Sign in with Twitter

Username:

catalog channel : https://t.co/xZ6mfwSjEb

1,643 Following   6,782 Followers   26,559 Tweets

Joined Twitter 11/13/11


Siapa boleh buat design e-kad raya simple dgn bajet RM50 utk aku hantar dekat klien aku?
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢 @omarfaayiz 99Bismillah Bersempena nak raya, disini ada artwork untuk korang semua. Harapnya korang akan baik baik saja di pera… https://t.co/zBn7yGwcPb
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢 @NabilHussein maseh! @NabilHussein linkaku jual rm 300 kang cakap pergi haji balik hari pulak. @addeen_abubakar thank you remind 😭😭😭nanti pagi raya kau makan lah lemang, aku makan nasi lemak je! puas hati kau kan. babiaku benci lah mcm ni, tak ada kerjasama langsung. anak babiHarini buat kuih raya pulak la. Almond Cluster https://t.co/iJ35Fd0yfI
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢
5/11
2021
Haluuu! I ada ready stock tau untuk studded dalam gambar ni. Boleh refer to my Telegram Channel kalau nak tengok ha… https://t.co/CbJCiMedEd
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢tinggal copy and paste pon taknak buat πŸ™‚
5/10
2021
tak ada mood this weekend sebab kesemua blazer ni aku order salah size tak apa, wake up stronger tomorrow! https://t.co/jThqVpO3nRPeniaga di Bazar Aidilfitri Jalan TAR tidak puas hati mengapa penamatan bazar, yang sepatutnya esok (10 Mei), diawa… https://t.co/GwTV9I9TbX
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢semoga siapa yang tolak aku untuk dapatkan tumblr starbucks tu, kaki dia bengkak, pastu tumblr dia pecah hari ni gak!
5/9
2021
Assalamualaikum semua minta tlg retweet mana tahu ada yang nak beli kuih raya lagi area Chow Kit bawah Jambatan. Ba… https://t.co/NQFmpi80ts
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢babi lah nakia πŸ˜‚ https://t.co/q9xpyYp4JaDah banyak kali lalu dkt fyp tapi still tak banyak org. Aku tgk live dia kat fb pun setakat 5-6 orang yg akan stayπŸ˜”β€¦ https://t.co/IMOcPKdvn9
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢yelah, takkan nak bawak aku pulak kan? mampus lah sanadiam je lah babi
5/8
2021
@fazleyjalal congrats ✨Ada tak sesiapa nak buat job deliver barang ke Putrajaya harini? Kalau ada DM aku please. Prefer yang bawak kereta.… https://t.co/FEORzl6eOI
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢 @zamey_ baik, sedih dengan kebodohan sendiri. @zamey_ meaning tadi tak sah kan πŸ₯²yang aku solat tadi pebendaaaa? baru azan zohor weh 😭last selit before raya? https://t.co/EF3WpMAFhL https://t.co/g83yOLuzyE
5/7
2021
@NabilHussein hipatut lah tak masuk noti, bodoh punya maxis 😭Hi akak akak semua, ok tak tu? #teaser https://t.co/qzwjsdjUY2
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢
5/6
2021
@_miraawang @itskudorazali tunggu gak ni, lain macam gelak diatahun depan aku nak sambut hari raya cina.mak aku tolong jawab kan, tak lulus jugak tak tahu lah.... https://t.co/ASvztDqHUDGais, korang boleh post gambar korang yang meniaga kuih raya, buat tempahan lemang, ketupat, etc kat thread ni. Aba… https://t.co/lpsubYkKDw
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢dia taknak keluarga angkat ke? πŸ₯²bagus betul mak dia β€œibu bagi kasut blazer ni, tapi dengan syarat jaga solat”kelakar betul orang sebelah ni β€œtahun ni ayah nak bagi duit raya rm 200 sorang” β€œtakpelah ayah, nak 50 je” dik.… https://t.co/uvMLSrEU52pkp ni dulu tak sekolah ke? nak kena repeat berapa kali?Harini buat artwork biasa je. Ingat nak buat doodle satu pinggan, tapi maklumlah aku pakai jari telunjuk je nak luk… https://t.co/2DDKvHCrNV
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢 @Ezrazzzz nasitu ada 4 tuuuu https://t.co/3BuLaCcW6PSayang Dr. Sandra. First time nampak doctor yang betul2 empathise with the struggle of hormone-induced weight gain… https://t.co/4PGyuWIQoj
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢betul tak sihat ni, aku banyak kerja ni. tunggu lah next week! 😭 @fazel_co cuba try ni https://t.co/BHfOMJu5KQ @fazel_co you dah try buat tabung guna mae? best jugak
5/5
2021
pagi pagi dah cakap 2-3 kali, boleh skip today? @WahyuYordan happy birthday aunty! semoga disihatkan tubuh badan selalu ✨ @fazleyjalal jangan terlanggar stand tu masa jalan tau! hati hati πŸ₯ΊπŸ˜‚ https://t.co/WCsA7ckNqlsaya bookmark awal awal https://t.co/xugdDTpaYfreseller dah book size dorang, korang taknak? https://t.co/EF3WpMAFhL https://t.co/lODdd7YPxx
