Sign in with Twitter

Username:

go away thx

142 Following   218 Followers   621 Tweets

Joined Twitter 12/17/19


aduuh bahayaaaaaaame: i don’t fucking care lol me at 2am: https://t.co/CGWnxtSJ1Q
Retweeted by ninadulu anak band, skrg anak durhaka https://t.co/ArrYD10FSxhow to unhate someoneNew Bottega bagus2 bgt ya🥺https://t.co/uLMY71HPLx
Retweeted by ninastill, nothing would EVER beat Innerspeaker and Lonerism (imo)dengerin album baru tame impala terus jadi kepeleset ke album2 lamanya & suddenly keinget my (not really but pretty… https://t.co/kqrPHh6qCAi’m really surprised i’m not bald https://t.co/Ans7m3aLnp
Retweeted by nina @pangeransushi cantMGMT recording ‘Electric Feel’ https://t.co/Tn2MCwK8Ub
Retweeted by ninaNANGIS https://t.co/o2XBzqRBE3stalking instagram beauties is such a bad habit that would cause some serious ill. help me i need to stop.
2/16
2020
gitu2 amat sih @ibukostan wish i could retweet this @Meneer_Reinhard @hhhardika bukan kicep, saya tinggalnya di Medan. bingung gimana caranya @fellowcancer iyaaa 2x, disuru mamahku🥺 aku nurut2 aja karna gamau kualataku pernah di rukyah 2x & tidak terjadi apa apa selain masuk angin karna bobo di lantai https://t.co/7t9NtZJQKJ @tamacooch who want to create the reverse og with me
2/15
2020
gw pen jadi cakep dah aaaahhhh gobloggggg
Retweeted by nina @AREAJULID Dia mbak, bukan bang. Ayolah. Dia uda transseksual dan menjadi perempuan. Sudah 2020 loh. Masih ada pernyataan begini, nder.
Retweeted by nina @signaturitem riya @nevernotd0rk nina punya makanan kucing dirumah untuk stray catsss kalo mau blg yangwntod
2/14
2020
☹️Valentine https://t.co/tXJPZU5kY6
Retweeted by nina @kitsuterone bukan apal lagi klo yg ini, lebi ke muaklama lama aku hapal dance choreo lagu psycho karna liatin org2 @nevernotd0rk mending anak pungut drpd anak haram @nevernotd0rk kmejaku ngntod @m3gumiii jangan mba,,, @bercocokrindu wekekekek @kitsuterone HAHAha oopzlol https://t.co/nq1VSOogSnjangankan second acccount. aku bahkan punya thirD account!!! @signaturitem HEHHHH CANTIK KALI!!😤 @djasucoklat ngapain ngirim2 foto jared leto @kitsuterone ikr🥺 @djasucoklat karna lagi miskinpas solat dzuhur aku curhat: “ya Allah dah lama gak ngudud” eh td mamakku ngasi uang beli rokok #Allahuakbar #GodisGoodbilas muka, gosok gigi, insecure lagi. @buangs4d sbnrnya aq da males jd drummer, pengn nyanyi🥺 @hhhardika wwwhaaat @kitsuterone IKR🥺🥺🥺you ARE a GODDESS https://t.co/dIJ1RwBy52njing PENGEN BIKIN BAND KEK AMERICAN FOOTBALL so tempted to play those kinda drum patterns cmon🥺🥺🥺🥺🥺🥺 @pangeransushi sedekahnya bang,,https://t.co/hcDrAIkXnnakusiapa yg se gaada duit itu sampe beli rokok aja gabisaplease stop doing this to mega sabar mau denger berita anak smp yg ngebuli temen cewenya pada minta maaf didepan umum terus salaman sm korbannya hhhh
2/13
2020
@pputtercup 😖bye bitch hehe @catsedih pernahnya bahas soal kawin eihhh😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭jgn gt plis aku g bisa😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭Nobody: Every episode of ANTM between 2003-2012: https://t.co/8G6Mt2sed8
Retweeted by ninaSi goblok, jam 10 bimbingan bukannya revisian malah main Tiktok. https://t.co/pZ0PrhQ2YB
Retweeted by ninaak blasteran mama jawa, papa bajingan
Retweeted by ninajust so y'all know in the first 2 pics taika and mark are doing a hongi 🥺it's a traditional maori greeting where on… https://t.co/Z5BkApe3tX
Retweeted by nina7 albums to know me: Dummy - Portishead An awesome wave - Alt J The earth is not a cold dead place - Explosions in… https://t.co/xv2Vzf1SIb @RidiculousDak https://t.co/DflNLP1WxX
Retweeted by ninabitches be like “yea i smoke” but dont even inhale that shit
Retweeted by nina
2/12
2020
knp aku kalo difoto ngedrum hasil fotonya gaperna fotojenik alias cacattttt 😤 @signaturitem ~yang hidup bahagiaaa berkat suasana,, indah dalam rumah,,!😤💔🎶 @catsedih gapunya @therebelocean gustav,,, jangan gt ya,, mkasi @rafirhmn_ takutttttt @rafirhmn_ lah gampil bgt? gaada yg lebi susah ap @dthby ow tentu tidak @pangeransushi hahhhhh @rafirhmn_ anjnk ah @riankecil astaghfirullah musik haram @kitsuterone hah,, eleven dari homkong,,?nin muka lo cengo gt tololspot Mas Abi. https://t.co/EhV7W3uovo @catsedih AK BACA ADA NADANYA MASA WKWK ANJGaku bakal dapet jodoh ga yasok cantik u ngntdbosen https://t.co/uM4PD2zt9XI’ve watched this 20+ times and the ending never stops being funny😂 https://t.co/v7FwbcWxJ9
Retweeted by ninaThese are the outfits I wear to class https://t.co/uh74iXjS7D
Retweeted by nina @minimoniwithluv @watashiwasens3i i hate american for doing this @pangeransushi sorry🥺this is so cute i might cry rn https://t.co/bLE7yjsZVLBershka x Pemuda Pancasila https://t.co/VOGtQ93LjN
Retweeted by ninabEautY pRiviLeGe https://t.co/fn871MKBxQi srsly can’t stand them hypocrites🤮 like stop😖 @heart_o_cage asli kdg sampe mau nangis karena kesel bgt🥺🥺
2/11
2020
omg the rAGE im sorrymy face during the entirety of the oscar’s red carpet https://t.co/mo83ijebpJ
Retweeted by ninaflat tits + tight tank = the wOrst combo JUST REALIZE THT MY NIPPLES R POPPIN RIDICULOUSLY BEHIND THIS LMAO🥺🥺#Parasite wins Best Original Screenplay. #Oscars    https://t.co/cJb3hyVlov
Retweeted by nina @ianhugen cantik bgt🥺Joaquin Phoenix is a living legend. He uses his large platform for the greater good, and to speak up on not only hu… https://t.co/vp4oxjuZFv
Retweeted by nina @cursedkidd eerrrggghhhhwe found love in a hopeless place https://t.co/KKTywsmEZz
Retweeted by ninaigku yg lama yg penuh sejarah itu sudah hilang, skrg follow @animacultism ajaya (kalo mau) @pangeransushi ganangis ngeliat om2 kru parasite ini pada bingung mau naik ke stage apa engga,,🥺 https://t.co/M8XVXFZhp0
2/10
2020

0