Sign in with Twitter

Username:

Salvio Hexia ๐ŸŒต @anggitapras East sea where the sun rises

Give this girl the sweetest words, because she heard many bad words in this world ๐Ÿฅ‚

403 Following   423 Followers   69,216 Tweets

Joined Twitter 11/5/09


It's my turn now.... https://t.co/w8eZB8LLSU
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตKurangi menghakimi, Perbanyak meng-hug me.
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตhttps://t.co/WRU6K3lSmh
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตitโ€™s called time management, jessica https://t.co/Y7lJavjnNs
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตใ“ใ‚Œใฏใ‚ฏใƒƒใ‚ฝ็„ฆใ‚‹wwww https://t.co/bXWKM3gk9N
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตSalah satu video yang menggambarkan keindahan Indonesia https://t.co/jLWVdf94mq
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒต๐Ÿ™ƒ https://t.co/S3QIdXoDRC @ryaayya Lupa aku kemarin ๐Ÿ˜‚ ini keingetan gara-gara kamu nyebut Marco hahaha jokesnya masih receh ๐Ÿ™ƒ @ryaayya Ry, btw buku kamu tuh masih di aku. Nanti kalau ketemu lagi tolong ingetin ๐Ÿ˜…https://t.co/BTMenQa33Y
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒต๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/Jwev4umz9eDear girls, as a man, I wanna tell you something. when you smile, a genuine smile, you'll shine. dont ever thinโ€ฆ https://t.co/YPeC7yma6a
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตLove โ™ฅ๏ธ https://t.co/oOdFbAlCNY
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตBerat jadi warga Indonesia, beberapa hari belakangan setiap bangun tidur ada aja berita buruk baru.
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตGemasss ๐Ÿ‘ต https://t.co/Ih8bCAvw5whttps://t.co/hInDfJjYMu
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒต @Prambors Di kolong meja, habis dimaki-maki orang ๐Ÿ˜‚Complicated relationship ๐Ÿ˜ https://t.co/cNVk3bh9db
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตnajwa spilled our tea โ˜•๏ธ https://t.co/YJ1Cph13BZ
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตItโ€™s golden, like daylight ๐Ÿ’› ๐Ÿ“ท: Erik Madigan Heck https://t.co/TKjINyd9KZ
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒต
9/19
2019
Itโ€™s blue, the feeling I got ๐Ÿ’™ ๐Ÿ“ท: Erik Madigan Heck https://t.co/vlHis2SMIU
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตNoo More Food Now ๐Ÿ˜ https://t.co/8nGHBTV42A
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตPernah kecewa sama diri sendiri karena gak bisa kaya orang lain. Tapi ternyata salah, semakin gua berusaha untuk mโ€ฆ https://t.co/OmNGBY2Yjb
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตDozed off ๐Ÿ˜ป๐Ÿˆ https://t.co/kRy4lwutVH
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตhttps://t.co/K84jxZkHwJ
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตwhen you put your head against the bus window https://t.co/hpxFrdeJgo
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตKENAPASIH JA๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ https://t.co/OWShaWD8Vj
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตPunya temen yang kalau telfon engga pakai salam, malam ini tau-tau bisik-bisik.. "Git, git ini gue lagi males adaโ€ฆ https://t.co/oBKRGRjCPbIntroducing our newest intern: Aju! https://t.co/h9Nenkdji9
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตJika aku mati, Kau kematian lainnya https://t.co/KOnUCg4ON5
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตIkan pari ternyata pas bayi punya organ kayak kaki ya. ๐Ÿ˜€ https://t.co/N6mVmyk3C8
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตGiliran fokus aku diabaikan seperti tidak diajak main, padahal lagi seru-serunya. Eh, meleng sedikit Semua mata tertuju padaku ๐Ÿ‘Buka twitter saat meeting terus kepencet video https://t.co/WsYhdylHnV๐Ÿง”๐ŸปDiliat-liat Bandung sama kamu itu, sama ya? ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€Sama gimana? ๐Ÿง”๐ŸปIya, sama-sama lahir ketika Tuhan sedang tersenyum. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€Hehe
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตmuda jadi anak gaul friendster sudah tua jadi depressed loser yeah i mean all those cool kids who have spent theirโ€ฆ https://t.co/R7RCSSEvym
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตhttps://t.co/WwUU1yGJLB
