Sign in with Twitter

Username:

Ibuku...ibuku...ibuku... anak²ku 🙂 Suka memberi makan egonya feminis

524 Following   772 Followers   26,878 Tweets

Joined Twitter 8/12/19


@NdoroTedjo @Irenecutemom Sik tak takon @PriyoBudiS, bener gak iku dekne admin eShahih gus, akun et NdoroTedjo niko langkung sae ne dilelang mawon https://t.co/VXun2WHwuY @luharits @ekakunjeri Matane 😂 @ekakunjeri @luharits Akun adudomba ternyata ya sampean @ekakunjeri Ora ngene jugak...!! 😠 @luharits @ekakunjeri Lha ya ndak nyimak kamutu @luharits @ekakunjeri Jomblo ramudengan, wong bukad karo pak Maman ki ra mudik malah takon Layak lek ... Asudahlah @ozize @AldilaSandra koyok e apik lek dioprek Lapor @eMbahNyutz @kholiskholi Tak cokot cengelmu lo teh @ekakunjeri Jarno ae bukad...enteni 3 dino ngkas lagi njawab o @Mpruuth @kholiskholi Mbak lairan koq ditunggoni?? Harusnya kan disupport biyar kuat mengejannya @iBayem @zhras_ Iya sudah pinter mengeja nya, dibaca?? @kholiskholi Teh, apakah ada waktu senggang hari ini?? Sa mau anjangsana ke rumahnya situ sekaligus mo ngapel ke dek @Mpruuth Bolehkah? @zhras_ @iBayem have a nice day om ibay🥰🥰🥰 (2) @NdoroTedjo @coklatsetroberi @picoez Ho'oh...beklaet, coba kirim selvi dulu biar tak edit @iBayem @zhras_ Iri hilang bwoss @kirekswasta @hariankompas Mungkin blio kathis en @zhras_ @iBayem Wasapmu kan gak njiwit, knapa harus tak bales :(
6/6
2020
@iBayem @zhras_ Deek 😭Iklan rokok https://t.co/f6md3MisbtMungkin sebagian dari sobat twips bingung ketika melihat bersliweran di TL mengenai NIKEL, apa sih Nikel itu dan ap… https://t.co/v1hd8TWs95
Retweeted by #31F @2Ariesule Malingsia gak diculekno nggateli tel...btw aku nyilih trafo las mu meneh samHe...yokpo su??? Jowo syirik?? Bapak moyangmu nyembah cibuk lek gak ono wong Jowo...prasamu https://t.co/7TdtyJkH4N @wandazrin bagus ya, kak. 🙏🏻🌹#LathiChallenge https://t.co/lc3twicWIe
Retweeted by #31F @Purwit @iBayem @NdoroTedjo Legi butrowali tenan ye?Ckjrnskdkr e @iBayem @NdoroTedjo @Purwit Aku nyilih BPKB ne cah ndembiq iku jian angel eram @cookiegig85 @plat__aa @iBayem @picoez @senncoin Koen wis ga iso ngopi, mariki gak iso rokok an pisan 😌 @plat__aa @iBayem @picoez @senncoin Jingin 🤗 @Teh__L Lessons creation love @iBayem @picoez @senncoin Sik...aku mbayangno pas ngrasakno kopi kocheng manggut² karo ngomong "enak" dan sangat me… https://t.co/xxuKdxpqye @picoez @senncoin Maap...ngakak @iBayem @zhras_ Malah garangan polkadot sing jawab?? Kudune dek Zahra sing jawab :( @iBayem @zhras_ Assalamualaikum 😊 @pulang_kekotaku Aku benci pikiranku sing iki, tapi kudu tak twit menowo ono jawapan paBlek @lucky_P01 Wah jawaban ngambang @iBayem @senncoin @KopiTjengkir Lha koq malah aku sing dikeplak? 😠Arek ayu² cemekel cemiwel ngunu iku lek ngising opo yo isik mrengut?? 🤔 @mscendani @NdoroTedjo @iBayem @plat__aa Yuuuu 😭 @iBayem @NdoroTedjo @plat__aa Aku ngerti sembakone kudu dicampuri opo 🙃 @iBayem @NdoroTedjo @plat__aa Positip tingking ae...menowo arek iki luwe @juwitacahaya Tak coba ah ~ @iBayem @senncoin Koq sekarang galak? :( @iBayem @plat__aa Aku?? Sahabat an karo Tedjo kawur?? Haaasshh @senncoin @iBayem BENAR @plat__aa @iBayem Ojo dipenggak...jarno edan lak wis @TolakBigot_RI @AhlulQohwah @rizam_syafiq @elHurryKoRn @najmifuady @AfifFuadS @amrudinnejad_ @EdyGypsum @GagakNewhttps://t.co/DLVDiV4r2H @AldilaSandra Wis tah jarno...ketok e ncen angel bahagia arek iku lek gak njail i liyan...anak² mu ae ojo koyok ngono yu @AbdViking Aku meneeehh 😫Mantap Ansor! Alfian Tanjung ini gak ada kapok-kapoknya. Semoga cepat ditangkap dan dihukum secara maksimal!!… https://t.co/NVqF3xsl7L
