Sign in with Twitter

Username:

كاليلا @ayaimanuel Jakarta Capital Region

wish i meant more to u

112 Following   312 Followers   2,333 Tweets

Joined Twitter 7/6/19


https://t.co/iyaiGBK7Uo
Retweeted by كاليلا
1/27
2021
ngentooooootttthttps://t.co/Fl84RMoq8u enak dah dengerin yall stream my friends song pls😎👍 @psychocakee sama bgt @psychocakee yo SHAHSHDHWHAHGAHW DAHLAH @kawaiiis8n breadstarting to lose my sanity fr HAHAHAH @astronac kontol kontol anjing @psychocakee @bubbledeey ikut:(rok abu ngapainsi😭HHHHH https://t.co/RPuZEkCm7S
1/26
2021
peep songs are always there for me especially when im crying at this hourwhen i die imma haunt ui miss our late night calls fr @psychocakee AYUits all lies lol @digitaIsurfer gppko gue ss story dia yg itusih wkwkw kesel bgt skrg liatnya najisudah cape banget saya @churrrchill y gimana ya brok😅🙏yu bisa yu nangis lg malem ini😁harusnya hehewow 5 bulanme trying not to choose violence https://t.co/DmHnbtVziT
Retweeted by كاليلاhttps://t.co/7Xc1PvMDFW @cakepattycake__ nostril/septum🤔🤔 @cakepattycake__ lol i have it alrnostril piercing tidak yah @psychocakee yukpgn sushi date
1/25
2021
https://t.co/84qFy4pxAz
Retweeted by كاليلاi miss u @digitaIsurfer i amme as a wife https://t.co/pFaGyaDvL3 @BLACKCLOVERFESS lovernya dapet yuno trs enemy nya bell😅😅make sense sih https://t.co/RQ4DxK4xKtgajadi deh gw pgn kurus https://t.co/Fjiot6aucl @zxzima HAHAHA😭😭satu lagi https://t.co/1FPjq3Wzyiudh lama bat dah gangepost foto di ig pgn ngepost cmn gapernah dapet foto yg bagus buat dipost hHhhhim literally gonna kill the next bitch to call my boyfriend cute pls
Retweeted by كاليلا @BIGDADDYC0OL thanku🥺me https://t.co/lVfLX4zQxS
Retweeted by كاليلا
1/24
2021
my hair b ugly asf but i kinda like my smile here hehe https://t.co/moivyhX2hwhttps://t.co/G2uc2fk4Bu
Retweeted by كاليلاLily Aquaria https://t.co/P64ZWP2zo8
Retweeted by كاليلا
1/23
2021
Idc who had him , he looks better with me
Retweeted by كاليلا @digitaIsurfer not u chill @astronac which one HAHAHAHcringe bgt tu cowo najisLil Peep and her grandmother https://t.co/ZzIgd6fY3e
Retweeted by كاليلا
1/22
2021
fr https://t.co/bVU0tNmGsC @kawaiiis8n grace or stephanie idk HAHAHhttps://t.co/6MinQvVqGu
Retweeted by كاليلاheart eyes 4 him only
Retweeted by كاليلا
1/21
2021
nugas sambil nangis😎👍 #edgy #sedihcok https://t.co/DzFwti8lJJternyata lo udh jauh bgt yaPAaaaaaach Oraaaaang 🤭 https://t.co/WfwGP79my9
Retweeted by كاليلاAHHHHHH☹️☹️💔💔 https://t.co/HFJICe65BA<3 https://t.co/YQispflWqi
Retweeted by كاليلاdon’t pretend it doesn’t hurt. don’t pretend to be unaffected. don’t pretend you don’t care. don’t pretend.
Retweeted by كاليلاhim > anyone else
Retweeted by كاليلا😩👎👎 https://t.co/ZNXPdF4EFri don’t feel close to anyone anymore
Retweeted by كاليلاwant https://t.co/QTxt0h7Bd5^-^ https://t.co/ZJ2QXfvix7
Retweeted by كاليلاim such a shitty texter lol im sorry
1/20
2021
fall in love with someone who will never stop choosing you
Retweeted by كاليلاpgn bunuh cewenya jg😁🙏pgn bgt gue bunuh tiap gue liat dia ngefollow cewemimpi kesurupan but it felt so real wtf
1/19
2021
im proud of being thicc😎https://t.co/ew3mc7x8sd
Retweeted by كاليلاi'm glad we only live once bc i can't do this shit again
Retweeted by كاليلا
1/18
2021
@bbyurdrunk 🥺keep wasting my time by thinking of u every nightvalid point https://t.co/EMuHvRfcSq
Retweeted by كاليلاhttps://t.co/PF9oJ9kisC
Retweeted by كاليلا @bbyurdrunk sama😅😅💔 https://t.co/DpoStcAovf @SYKOSIKESUS nobody knows me nobody knows one thing abt meshe so pretty https://t.co/xHh5Uc7Gxs
Retweeted by كاليلاi fucking love lil peep
1/17
2021
hhhhhhhsp yg mo nemenin w ngebacot malem ini😅
1/16
2021
@bbyurdrunk smgolden crown vibes https://t.co/qqRLYN5ZUsdamn rly wish u were here beside me rnanjing HAHAHSJSHSHHSJSHEISHEUWS https://t.co/7KFOlQzxiSANJING LINE JG GBS TERNYATA HSHAHDIQKSIWHAIDJSJSJS TOT gaenak bgt plsjd gaketauan gt tp berasa lega krn udh ngirim ke orgnya walopun gabakal dibaca😅😅 tp udh gabisa anjg gaseru ima do it thru line instead @lvnasy yu bskanjing wa gaseru bgt gabisa ngirim chat kl ngeblock hhh pdhl lega bgt kl block > ungkapin smua yg mau diomongin > unblockbest one so far https://t.co/bDWjF748Wnmain yufeeling empty again lol i hate it here:”Dugh i rly wanna disappear @bbyurdrunk WKWKWKWKAK TOToil on canvas by alexandra pacula https://t.co/3lmbTMTArY
Retweeted by كاليلا
1/15
2021
https://t.co/e79ykpw49Y
Retweeted by كاليلا @bbyurdrunk 2😅😅😅😅😅
1/14
2021

0