Sign in with Twitter

Username:

karin novilda @awkarin dimana mana ada awkarin.

manusia biasa yang sedang bertumbuh dan berproses.

141 Following   1,398,886 Followers   2,784 Tweets

Joined Twitter 12/4/14


this “ 😗 “ is not a kiss https://t.co/J0Y87HKQMR
Retweeted by karin novilda
7/7
2020
some coping mechanisms are worse than the trauma that caused them-you end up re-traumatizing yourself and that goes for all of us.
Retweeted by karin novildaNeverending battles: - Science vs faith - Hope vs fear - The brain vs the heart
Retweeted by karin novilda
7/6
2020
9 Febuari 2008 di Ringroad Utara dekat Jl Magelagn DIY ditemukan jasad Drs Lambang Babar Purnomo arkeolog yang didu… https://t.co/0b3yzkW5xH
Retweeted by karin novildagamau dipanggil "kak" maunya dipanggil "Queen Daenerys Stormborn of the House Targaryen, the First of Her Name, Que… https://t.co/rsJEylnzGf
Retweeted by karin novildaimagine getting irritated krn dipanggil kakak sama ojol. 2020 is complicated enough yet you decide to make it MORE… https://t.co/fE6vrfmUD2
Retweeted by karin novilda
7/5
2020
I did join Maudy Ayunda’s live ig. I can say that, it’s an accident? and also completely private. Stop sharing the… https://t.co/49jRBQIKTS
Retweeted by karin novilda
7/4
2020
there’s dark humour, then there’s just being a disgusting person.
Retweeted by karin novilda“Pake kartu lo dulu ya nanti gue ganti” adalah kebohongan mutlak sepanzang zaman :—)
7/2
2020
i promise you now nobody’s body looks the exact same when it’s posed vs when it’s unposed . stop making women feel… https://t.co/rV0duHuSJj
Retweeted by karin novildaFixed the tweet. https://t.co/0ISurPID3f
Retweeted by karin novildahmm https://t.co/1JxK48Av1m
Retweeted by karin novilda
7/1
2020
Jangan jahat sama orang. Gak peduli dia anak siapa, jabatannya apa, kerjaannya apa. Gak boleh jahat sama siapapun.… https://t.co/18to6uCWIsIni https://t.co/cyvauqfSyn 4-5 tahun lalu, gue baru tau sekarang. Sedih aja dulu orang segini ngehinanya gue ya ternyata...Gue emang dulu merantau sendiri. Gak punya duit? Emang nggak. Miskin? Boleh dibilang. Tapi, pantas kah kita berbica… https://t.co/MqHPo0qxo0
6/30
2020
Does anyone know the source of this video? I’d like to see what else they ate... https://t.co/qhpcmig0Dn
Retweeted by karin novilda
6/28
2020
*Parung hehehe maap typoSore ini setelah berbagi sembako di suatu desa di Ciseeng — Parang, Bogor. Jajanin sing cilik-cilik iki lho, seneng… https://t.co/OIDGS1hnZfYang penting itu bukan validasi dari orang lain tentang niat baik kita, tetapi aktualisasi kemanusiaan yang ada di… https://t.co/dR4gLsvKSMJangan ngatain. Jangan ngatain. Jangan ngatain. Asu. https://t.co/ldJSx3KX0Simagine asking ur 13 year old lil brother to film this https://t.co/pSTNsP2ujE
Retweeted by karin novildathis propaganda won’t work. we remember what you did. https://t.co/VUul9S89pH
Retweeted by karin novildahttps://t.co/1P5JPDU7ou
Retweeted by karin novildaPelan-pelan. Sabar. Yang lama dicari pasti akan datang, kok.Normalize your free time NOT being synonymous with your availability; normalize NOT giving people an explaination f… https://t.co/u8oPgIs0UZ
Retweeted by karin novildai really should get my eyes tested https://t.co/VIliJAJWZf
Retweeted by karin novildastop looking for yo soulmate. look for yo soul. mate.
Retweeted by karin novilda
6/26
2020
Justin Bieber was just accused of sexual assault and he cleared his name by bringing receipts, let's imagine he did… https://t.co/DwwhWgwlck
Retweeted by karin novildaNggak ada company yg bener2 100% bikin km happy all the time. Ya pasti tuh bakal ada yg bikin gak betah. Entah kerj… https://t.co/HM0mPf9Apz
