Sign in with Twitter

Username:

540 Following   522 Followers   10,235 Tweets

Joined Twitter 10/22/16


me watching the person who killed me in among us say it wasnโ€™t them https://t.co/3JPM8kNYxN
Retweeted by ๐’‚ ๐’Terkini. 28 Okt. Sebanyak 801 kes baharu #COVID19 hari ini - 799 kes tempatan, 2 import. ๐Ÿ”ต573 pesakit sembuh danโ€ฆ https://t.co/3R0FzoCA1k
Retweeted by ๐’‚ ๐’Warga emas ambil inisiatif jual kuih berhampiran Hospital Jitra bagi kumpul wang RM5,600 untuk pembedahan matanya.โ€ฆ https://t.co/Q6DRl4aQXt
Retweeted by ๐’‚ ๐’This guy needs recognition. Something @maya_karin would applaud because he's recycling plastic bottles into somethiโ€ฆ https://t.co/VORFnzuLNa
Retweeted by ๐’‚ ๐’Oscar winner for best short-film. I canโ€™t stop watching. Holy sh*t...https://t.co/rDTIieeGqQ
Retweeted by ๐’‚ ๐’I guess the new Sea Salt McFlurry is really good huh? ๐Ÿ˜ณ Also tak tau mana satu lagi kelakar, kucing tu ke sound tuโ€ฆ https://t.co/TehDKUFTr6
Retweeted by ๐’‚ ๐’Tiba2 aku teringat time birthday bapak aku. Kitorang adik beradik buat prank buat2 lupa beday dia. Then kitorang suโ€ฆ https://t.co/l66aJGLpOw
Retweeted by ๐’‚ ๐’Hahahahahhahahahah anjengggg ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/5r8q7iIToK
Retweeted by ๐’‚ ๐’This is so sad. Imagine nak tanam jenazah ahli keluarga kena upah orang pakai drone because its the only way. Cepatโ€ฆ https://t.co/xzdG3Av78S
Retweeted by ๐’‚ ๐’ni rupanya eh kerja Ginger 1 Ginger 2 sekarang https://t.co/yySnyrxkkp
Retweeted by ๐’‚ ๐’
10/28
2020
Tak sangka tiap hari boleh bangun awal sendiriKemalangan ngeri https://t.co/vaaBV1TZP4
Retweeted by ๐’‚ ๐’hahahhahahahahahhahahahahahahaha https://t.co/8VTXwVTgad
Retweeted by ๐’‚ ๐’You wonโ€™t regret opening๐Ÿ–ค https://t.co/kxDc6wGycL
Retweeted by ๐’‚ ๐’Aku under ipta, hahaha tktahu mcm mana dia nilai gambar ni https://t.co/FASK48lQHK https://t.co/0elXlSrWHe
Retweeted by ๐’‚ ๐’imagine sending ur kids to school in the morning and having to bury them at night ๐Ÿ’” may all these kids go straightโ€ฆ https://t.co/sy57ay8yaq
Retweeted by ๐’‚ ๐’I love this part of the PS5's controller design *zoom* https://t.co/Tv4c1QIcBE https://t.co/3NshaEiW8B
Retweeted by ๐’‚ ๐’Utmost respect to our frontliners for the sacrifices & commitments May God Continue to Bless our effortsโ€ฆ https://t.co/cQqMjICqF2
Retweeted by ๐’‚ ๐’Kalau korang tgh rush nak print pape, pura2 santai. Printer buat hal kalau dia tau kita rushing.