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตPoor them! Rain outside! https://t.co/m9mmP2ciJS
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตBuat yang sering bertanya, "Kapan nikah? Kapan nikah?" Read this to yourself. https://t.co/ne4RcEiGzT
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตBerasa liat spongebob dan patrick lagi main astaga ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜‚ https://t.co/DzMg0wbMvk
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตi wish you excitement, intuition, luck, catharsis, and pleasant surprise today
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตNegara. https://t.co/tXACvfRi0g
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒต
9/18
2019
Adik ini mengamuk karena hamsternya mati, pelakunya tidak lain dan tidak bukan..... https://t.co/ESVn8o804P
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตhttps://t.co/B513iJTyMl
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตThere's a mysterious force preventing me from moving forward https://t.co/YTlVlYR0Ep
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตme after crying for 9 hours: https://t.co/qHl2jfFJE6
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตkrucil krucil https://t.co/RfZOzXeD53Kasihan banget jadi perempuan, punya badan milik pribadi tpi berasa badan milik bersama sejuta khalayak. Tiap mau pโ€ฆ https://t.co/uqWZNpY8F9
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตmy debit card after i use it: https://t.co/bEyhCKiYyp
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตKalo netizen yang suka keributan terus dikirim beneran ke tengah daerah konflik, masih bakal suka keributan, ga?
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตBagian terburuk hidup dalam ketakutan adalah lupa cara melawan.
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตPlot Twist: Acara bertema โ€œPolusi Ruang Publikโ€ ternyata yang bikin polusi adalah omongan panelisnya. https://t.co/9iVkpNGjfa
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตCan the Little Mermaid live action remake make pollution one of the reasons why Ariel wants legs
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตKaget saya di timeline ada andaaa ๐Ÿ™ˆ https://t.co/HNWgq6XVl5๐Ÿ™ Twitter please do your magic ๐Ÿ™ Kenalin ini namanya Krucil ๐Ÿ˜Š Dia lagi sakit cacingan akut, kemarin Krucil pingsaโ€ฆ https://t.co/H9jqsY47Mz
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒต"I'm not a clingy type girlfriend." 2 months later : ๐Ÿ“ฝ : pokeypotpie https://t.co/WADjF9Z9pf
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒต
9/17
2019
i'm proud that i can understand this joke https://t.co/QBa2LjUIvi
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตSami'a Allaahu liman hamidah Allah hears those who praise Him
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตCowo-cowo kayak John De Rantau nih selalu bikin geli. Kenapa selalu gatel ngatur pakaian yang dipake perempuan cumaโ€ฆ https://t.co/cJaTmvVEPE
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตHere's a little bundle of joy from Disney babies to you. https://t.co/4K1nUgwuqc
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒต(((Pertanyaannya aneh))) Umpama aku gurune, murid iki langsung takluluskan... https://t.co/36WYnT0v1M
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตthis is how italians are circumcised https://t.co/TJpskoIiSt
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒต @donghae861015 https://t.co/N6WyldeaBNBahayanya nemenin temen belanja baju, bisa-bisa temen ngga jadi belanja malah kita yang malah belanja banyak.
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตWhat I found when I went to get in the shower this morning. https://t.co/IBoFzkCrYB
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒต @ryaayya Kata Tuhan: "Aku punya yang lebih bagus dari itu" ๐ŸŒŸKerja, tidur larut, bagun pagi, kerja lagi, tidur larut lagi. Mati-matian, demi kehidupan.
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตCuma mau mengingatkan buat kalian yang lahir tahun: 1990 - 2000 Hargai dirimu. Hargai dirimu yang sudah mau berjuโ€ฆ https://t.co/Y4SRauTIH6
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตAfter all this time, where have I been? https://t.co/rdqNIo6Vl8
