Sign in with Twitter

Username:

nothing is lost until your mother can’t find it

3,033 Following   9,270 Followers   52,545 Tweets

Joined Twitter 9/6/18


@sbyfess malah awamu seng dirujak arekarek nder @kochengfs @aldiaja_ loken yaanggg @bengkeltutup tiwas cangkemku murupen marah, tapi yawes lah @aldiaja_ @alpokatmentega upin ipin and chill
12/2
2022
@sbyfess seng wedok playing victim @sbyfess https://t.co/wRqCnzX0YV @redhandflares noted. makasih inponyaaa @sbyfess kirim nang israel ae arek ngene iki, nyowone onok 9 ketoke @tanyarlfes https://t.co/P3a8QcthZr
12/1
2022
@kochengfs @aldiaja_ kirakno cape @tanyarlfes @aldiaja_2 manusia ini ingin healing🫠 https://t.co/XevT9OxCuV @Askrlfess dih @darjofess sudah @tujuhdosabesarr losss @sbyfess puyeng @ielmannnnn warek sampe ulan ngarep @sunflawersx ngeteh dan makan pisang goreng @eldeasan gladih bersih @jengaaaaaaaaaa los @apaansikk_ belum tau @Askrlfess OWALAH MBOH YA COK, LAH KON TAKON BODY KU GIMANA. @sbyfess sotone favorit sih @convomfs 10 @sbyfess aman nder
11/30
2022
@elbotunaaaaaaaa kpn yh @sbyfess nyimak @indra_aska @BisKota_ kyk varioku, ga digas mlaku dewe. mandiriπŸ™†πŸ»β€β™€οΈhttps://t.co/E7bzCy7tKI
Retweeted by 𝔸𝕄𝔼ℝ @bumburacikayam podo, padahal kate dadi langganan, lahkok mbake juwudes @tanyakanrl https://t.co/NT4eWDg904 @elbechee paling bener mabar ML malah tawuran
11/29
2022
@sbyfess aku suka, soalnya warna pink https://t.co/cZ7kCGLV8p @sbyfess jam 8.15 - 18.00 @cursedpid @phenty_pen @sbyfess sabar pid sabaarrrrgaisok nyenggol akuπŸ’…πŸ» @convomfs dari cafe, dapur, sampai garmen ada penunggunya semua. kelas busana ada kelas "grandong" @convomfs ga @esbatumekdii @sbyfess s7
11/28
2022
@fckbwp gorong he @sbyfess opo hubungane ambek tabungan 16jt?
11/27
2022
@amioodarone turut berduka cita @eszxyzthic sauwibuk @Askrlfess mangan tahu tempe yo kelakon @tanyakanrl πŸ™†πŸ»β€β™€οΈ https://t.co/NPuMx2tTHN @sbyfess kerjo @nqestle beli beli beli @ngalamfess gaisok
11/26
2022
@twityydump @ohmybeautybank ini beli di manaaa @sbyfess mungkin soal rasa nder @segotiwoell hp boleh biasa, tapi paket luar biasa @sbyfess pacarmu ijolno brambang bawang ae nder, gawe masak 2 taun @luculucuaaan kok isok kejegur ilo :( @cat_auras @auliyaa123 @aldiaja_ coba cafe ditimbang yangg @sbyfess gausah direken, storyne mute en @apaansikk_ gacoanMe actually: https://t.co/cp0i9n43cU
Retweeted by 𝔸𝕄𝔼ℝ @FOOD_FESS diguntinggaberes https://t.co/wlMLGSqUVI
Retweeted by 𝔸𝕄𝔼ℝ @sbyfess tubruken ae staffmu @sbyfess "melbu awan, cok" jawaben ngene sih @sbyfess pake server ae lo nder, dapete harga murah. yang diplaystore ada order pulsa, kalo ga gitu daftar downline @tanyarlfes gas nder @sbyfess sembuarang @spiritualsatyrr @sbyfess barekan yo lapo ampe nangis, ngombe ngombe ambek koncone seng wedok lak isok @sbyfess alunalun batu bersama suga @sbyfess ga wajar anjir, jelas ngereog sih @sowteria @vorhoutte kok gemoooyyyy :( @Askrlfess terserah anda @yyyuniii_ sabar @sbyfess lossss nder
11/25
2022
@elikaou ninuninu @sbyfess aku rodok aneh sih. aku ngundang iku seng tak karepno uwonge teko, kumpul bareng. hadiah iku bonus @Askrlfess karepmu @sbyfess gausah @elbechee yay @sbyfess pedoto nder, toxic @fldyrdty hbd om @sbyfess iki editane dee dewe ae, ben awamu panas nder. wes gausah direken @sbyfess dih @sbyfess baik, bisa, pak/bu. @sbyfess lek rabi lak teak sebar undangane @tanyakanrl caramel machiato @sbyfess @greenteasbx bagi link @greenteasbx semangat @wrwbs0b loh heh, kok isooookkkk @tanyarlfes sekte apalagi ini @sbyfess semangat nder @sbyfess ya gapapa @sukaberjcanda hluk @sbyfess masih @sbyfess lol @sbyfess putus dulu @worksfess balik @sbyfess ngadeko, mulio @sbyfess nemen @darjofess nayhttps://t.co/KBdUytDA9c
Retweeted by 𝔸𝕄𝔼ℝ @tanyakanrl menurut ngana?
11/24
2022

0