Sign in with Twitter

Username:

♎ park that car, drop that phone, sleep on the floor, dream about me ☮️

963 Following   5,122 Followers   87,370 Tweets

Joined Twitter 4/23/09


🚨SCOOP🚨 With their employees working from home as a result of #coronavirus, bosses are panic buying monitoring soft… https://t.co/DVKBQfWg57
Retweeted by Alexander Kusumathe day we kill covid https://t.co/HU0To5oiyJ
Retweeted by Alexander Kusumai’m lacking vitamin c-ash
Retweeted by Alexander KusumaI don't even want to be productive anymore like I just wanna lay down and wait for it to be overKim K is trash for a lot of reasons but more recently she promoted this Judy "crisis kit", which costs $60. ...lit… https://t.co/D6T4g34mfS
Retweeted by Alexander KusumaAnxious. Mad. Restless. Worry. Hungry. Bored. Sad. Repeat. https://t.co/kCCE81C8KyLove you Britney!!! ❤️❤️ And I'll be listening to Stronger as a moral booster! Thank you for this beautiful message… https://t.co/EjfSc2RjMS
Retweeted by Alexander KusumaApakah ini rasanya jadi Aung San Suu Kyi ? https://t.co/Q2J88r1so6Post the last selfie you took outside https://t.co/macaH7wksHKini kita paham perasaan Mpok Alpa. https://t.co/yOiaUZCtzI
Retweeted by Alexander Kusumamelihat berita yang viral perihal orang-orang mengambil mayat keluarganya & orang yang memandikan mayat saudaranya,… https://t.co/A1E14quaOE
Retweeted by Alexander Kusuma @ArimbiNY Kita belom pernah ketemu but I can sense that idk why 😬 @ArimbiNY Cocok berarti ya namanya“Girl” by Destiny’s Child will always be a classic https://t.co/4fAl9tBUBj
Retweeted by Alexander KusumaSopyan material https://t.co/KxczfHR0Bs🙅 https://t.co/QXojlauFVY
Retweeted by Alexander KusumaOops!…how did 20 years go by so fast 😅😅🙄 ?! I can’t believe it. I remember that red suit was so freaking hot … but… https://t.co/mQA6J8jPDP
Retweeted by Alexander Kusuma @mondomascots He's cool 👌🏻my sim when i give it the party animal trait https://t.co/amNGnZ4Zkl
Retweeted by Alexander KusumaPengen impulsif beli Switch + Animal Crossing tapi situasi lagi unpredictable gini.Happy Birthday @MariahCarey !! You are one of the main reasons I started singing ... your Butterfly 🦋 album never g… https://t.co/8t5u75xuf2
Retweeted by Alexander Kusuma @bnuratmaja @LaeEnrich B*tch Better Have My Money Policy. No Free Clout Area.can we appreciate how fiony covered all the brands beforehand, her PROFESSIONALISM!! https://t.co/0y9EVv9Jq5
Retweeted by Alexander Kusumagood morning... we go again https://t.co/cdQJ8V3D4o
Retweeted by Alexander KusumaIya juga ya. Yang bikin makin nyeri, di masa karantina ini cuaca di luar justru lagi bagus-bagusnya. Sebelumnya hujan badai gak santai. @pradewitch @sheknowshoney @wisnu_prasetya Aku gak religius sama sekali tapi ngerti gimana rasanya pengen mandiin j… https://t.co/IIVpkewB7PDi awal kantor mulai WFH yang masih maju mundur & setengah-setengah, ada satu pegawai, (teman dari kawan) yang self… https://t.co/vL8ZDCTFhS
Retweeted by Alexander KusumaKarantina hari ke-7: Semua persediaan snack habis https://t.co/6pzrQDDUDC
Retweeted by Alexander KusumaFase rambut gue selesai keramas sampe bangun tidur alias tebel banget ini woy pengen potong rambuttttt https://t.co/BdKBOr3DzA @pradewitch I also have a list of people I wish getting corona tbh but lets keep it private 😛Buat saya wabah ini jadi personal karena beberapa teman baik berstatus PDP dan entah bisa bertahan atau tidak. Kalo… https://t.co/uL1mKyvONY
