Sign in with Twitter

Username:

he/him | gausa srius srius bgt boss

346 Following   171 Followers   5,988 Tweets

Joined Twitter 9/12/19


Tim khusus Badan Reserse Kriminal Markas Besar Kepolisian RI disebut tengah menelisik temuan uang ratusan miliar ru… https://t.co/Cg8v49e2Ih
Retweeted by Abiyyy @jek___ Pemandu lombanya tad https://t.co/T2AzZJOrOA
Retweeted by AbiyyyTim khusus Badan Reserse Kriminal Markas Besar Kepolisian RI disebut tengah menelisik temuan uang ratusan miliar ru… https://t.co/dCjBDgW16Y
Retweeted by Abiyyysi paham gue sama rules of evidence nya int bar association??? mana tebel banget bundlenyahttps://t.co/W8BlAE7xUA
Retweeted by Abiyyyhttps://t.co/jT0HcNjkG7
Retweeted by Abiyyy @nightslore it's surreal https://t.co/Fq3JXasAqm
Retweeted by Abiyyythis is actually insane https://t.co/vP3lZJHoym
Retweeted by AbiyyyThe Finnish prime minister is in big trouble for being too cool and hot https://t.co/fljewaUsZY
Retweeted by Abiyyyme: fuck this job me on LinkedIn: I am blessed to have had this opportunity
Retweeted by AbiyyyUKURANNYA UANG KNP HARUS BEDA2 SIH GREGET BGT https://t.co/5NHlWXzvMV @orangekoi98 Looks fancy for SOMEONE WHO SAID GAADA DUIT @darihatiia @orangekoi98 This looks promising @masijaV60 Wrong answerr, cause no one beats my bubur ayam👍🏻 @ditjen_imigrasi @mbahndi Dah ada paspor asli, orangnya datang langsung, masih saja diminta melampirkan FC KTP dll… https://t.co/ZeRlbZfpFF
Retweeted by Abiyyyhttps://t.co/JOyBSRQhdWUgh bimbosDapur kosan jorok bgt took the hour to make it squeaky cleanCultural appropriation during Indonesia's Independence Day celebration. This West Papuan song about discrimination… https://t.co/KCDnd2HwLW
Retweeted by Abiyyy @HaloCBA @fajarnugros Lucu bgt lgi HAHAHA🥲 @amaliafarahrf Body not deliciousShould i or should i not make bubur ayam
8/18
2022
lho anda seorang rektor kok isi pertalite? https://t.co/Vrl4e81bgb
Retweeted by Abiyyydevil works hard but Alfamart PR team work harder https://t.co/PmcYq66rgF
Retweeted by AbiyyyI SCREAMED https://t.co/s6psuNsDj8😳😳 💀💀💀 https://t.co/odXSVyavk5
Retweeted by Abiyyy @praeclarum_ @convomfs “Ok” @qiyaamni Fuckkk flashbacksDekkk (intent to recruit) https://t.co/weIOiro5JhApparently ranch market lengkap BANGET yaAllahu revise surat undangan setengah halaman aja dah abis energiWatch a billion dollar news company use my footage without licensing it https://t.co/2N7W7e2k9d
Retweeted by Abiyyy
8/17
2022
Jingle rabraw addicting bgtttPak nadim makarim tolong hapus skripsi krn saya gk kuat
8/16
2022
https://t.co/a0vOdsJrjY
Retweeted by Abiyyy @chwefluu Pls where to watch @futurejesuans gacoan is hellhole i relapse every now and then @oikiraad_ Mudah terpojokkan ya trnyytaQueen shit https://t.co/mytbSTyePuPanitia ospek pas kelompok maba presentasi yelyel https://t.co/x5kmH8ZOzoDear godMulut2 delegasi aimcc2021 yang top8 emang gaada akhlakForcing myself to play mobile legends cause apparently everyone’s on it
8/15
2022
"bu izin ke toilet" https://t.co/9ASaOSjv8U
Retweeted by Abiyyy @Banahlaejandi @generalslug Pyramid scheme...
Retweeted by Abiyyy @JISOOSUKOHARJ0 nationality: vicky prasetyo https://t.co/ppaiIDj4E2
Retweeted by AbiyyyGws bgt jenius makasi tp random bgt😭😭😭 https://t.co/FacFttxFHQ https://t.co/r6NI9oZsFdBlasian bhaddie https://t.co/eSBEBmpLhJcaptain holt always right https://t.co/788x9Lsw5e
Retweeted by AbiyyyPrestasi lembaga riset di Indonesia: hemat anggaran dg tidak riset, kalaupun riset yg murah2 aja. Btw kalau renov r… https://t.co/Eio0qgnQpS
Retweeted by AbiyyySend ga? https://t.co/CBFY1qqkVf
Retweeted by Abiyyy🗿🗿🗿 https://t.co/XNxqaMJIRe
Retweeted by Abiyyy
