Sign in with Twitter

Username:

Open loker pawang ular

553 Following   265 Followers   2,622 Tweets

Joined Twitter 2/18/21


iโ€™m enjoying doing these couple illustrations lately ๐Ÿฅบ https://t.co/4HoP0TiCah
Retweeted by Artsha ๐ŸInget kata mba kasir. "Ada yang lain" @rdeaaoo Boleh ka mau tunjangan berapa tahun @bumbukencur https://t.co/RY8OHgKy3z
12/3
2021
Wehhhhh ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ https://t.co/0jKfEnZLXMgirls :) https://t.co/9UkCQve7Qs
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @Epandemii Kunaon epannn @sleepyxavi Yeyy @Epandemii Gua kira jadi by max @bxdbuddy Namanya juga pengen ๐ŸคงTiba tiba BM pegangin punya orang ๐Ÿ˜ญ๐Ÿคง @aardappelenNL @jowoshitpost Wkwkwkw ya gatau https://t.co/uY9Lb46eUfhttps://t.co/bpkZaltnfr
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @AvocadoPokat Wkwkwkw emang paling manjur
12/2
2021
https://t.co/hyIAwO5pe8
Retweeted by Artsha ๐Ÿhttps://t.co/AE46RLOReX
Retweeted by Artsha ๐ŸI'm 19 and I'm on fire ๐ŸŽˆ https://t.co/XQ6UR0QTSv
Retweeted by Artsha ๐ŸMost recent commissions I did!! ๐Ÿค https://t.co/5Du5G1qVbP
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @AvocadoPokat Dan ujung ujungnya cuma nonton satu video dan nonton itu terus wkwkwAnjir lah Bagan depan kosan gua makin ganteng aja ๐Ÿคง๐Ÿ˜ญhttps://t.co/6pMVkxUliA
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @Epandemii WkwkwkwThanks for your kindly supports as always. So far so good! But someday I would die Haha. BE SAVE, STAY HEALTHY! TC!โ€ฆ https://t.co/KdSqiB4kRj
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @Epandemii Hayu jalan ka Bandung lagi
12/1
2021
https://t.co/EnfaMfvz9U
Retweeted by Artsha ๐Ÿ
11/30
2021
๐Ÿ’™ ๐Ÿ˜ญ https://t.co/Guux2k6aif
Retweeted by Artsha ๐Ÿโ€œanatomy of a hugโ€ by luna lu https://t.co/RYSZdNTBMR
Retweeted by Artsha ๐ŸTHIS. https://t.co/nzFRy8igjn
Retweeted by Artsha ๐Ÿ
11/29
2021
https://t.co/6kKehKMbZS
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @ArthShahverdyan https://t.co/76aIDhvgFJ https://t.co/lJmRlUw7Fl
Retweeted by Artsha ๐ŸLucu alat celup nya ๐Ÿฅบ๐Ÿคง https://t.co/kzKpWNmxH3 @bxdbuddy Disedotin mulu jadi mengecil ๐Ÿคง @convomf https://t.co/IGLHS4n1qFThe Boy Savior #Arcane #arcanefanart https://t.co/Icm26GMZH1
Retweeted by Artsha ๐Ÿโญ•๐Ÿ”ด Fever Dream https://t.co/lYumqg5a64
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @anonpay Sejak kapan setan takut garam ๐Ÿ˜Œ @Epandemii Iyahhhh apa nama nya @dynamix_e2 Mau kemanaa๐Ÿฅบ๐Ÿคง @Epandemii Ih iya BBL ini filter apaaaah
11/28
2021
@anonpay Wkwkwkw yaudah depan kamar lu taro garam aja @anonpay Kalau overthingking gara gara ini sih udah jelas asalnya wkwkwkremember when I tweeted "I will draw your OC"? Here's @lexgosketch OC (1/10) #willDrawYourOC https://t.co/7otvJUUKg4
Retweeted by Artsha ๐Ÿftd! GEMES BANGET GA SIIII ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ cr: maap lupa tadi lewat di tl ๐Ÿ™ https://t.co/9N1kiUWvs8
Retweeted by Artsha ๐Ÿ#ghostoftsushima https://t.co/MinwdQUee0
Retweeted by Artsha ๐ŸSi Maria Makiling at Juan ๐ŸŒบโœจ https://t.co/cdu6ncpt2D
Retweeted by Artsha ๐Ÿ
11/27
2021
@croisantsedep Masih bisa di edit jadi estetik Yuk dm ๐Ÿคง๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆkcg! ๐Ÿ˜พ: iya iya ini gw perbaiki lagi https://t.co/RVbOT4uNR8
Retweeted by Artsha ๐ŸFtd! Harus dipegang biar ga kabur https://t.co/qZzLBci8E7
Retweeted by Artsha ๐ŸWtf ada oomf https://t.co/KgSUVPpJnP