Retweeted by ๐’‚ ๐’Dah 20 tahun melekat madam https://t.co/VvIJuMghIt
Retweeted by ๐’‚ ๐’Ya Allah dapat berita bad news dari team2 kami di offshore. Kapal langar platform, 4 orang jatuh air. Misi menyelamโ€ฆ https://t.co/nuRszG5Ug6
Retweeted by ๐’‚ ๐’Rasanya seperti kunyah rambut @Azfarheri https://t.co/IN5w0K0hcz
Retweeted by ๐’‚ ๐’Russian scientists defrosted several prehistoric worms, and two woke up. After thawing, the two worms began to moveโ€ฆ https://t.co/4b3FJIv1WU
Retweeted by ๐’‚ ๐’Nak kebolehan pandai cakap arab pun dah ok๐Ÿ˜ฉ https://t.co/5OvHTpDL64
Retweeted by ๐’‚ ๐’A Malaysia ship โ€˜Dayang Topazโ€™ which is anchored off Miri, Sarawak, has drifted, after one of its anchors believedโ€ฆ https://t.co/FgZRCmowbv
Retweeted by ๐’‚ ๐’wait a damn minute- https://t.co/bSQeEzF36m
Retweeted by ๐’‚ ๐’Jangan jangan dia sebenarnya oren asyik main api tukar jadi hitam https://t.co/28Ge4dX6jk
Retweeted by ๐’‚ ๐’Bulan pun ada air. Selangor? ๐Ÿ˜ญ https://t.co/4NEOah2Xnt
Retweeted by ๐’‚ ๐’Dikir barat gen z https://t.co/UEwZ0oiexp
Retweeted by ๐’‚ ๐’"salam ah" HAHAHHAHAHAHAHAHHA https://t.co/OtGQKOXIVL
Retweeted by ๐’‚ ๐’instead of focusing so much on educating our children abt division & vocabulary in preschool, we should focus moreโ€ฆ https://t.co/5klPNXORhP
Retweeted by ๐’‚ ๐’you will never regret retweeting this https://t.co/9vna4PcaGe
Retweeted by ๐’‚ ๐’Kenapa taknak vaksin anak? Geng antivaksin: https://t.co/xSkg1KRMUz
Retweeted by ๐’‚ ๐’Apa lancau ini bihun hhshshshhshshh https://t.co/Eeih05mxBe
Retweeted by ๐’‚ ๐’Its cost RM0.00 to rt my small business ๐Ÿ“Pyanolstylecutz (Taman setapak) https://t.co/F0yN00OFm0
Retweeted by ๐’‚ ๐’Bila golongan cerdik pandai main basikal inilah jadinya. Jalan ke Northport, Pelabuhan Klang jadi kawasan riadah meโ€ฆ https://t.co/eHtWt19Knm
Retweeted by ๐’‚ ๐’Amazing art https://t.co/AJJZg5g7o3
Retweeted by ๐’‚ ๐’
10/27
2020
BAGAIMANA KEHIDUPAN WUJUD? Selalu kita dengar macam mana dunia tercipta melalui fizik, tapi kalian pernah dengar tโ€ฆ https://t.co/HeYjlKasgk
Retweeted by ๐’‚ ๐’zizan razak after long quarantine. https://t.co/3b46SogL0w
Retweeted by ๐’‚ ๐’On this day in 2010, the football world lost Paul the Octopus. He correctly predicted 8/8 results at the World Cupโ€ฆ https://t.co/5DGY4gv70b
Retweeted by ๐’‚ ๐’The way everyone is acting, you would think Virgil is battling with stage 3 cancer. https://t.co/swMREweOXw
Retweeted by ๐’‚ ๐’aku rela jadi mak yang educated daripada jadi macam ni https://t.co/5M3zDly5ij
Retweeted by ๐’‚ ๐’ @InjangNation Nah moga terhibur ๐Ÿ˜‚ https://t.co/lVVHzGlaGP
Retweeted by ๐’‚ ๐’My Mom: "Don't pass, I've mopped" Me: https://t.co/CdFGe5QDWr
Retweeted by ๐’‚ ๐’MUMIA 500 TAHUN KANAK-KANAK INCA Tiga mumia kanak-kanak โ€”Llullaillaco Maiden (foto), Llullaillaco Boy dan Lightninโ€ฆ https://t.co/FDxH5aJ13W
Retweeted by ๐’‚ ๐’Jadi menteri memang suka ambil hak rakyat, hak marhaen. Parking kat tempat OKU. Polis yang escort pun bongok. Bilaโ€ฆ https://t.co/4i8KMOqbE7
Retweeted by ๐’‚ ๐’https://t.co/cPmtdFj1tn
Retweeted by ๐’‚ ๐’Orang tu baru nak mula buat review pasal air, tetiba ada penumpang tak dijemput. Mesti diorang malu gila. Hahaha https://t.co/ahdmkW8j3v
Retweeted by ๐’‚ ๐’Comel gila dah jatuh longkang sambung kejar hahaha https://t.co/ljFO9vJRJ3
Retweeted by ๐’‚ ๐’Ingat ya. Semua ini SALAH RAKYAT. Sekian. Harap maklong. https://t.co/a9U53sC84X https://t.co/e1DkmsqOBN
Retweeted by ๐’‚ ๐’Terkini. 26 Okt. Kes baharu #COVID19 hari ini 1,240 kes - 1,238 kes tempatan, 2 import. Daripada 1240 kes, 500 keโ€ฆ https://t.co/kcJBWInPh0
Retweeted by ๐’‚ ๐’#PKPB di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Selangor dan Putrajaya dilanjutkan bermula 27 Oktober hingga 9 November 2020 .
