Sign in with Twitter

Username:

Either I feel nothing or everything all at once. Or both at the same time.

975 Following   3,040 Followers   76,917 Tweets

Joined Twitter 11/24/09


@doofensmrtz asik ngewe
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠ @woosexuals Gray n dark greenTitan cabang tulungagung lagi chill https://t.co/wmOlyEFlNB
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠWhen you see it 👀 @Acai28 https://t.co/JyiwhCDjzQ
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠif gay means happy then i am positively surely straight https://t.co/GwuG1wBxB9
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠKalo tuhan cuma satu kenapa m 23 jalan yuk uwow™ @caraphernelied Anak solehah ga bole nangis~ @wambohuhu tadi kayaknya w bacanya goblok deh
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠ @duadlmension ADALAH SAYATuhan aj satu arian masa 13 Arian>>tuhanKalau tuhan cuma satu kenapa kamu muka dua.Helm sepeda https://t.co/CqOXUSUx8RNocontext akudennis posting. https://t.co/GsM7MfOsM4 @CallHerAbigail Yu dm penting tengkyu🙏 @CallHerAbigail Dih gtu @CallHerAbigail Otw @xcatpoohx https://t.co/JcDatTBZJE @sashymymahal https://t.co/JcDatTBZJEMungkin kita lah Tuhan nya
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠplanning hari ini: https://t.co/F2tSiXdJUP
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠ @Sugandiznut ADUHHHHHH @raelilbae Betul https://t.co/BfvCoLIUWq @raelilbae Sabar Bon...Kalau Tuhan cuma satu apa elu tegaCutting the box joints🔥 https://t.co/k0gWmoujty
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠ @raelilbae Namanya juga @ch0mislaves SabarAnime : Jojo Kimyou na Bouken - Phantom Blood (Jojo's Bizzare Adventure) Song : Kelelawar Malam - Desmodus Rotundus https://t.co/8X7mvxqWRA
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠ @biyarin_ @anonbadut 😡 @aldrinoo Hebipersdeyyy susssss https://t.co/5sF5xFXMao @CallHerAbigail Jgn lupa minum aer n makan bos @CallHerAbigail Pagi bos @anonbadut @biyarin_ Gk ush deh onad @biyarin_ Done @hungryxangry Gabus ijo @yourcrybabyyyy Gapapa kok @yourcrybabyyyy Iye @lelelawarr Ini mah gini https://t.co/UhT45LfZhv @lelelawarr NgentottttttttttPak sumpah ini foto apaan saya ga ngerti dapet dari itu pak apa namanya tiba tiba ada gitu pak maaf sumpah demi allahTherapy https://t.co/GUYOQALVzF https://t.co/F1nOvRXhXUhttps://t.co/LQJJIZiajE
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠA story in three parts https://t.co/P1AVawu3ud
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠdi daerah mana nih ada masyarakat protes pelayanan publik tapi malah diancam pake uu ite??? di daerah mana nih coba… https://t.co/kOH0NZtTd1
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠThe job done by Chiitan sixth edition, a funny Japanese mascot character ! 痛くないのっ?ってよく聞かれますが痛くないんですっ☆ 今日もおままごと全力で楽… https://t.co/m9oI3F5Bro
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠ @buahhkhuldi Gmornin!"Gandeng sia" https://t.co/RUGoLps8CS
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠhttps://t.co/SN10CFMzaI
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠhttps://t.co/PBS9AkSzXB
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠaku lihat pacarku bobo peacefully & casually join https://t.co/HHnuzszzh3
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠ @RockNal @Lawlaka Ganteng banget weekdies
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠhttps://t.co/WbYeD2FWou
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠ
1/23
2021
@virgaynity Gue gedig luh @Kowalskuyyy Sama sama bil @CallHerAbigail Sama sama yu @virgaynity Gembel poncol @buahhkhuldi Manusia silver taiiiAight wya.Tap bitch https://t.co/HpEG5rTL5C
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠ @httpflaminqo https://t.co/8aGoJ6kHXMT-Pain without autotune >>>> T-Pain @ladazaa Cek dmBUSET https://t.co/juvZE5OcuIBANDEL https://t.co/iBTZAwbjeI @doofensmrtz Yok maleman gmnHalo, apakah? @ratrisiapasih 👀kenzo kalo momm... papi: mam... apa si pap papi: let kenzo go ya mam apa si paaap he’s there papi: udah ya mam… https://t.co/pHka80eVuE
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠ @rsyqiau Gk ush nyerang w @rsyqiau Oi @lelelawarr @ditelanjangi https://t.co/CTR0OqgDV0
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠPhysically healthy but mentally unstable ppl https://t.co/XCTLW9Xwv3windows chart https://t.co/sC8LzTpfkt
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠ @krautmilk ELAHHH @httpflaminqo ????*themeGuts them need more R E V E R B @httpflaminqo ?????????????????? @imayberetarded Pusingelite tier sih ini https://t.co/LG5S3T9Hlf
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠ @orang_bunian *kenalan sama bule* A: hello, what's your name? B: Taylor Swift *kenalan biasa* A: siapa namamu lek? B: Gesit Panjaitan
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠNangos. https://t.co/JscqUBwEd7 @httpflaminqo ?? @linshanity Oh udah pulang duluan padahal mau ngobrol bentar kan kapanlagi @linshanity Tay ko kasurlo ada basahanWelcome to the 21st minute of the 21st hour of the 21st day of the 21st year of the 21st century
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠ @healsmusic_ ANJINGGG @msofyan Belom ada montoooorrrMas isiin listrik rusun 100 https://t.co/Kf02GVjaGt @msofyan Anjing gue inget perna nonton eni di kampus taiiiTeringat Yesus Condet https://t.co/20abMx9Ypz
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠLil swab https://t.co/KFWJrtVv9Q @AGIRLlNSANE Mexican bro b overly friendly in the US like .. u s a?bitches b depressed in britain like damn girl... u k? 😂🤦🏽‍♀️
Retweeted by ᗡɘXiꟻ Ǝd ƚ'ͶɒƆ ᗡᴎA ᴎƎʞOɿᙠ @masjidilhantam Tp w suda lebi panjanjngggEyow pls leave some questions or suggestions on where should i go https://t.co/TJc9lRTaxdhttps://t.co/oDWseJ8Qli @mahdinosaur Paham https://t.co/Cfda5jheew @masjidilhantam INOMG @AMATEURSAMURAl Hv u seen mine...
1/22
2021

0