Retweeted by Alexander KusumaKalau baca beritanya, keluarga tsb tidak tahu apa yang meninggal kena Corona atau tidak. Tapi ya emang pilihan sih… https://t.co/vGJa15Ij4I
Retweeted by Alexander Kusuma @withlove_bear https://t.co/0UiUGNQapL @IMDb https://t.co/VuXZkfTWpX
3/28
2020
Ocean Waves (1993) https://t.co/KrrWLOpzXP
Retweeted by Alexander KusumaThe Fearful Bear. https://t.co/ABxK9qQ14i
Retweeted by Alexander KusumaJani Begidi...tadi jam stgh 8 malam, dpt orderan nganter kain yg dibungkus kertas koran ke rumah ini. Bangunan Bela… https://t.co/iHUspw3mF3
Retweeted by Alexander KusumaThe ozone layer is healing and redirecting wind flows around the globe https://t.co/G8J1NPdjD8 @vae_witch .@flamedelaflame lets goi thought it would be nice to give away a #AnimalCrossing nintendo switch for quarantine!! don't worry this is comp… https://t.co/B0VU7NGQO4
Retweeted by Alexander KusumaWkwk beneran kaya kepala kucing ditempel di badan babi https://t.co/w7KHBjKAjz @L_MarshaJKT48 Mirip Asai Nanami Team4Good mood album to dance by yourself in your bedroom https://t.co/MdRuT0QyvBSurat dari Wisma Atlit. https://t.co/NnVcWdroSU
Retweeted by Alexander KusumaPlease unfuck this world. https://t.co/bG2KKyCtEU @akunusam Sama-sama mas usamIts crazy to think I've been staying indoor for weeks. Pengen banget keluar but I know once I got infected it will… https://t.co/9TgoriFC77https://t.co/WkGY9l6IG5 @Afutami I've been listening to this song so much lately while daydreaming about sleeping in the green grass outsid… https://t.co/nqYh4YKmuCYa Allah kangen ke festival muzik. https://t.co/hawRPD6o3kHit my DM I'm bored https://t.co/xatrLAohqRMoon prism power make up cr : @.siravariety on IG https://t.co/5gmgjMmk1z
Retweeted by Alexander Kusumai- https://t.co/SiFXcsGjoJ https://t.co/ZIWfrJWYLD
Retweeted by Alexander KusumaBosen banget yes. Kalian di masa karantina ini gimana caranya mengatasi sagapung? (Single only, gak nanya yang udah berpasangan serumah). @msofyan Iya sama. Nyalon magazine. @flamedelaflame Fomo banget... alias gue juga mauNever relevant character and also a bully to Snape. Can't defend his family. Harry's mom is very crucial to the plo… https://t.co/dRlzJxBlEVLOL what a clown 🤡 https://t.co/cWSwueCSZyPeople are literally dying, Kimberly. https://t.co/xHGcgC3mKGOrang Sumatera kalau ngomong “siap” itu konteksnya sudah selesai. Already done. Orang Jawa kalau ngomong “siap” it… https://t.co/6RzHq2X8gg
Retweeted by Alexander KusumaThings that we took for granted... SEDIH WOOEEY 😭😭😭 Semoga keadaan cepat kembali "normal" 😢🙏🏻 https://t.co/0gYSMvLx9w @hermajustea No, I hate it as well. @alanapramanda Sorry.Setelah Kemarin di timline ramai tentang gotong royong penyemprotan disinfektan, Kini timeline ramai beberapa dusu… https://t.co/pt42y9x2jM
Retweeted by Alexander KusumaThis shows the location data of phones that were on a Florida beach during Spring Break. It then shows where those… https://t.co/Xy5evwx3kH
