Sign in with Twitter

Username:

Abandon The Negatives

226 Following   248 Followers   6,670 Tweets

Joined Twitter 10/12/12


you will never regret retweeting this https://t.co/9vna4PcaGe
Retweeted by Muhamad Asyraf
10/25
2020
@atikaasry https://t.co/PCCtwPJ7VT
10/21
2020
Bila saya tengok rumah saya tiada air. Saya cepat-cepat belikan air mineral untuk anak-anak. Saya fikir macam manal… https://t.co/8ofsqfADCM
Retweeted by Muhamad AsyrafAku ingatkan Ustaz Ebit Lew bawa lori tangki saiz lori tangki Air Selangor tu. Rupanya lagi besar. https://t.co/kzf2mW4cfv
Retweeted by Muhamad AsyrafDAH 28 BARU AKU TAHU MACAM NIE RUPANYA MAIN DIA! https://t.co/uP1QmSfsce
Retweeted by Muhamad Asyraf
10/20
2020
life was so good when this song came out https://t.co/ks84Pum1F0
Retweeted by Muhamad AsyrafKUASA TUHAN...satu barisan awan yang menarik terjadi di laut Miri. ❤❤ Sumber : Jeffry Jeffry https://t.co/wnky3V53Dh
Retweeted by Muhamad Asyrafstay safe everyone in wangsa maju 🥺 https://t.co/elN6tnZmxS
Retweeted by Muhamad Asyraf
10/19
2020
@kusenandungkan Sakit otak yal baca chat camniJom tengok mana lagi banyak peminat Rt for thigh Fav for drumstick https://t.co/20i2MMJilp
Retweeted by Muhamad Asyraf
10/18
2020
@atikaasry Acincaaa you nak beli gshock kaa ?Salam, sesiapa yang ternampak kereta SATRIA GTI dengan no plat AEM 3222 ini boleh segera hubungi no 011-21262161 at… https://t.co/q63zK1SRBz
Retweeted by Muhamad AsyrafCina meniaga sampai bursa saham, bukak kedai sebelah2 xde santau menyantau. Melayu buka kedai runcit dekat kg, namp… https://t.co/bWhON1NifQ
Retweeted by Muhamad Asyraf
10/17
2020
Anuar Ibrahim sah jadi PM. https://t.co/TE7APGsvhi
Retweeted by Muhamad Asyraf
10/13
2020
Ya Allah SWT forgive me for ever being ungrateful and give me the means to take care of your people https://t.co/BYtH0e0gfV
Retweeted by Muhamad Asyraf23 Movies That Will Change Your Life A trend 👇🏻 https://t.co/204WjZHNGN
Retweeted by Muhamad Asyraf @atikaasry buat simpanan di masa hadapan 👨🏻‍🦱 https://t.co/unrwJnsF0KTolong doakan ibu dan ayh saya cpt sembuh drp penyakit covid 19. harini dh keluar swab test result ibu je kene posi… https://t.co/szwIwJ7dqH
Retweeted by Muhamad AsyrafFrom this: To this: https://t.co/bkvIhi4S0i
Retweeted by Muhamad AsyrafThis explains so much. https://t.co/160qxlAZgc
Retweeted by Muhamad Asyrafwhich one that you need right now? https://t.co/NFzxKqi6tL
Retweeted by Muhamad Asyraf
10/11
2020
Member baran teruk sial hahahaha kuaja kau samsul https://t.co/RuPegHV0eO
Retweeted by Muhamad Asyraf
10/9
2020
Surah Al-mulk melindung kita daripada azab kubur https://t.co/e5sCz5fqHV
Retweeted by Muhamad Asyraf
10/7
2020
The House of Allah has reopened https://t.co/TxnADlQeff
Retweeted by Muhamad AsyrafLive update : 1 Utama Shopping Mall kosong. https://t.co/MXywtFQ8IC
Retweeted by Muhamad AsyrafPusat beli belah terbaharu sahkan ada kes COVID-19 libatkan kakitangan sebuah outletnya . https://t.co/zHFy1IqHZr
Retweeted by Muhamad Asyraf
10/5
2020
Skin texture is normal. https://t.co/1LE0TPq9J3
Retweeted by Muhamad Asyraf
10/3
2020
Batch 96. Takde konvo. Ada yang takde kerja. Takde duit. Takde pakwe. https://t.co/eRSLcQWzjJ
Retweeted by Muhamad AsyrafIni adalah kenyataan PALSU! KKM tidak pernah mengeluarkan kenyataan ini. Jangan kongsi atau tularkan kenyataan PALS… https://t.co/A7miUym8nh
Retweeted by Muhamad Asyraf
10/2
2020
i’m obsessed with this interpreter mom on tiktok who teaches her baby daughter ASL 🥺 https://t.co/zhHKNilVAX
Retweeted by Muhamad Asyraf
10/1
2020
@atikaasry Aminn 🌸💞
9/30
2020
Sesiapa yang ada hilang iPhone di USJ 9, sila hubungi saya segera. iPhone ada pada officemate saya. Whoever lost t… https://t.co/gziw4OYplk
Retweeted by Muhamad AsyrafDamn google i- https://t.co/MXzbGTCTab
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/28
