Sign in with Twitter

Username:

Beetje tweeten over muziek, LaLiga, Ajax en ander voetbal. Vaak genuanceerd, soms niet.

770 Following   2,553 Followers   19,779 Tweets

Joined Twitter 5/16/13


@voetbalgeneuzel @TheFev wtf dit ben ik helemaal nietZelden zo'n energieke @TheFev in de Twitch gezien. @TheReaIYorin en ik zijn trots op onze motivatietechnieken. @MeesOomens Als een tweet van Rik meer replies dan likes heeft, weet je dat de shit serieus is hahahaEn zo te zien denken ze er bij PSV hetzelfde over. https://t.co/FEkf047Iqc"De eredivisie is dood, het leven is eruit, de lol er vanaf: noem het zoals je het wilt", foetert Overmars. "Premie… https://t.co/uR9q1rECU9 @_Sjoerdd Ploegen die balanceren op de rand van degradatie en daar in een seizoen aan ontsnappen, komen zichzelf la… https://t.co/QifTfTfpIX @jannadw_ Zeker, erg positief. Had niet verwacht dat hij de eerste zou zijn wat dit betreft.Voor de afvalligen van de Mike-kerk: Overmars wil een einde aan het Eredivisie-seizoen. https://t.co/YoyEE9EcyUThat's my director of football. https://t.co/bJirNOsQBZ @JimmyDriessen :( @JimmyDriessen strikerlessssss? @deef4ever daarom vermoeiend dat Sky elk jaar dat gerucht reproduceert, als enige source. @Tom_Krechting boateng en braithwite waren wel andere gevallen natuurlijk. @TarikSilic Alsof ze influencers buiten de randstad zoeken!!!! @Tom_Krechting Nee, tuurlijk niet. Daarom vermoeiend dat Sky elk jaar dat gerucht reproduceert, als enige source.Volgens Sky zou Willian al vijf jaar bij Barça moeten voetballen. https://t.co/Sl9lVKm6DH @standaardwissel Tsja, bepaalde clubs gaan de dupe zijn en waarschijnlijk wil de KNVB niet de verantwoordelijke daa… https://t.co/YfQagkjI2B @standaardwissel Zijn gewoon doodsbang voor de (financiële) aftermath helaas. @VzangBob @ibrariemovic Vermeer; Kristensen, Oleguer, Denswil, Dijks; Bazoer, Gudelj, Janssen; Ebecilio, Sigthorsson, Boerrigter @ibrariemovic @VzangBob Benieuwd wie er Sigthorsson durft te nomineren @voetbalgeneuzel @TheReaIYorin @TheFev Tarkan - Simarik graag vanavond @Fregge89 Hahahaha opvallend succes @voetbalgeneuzel @TheReaIYorin @TheFev Het is wachten op Turkse muziek op de achtergrond. @Fregge89 Ja, hoe kondigde hij dat aan? ''(insertblabla) verrassing'' oid? @Fregge89 `Meest terechte nominatie tot nu toe. @TarikSilic Mensen die al tien jaar niet meer buiten zijn gekomen en vanuit de situation room de apocalyps bestuderen. @TarikSilic "Ze proberen onze tradisies uit te bannen dus we zijn blij dat ze krepperen!!!!" @BruceTol Arco staat nu de hele dag angstig op de uitkijk. @arcinho @Teletekst Gefeliciteerd Arco!1!1!1!
4/1
2020
@TheReaIYorin @TheFev Ik wacht reikhalzend tot ik als abonnee een mail krijg dat de stream is opgestart. Speciaal moment. @spokenuitWELL @sam_planting Ja, dat gaan we dus moeten zien idd @spokenuitWELL @sam_planting In Nederland zitten we ook niet vast aan miljardendeals voor TV. In het buitenland is… https://t.co/2aqBaqs0yk @spokenuitWELL @sam_planting Dat is logisch nadenken. '19/20 oprekken betekent dat je in 2020/21 en richting een EK énorm gaat kloten.Linkte eerder naar een tweet van Sjoerd Mossou over een UEFA-conference om het seizoen '19/20 op te rekken. Bottle… https://t.co/V5JyCBznHR @BolsiusTom @standaardwissel @nealpetersen God, dat is ook weer waar. @ChrisD_13 https://t.co/z2xoaL6N69 @standaardwissel @nealpetersen wel benieuwd hoe een videovergadering met 55 landen gaat @standaardwissel @nealpetersen er is nog een uitweg https://t.co/5hGZ7k2u3xGoede vraag. https://t.co/JS72yBCoUW @Nuldettig In de buitenlandse journalistiek zie je echt iedere dag: "[insertbond/competitie] denkt op [insertdatum]… https://t.co/0m4JgOPuaRWel vreemd, afgelopen week uit het KNVB-artikel over Corona. Volgens het RIVM zou voetbal buiten 1 juni-regeling… https://t.co/pVuqnzIjmc @Nuldettig Dit, dus. Ik zie het helaas ook eindeloos in mijn Buitenlandse Twitterlists. Hemeltergend.Wel fijn, dit. https://t.co/xmfg3oHups @jannadw_ HahahahahaRutte: "Ook na 28 april zal het nog niet normaal zijn. Op 21 april bespreken we weer het maatregelenpakket." Vraag… https://t.co/DLWBQaDCsDOok vandaag weer. https://t.co/eqL8Pu5MSsHoe gaan we eigenlijk over 40 jaar uitleggen dat Jeremy Mathieu voor Barça heeft gespeeld?Strak. https://t.co/txgqMbXq0R @timdegier Heb vast onder een steen gelegen, maar 10 zetels voor 50 Plus?Prima verwoord. https://t.co/onDfP11JbK @deWethouder Sinds die wedstrijd word ik standaard psychopaat genoemd hahaha @busf89 Ik heb lopen schreeuwen 100 kilometer rondgewandeld van stress tussen de 2-1 en het slot. @jannadw_ Dat kwartier tussen de 1-1 en 2-1 is wel ergens exemplarisch voor de downfall van PSV sindsdien.Ik tag gewoon mezelf. Geen pot waar ik de afgelopen jaren meer vol spanning zat dan deze. https://t.co/kRAK87JbUK @skjelbredAMS @peterwolbers @pxnmr ''M'n schoenen zijn gejat. Maar ik hoef niet meer naar buiten, want er is nog wel wat'' @skjelbredAMS @pxnmr Train - Hey Soul Sister. Waar kan ik mezelf laten isoleren? @JeanPaulRison Sterkte.