Retweeted by karin novilda @aan__ Wkwk aku suka, Dok. @obsessedwmalik This is making it 10x times harder for actual victims
Retweeted by karin novildahe even had long hair in 2016 this is why it’s harder to believe everyone stop joking about sexual assault
Retweeted by karin novildaDoes it make sense if I say the reason babies act like babies is cause we treat em like babies? https://t.co/KAjlH5tOSX
Retweeted by karin novilda
6/23
2020
Im going over there to cry https://t.co/xsvzonohPe
Retweeted by karin novildawhat IF we invented a contraceptive pill which had 0 negative side effects... having to choose between your mental… https://t.co/QipAFEOmYk
Retweeted by karin novildaAda uang Rp168 miliar Pemerintah: ❌ Kasih bonus ke nakes ❌ Bantuan buat rakyat miskin ❌ Bikin swab test massal ❌… https://t.co/OoS3TxIMPs
Retweeted by karin novilda @sayamenswift @kenzzbieberr @justinbieber An old video from 2010/2011 doesn't proof anything. People grow, educate… https://t.co/LrtAgfTMeb
Retweeted by karin novildakembali lagi bersama kita, dalam acara Indonesia darurat membaca episode ke 66669 https://t.co/QPzEnBFL68
Retweeted by karin novilda
6/22
2020
when you see a couple together, you speak to them BOTH. it’s a respect thing.
Retweeted by karin novilda
6/21
2020
Nafas nafas. Jangan ngatain... jangan ngatain. 🙂🙂🙂Lo rasis apa emang goblok aja sih? https://t.co/tF2ChMKGw6Wow pantes kita gak maju-maju, wong pikiran orang-orangnya masih kaya gini. Standard pantesnya emang kaya gimana co… https://t.co/vW4dBgOWuP
6/20
2020
Y’all see this shit ??? https://t.co/8ozGmrQC02
Retweeted by karin novilda
6/18
2020
Same energy koyok koe sing kepangan omonganmu dewe. https://t.co/zhm78L1bYO
Retweeted by karin novildaWah adem bacanya, Dok. ☺️ https://t.co/pe70ISJJAlyeman is currently experiencing the worst humanitarian crisis in over 100 years. a child dies every 10 minutes. the… https://t.co/Kzt0CopA62
Retweeted by karin novildaWhite Americans — this is the fear your children don’t have to live with. https://t.co/1eymuENJ0L
Retweeted by karin novildaRosalinda is the most depressing telenovela ever made. https://t.co/Q9WP63nojH
Retweeted by karin novilda @fullmoonfolks Bgst 😭Seandainya orang2 mengambil hikmah dan melihat sisi positif seperti ini https://t.co/LMJLip5D5o
Retweeted by karin novildaTRAVEL. Your money will return. Your time won’t.
Retweeted by karin novilda @awkarin @mediocrickey @Jouska_id plot twist: karin sama bang med ternyata dua2nya PR Jouska. Debat quote RT dari t… https://t.co/AQYthuGGza
Retweeted by karin novildapraying for all the men who have expierenced sexual assault 🙏 I think this is a topic that is swept under the table too often
Retweeted by karin novildaBaiklah....... https://t.co/JviLa6X2eS @jouska_id bayar saya pls untuk argumen lanjutan https://t.co/lvg9lpbBoONgga bakalan, gue suka baku hantam opini~ https://t.co/yDpQSUIU5fhttps://t.co/AygagLI67P Hmm tampaknya tidak semua orang kesal karena kredibilitas hitungannya, melenceng kemana-ma… https://t.co/qKmao73Te4 @awkarin Rata rata komennya 'duh jadi minder finansial' 'duh jadi insecure finansial' YA KALO GITU BUDGETING... kal… https://t.co/k2qUECpUJG
Retweeted by karin novildaFollowed. Saya suka ketubiran. https://t.co/Uk8AuZtRFv @eddy_jumadi Kalo soal itungan saya setuju mereka mengada-ngada, cuman pada banyak yang ngomel bukan masalah biaya… https://t.co/kavdlkz0SJYa gue juga gak membenarkan hasil detail perhitungan mereka yang ternyata aneh. Maternity shoot dimasukin biaya per… https://t.co/CjeJCAz5c7 @yoerdee WauwKenapa orang-orang pada triggered sama konten yang di up Jouska sih? Mungkin emang target marketnya middle upper cl… https://t.co/HxHmohROx7
