Sign in with Twitter

Username:

just enjoy it.

917 Following   3,210 Followers   3,002 Tweets

Joined Twitter 6/11/21


@tougetou don't skip your breakfast and have a great day!selamat pagi? @bertanyarl ls nya sebonggg😭🙏Stay sekarang: mention party ❎ malu-maluin party ✅
Retweeted by nathan. @arllnath @Stray_Kids MERRY CHRISTMAS EVEL TODAY #ChristmasEveL_DDAY #StrayKidsComeback #StrayKids @Stray_Kids
Retweeted by nathan.heh!😭🙏 https://t.co/14Fg8eefjvtolong jangan ngadi2 https://t.co/WMZKCOQ86T @mwohaeyo__ MERRY CHRISTMAS EVEL TODAY #ChristmasEveL_DDAY #StrayKidsComeback #StrayKids @Stray_Kids @bunnyino_ MERRY CHRISTMAS EVEL TODAY #ChristmasEveL_DDAY #StrayKidsComeback #StrayKids @Stray_Kids @arllnath MERRY CHRISTMAS EVEL TODAY #ChristmasEveL_DDAY #StrayKidsComeback #StrayKids @Stray_Kids
Retweeted by nathan. @bbokielix MERRY CHRISTMAS EVEL TODAY #ChristmasEveL_DDAY #StrayKidsComeback #StrayKids @Stray_Kids @DPRPAI @convomf menghalo? @rayandmin MERRY CHRISTMAS EVEL TODAY #ChristmasEveL_DDAY #StrayKidsComeback #StrayKids @Stray_Kids @hannyeongie_ MERRY CHRISTMAS EVEL TODAY #ChristmasEveL_DDAY #StrayKidsComeback #StrayKids @Stray_Kids @rayandmin selamat malam😊 @hwangauraa MERRY CHRISTMAS EVEL TODAY #ChristmasEveL_DDAY #StrayKidsComeback #StrayKids @Stray_Kids## CHRISTMAS EVELsepertinya saya kurang caper:) @hullabalooseu [방찬] #StrayKidsComeback think of me hehe
Retweeted by nathan. @hullabalooseu KAKSJSKAKAK MOOTS SAYAA🥺😍terpantau tidak di notice:) #StrayKidsComeback @Stray_Kids https://t.co/od60PNXp8b @Stray_Kids thanks!! ily #StrayKidsComeback @Stray_Kids 너도 잘 자길 바래!☺️ #StrayKidsComeback @Stray_Kids HELLO MY BABY!!😍 #StrayKidsComebackcan i get a notice?☺️🙏 #StrayKidsComeback @Stray_Kids @Stray_Kids @scbinnnrm @nxxnos 저와 저녁 식사를 원하십니까? #StrayKidsComeback @Stray_Kids @skzoobido OMG CHANGLIX!!😍 #StrayKidsComeback @skzoobido [필릭스] #StrayKidsComeback BIG BOI CHANGBIN AHAHAHAHAHAHAGAGA
Retweeted by nathan. @Stray_Kids HALLO SEUNGMIN!! #StrayKidsComeback @Stray_Kids 나를 격려할 수 있니? @bertanyarl hmmm[승민] #StrayKidsComeback 헬로 에브리원 제가 왔습니다!!!!! Hiiiiiiiiiiiiiiii everyone
Retweeted by nathan.[필릭스] #StrayKidsComeback 안녕 ~~~~ 또 오랜만에 왔으니~ 오늘도 잘부탁해용복이앙~~~~~ Thanks for coming again! Ask as much as you want and… https://t.co/UiWm7Fe9za
Retweeted by nathan. @Stray_Kids HI FELIX?!! CAN I GET A NOTICE? HEHE😍😍 #StrayKidsComeback @SKZon23 [필릭스] #StrayKidsComeback Gnight~ Goodnight~ gudnight~ 👍night <3
Retweeted by nathan. @skfess jaksel.
11/28
2021
https://t.co/B44TxDFljy @hyunkaisii @cilorebus @ayanablee @convomf nitip @staywithjeong @convomf asik, lucu, gemesin, ngeselin, pokoknya jempol👍🏻
11/27
2021
wkwk.
11/25
2021
@theserenesea @AREAJULID okee makasih ka atas bantuannya @AREAJULID boleh minta tolong translate nya g kak?🙏 @AREAJULID ha?
11/24
2021
@bertanyarl ih gua mual lagi ajg.Vidio ver https://t.co/3VXzb848k7