Retweeted by ๐’‚ ๐’babe are you okay??? youโ€™ve barely touched your sonic limited edition curry https://t.co/UWLlQz6tWC
Retweeted by ๐’‚ ๐’Jika kita terjumpa seseorang diserang penyakit sawan, apakah yang perlu dilakukan? Perkongsian video tentang bantuaโ€ฆ https://t.co/L6Og7qxCsU
Retweeted by ๐’‚ ๐’Haha The End๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/Y4cuV1lP8x
Retweeted by ๐’‚ ๐’My grandma acting like a drug dealer everytime she wanna give me sum money https://t.co/BT2lXLEaf7
Retweeted by ๐’‚ ๐’Ya Allah๐Ÿฅบ. Kita sibuk tolong negara luar sedangkan di negara sendiri masih banyak memerlukan bantuan. Tahun 2020,โ€ฆ https://t.co/r2wp0Skjae
Retweeted by ๐’‚ ๐’As a health professional, i think i need to do better in educating the public about family planning and the methodsโ€ฆ https://t.co/OFR9wgAvhT
Retweeted by ๐’‚ ๐’He kicked a FG without a holder ๐Ÿ”ฅ (via skyler.davis/Instagram) https://t.co/rDNRJRr0SW
Retweeted by ๐’‚ ๐’how the blue bird end up doing head stand ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/vurh6Lgn1E
Retweeted by ๐’‚ ๐’Rt you can help a friend. https://t.co/lThFBQBP8D
Retweeted by ๐’‚ ๐’Reminder, kalau jogging di taman ke mana mana lah. Bawa teman. Dah settle, terus balik. Yang prihatin, Just gotโ€ฆ https://t.co/NmLPqzFx5r
Retweeted by ๐’‚ ๐’Pengganti khabib. Tak silap nama nya khebab.. https://t.co/Xe1yN7r4Z4
Retweeted by ๐’‚ ๐’"Be close with your parents. You never know what will happen to them tomorrow." Great words from Khabib. We will miss you champ. โค๏ธ
Retweeted by ๐’‚ ๐’Selalu dgr org ckp jadi lawyer sebelah kaki dh kt neraka, tpi sebenarnya jadi politician dua2 kaki dh kt neraka https://t.co/AmKiv6A63C
Retweeted by ๐’‚ ๐’bila kelas dah habis tapi cikgu kau still mengajar lagi https://t.co/nW7KcIZiDP
Retweeted by ๐’‚ ๐’
10/26
2020
https://t.co/67ftkUMnfB
Retweeted by ๐’‚ ๐’No explanation needed https://t.co/TvswgvY7Nf
Retweeted by ๐’‚ ๐’Ni haaa ada doa pendek yang korang boleh baca kalau tak ingat Doa Qunut. https://t.co/ROObJQb2DP
Retweeted by ๐’‚ ๐’ @InjangNation https://t.co/2bk7ainxx0
Retweeted by ๐’‚ ๐’Yang meow tu mesti tak datang rehearsal https://t.co/DxUE6lZyp9
Retweeted by ๐’‚ ๐’Live update from rnr tapah. This guys tido dari 2am smlm smpai skrng tk sedar. Bomba datang untuk rescue. https://t.co/CCX0qStja1
Retweeted by ๐’‚ ๐’Dah lama ka Mydin buat macam ni? ๐Ÿคจ Petang tadi kan, teman maa beli barang dekat Mydin. Dah habis beli barang, macaโ€ฆ https://t.co/sBrw2nf7Oj
Retweeted by ๐’‚ ๐’Pengalaman setiap orang tak sama. Tak boleh pukul rata. Kes aku, budakยฒ kelas belakang banyak kes gejala sosial (koโ€ฆ https://t.co/SLZFo6CwiF
Retweeted by ๐’‚ ๐’when i have to keep removing my headphones because someone keeps talking to me https://t.co/eJ1gVJWCBm