2020
@rempitlogic Memang babi😢 https://t.co/xN3O1Wrg11
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/27
2020
PECAHAN KES BAHARU (82) SABAH-64 33 kluster Benteng LD (22 BWN) 25 kluster Bangau-Bangau (1 BWN) 3 SARI 1 saringa… https://t.co/McghfOuob6
Retweeted by Muhamad AsyrafApa guna MySejahtera scan 1000 kali kalau kena find this kind of info sendiri? Or kena self-report? Like I thought… https://t.co/cyUHxlkbzN
Retweeted by Muhamad AsyrafDgn rendah hati, sya ingin memohon jasa baik rakan2 twitter untuk membantu adik ni. Sya percaya rakyat Malaysia ni… https://t.co/NDrnHrB5SQ
Retweeted by Muhamad AsyrafEverytime you are not okay for some reason that you don’t want to tell me i felt like i must have messed up somewhe… https://t.co/NfEBFS2SmJi miss you but i cant do anything
Retweeted by Muhamad Asyraf @lyranightsky @smalleetheplug It’s hard when they’re the ones you dream about
Retweeted by Muhamad AsyrafORANG NILAI YANG PERGI AEON 19.09.2020 onwards PLEASE READ THIS AND TAKE ACTION !!! https://t.co/shWPQagiPP
Retweeted by Muhamad AsyrafRemember. Luangkan masa dengan orang tersayang sebelum terlambat 🥲 https://t.co/20GdaTdFXu
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/26
2020
Peminat drama KOREA,please bagitahu tajuk drama ni apa ?! Tolong tolong https://t.co/2qeFS2NoRf
Retweeted by Muhamad AsyrafObesity could make you 7️⃣ times more likely to get severe #COVID19. Make sure you eat a healthy diet & get as mu… https://t.co/PXdKp4VwWb
Retweeted by Muhamad AsyrafJangan tinggalkan Al-Qur'an lebih tiga hari. Hati akan jadi layu lebih cepat daripada pokok dalam pasu. -TITM https://t.co/tGtTjtvHRb
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/25
2020
you lost solat , you lost everything
Retweeted by Muhamad AsyrafAdakah anda tengah fikir nak beli rumah pertama? Tahukah anda banyak pembeli rumah pertama macam anda tak tahu pun… https://t.co/80F1MkTEAa
Retweeted by Muhamad AsyrafSesiapa nak buat ic baru ke ada nak berurusan dengan JPN, korang kena buat janji temu dulu. Penat saya pergi tadi h… https://t.co/u8QhsuOAN6
Retweeted by Muhamad AsyrafYa Allah, remove all arrogance and selfishness from my heart. And teach me to be humble, to always remember You in everything that i do.
Retweeted by Muhamad AsyrafBantu atau sebar jika ada sudi hulur sumbangan kpd keluarga( pasangan suami isteri ini 👇) Lebih setahun, isteri te… https://t.co/OMZJSrZjGy
Retweeted by Muhamad Asyraf @waklu88 @izzatsymr @Red_Snort_ @achok_76 @FLjasmy Rumah makin besar yal
9/22
2020
Nahh Apple is messed up for this https://t.co/Ky4pt4jVBr
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/21
2020
Ini baru tiktok sedih https://t.co/SqCefNZkON
Retweeted by Muhamad AsyrafAlhamdullilah, orang dalam kereta tu hidup. Ya Allah, tak tahulah apa perasaan dia. https://t.co/t9cGMKs4ee
Retweeted by Muhamad Asyraf @AzlinNatasya Ni mesti selalu terlepas simpang ni, i boleh bayangkan reaction you camna hahahahaha
9/20
2020
@atikaasry Hahahahaha 🤣🤣🤣
9/19
2020
Sebarkan maklumat ini 👇 jika ada ingin membantu meringgan beban keluarga ini. https://t.co/U875Md3sJT
Retweeted by Muhamad AsyrafHancur luluh perasaan seorang suami lihat tubuh isteri terbujur kaku 😢 Itu yang terjadi apabila suami yang kebetul… https://t.co/QQZeCET6VN
Retweeted by Muhamad Asyraf[THREAD] Here are some tips to maximize your wannabe-productive ass with iOS 14. #VirgoExcellence https://t.co/f6kccunsuj
Retweeted by Muhamad Asyraf3 jam training untuk 30 saat punya video. Harap korang suka :) https://t.co/zndyuTel5w
Retweeted by Muhamad AsyrafHmm pishang . Pkl 10.40pm takde customer 😪 . Kedai dekat ampang guys siapa2 nak try makan char kueh teow resipi dar… https://t.co/KsQEOYo9rT
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/18
2020