6/17
2020
Hari Minggu adalah hari paling ideal untuk ngopi cantik di rumah sambil nontonin drama perblunderan.Situ kan dokter, pun memakai gelar di Twitter. Kalau mau membahas sex bebas, bahaslah dari sisi bahayanya, penyakit… https://t.co/P8DW5zxgXV
Retweeted by karin novildaRestaurants preparing for the new normal 🥳 https://t.co/sT927euw17
6/14
2020
I promise you. Kalo kalian keluar ke jalanan sekarang yang kalian liat bakal, tidak lain tidak bukan, orang sepedaa… https://t.co/xR5HlHFguC @talkbersubyek WWWKKWKWKWKarungton Family https://t.co/HaLkxp4LdA2020. The year that will always be remembered for the stories it created (and still continues). Hopefully, the ligh… https://t.co/yc6YRgD3T4
Retweeted by karin novildahttps://t.co/B3Ha5E1Ax3 https://t.co/zOOiS2RyteAyah Dea meninggal karena COVID19. Di hari yang sama, calon keponakan yg dikandung kakaknya tak selamat. Sehari set… https://t.co/XAQPsFGO0r
Retweeted by karin novildaA reunion everyone! https://t.co/D9NiULGobF @awkarin Harusnya beralibi klo ngak sengaja ikut demo anti rasisme, biar tuntutannya 1 bulan aja.
Retweeted by karin novildaSiapa coba yang bawa-bawa air keras dikehidupan sehari-harinya terus GAK SENGAJA numpahin ke muka orang yang KEBETU… https://t.co/itd5wp5rg6Keadilan sosial bagi seluruh rakyat Indonesia??? https://t.co/HI7p6f5CZ2 @rebellionkki Menarik @fadhilalzakki22 Maaf Sayang @sirasaurus Menarik @centwijaya MenarikWhat? HAHAHA https://t.co/R69HdjYN2N https://t.co/JaMgRZilI6Lift di rumah rusak. Hadeh another day another bills to pay. Being a grown up sucks.
6/13
2020
@Bucinbobby1 WkwkwkCoba kanuis tanco sama deseu, akika boleh ngeronsen gak di mobla? Coba artiin. @awkarin So Cancel Culture is cancelled.
Retweeted by karin novildaYou heard Sony, no PS5 until you all stop being racist 💁‍♀️ https://t.co/oKh781BDiy
Retweeted by karin novildasure sex is cool but have you had someone actually listen to your song recommendations and then tell you their thoughts about it
Retweeted by karin novildaCancel culture ini parah banget ya kalo diliat-liat. Salah sekali, cancelled. Emang ini orang-orang pada gak pernah… https://t.co/gQNYRvWf5s
6/7
2020
Shooting course 🥳 https://t.co/gkGgHudsie
6/6
2020
Darnella Frazier is the 17 year old girl who recorded George Floyds death. She is now getting psychological help fo… https://t.co/DvPpy0Jr9h
Retweeted by karin novildaMy friend @ndreamon said to me “Kalo lo cringe mengingat diri lo di masa lalu, itu bagus. Tandanya lo udah berkemb… https://t.co/EcPFnDsmUp
Retweeted by karin novilda
6/3
2020
The police kneeling with and hugging protesters is like when your abusive boyfriend brings you flowers after hurtin… https://t.co/gsQNPzhs5y
Retweeted by karin novildaHah? Hah? Hah? Kok ga keluar keongnya? https://t.co/W2anbpMzIcmaybe now you can stop saying it’s fake https://t.co/2KSkbwVoEB
Retweeted by karin novildaTo anybody curious. My eye ruptured when a FWPD Officer unnecessarily and improperly fired a tear gas canister at m… https://t.co/eHMsY3GGmW
Retweeted by karin novildaI see that our older generations still don’t know how cameras work. https://t.co/agSOHek7Px
Retweeted by karin novildaWow... just wow. https://t.co/diSc2GfwQq#muted #blackouttuesday and #blackoutday2020 all being a counterproductive fake way to promote BLM https://t.co/o9WAOwquMR
Retweeted by karin novildaCole Sprouse arrested at Los Angeles Black Lives Matter protest https://t.co/E6xEpfcqvR https://t.co/tKKKZZ3SjT
Retweeted by karin novildaI remember I went to a NYU party and he slapped fire out of this white boy for groping my homegirl. I always knew h… https://t.co/ItduWT30a0
Retweeted by karin novilda
6/2
2020

0