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒต @Raesaka ๐Ÿฅ‚ https://t.co/BNQXVBXfR1Kirain Oppa ๐Ÿ™ƒ https://t.co/Bg9mBMv3uDOrder kata-kata minta cerai, karena suami cuek dan tidak nyambung, disusul adanya kenyamanan yang diberikan pria laโ€ฆ https://t.co/AJEtlvtF8f
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตGirls, ga semua cowo bisa gini. Mungkin emg cowonya si mbak ini love language nya words of affirmation, jd ya beginโ€ฆ https://t.co/N4LFKSlPMx
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตNyaliku di sosial media Instagram : 5% WhatsApp : 45% Twitter : 100000000000000000%
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตmy 4 moods https://t.co/nt66WjMotV
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตhttps://t.co/suVAs4n1A2 https://t.co/p0PONurGHDMe and my 'people come and go' spell.S3 oxford transportation engineering https://t.co/TLtwwJ8lVZ
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒต
9/16
2019
Looking back on the good times, instead of the bad. Fill yourself with positivity, not negativity.
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตKak ucil fotosyut golden hour ala cewe2 selebgram https://t.co/YnGdmTzD8T
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตMy cat wakes me up every morning. This morning I woke her up. https://t.co/OwqzqaFQbC
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตAnd why do I finally speak up tonight? Bcs I might not be the only one and not everyone is strong enough to face sโ€ฆ https://t.co/gffx6OKTX1
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตThe first thing we need to do to face this kind of situation is: accept yourself. Accept that you made mistakes, tโ€ฆ https://t.co/vPc7hAYkrc
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตBut, dude. I am a fighter, always have and always will. I don't come this far, to be who I am today, just to be deโ€ฆ https://t.co/QoP3L5vBgM
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตme, two minutes after saying i wasn't hungry (jen harrison/contentbible) https://t.co/WPyyb3MAxf
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตswitching from twitterโ€™s dark mode to day mode https://t.co/b4MHgA6z45
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒต"before you love someone else you need to love yourself first" me: https://t.co/yA7pDkd3EF
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตBagaimana mungkin para perempuan lain nggak minder liat Anne Hathaway di One Day abis potong rambut? ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ https://t.co/SjQmnXIbG3
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตMBAK GALON YANG ASLI https://t.co/XdND2550AA
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตIt's coming soon! #ITChapterTwo #ITMovie https://t.co/Ox5Grb6mXO
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตTengok sampai habis. Sad Kredit: Dan Doc Dad https://t.co/JYAb55VRmz
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตThat one friend who does not reply a thing in whatsapp group chat but read everything. ๐Ÿ“ท : meowed https://t.co/har4MFPoEi
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตGue post konten ini di mana2. Lucu bgt https://t.co/s8wtwXF6zW
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตThe best smile EVER..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ https://t.co/3wBQUjwfK1
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตhttps://t.co/ZZh02GOhEv
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตorang-orang: "lo kenapa insecure sih? ga perlu insecure tau, love yourself." the boy im interested in: https://t.co/85lbD4rgeD
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตBayik MasyaAllah Tabarakallah๐Ÿ˜˜ https://t.co/RTK6ASRis8
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตTeman-teman dgn segala kerendahan hati, mari kita do'a bersama-sama untuk saudara-saudara kita di Riau dan Kalimantโ€ฆ https://t.co/CbFvoKfS8m
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตAllahโ€™s Designs never cease to amaze me ุงู„ู„ู‡ ุฃูƒุจุฑ https://t.co/E9K7IWfi8K
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตRakyat fesbuk memang menghibur https://t.co/Nir6xKqGyN
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒตThis kid deserves a license https://t.co/CkwU0SEPue
Retweeted by Salvio Hexia ๐ŸŒต
9/15
2019

0