensch @AFCAjax @CuracaoTravel All @Lethal_Licha Niet zozeer softies. De maatschappij is zo veranderd. De arbeidsmigratie, het 1 Europa zijn etc. Dat… https://t.co/nLM881fSWa @maximaxi27 Hey luister je wel? @Lethal_Licha Omdat social media een veel grotere rol is gaan spelen in de maatschappij. @Lethal_Licha Dat is van alle tijden. Wat voor de één slechts een onschuldige opmerking is. Is voor de ander al een schandalige opmerking. @Lethal_Licha I know haha @Lethal_Licha In 2015 you where not on the internet 😉
8/7
2020
@JasperVlimmeren Iets met de grootste talenten ofzo @Ajax_Analytics Who is saying this? @DhrRobinZelf Ik heb het ook niet over de winst. Maar over het begrotings te kort vs waarom Ajax nu voorzichtig is… https://t.co/RsmTw1eJ5P @DhrRobinZelf Zo werkt dat alleen niet. Die bedragen zijn betaald. Dat geld wordt niet per contract jaar overgemaakt. @AllinSpecialis1 Lees jezelf in. Fijne dag. @AllinSpecialis1 Normaliter had je nu een afgerond seizoen gespeeld. Waren de inkomsten van de seizoenskaarten geen… https://t.co/yx2EgKr7N1 @AllinSpecialis1 Met mij gaat alles goed en met jou? Heb jij recent nog artikelen gelezen van uit de directie? Het… https://t.co/0ZxeVQaunR @Ajacied1988 Ja en daar is een deel gestopt in de te korten. Dus alles wat er binnen is gekomen is alerrt weg. @Ajacied1988 Een te kort is niet te duiden met verlies of winst. Ajax heeft groter begroot dan wat er binnen is gekomen. @Ajacied1988 Ajax heeft meer begroot dan het binnen heeft gehaald. Een te kort is niet gebaseerd op een winst bedra… https://t.co/sZbEjZhniQ @Ajacied1988 Ziyech heeft daar zelf nog ruim 4 miljoen van gehad. @MrPerfecktion Ajax kan alleen transfervrije spelers halen nu en jeugdspelers als Dall en Kjaer. Grote aankopen zij… https://t.co/vn0u1daWRH @MarkusWit @Rinzinho Ja @MarkusWit @Rinzinho Dit is nog niet officieel.#Ajax houdt hier zo'n 26 miljoen euro aan over. Deze 26 miljoen euro zijn reeds uitgegeven aan de komst van Kudus,… https://t.co/Jb4uKoqj85Een oprechte vraag. Hoeveel geld denken mensen dat #Ajax nog te besteden heeft na de inkomsten van Ziyech, Veltman,… https://t.co/R8ojju4bd1 @Rinzinho Cillessen vond ik voor Onana echt een uitstekende keeper voor Ajax. Alleen wij zijn beter geworden en Cil… https://t.co/Emau038DRU @JasperVlimmeren @Noolnavellem Rijdt hij hem nou opzettelijk tegen de bording aan?
8/6
2020
@FinalAjax @futuro_footbal Henrique van Gremio @maximaxi27 @JasperVlimmeren Auto rijden is een ervaringenvak. Het echte leven begint pas na school. @maradonnyvdb Dat is ook de reden. @maradonnyvdb Oorspronkelijk is het zelfs Keubenhaven in de uitspraak. Waarschijnlijk komt het voor uit taalsverbas… https://t.co/UPUHaliooH @maximaxi27 @VisualAjax Als hij de som Kjaer - Zeefuik = aankoopsom aanhoud. Dan wel alleen gaat die vlieger niet op.Deyovaisio #Zeefuik verlaat FC #Groningen voor #Hertha BSC. De Duitsers betalen 4 miljoen euro aan de Groningers. D… https://t.co/eOqTUREm0d @jordibeeksma @StefanBleeker 1,8 miljoen. @JasperVlimmeren Jasper nu nog je Twitter naar MallejanJasper en je bent klaar.