Retweeted by nathan. @zygotearmy @convomf for you in full blossom. drama itu yang buat gua kenal koreyah.ⓘ This user is so proud of Han Jisung.
Retweeted by nathan. @convomf v.i.p , real movie , silenced. @hwngvmr_ gws arrav @bertanyarl janji patuhi rules. lirik aku etminnnnn https://t.co/HhcdOiyNM5 @sarkijeu gua mantengin dr td, congratss udh 1k. @convomf males aja. @convomf kalo mau tidur tuh tipi matiin! @bertanyarl nct 127 as sobat padi😃😃 https://t.co/jPS4c6RRnk
Retweeted by nathan. @convomf doneminsung soulmates (real)
Retweeted by nathan. @izonemfs @convomf etminnnn:( @haruchiyzo @convomf siap:( kamu yang sabar yaa, doain yang terbaik buat sahabat kamu:) https://t.co/g7A66r7Q1g"sayang banget duit segitu buat beli blablabla kalo gue jadi lo sih.." ok cukup sampe situ 1..lo bukan gue.
Retweeted by nathan. @haruchiyzo @convomf aku turutt sedihh baca nya tauu:(( @convomf DONE @convomf bismillah lirik aku etmin. @hanjsngnth malam juga. siap, u too🌹 @convomf @dellxxna gua beruntung punya lu. sorry, gua malu ngomong langsung wkwk:(❤️ @haruchiyzo @convomf sorry, gua nangis baca nya🙏 @thestorykids @Stray_Kids nyebut yu :) @terayen @thestorykids @Stray_Kids *translate; sender tengkar sama gue mau gak @hanjsngnth rep @squirreljijii udah, ismi? @squirreljijii soreChenle NCT Dream bilang Felix memberinya daging (hanwoo) untuk hadiah ulang tahunnya @Stray_Kids #StrayKidshttps://t.co/V8KiA0tpnx
Retweeted by nathan. @bertanyarl yang gua inget dulu tuh gua mau pamer sepatu baru, eh pas lagi jalan gua nginjek tai kucing🗿I think I'm a fan now 😩🤌🏽 https://t.co/nobaIyMpsz
Retweeted by nathan. @bertanyarl https://t.co/XUDNeAaE2x
11/22
2021
@kamipancawala anjing☺️ @kamipancawala apa ni anjir?👀
11/21
2021
@convomf 28stays rn: https://t.co/LIuO8O4255
Retweeted by nathan.
11/20
2021
@moonareas 💗 @moonareas tangan kanan atau tangan kiri nih nder?
11/19
2021
Introvert be like : Saya tidak membenci orang, saya hanya merasa lebih baik ketika mereka tidak ada.
Retweeted by nathan. @thestorykids @Stray_Kids karena performance ini aku jd stayyyPsssst
Retweeted by nathan. @ayenalien @nj5jhs mjb, abis itu di bingkai, pajang di kamar nder:') @bertanyarl sorry, aku sendiri pengalaman, rasanya gaenak, barasa jadi L word nder @Ndamaharani1 @serenitydeligjt mjb, @/stay4eva_ kalo g salah. @moonareas 4 au
11/16
2021
@moonareas 18 @moonareas infp💙 jyp alias jujur yaallah puyeng
Retweeted by nathan.⚡️Layout Stray Kids / SKZ by @ksmluvly feel free to use it-!! pls like/rt if u save it, thank you💗 https://t.co/73fyOhxgpO
Retweeted by nathan. @XHerofess hera🗿cuek?? maybe?? https://t.co/Pf3TCBA6E4 @XHerofess maukita semua adalah remaja yang ngarep di dm marathonday6
Retweeted by nathan.People changes and it's shows
Retweeted by nathan.g habis pikir wkwkwkwkwk.unfollow stay4eva_.
Retweeted by nathan.wkwk prik😂
11/15
2021

0