Retweeted by #31F @HoofdbureauID @et_sokran @Sokran__ Nriman kanda Sokran iku, diapusi tukang e ae diikhlasno...sesuk e tukang e digraji bayaran e @jangkrikkull @zhras_ ...!! https://t.co/GrFyCJGESM @AfifFuadS @zhras_ Tolong disertakan hesteknya #SayaPercayaGarangan @HoofdbureauID @et_sokran @Sokran__ Sing fisik e terkondisi mek kanda et_sokran Aku karo kanda Sokran poso ndan, posoku sing rodo suwe ~ @Teh__L Yungalah @GalihTengil @daniel_jowman ... https://t.co/RIRVT9kiMd @NdoroTedjo @iBayem @budiwee @zhras_ Cuk @NdoroTedjo @iBayem @budiwee @zhras_ Pangapunten nggih Wur, kulo pamit https://t.co/DYuHVuaJYa @iBayem @NdoroTedjo @budiwee @zhras_ Ho'oh mlz beudh @pulang_kekotaku @budiwee @iBayem @zhras_ Iri bilang bwos ~ https://t.co/y9xAg2d9HG @iBayem Aduh @Mpruuth @zhras_ Kamu minta digelasin ato dicengkirin? @iBayem HajelaaassMas @iBayem tulung iki dipikirno https://t.co/QtuCLzx8CA @sikathalus OJO DIINCENG!! @sikathalus *mbenakno sarung* @HizbutTembakau G 😤 @sikathalus Saurunge tak jawab, Simon Chapman sing jare profesor iku sempak e werno opo? @HizbutTembakau OkeMas @HizbutTembakau mbok ya tuku volower nang aku ae, volower owah pikir koq ya dituku :(Filter ya mengandung filter nder, lu pernah tumon kagak ada manusia mengandung wergul?? Kagak tumon kan?? Sama Guw… https://t.co/YcTYrRigBW @zhras_ WA ku baiq² saja dek...dek Zahra dah blonyohan nyaknyongnyong blom?? @Nellasari__ @anndyriyan @Didik_Zs Baiq...jaga dek Nella baek² ya...sa pamit dulu https://t.co/NgKbI1iqxe @daniel_jowman Kate melok tapi urung adus @ditaajeng96 @damasayu_ Tandon susu biawak @Nellasari__ Aku nang mburimu...persis, jarak sak tengkilan @daniel_jowman @Zaenaaaab Ngene maine mbelingan, trenslet e japrian 😑 @Zaenaaaab @daniel_jowman Paham kan?? https://t.co/0pvUUR8cGP @daniel_jowman @Zaenaaaab Tos kamu mah antosan heula didinya, heureuy sareng laja 😠 @daniel_jowman @Zaenaaaab Maneh saha?? @Zaenaaaab @daniel_jowman Kumaha nya' ngajelaskeun nya? Binun euy @daniel_jowman Nab @Zaenaaaab bukan aku yg mulai ya? @lentera Aku tak sholat dhuhur aja Tadz, waspadaJumat lalu....sholat juma'at sudah mulai di masjid daerah sini. Awalnya tertib jaga jarak...lalu kemudian jarak ant… https://t.co/jAMRkvYBBK
Retweeted by #31F @budiwee @daniel_jowman Padakno jagung 😒 @seto__01 @Mala_Nh19 @iBayem Dipadakno ngono se @Mala_Nh19 @iBayem Nhaitu @metabp @VeronicaKoman @Cittairlanie Kalah dadi tumo kathok 😌
6/5
2020
@daniel_jowman Sombonk @nayliya https://t.co/qxo1I4iV1l🔥😝 https://t.co/GD1jJCmRkz
Retweeted by #31F @VeronicaKoman @Cittairlanie Tawuro wis...sing menang oleh garangan rowo, sing menang dadi pakan jangkrik https://t.co/fnW9lDKscFCocok iki...SJW #veminiz musuh entung e gajih 🔥💥 https://t.co/7VCdhs0PYw @daniel_jowman Aku gak moco @ckjrn @cookiegig85 1. Nggalau model Raden Raup 2. Posting kucing 3. Dadi akun HTI Tulung ditambahi tips e gawe nambah volower @PEMBIMBINGUTAMA SELAMAT PAGI PAK @Mala_Nh19 @iBayem Wis ganti neh dadi garangan polkadot @ckjrn @cookiegig85 345 volower e 154, tukokno krupuk ae lur @et_sokran @sammypasau @Sokran__ @cookiegig85 BnrGus Yahya Ajak Pengurus NU Terus Berkontribusi dalam Pencegahan Covid-19 https://t.co/CgX0gYxviE
Retweeted by #31F
6/4
2020

0