Retweeted by Alexander KusumaThis is so chaotic https://t.co/Suo5r0oCF8Cobaan terberat seorang manusia adalah terlahir Libra namun middle class. You know you got the taste, you know yo… https://t.co/FO6cznx5MkKalau gue itung-itung pengeluaran koleksi kartu Pokemon gue sejak Agustus tahun lalu udah lebih dari cukup buat beli Switch wkwkwk.Cats enjoying Cherry Blossoms in Kyoto while humans are social distancing🌸 https://t.co/CScrGQWS4n
Retweeted by Alexander KusumaNyesel gak beli Switch pas Dollar masih standar. https://t.co/40K98c9PpiInstagram vs. Reality https://t.co/OjqkepRWRl
Retweeted by Alexander KusumaCome on, curve. Let’s get flattening. https://t.co/chgxcYpSn5
Retweeted by Alexander KusumaThen vs now! Part 1✨♥️ https://t.co/17F5zaniju
Retweeted by Alexander KusumaIni alasannya https://t.co/FWf1NAlNF1 https://t.co/Rd5UCNpiTTKenapa mesti dibuang ya... kenapa gak dibagi-bagiin aja atau dijadiin apa kek sampe mati sendiri 😿 https://t.co/MEbGHOAMZTi made a venn diagram of people on my timeline during the pandemic https://t.co/u2ALWnbLvh
Retweeted by Alexander Kusumamales ah di timeline main animal crossing semua terlihat kesenjangan ekonomi antara kita semua
Retweeted by Alexander KusumaMy mom found my sisters mini denim skirt look what this bitch tried to say it was 💀💀💀💀💀💀💀💀 https://t.co/O09bhjHQnX
Retweeted by Alexander KusumaHappy 23rd Bday Thai Princess #Lisa @ygofficialblink ♈️ Lalisa Manoban yang lahir di Bangkok 🇹🇭 menjadi satu-satun… https://t.co/mGifA0KhBn
Retweeted by Alexander Kusuma @nixumbriel Might want to venture to JKT48 if you feeling brave and experimental.kekeyi... https://t.co/cEqInXSa5M
Retweeted by Alexander Kusuma @mhdaqil_100 Hoo ok belum pernah nonton soalnya wk. @animxes Who's the first chara? He looks like Leafeon gijinka smh. https://t.co/1rXOiGmTsSlmaooo https://t.co/koUknNfyYQ
Retweeted by Alexander KusumaSO 👏FREAKING 👏ADORABLE 👏 https://t.co/d9v2A6e6OH @KimKardashian PARIS MISS YOU TOO 💋 https://t.co/BofN5wTekIThe whole thread 👌🏻👌🏻👌🏻 https://t.co/tvIdEi94Xqhttps://t.co/Bfg98UoDvO https://t.co/cDLMGJrjIvPeople who fall asleep right away freak me out. Don’t u bitches have thoughts ????
Retweeted by Alexander Kusuma4) Appreciate little changes that improve your life. In my part of Beijing, so few people have been on the street… https://t.co/reVvV9fcfv
Retweeted by Alexander Kusuma
3/27
2020
Getting creative with our social distancing ⚡ https://t.co/Xk9nNiXxuj
Retweeted by Alexander KusumaKalau di dunia One Piece, Arnold Putra nih termasuk Tenryuubito alias World Noble. The elite 1% who above the law a… https://t.co/wXYZmpSnkxWHAT THE FUCK #AnimalCrossing #ACNH #NintendoSwitch https://t.co/0fKP0ficET
Retweeted by Alexander KusumaOlga Kurylenko, Dinyatakan positif Covid-19, tapi dia dipulangkan krn RS penuh & hanya utk pasien Covid-19 yg teran… https://t.co/iAid05m3CM
Retweeted by Alexander KusumaKepada @pandji, Stand up comedy anda yang baru dirilis di youtube "Kerusuhan Mei 1998" sangatlah tidak layak untuk… https://t.co/uw0Z0gVR79
Retweeted by Alexander KusumaWith glasses Without glasses https://t.co/gcCoz4wPo7 @tawarhangat Soft boi ya🚨 Galar Research Update 🚨 It seems that if you visit the Isle of Armor, some familiar Pokémon will gain the power… https://t.co/J0DmexRFB0
Retweeted by Alexander Kusumahttps://t.co/kehtxxl6dzKasian https://t.co/u7ZwqzcCYf
3/26
2020

0