Sign in with Twitter

Username:

Tetap hahahihi walau hati amburadul

1,300 Following   1,387 Followers   29,364 Tweets

Joined Twitter 5/22/20


@bdngfess 32 gb @kataguateh_ horeamm @SUNDA_FESS nyoo naon ieu @liarcade janda emang menggoda @hnummasayu afh iyh? @convomf acan euy ke sakedap @piaaaaaxyz gak @piaaaaaxyz ak gpunya apk wa @piaaaaaxyz males gaje @piaaaaaxyz gayana @piaaaaaxyz mending gapake @SUNDA_FESS wayah kieu sare
8/8
2022
@kataguateh_ Y @luffykunnn_ lemah ajg @tvindonesiawkwk ngeri kieu @cintabobatime @SUNDA_FESS siga bis anying @cintabobatime naonaaa sing jelass @SUNDA_FESS minggu pagi dah pusing nyieun breket barijeung teu pas wae😔 https://t.co/bKH8rne3cx @SUNDA_FESS anying
8/7
2022
@SUNDA_FESS dh bngub dri jam 4 @bdngfess https://t.co/dY5mu3FVty @hehee100x busiat mren @thirtdeen 😘😘😘😘 @thirtdeen ayang ayang love sakebonnn @thirtdeen bung apa? @thirtdeen afh iyh? @BabankTamvann @bebekkk_0 YGiveaway Rupiah 1. 50.000 2. 45.000 3. 40.000 4. 35.000 5. 30.000 6. 25.000 7. 20.000 8. 15.000 9. 10.000 10. 5.000… https://t.co/KSjhDTugyr
Retweeted by Barangreup @MatMod69 @hnummasayu alhamdulillah atuh @hnummasayu @MatMod69 hehehe maafkan @hnummasayu @MatMod69 gapapa janda asal menggoda @udandanski @anginberisik sak pa gunting2 pan @udandanski bau bulu baok @cintabobatime korban gosting @piaaaaaxyz Y
8/6
2022
@LevelEmpat neangana upakbanang yah @LevelEmpat beh gaduheun aa @LevelEmpat culik ak bu @hallowynn_ okeh @hallowynn_ spacekeun @maungkoramill template ieu ka aingge aya @hallowynn_ ngpainn @hnummasayu aminn @cerriigold kmu nglamin yh? @hnummasayu kpn yh dginiin ma ssorang @LurahBejad ingasajanang @esmeguinn bner kan teh nay @kelelalay rillkah? @LurahBejad https://t.co/RsK7DxPuJP @bearcangtip iyh @wordwasted 😔 @Kodinooot_ ngakk ada teh dinot @hnummasayu nggak ada sih lgi jaga jga aja @naenanaey iyh mksih @naenanaey sratus gk buat ak @Dionysuss01 kmu yah @dosolllswag bgus @kochengfs https://t.co/xJboafrDVujangan terlalu berharap ma seseorang nnti skit hati @sapilenial ttep jlek ah akmh @LevelEmpat si kastop etamah @LevelEmpat ableh ceu @LevelEmpat badrun saha deui:( @piaaaaaxyz @convomf sok api api si pia @piaaaaaxyz @convomf kmu kan ahlinya @LevelEmpat maenya dek bbgohan jng angkot @anginberisik @dosolllswag jadian jeung ayah aceng atuh @luffykunnn_ yeu cincau @Dionysuss01 afh iyh? @Dionysuss01 sexy sexy ah etamah @Dionysuss01 mamamialezatosss @Dionysuss01 cewe mamba @LevelEmpat kmu syng nya banyak @hallowynn_ @Askrlfess ada cntonya nih ak ksih di wa @hallowynn_ @Askrlfess sok kejang2 akumh mun liat tl twt mahnha blur wae:(
8/5
2022
@comfortablyys yh pgi @Dionysuss01 baksil baksil nempel di gagang panto wkwk @Dionysuss01 kabayang teu sih mun misalna aya jama dek muka pantoo tapi maneh na tos gagaro bujur jaba teu ngumbah lengeun:( @Dionysuss01 sakalian weh jadi siluman gagang panto:( @Dionysuss01 ak jga mau klo gtumah @Dionysuss01 ak ada knlan mau ikutkn? @SUNDA_FESS hhmmm @SUNDA_FESS ga semangt @prynt_____ yhh @logikakatakita @SUNDA_FESS besok cenah mang @Askrlfess lgi chatan ama dia @SUNDA_FESS sieun kajadian ieu😔 @moondeleine afh iyh @doubleuway cek we @doubleuway Temukan TUYUL seharga Rp50.000.000. Dapatkan sekarang juga di Shopee! https://t.co/O3UWX4hf38kuatkeunnn @doubleuway tko online @ndagels hahahaha @She1tres @SUNDA_FESS gmna aja yng penting mau ama aku @howysyit @SUNDA_FESS engga akumh @gasukacibay @SUNDA_FESS beti @fr11sxx @SUNDA_FESS kmana @janijiwaa @SUNDA_FESS jam 12 @sedotan_estehh @SUNDA_FESS dah
8/4
2022

0