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @Captfrost3 Amiiin ikutan deh moga kecipratan @crunchychocoche Hadirrr @bumbukencur Ga ada rasa ๐Ÿคง @Epandemii Nggak deh ga bisa ga baper ๐Ÿ˜ถโ€๐ŸŒซ๏ธ @dynamix_e2 Ga gituuu๐Ÿคง @blackpepper444 Bilang nya sambil nyekik leherMy first painting tutorial is up on my Patreon free for all: https://t.co/qdauHfFFB5 https://t.co/dI11DfRVpj
Retweeted by Artsha ๐Ÿwip https://t.co/wxtkliRVVs
Retweeted by Artsha ๐ŸDis! ๐Ÿ˜ƒ https://t.co/ymHrotiTvZ
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @bumbukencur https://t.co/RxqICaK82E @sleepyxavi Kan lu yang ajarin @panggilkaze ๐Ÿ˜ถโ€๐ŸŒซ๏ธ @sleepyxavi @tynderfess https://t.co/yCo3h9yyfdOhh jadi gini rasanya main tanpa ngelibatin perasaan ๐Ÿ˜ŒMr. Kim ๐Ÿท #sketchbook #wonpil #day6 #kemalaillust https://t.co/3ldv6OXno0
Retweeted by Artsha ๐Ÿ
11/26
2021
Berharap ada yang mengertiโ€ฆ Berharap kau ada disiniโ€ฆ
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @tynderfess Repppใƒฝ((โ—Žะดโ—Ž))ใ‚ visual semua isinya https://t.co/49PqSMcRqnwooo โœจportrait timeโœจ https://t.co/q7mMsomP1W
Retweeted by Artsha ๐Ÿ๐Ÿ”ฅRekomendasi Black Shortpants๐Ÿ”ฅ - a thread ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ https://t.co/o45Xo3nFEa
Retweeted by Artsha ๐Ÿ#CLIPSTUDIOPAINT process video https://t.co/oxEzsopWMj
Retweeted by Artsha ๐ŸRinglight beda server https://t.co/9kHas6PIfG
Retweeted by Artsha ๐Ÿhttps://t.co/N9TxtPFPQQ
Retweeted by Artsha ๐Ÿ
11/25
2021
*gay noises* https://t.co/wcrf9zrWBA
Retweeted by Artsha ๐Ÿvalentine-themed stickers and badges for canva ๐Ÿ’Œ๐Ÿ’˜๐Ÿ’Ÿ https://t.co/5efsRVXAHc
Retweeted by Artsha ๐Ÿhttps://t.co/JYDwA25NyP
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @exquitArka Kirain permen karet ๐Ÿคง @anonpay Akhirnya ada yang bikin versi setan nya yah ๐Ÿ˜Œ
11/24
2021
Kakampink ๐Ÿ’• https://t.co/Bskk13v9ht
Retweeted by Artsha ๐Ÿtranquil. https://t.co/JXZyTEKJ7K
Retweeted by Artsha ๐Ÿhttps://t.co/b8SnaPJBeD
Retweeted by Artsha ๐ŸConcept Photo 1: Connect 0 2021.12.14(TUE) 6PM(KST) #์ƒค์˜คํŒ… #XIAOTING #Kep1er #์ผ€ํ”Œ๋Ÿฌ https://t.co/mkrgS7FEmf
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @afrkml Boy, Penis, Money https://t.co/sNisRlKLzg @Jungie024_ Begitu apanyaaa @pasti_bahagia20 Eh iya kah..?Ga Inget semalam ngapain aja ๐Ÿ™ƒ
11/23
2021
ๅพˆไน…ๆฒก็”ป็”ท็”Ÿๅ•ฆ๏ผๆ›ดๆ–ฐไธ€ไธ‹ไธ‹๏ฝžๅคงๅฎถๅ–œๆฌขๅ— https://t.co/ZnlZ662nct
Retweeted by Artsha ๐Ÿhttps://t.co/33gmvFGRlp
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @youronlinebae Oh iya tah..? Dah ganti nama pemeran ya seinget ku tuh wenda atau wendi gituWkwkwkw si anjir lah pdhl dah pada nebak konsep debut bakal ke mana taunya photo majalah. ๐Ÿคก๐Ÿ”ช https://t.co/e18GrbsZU2https://t.co/lIOEXwQfM6
Retweeted by Artsha ๐Ÿ๐Ÿ“Œ Open for Commission https://t.co/SW0Nr5baz7
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @sleepycattobrk Mauuuuu๐Ÿคงiting cakep banget heh https://t.co/c8IpOZpmvwKEP1ER KANG YESEO DAZED KOREA MAGAZINE FILM TEASER IS HERE!!! ๐Ÿ˜ญ https://t.co/UaCryrHmjo
Retweeted by Artsha ๐Ÿ211122 dazedkorea Instagram Update #XIAOTING #์…˜์ƒค์˜คํŒ… #Kep1er #์ผ€ํ”Œ๋Ÿฌ @official_kep1er https://t.co/SRtXy71kXI
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @youronlinebae Ada... yang ini kan https://t.co/UxY7o9RELlYeseo for DAZED KOREA #YESEO #๊ฐ•์˜ˆ์„œ #Kep1er #์ผ€ํ”Œ๋Ÿฌ @official_kep1er https://t.co/3JAl1wInlM
Retweeted by Artsha ๐ŸHmm https://t.co/DPIJHqOmEw
Retweeted by Artsha ๐Ÿ @JalanArjuna https://t.co/5SqUA9khZR @halo_alexandre https://t.co/rquEdg6LN0
11/22
2021

0