Ayatul Kursi has some amazing benefits: https://t.co/gVYQmtjnAm
Retweeted by Muhamad AsyrafShot so fake it went to the moon https://t.co/vDlEDLfFOj
Retweeted by Muhamad AsyrafAssalamualaikum. Suami saya, Ahmad Fedtri Yahya, terlibat dalam kemalangan dan selesai menjalani pembedahan malam… https://t.co/z4wi3UyHNY
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/17
2020
@atikaasry Why bb ? 🥺Spread a little news of kindness today. #UnityInDiversity https://t.co/u5OT3vB2L7
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/16
2020
https://t.co/TmZNMri08j
Retweeted by Muhamad Asyraf“Curah minyak di jalan, kereta dinaiki satu keluarga berpusing beberapa kali” “Dalam tempoh 3 minit kenderaan towi… https://t.co/YwrEq2yhIS
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/15
2020
Weiiii almost semua betul hahahaha terus flashback ya memories masa sekolahh. Ni baru part 1 , part 2 lagi kelaka… https://t.co/yVqNT0LWPY
Retweeted by Muhamad AsyrafSebarkan muka suspek kes bunuh 👇 Polis sedang buru 5 suspek dipercayai terlibat kes pukul hingga mati lelaki di se… https://t.co/ewJ7GQt93A
Retweeted by Muhamad AsyrafMicrosoft Excel Tricks untuk fresh graduates & interns di luar sana. Yang selalu gunakan Excel untuk buat kerja, b… https://t.co/C4CSZe9pxL
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/14
2020
Doa Pembatal Sihir Surah Yunus (Ayat 81 - 82) Kemudian siramkan di tempat yg terletaknya syiling yg di jumpai tu.… https://t.co/Mjaa953oks
Retweeted by Muhamad AsyrafRt for our muslim✨ https://t.co/YaLeRNf8nb
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/13
2020
Demi cinta saya pada Allah saya akan menjaganya sehingga akhir hayat 😭❤️ https://t.co/flFTCbGYkU
Retweeted by Muhamad AsyrafKalau bosan bosan tu meh lah join live FB GAMING saya. https://t.co/OkbOg68xZv. Jangan lupa Follow, Like and share… https://t.co/4XZ6GNkInd
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/12
2020
@atikaasry Hutang satu ceritaaaRetweet kalau anda tidak tergolong dalam kalangan "ramai” itu https://t.co/F81PVWTB4J
Retweeted by Muhamad Asyrafhttps://t.co/dXElX51bm0
Retweeted by Muhamad Asyraf🌹 Jangan bandingkan hidupmu Lain orang lain rezekinya, lain nota perjalanan takdir Seperti bunga Tidak berkembang… https://t.co/fv5NXBRN6Y
Retweeted by Muhamad Asyraf @khairulnurafzal Hahahahaha mantul bosskuuu 🤣🤣🤣 @khairulnurafzal Kuat politik skang mat haha
9/10
2020
@muniramuniraaa Ok munJika diharamkan, maka mengapa diciptakan? Ini rahsianya rupanya. Allah ciptakan untuk manfaatnya tersendiri. Ka… https://t.co/DbkkMTBYd4
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/7
2020
Bila kelas kau kul 8 tapi tidur kul 7 https://t.co/l9w2YNyHMe @atikaasry Em hello
9/6
2020
An Israeli soldier kneeled on a Palestinian protester's neck. The 65-year-old man survived, but the incident is dra… https://t.co/qt2medvfuy
Retweeted by Muhamad Asyraf @cherophobia77 @zul_ude @mathsanova Dp dia ni buat ingat phone aku crack yal la jaii
9/5
2020
Mood right now https://t.co/TUEcrJgJIC
Retweeted by Muhamad AsyrafWhen it happens in the west there's an uproar but when it happens in Palestine there's silence https://t.co/czZjMVZo6c
Retweeted by Muhamad AsyrafToday in Palestine https://t.co/YpGQEu4ar8
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/4
2020
@amirandhislife Aku yang 26 tahun duduk kl ni. Yang memang lahir dekat sini, sekolah dekat sini, belajar sini, kerj… https://t.co/EgTUolr3Qo
Retweeted by Muhamad AsyrafMoga di murahkan rezeki 😢😭 https://t.co/Wgemk7oSo1
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/2
2020
I learned that IOI City Mall Putrajaya is practically COVERED with solar panels https://t.co/zKADKhQT61
Retweeted by Muhamad AsyrafKami tak main phone dalam LRT, kami main lain haha https://t.co/5dniDUE2v0
Retweeted by Muhamad Asyraf
9/1
2020

0