Retweeted by ๐’‚ ๐’Tak perlu nak berkira dengan diri sendiri. If rasa nak makan mewah makan je, share rezeki dengan orang tersayang. Nโ€ฆ https://t.co/fGSR79dEAt
Retweeted by ๐’‚ ๐’Tahulah kaki GTA. Takyah lah nak test 2 bintang PDRM hahaha terhibur aku https://t.co/TzxYI6L2bP
Retweeted by ๐’‚ ๐’Tu bukan kucing woi ๐Ÿ˜ญ https://t.co/t84QRiF70M
Retweeted by ๐’‚ ๐’Bini aku masih di Jeddah. Dekat 8-9 months takleh jumpa. Dia share pasal orang yang dah recover c19 (nurses) kat saโ€ฆ https://t.co/ZYM552C56z
Retweeted by ๐’‚ ๐’undefeated and undisputed ๐Ÿค https://t.co/t9TIokA6go
Retweeted by ๐’‚ ๐’Appreciate the good spirit but we have to flatten the curve. So, nope. https://t.co/JzX4fzIryj
Retweeted by ๐’‚ ๐’https://t.co/H94e65eY9n
Retweeted by ๐’‚ ๐’https://t.co/ja6v9WSkTV
Retweeted by ๐’‚ ๐’One car, two people. One nation, two standards. #MuhyiddinOut https://t.co/ENCQ4a1FWm
Retweeted by ๐’‚ ๐’Pening aku dengan cara orang jual insurance berfikir. Dah cakap gaji tak cukup, cuma cukup untuk makan, mana nak caโ€ฆ https://t.co/QJb2Yuejwh
Retweeted by ๐’‚ ๐’When you look at your test and realize you know absolutely nothing https://t.co/j1kH65uGk3
Retweeted by ๐’‚ ๐’Bangun je tido terus dapat lepak kat air terjun โœจ #9forstvid https://t.co/fsGNv7XzAU
Retweeted by ๐’‚ ๐’This is the third warehouse theyโ€™ve found in Nigeria full of Covid supplies being hoarded by the government https://t.co/de870DLD6v
Retweeted by ๐’‚ ๐’rajin kalau tak disuruh https://t.co/Chld9o3EVt
Retweeted by ๐’‚ ๐’Comel dan sopan betul cara dia promot. Semoga dimurahkan rezeki bro jual Apam Balik, Roti Kukus. Ada extra Coklat lโ€ฆ https://t.co/2NAw5q3MFO
Retweeted by ๐’‚ ๐’Me: wow my skin is finally clear Hormonal acne: https://t.co/nAyPMaRP7D
Retweeted by ๐’‚ ๐’me unmuting my mic just to answer for online class attendance: https://t.co/KxvnmSDcv1
Retweeted by ๐’‚ ๐’Ya Allah angkatlah covid 19 ini dari negara kami dan dari seluruh dunia. Pasti ada rahmat disebalik semua ujianMu yโ€ฆ https://t.co/7ys04HSD3K
Retweeted by ๐’‚ ๐’ @InjangNation https://t.co/7LvGilBqJL
Retweeted by ๐’‚ ๐’"macam mana boleh kurus" "adele" https://t.co/hqwjMEheSS
Retweeted by ๐’‚ ๐’How I look when asking people to close my door when they leave my room https://t.co/hDwPKVUU3j
Retweeted by ๐’‚ ๐’Weh ni kelakar bodooo ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ https://t.co/zJ363dyPT1
Retweeted by ๐’‚ ๐’When I wake up and itโ€™s raining https://t.co/E0lRnnHw3b
Retweeted by ๐’‚ ๐’Aku boleh diam lagi apa berlaku pasal politik, pasal rebut kuasa ke, rebut duit ke, tapi aku tk boleh diam bila tgkโ€ฆ https://t.co/lCGspnIYMO
Retweeted by ๐’‚ ๐’
10/25
2020
You know the tomyam good when you take the first sip and it gives you an asthma attack https://t.co/jxIkcI4NNK
Retweeted by ๐’‚ ๐’
10/24
2020

0