3/31
2020
@TheFev Al die windvanen die nu opeens massaal bij me komen in het tegenkamp. Schandalig. Waar waren ze toen ik n… https://t.co/rVpsqejRUp @Kjoen2u Won't happen, helaas. @Kjoen2u ah ik zie het al. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL @Kjoen2u wacht, ik heb die ''snel mogelijk terug naar normaal'' spin van de fvd/pvv gemist denk ik? ff kijken @Kjoen2u Ook wel grappig dat de PVV/FVD-visies totaal verschillen met hun liefje Trump bv @Kjoen2u Terwijl de verklaring over waarom een lockdown niet per se gunstig is best hout snijdt. @Kjoen2u Het vervelende aan Baudet is dat hij deze weken totaal niet oprecht geïnteresseerd lijkt. Woensdag (of din… https://t.co/KigGWKlYScZin in de reacties op de Antony-antics, als YT representatief is, lol. verder gewoon dit stuk lezen, komt wel aar… https://t.co/59pEFOhQ00 @Kjoen2u #geenexpert maar mocht de coronacrisis snel worden opgelost zullen ze vast weer een nieuw frame vinden of zo @Kjoen2u Maar idd die hetze tegen de wetenschap. Probleem is dat het domme volk daar toch altijd op zal stempen. Ge… https://t.co/tBIpcYxlRz @Kjoen2u Ik heb in 2017 op het CDA gestemd. Weet nog niet wat ik in 2021 doe eigenlijk. @SamBuunk Schot met power, maar zo te zien kan 't eindproduct wat beter. @SamBuunk Het is wel een mannetje, lol. Naast het voetbal wel een aardig portie antics. Snel, komt meestal met li… https://t.co/p8kIBZw9r9 @Kjoen2u Hoe komen we van dit soort muppets afffffffffff @ibrariemovic Mondelingen Nederlands literatuurlijst > elke andere mondelingQuarantainemood: filmpjes van Antony bekijken op YouTube. @OscarYoric Ja, extreem puur niet. Gewoon een best prima vent die ergens het verkeerde steegje is ingewandeld. @OscarYoric Jammer eigenlijk, want je 'hoopt' of 'denkt' dat Humberto een prima gozer is. Alleen iets teveel in goednieuwsshows vervallen.Ah, hiero. https://t.co/6X9lGz29QcDe Rumag-site ligt plat dus ik kan niet 1-2-3 hun statement vinden (of ik het zou willen lezen en jullie ook is een tweede).Dat was een eenvoudige en sterke tegenreactie op het statement van Rumag. https://t.co/B2BT30j8ma @Jermaineboen @JimmyDriessen de rumag-site ligt gewoon plat. @JimmyDriessen Ik heb geen eens zin om het statement te lezenMessi haalt weer eens uit naar waarschijnlijk het bestuur bij de bekendmaking van de kortingen van 70 procent op he… https://t.co/BciPMIzGdC @sjenkiedejong Hahahaha wat is dat voor tweet joh @Alexieden Voor die late 1-0 in Dortmund is wel het woord 'zuur' uitgevonden.Ik denk dat ik nooit meer in shock/verbazing voor mijn TV heb gestaan dan bij Dortmund v Malaga dat seizoen. Toen… https://t.co/VapYdXC9Mi @arcinho Hahaha, over schijnzekerheid gesproken zeg.2012/13 was wel het fijnste CL-seizoen na vorig jaar denk ik. https://t.co/PhIOIaLzAf @TheFev Slapeloze nachten? @TheFev Je komt met een statement vanavond?! @deWethouder ideale. aftrap. van. de. nieuwe. week.
3/30
2020
Hahahaha https://t.co/8Wu88y1NUu @Alexieden Worden vast gezellige brainstormsessies @Fabreyes88 @TheReaIYorin @TheFev https://t.co/vlnsEHnSm8.VOOR.ZWAKKELINGEN.Zie je aan een Lazio, Napoli en clubs in Duitsland die weer stiekem willen trainen. ''WE WILLEN HET SEIZOEN AFMAKE… https://t.co/v0SKedCt1YEcht iedere dag komt er een nog idioter idee om [insertvoetbalcompetitie] alsnog af te ronden, hé? Tussen de rege… https://t.co/2NwkSrXBWRSinds wanneer is ''De.actie.afgelopen.''? https://t.co/l1lcUSHhcK @_Sjoerdd Het is niet strafbaar, nee. Maar het punt dat hij wilde maken is wel begrijpelijk. Voelt weird dat de hel… https://t.co/hwFnVgDlKvVoor wie het gemist heeft: https://t.co/0M0HsXsgA3 @_Sjoerdd Deze weken ook wel weinig goed materiaal tbh. Het item over de flitshandelaren vond ik wel prima vorige week.Hahahahahaha ''Mutsje op, dan ben ik nu ook creative''Lubach doet het vuile werk voor iedereen op Twitter. Rumag in meer dan 10 minuten afzeiken. Top. #zml
3/29
2020

0