8/5
2020
@Ajax_Analytics @careldegrote @futuro_footbal 👍 @Timothy_TLBL Boys het blijft een spel. Hoe realistisch ze het ook maken. Het wordt nooit het echte spelletje. @VanMetje @maximaxi27 jij blij mijn vriend. De Veluwe ook weer veilig @NaradoBezema050 @MikeVerweij Ja ze hebben toestemming om met Kjaer te praten. Vergoeding komen de clubs wel uit, bedrag rond de 2 miljoen. @bart_sanders Is niet helemaal wat er in het artikel staat. Er staat dat Horsens 2 miljoen verlangt en dat Kjaer e… https://t.co/zxdDloIp4U @TillyTilburg @CrapanzanoRobin Wij halen meestal spelers uit Denemarken 🇩🇰 @careldegrote @futuro_footbal De reactie was op @Ajax_Analytics. @careldegrote @futuro_footbal Uiteindelijk mag ik zoals @futuro_footbal zegt zelf plaatsen wat ik wil en hoe ik dit… https://t.co/ptCiSHWscW @careldegrote @futuro_footbal Ik maak deze vergelijking zelf niet. Deze is al meermaals in de media verschenen. Vandaar dat ik het aanhaal. @futuro_footbal Ik houd ook niet van vergelijken. Wel vind ik dat je hem in het type kan plaatsen. @futuro_footbal Hoezo? Die vergelijking wordt gemaakt. @KerelEiting Is het zo erg gesteld dan? @MikeVerweij @MikeVerweij Jurgen Ekkelenkamp stond in de basis tegen ADO den Haag. @RoyWolterx Lijkt mij wel dat hij direct aansluit. Jong Ajax heeft slechts 3 aanvallers op papier.Jeppe #Kjaer van #Horsens zou in gesprek zijn met #Ajax over een contract. De Deense voetbalclub verlangt naar verl… https://t.co/Og7hXuCSzS
8/4
2020
@Lethal_Licha @FinalAjax Ik spreek je zaterdag schurk @FinalAjax @Lethal_Licha pik je dit? @MeesOomens Ja ze volgde hem eerst wel. Teller is van 174 naar 173 gegaan. @elpistolero055 Hij wordt niet meer gevolgd @elpistolero055 https://t.co/LDq9tAuEBwDennis #Johnsen wordt niet meer gevolgd door #Ajax op Instagram. Transfer op komst? https://t.co/eomMAlf44q @FabinPertuz3 Ajax have seen him play but is not (yet) making an offer to sign him. Only a rumour on this moment.
8/3
2020
@kozeis @Zlajan Onana (24), Dest (20), Alvarez (23), Blind (30), Tagliafico (28), van de Beek (23), Gravenberch (18… https://t.co/jhpTIG9lL5 @kozeis @Zlajan Je kan het elftal van nu daar echt niet mee vergelijken. En de jongens die je noemt Taylor (18) hee… https://t.co/CKmtshZnvW @kozeis @Zlajan CL elftal 1995: Van der Sar (25), Reiziger (22), Blind (34), Rijkaard (33), Frank de Boer (25), Se… https://t.co/JlV7D1fCRM @kozeis @Zlajan Elftal was oud en ervaren. Met twee jonkies in de basis. @kozeis @Zlajan Ja twee stuks inderdaad. Maar geen 5. @kozeis @Zlajan Zoek is de leeftijden terug. De jonkies van toen waren 25 @kozeis @Zlajan Je hebt het nu over een aantal spelers die nog lang geen vaste waarde zijn. Met alleen maar jeugd ga je het niet redden. @futuro_footbal @vondutch82 @bbalvers Zover het mogelijk is wil Ajax tegen RKC met twee elftallen spelen. Vul de posities zelf maar in. @Zlajan Aan de andere kant moeten wij als supporters ons wel afvragen hoe realistisch het is om jaarlijks te preste… https://t.co/X2QHI5ryQr @Zlajan Mogelijk is hier nu meer een vechtmachine van te smeden. We waren erg afhankelijk van Ziyech. En ik heb bij… https://t.co/0zBwOfPqAK @PW_newstyle @AFCAjax Ja vooral China maakte het verschil