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢
5/4
2021
The reason why my circle so small i taknak dgr any aib, i taknak jaga aib org lain. i just nak jaga diri i punya se… https://t.co/a2M9uURBxO
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢i tak ada dropship/reseller pon. tapi lantak pi korang lah kanreseller dah book size dorang, korang taknak? https://t.co/EF3WpMAFhL https://t.co/lODdd7YPxxthis is nike’s fault.....if they truly wanted it to be accessible they wouldn’t have made it a limited edition shoe… https://t.co/ARJemvsgAk
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢 @pedoqpop Di website JKM kata boleh buat aduan melalui twitter @KPWKM. Mari ramai-ramai tag @KPWKM supaya aduan ki… https://t.co/pfu7ONtZik
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢 @AkeemSharyzal citylink @addeen_abubakar kalau sofyan tak belanja, tak tahu lah! haha
5/3
2021
@addeen_abubakar pastu korang makan apa sahur tuπŸ˜‚ @addeen_abubakar so telur tu makan tak πŸ˜‚jangan lupa sedekah dekat family, dorang tak cerita. tapi korang tahu kan the struggle?
5/2
2021
@amofficialmy https://t.co/k8gZorCrvf
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢Adidas x Lego πŸ”΅πŸŸ‘ RM 119 https://t.co/Fe3Lm9Gm0k https://t.co/oKiGF7kq5r
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢 @zarifsafik67 warna ni je ada for lego, maaf!Adidas x Lego πŸ”΅πŸŸ‘ RM 119 https://t.co/Fe3Lm9Gm0k https://t.co/oKiGF7kq5r
5/1
2021
@OwToTheZie cantik 😭update : interview change to online, my mom ask me to video call her also, letak tepi laptop πŸ˜…kantoi gitu je πŸ˜‚ https://t.co/KwH2R8nb8Yjemput https://t.co/EF3WpMAFhL https://t.co/sdvE3Oz7GAsold out βœ¨β€œmeminta pendapat orang lain ada lah asas penting dalam apa bidang sekali pon” good sharing ✨ https://t.co/nADaAcqGmxOk i nak bagitahu, esok Ig byeymamaijat ada buat Markdown sales Raya On Ig Live item serendah Rm10 for shawl. RT so… https://t.co/MCJ5Y49Unl
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢 @fikaaabonooo sebab saya search kat fb 😭 sorry @fikaaabonooo takIHYA RAMADHAN (11) Konsep Syura Ibrah Perang Badar https://t.co/9iDeMhSFtB
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢fazura https://t.co/grw7IJBpI9siapa pakai ni, pastu kurta auto hensem! RM 145 https://t.co/EF3WpMAFhL https://t.co/SMGg2XW7ua
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢
4/30
2021
@myjassaramli faham, maksudnya duit jatuh kat atas daun kan?sold out fazuraVans x kide baharudin RM 139 https://t.co/EF3WpMAFhL https://t.co/hHpMvh83lkexcuse me? RM 99 only πŸ₯²πŸ€˜πŸ» https://t.co/EF3WpMAFhL https://t.co/eMJLeTgcaksiapa pakai ni, pastu kurta auto hensem! RM 145 https://t.co/EF3WpMAFhL https://t.co/SMGg2XW7uaaku tulis borang pon dia ada kat tepi, sebab katanya kalau tak ada dia memang benda tu tak terisi.aku dapat 2 interview, ibu janji nak teman tapi dia tak dapat rentas negeri. ini semua salah siapa gaissss πŸ₯²comel aaaaaaa https://t.co/2WzpYcYxpVaku berkenan betul kasut ni, boleh nampak tinggi! hehe RM 145 https://t.co/EF3WpMAFhL https://t.co/LGC03f6U9kaku nak upload vans ni, jaga jaga https://t.co/EF3WpMAFhLme waiting for the price dior tu πŸ‘€ @kebi___ full catalog πŸ‘‡πŸ» https://t.co/g1jwUWU0uy https://t.co/ZRm6W38tgjIHYA RAMADHAN (10) Konsep Mentaati Pemerintah https://t.co/hJWi74KfI9
Retweeted by 𝒢𝓇𝒢 @orenjipassion πŸ˜›sembang punya sembang, ni lah blazer RM 199 haritu aku open. mu tak kenal bare fazura https://t.co/7c5oEIpKbTtahun ni tak dapat buat duit raya sangat, sebab orang uniform nak cek kasut per rumah kan? saya terkesan! 😭 @kebi___ terima kasih, walau bagaimana pun banyak lagi kena improve! ✨harini aku dapat beberapa issue originality. 1. made from 2. logo insole 3. half box. nanti aku huraikankepada si polan, semoga juadah berbuka kau harini jatuh. kau priod 5minit sebelum berbuka.benda paling takut, tak dapat jumpa mak ayat sebelum dorang tak ada πŸ₯² https://t.co/Ykd0FqdDO9
4/29
2021
purple tu cantik πŸ₯Ί https://t.co/er1vmsgO1jada size kecik inside! item original fazura https://t.co/EF3WpMAFhL https://t.co/APnItFNUNzoriginal fazura sold outada adidas item https://t.co/EF3WpMAFhL https://t.co/sHsDvnQ9BAkalau lupa bawak cermin masa raya nanti, boleh tengok dari kasut. RM 149 condition original fazura… https://t.co/FZFezpJsOP
4/28
2021

0