Sign in with Twitter

Username:

dolife. @alifirdaus__ south side of jatinangor

different stories, i still carry on | s

1,419 Following   1,666 Followers   45,957 Tweets

Joined Twitter 6/18/20


@limp_bizquit pokona kieu weh 🤝 @limp_bizquit p https://t.co/w9VGmgUy52menuju tidur setengah tewas ini mah @blessedfrachtyy liat header ku siapa tau bisa buat referensi @stricttp @SUNDA_FESS kieu yeh pras @rorangeguy @convomfs tapi foto/data ga bayar buat ngisi nya sedangkan kalo nge kost mesti bayar 🗿 @somantep martabak na galokeun jeung emih @iyang_april siti @bdngfess ai di lembur urang mah henteu sih malah perlombaan na mah saacan tanggal 17 na soalna di tanggal 17 na mah fokus karnaval @Littlebtrfly @SUNDA_FESS menang dong @shaaRksI @SUNDA_FESS rame. lumayan. hasil @IrfanR1997 @SUNDA_FESS ngenaheun we nu puguh na mah @Littlebtrfly @SUNDA_FESS lomba karnaval antar rw 🔥 @swiitipai @SUNDA_FESS tadi mah rame pisan @SUNDA_FESS papbiji @SUNDA_FESS tara pisan mun ker sibuk mah tapi angger we sok inget @kelelalay sadboy ya bang 😁 @kelelalay ngaliwet atuh ieu mah
8/17
2022
@txtdaribandung untung sumedang
8/16
2022
@kelelalay wani peurih bang hirup mah @sucksgurl_ @bdngfess hayoh we kamingsun iraha jadi na @SUNDA_FESS anyingg inget ker sd jaman warnet di sekat sekat kieu 😭 @hwistoria @SUNDA_FESS cipacing mah aya broww, emang di sayang eweh kitu @SUNDA_FESS ada dong @moviemenfes ker sd nonton koboy junior teu salah mah 🙂 @cowobangkit sadaya na ge gaduh pendapat masing masing, tapi abi setuju jeung om @cowobangkit om ieu rame kieu ciga aya nu hajat
8/15
2022
@kangcibay ciga si casper @kangcibay mun di ayakeun mah aya @kangcibay roh jahat @xbilpaw @bdngfess aamiin @masihzahra lawan deui teh ku americano deui @hyellopi si ieu mah sok neleponan ngarusuh na teh @bdngfess kumaha pananyaan we urang mah @Askrlfess wahyuuuuu @cutiiiebean @bdngfess rudet @strawgurly susut @itsmececcilia iyh kack 🙂 @xbilpaw 😱 @julibukanmei adu muncang? @mbaarinn tapi listrik na mah hurung kan? @bdngfess abi mah kepikiran masakan na sih @bdngfess bunderan mana anyingg @hyellopi watir jadi temen gabut hungkul @kelelalay dah di restuin sama orangtua nya belum 🤭 @SUNDA_FESS nahh ini pemuda 👍 @bonggg_24 lain ieu mah @inipeweyaa affa iyh
8/14
2022
@kangcibay karek tadi ti add @mbaarinn @bdngfess iri kack ☝😁 @tanyakanrl teuing guru naon ker kelas 1 sd da @bdngfess moal tos gaduh @bdngfess apel dong https://t.co/cgfLV4W43Y @Shamr00g @EdwinKBali ohhh pantes haha manawi teh manawi a @EdwinKBali @Shamr00g naon sir @ejahaha @SUNDA_FESS beki berang beki ngegas @Shamr00g ngabsen bule nu balik liburan ti bali meren @stuvwxyzzzzz @SUNDA_FESS punten pisan ieu mah rada kitu da @SUNDA_FESS memek sia jebew goblog
8/13
2022
@bdngfess anu eta gening humbale humbale @persib sok we mangga kanu sanes na abi mah absen hela @xbilpaw @bdngfess tanyakeun we ka si mamah @SUNDA_FESS tugas aing ngadahar @itsmececcilia @mplidofficial kaburrrrr @itsmececcilia @mplidofficial itu hoki dek !!!! @bdngfess sarua ieuu @txtdaribandung ieu orang mana? abi teu apal @sipaharaa @txtdaribandung maenya biasa mejeng di lapse teu apal @itsmececcilia @mplidofficial sang raja yang u bangga banggain malah turu 🤭 @mbaarinn @AgusMagelangan ngabangke @Agung_Sundara we only support this club cause this is bandung pride 🔥🔥
8/12
2022
@ejahaha ker usum @bdngfess jam 8 isuk isuk @SUNDA_FESS cucunguk 🙏 @noffiyay_ jadi ieu mah @SUNDA_FESS cik euy ges peuting ieu teh @noffiyay_ emang punya ayang gitu @SUNDA_FESS taneuh 7 kali cai 7 kali @AREAJULID lebih takut nanti anak aing kalakuan na ciga aing @SUNDA_FESS teu ah @SUNDA_FESS duka atuh @SUNDA_FESS kela, maneh saha? terus urang kudu naon? ek sombong? urang mah ges di polbek ti harita ge 😜 @SUNDA_FESS gajelas njing @kadalbuntunc spill bapak nya @convomf https://t.co/aOKT7164SS
8/11
2022
@sucksgurl_ @SUNDA_FESS salah mba nid @SUNDA_FESS s @xbilpaw mending diem 🙏 @persib oh @xbilpaw mesin jait @cheezeyou itu gening @ejahaha udah gila @aranyasiapa ngeri ngeri sedap @sipaharaa adanya ayam kampus 🗿 @SUNDA_FESS teori martabak hela mimiti mah @sad61rlsssss 🔥🔥🔥 @dopamineeu cuma 20 kv 😔 @lockeyforgers cenghar dibere nu kieu mah a, inget can kawin @nofree__ bisa keur ngaliwet @sipaharaa kalo kesentuh paling cuma kaya di gigit semut
8/10
2022

0