8/14
2022
Ospek di sana didatengin alumni berprestasi, ospek di sini dibentak senior ga berprestasi https://t.co/S6ct3BcTQA
Retweeted by Abiyyy @kuaci500an Kalo gw ngeliat ospek itu sbnrnya ngelatih maba buat jadi pinter, kayak gw dulu. Tiap minggu ospek izin… https://t.co/v4BZIVHpECYg di malang main yuRemember meetings that should’ve been an email? I introduce you to webinars that should’ve been a written article/a… https://t.co/DG0JPs7a7U
Retweeted by Abiyyyhttps://t.co/SGeQqiKZka
Retweeted by AbiyyyNEW: Magistrate Judge Bruce Reinhart has granted DOJ's motion to unseal. @fox5dc https://t.co/kQOQs22WNz
Retweeted by Abiyyy @EwaldoKhalilP @ubsansfess I am ready, For them😭👍🏻
8/13
2022
Twibbon fh tahun ke tahun scene mahasiswa demo 😂 https://t.co/dMMJkOmDMU
Retweeted by Abiyyy @saltyunagi Sushidal
8/12
2022
Gak make sense banget makan nasi soto belakang uin, ayamnya banyak + 2 kerupuk harganya cuma 8rb??? Tp sih yang ngantri panjang bangetw bkl ngajarn anak w kl nnt dkrg ajarn panitia ospek, brantemn aj. Biar mamih nnt yg backup😘
Retweeted by Abiyyy
8/11
2022
men used to go to war now they buy blueberry flavored vape
Retweeted by Abiyyyhttps://t.co/PdusdaQVwb
Retweeted by Abiyyy
8/10
2022
@EwaldoKhalilP Is this a bad thing or a good thing babe @kuaci500an 27transs dari bwandunkk @langterkataken Makasih ya kakI hope you fall in love with being alive again. When your coffee tastes like magic. When you discover a new musicia… https://t.co/Dl2CGEJI9Z
Retweeted by AbiyyyIni gue yang norak, apa emang bis kalo malem udah mati lampu, ada lampu2 bintang gini kayak lagi dibawah langit mal… https://t.co/IHYJYJDOJwanjir tp males bgt kl klinik ub udh ga gratis 👎🏼 pdhl itu membantu bgt loh apalagi kalo duit lg tipis. waktu itu aj… https://t.co/DaIXDEX8IF
Retweeted by AbiyyyExcited to teach my new #internationallaborlaw course critically considering how labor rights are designed & enforc… https://t.co/nZEd7GkYJi
Retweeted by Abiyyyhighschool in jakarta tapi kantong ganti baju olahraga cewe2 bukan paper bag h&m
Retweeted by Abiyyy @JeanLaMorale "l'existence précède l'essence" You, as a French speaker, probably know this. It is a quote from the… https://t.co/1RIHug83wV
Retweeted by Abiyyy @JeanLaMorale Gender identity is not defined by the physical laws. Of course it is not defined by you either. Only… https://t.co/t1yBdISKLA
Retweeted by Abiyyy @chwefluu How can i not, the app sent me an email at 2am in the morning just to let me know THAT specificallyShe’s literally speaking facts https://t.co/nCz5Xn7OGkhttps://t.co/aOcHBrMY3P
Retweeted by AbiyyyNo its not https://t.co/gT2FTRb6rS @chwefluu Mana yg ttg batak2 itu @kuaci500an MasukinBis dr jatinangor ke malang, kok ini terus ke arah cimahi apa aku salah naik bisSad https://t.co/h6koae6LTj
8/9
2022
@17rocke Yaallah beef stew gamungkin ga enak
8/8
2022
Pernahkah kediaman kalian didatangi APH? Lalu mereka berusaha menangkapmu? Yuk kita sama-sama mengenali situasi pen… https://t.co/UvXl6vRaZU
Retweeted by AbiyyyWhy is this so weird and why is this on my timeline https://t.co/OB8sqtjWqAYou’re telling me that this is still august and UB udah wisuda 14x? Right skskskd
8/7
2022
https://t.co/F3vlua0pxQ
Retweeted by Abiyyy @geltoothpaste Cursed apppp lmao @kuaci500an Yaiye tidur dilantai psti lookanThis shit just aged me by 100 years https://t.co/Q3ieQclnUj
Retweeted by Abiyyy
8/6
2022
@NOTMITJHA Sounds like MY kinda day @17rocke NOOOOOO @riandossss Temen gw pernab pcr 3 bulan gak ilang masa 😭😭😭
8/5
2022
@masijaV60 Samsung colors tho>>>Lunas yes #Slay💅🏻✨ https://t.co/WElwLGa4nk https://t.co/3G5YpgNzCr
Retweeted by Abiyyy
8/3
2022

0