Sign in with Twitter

Username:

ceo of pingin nikah muda

595 Following   653 Followers   13,475 Tweets

Joined Twitter 8/31/20


pengen dadi iwak ae gak kerjo, oleh mangan, urip mek renang renang tok karo blukutuk blukutuk penak koyok e
1/16
2022
@Ulunbungul picumalming https://t.co/dshFp52JQ5 @sedihpoll ndi fotonemalming gak malming podo ae @sumbertangkil manasaran wallpaper https://t.co/6VLunuy2Xk @coffebit topo oleh opo mas @00uchtea tahu fetish enak @adisssstyaa udah dong @bukantypemamamu opo iku mad @00uchtea gndeng @irelliagw opone mba
1/15
2022
@hahahahasyu km pisan kak ✌🏻 @hahahahasyu samakesel bos @kamehamehaHah4 kata siapa @GojekOnTwitt amiinn tiap hari kaya gini auto naik haji min @lkytsr iyo nda wkwkhttps://t.co/ggG3wxeEiq @00uchtea mbo aku ngarang wkwk @00uchtea sungkan paling arek te nyedeki awmu @00uchtea shock breaker @00uchtea matane cok ratau ndeng 😭 @adisssstyaa lumayan se @00uchtea mnengo cok 😭 @bocahbaderr wait @gkduludeh uwes kak @bocahbaderr numpak ngeng @grracceee_ otw @thisismeviva bingung te ngobong nggae opo @akurikaa pol mba ahahahao sopo glem tak angkutmulai sepi akun iki aku te ngalter ae lahcok cokk bangsatsuwon 👍🏻 @akurikaa gtau ga pernah @Momolciao_ du mutah rasane @jawafess cocote @bocahbaderr nak e @anggul_melah ndelok iku langsung ga kolu mangan @Liga1Match @persikfckediri macet lur vidione @bukantypemamamu @ngalamfess penting ono olehe mad timbang gak blas @bukantypemamamu @ngalamfess bekerja mad @bukantypemamamu @ngalamfess golek duwek gampang mad @funcesitter semangat kakroasting balik https://t.co/43VcFViDws @ngalamfess gak katek mic wes lucu aku mas wong badut @ngalamfess kok isone iri karo arek ngopi koyok gak tau ngopi ae @Aoraaaaaa iyo kok erohmales jumatan @iforizza dor @grracceee_ wkwk tas nyadar @Momolciao_ iyo e mbakonco cepu ternyata ono gunane jugaaku sek dadi bahan rasan rasan tongkrongan sebelah ternyata wkwkancen yo lek wes di anggep elek kn masio mbangun masjid 30 yo sek pancet di anggep elek ae @bukand0imu tiati mba @aprilliadff aminnn @Momolciao_ wes awanpadahal asline yo gak elek elek nemen loh kok sek di kecewakno ae https://t.co/sRAfxIbegO @aulrevoir guwenteng @nasnanaaas guduk aku @lalupyy di benakno kakfoto mambengi https://t.co/PF1ZoYjz93
1/14
2022
16 pertandingan unbeaten maaazzzeeehhhhFULL TIME! @AremafcOfficial 2-0 @PSSleman. 53' KH Yudo ⚽️ 56' Dendi Santoso ⚽️ Singo Edan lanjutkan tren kemenan… https://t.co/CoVoqQ2Tby
Retweeted by sepaaaaamusuhe keturon sampek digugah admin eMalam Jum'at yang indah bagi Singo Edan ✅ Tanpa dua pemain asing vital, Adilson Maringa dan Sergio Silva ✅ Revans… https://t.co/CyFmusCvKg
Retweeted by sepaaaaaStarting XI 🦁✊ Doa dan dukungan umak begitu berarti, Nawak💙 #solidarity #aremafc #aremania #salamsatujiwahttps://t.co/D2xzi08AJZ
Retweeted by sepaaaaa👍🏻 @adisssstyaa aku akuuuu @adisssstyaa mati nko sakken @whiskyytrash sakken mba wes tuwekwong sebelah i watok watok ae ket mang isuk cok @evosesports cepet min @sumbertangkil pehh#AremaDay
1/13
2022
@anyaselalubenar km kalo main tik tok liat apa yang @00uchtea guwendeng yo arek ikuhari yang melelahkan @Momolciao_ km ganteng km aman @Aoraaaaaa aminnn makasi kak @ccrushmuu aminnn makasi fa @akusyahaha 😊🙏🏻syafakallah bes https://t.co/HRNwOJBGCa2022 https://t.co/l4OR2KlxRA @Momolciao_ turu mba
1/12
2022
@anakbont0t celukno damkar @akusyahaha hahahahhahahahahahahhahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahhahahahaha… https://t.co/yixPvhZ6mSpingin duwe hobi membaca dan belajar @akusyahaha ga juga
1/11
2022
@ThousandTrauma di akehi bersyukur e @ngalamfess byoh suwantai mbak @txtdarisisange sep sepgaiso guyon bhsa inggris @sukaaacoklat nyimak @kagianamell mie halu nelongso level 5aku te nginstall zenly maneh @Liga1Match @persikabo__1973 gg ciro
1/10
2022

0