8/2
2020
@_matlan_ @ozingapatrick @Ajaxshowtimecom @AjaxTotaalnl https://t.co/8FAav24QxB @MeulM85 @AFCAjax Jurrien Timber heeft rugnummer 15 gekregen van Ten Hag. Lijkt mij een A-selectie rugnummer. @MeulM85 @AFCAjax J. Timber is vol lid van de A-selectie naar mijn weten. Maar speelt vandaag mee bij Jong Ajax om de groep 2x 11 te maken. @MeulM85 @AFCAjax Stekelenburg is er wel. https://t.co/pdqNoG96iG @_matlan_ @ozingapatrick @Ajaxshowtimecom @AjaxTotaalnl Ja, trainingsschema komt op de site binnenkort. @ddarko84 @JeroenKapteijns https://t.co/JFDwubf5GV @ddarko84 @JeroenKapteijns Magallan is inderdaad nog op vakantie. Daarna sluit hij weer aan bij Ajax. Maar of dat b… https://t.co/8XicWURH18 @ddarko84 @JeroenKapteijns J. Timber heeft nummer 15 gekregen van de technische staf, dus denk wel lid van de A-sel… https://t.co/ctPaLo2LVs @ddarko84 @JeroenKapteijns Nee, hij mag verhuurd worden maar er is nog geen deal met een club. @ddarko84 @JeroenKapteijns Kudus, Onana, Tadic, J. Timber en Magallan ontbreken. @ddarko84 @JeroenKapteijns Kotarski, Stekelenburg, ScherpenJurrien Timber ontbreekt bij de training van de A-selectie. Vandaag vermoedelijk bij Jong Ajax. https://t.co/22UTpBhmbR @maximaxi27 Je hebt kans dat ze al thuis waren. @_matlan_ @ozingapatrick @Ajaxshowtimecom @AjaxTotaalnl Alle trainingen zijn besloten en niet toegankelijk voor fans. @ozingapatrick @Ajaxshowtimecom @AjaxTotaalnl Ik vermoed dat vandaag een dag van testjes wordt. En morgen de eerste echte training.
8/1
2020
@TeamBosz @FinalAjax https://t.co/s4GL7Foz8q @Ajacied1988 @FinalAjax De talenten zijn in gesprek. Rensch en Ünüvar hebben recent verlengd. Er zullen snel andere… https://t.co/BlIRxuLyKP @TeamBosz @FinalAjax De eerste training, en tegenwoordig worden er op de gekste momenten nog transfers bekend gemaakt. @FinalAjax De week is nog niet om Sander haha @KerelEiting Wij doen niet aan het verzinnen van berichten wij checken ze bij doorgaans betrouwbare bronnen. Deze… https://t.co/ecPQSZf3Dt @KerelEiting Wij schrijven allebei voor de redactie van Ajaxinside. @KerelEiting Totaal heet Toby en ik ben Nick die het stuk geschreven heeft. @KerelEiting Nee @KerelEiting Ik geef toe ik zat met het bericht over Vertonghen er naast. Het is erg lullig als je een doorgaans be… https://t.co/fmH1Io2Nrv @JasperVlimmeren Die staan onder hun voetbal nationaliteit.Het is eindelijk officieel: #Botman van #Ajax naar #Lille. https://t.co/epRCZlvN9e @maximaxi27 @JonduFoot @futuro_footbal @foksindeboks @Zlajan Wat een kut speler was dat zeg.
7/31
2020

0