Sign in with Twitter

Username:

Azrul @AzrulBahaluddin Bandar Baru Seri Iskandar

Teacher . Artistic Thinker

134 Following   179 Followers   191 Tweets

Joined Twitter 4/24/14


Dah duduk Johor sejak lahir, baru tahu ada Pulau yang sangat cantik, tak overcrowded, view yang lawa, coral hidup y… https://t.co/GiIm25SpcF
Retweeted by Azrul @arifeddy12 @NorazamKZ @afnanselar
10/14
2020
@FLjasmy Nak sehelai, lusa nak caving. Tak sempat nak beli. Balik caving beli i ganti yg baru. 😋
9/14
2020
@fedtriyahya Makan oat n susu omega ni waktu bila? Sarapan atau malam
3/6
2019
@AirAsiaSupport @AirAsiaSupport Hi AirAsia. Saya telah membeli tiket KUL - HKG & MFM - KUL pada hujung Disember 201… https://t.co/UKewFQZarr
11/25
2018
@syazwan_wvn @AzzahSaim Apa yg boleh?
8/30
2018
@Deyanasuhailah Letakkan ia dihati dalam setiap doa solat fardhu u.... InShaAllah ia terus mekar dalam jiwa sanubari u...
8/7
2017
Indahnya selawat dipagi syawal.... mengemis kasih Allah dan mencari… https://t.co/99qiKrzM7x
6/25
2017
@yourstruleys Location @yourstruleys Seri iskandar perak?
4/17
2017
SEROBOK2017 menanti kedatangan anda semua... Selamat datang.....… https://t.co/aBJpofhegb
2/10
2017
SEROBOK2017: Sertai dengan penuh kemeriahan..... https://t.co/0A7kdf3HSa
2/7
2017
SEROBOK2017: Saksikan secara langsung dari Dewan Seri Iskandar UiTM… https://t.co/tKQJMcip99
2/6
2017
SEROBOK2017 - Dapatkan mini album Terbang https://t.co/NJXSn6uOIESEROBOK2017 - Bersedia utk lastik cicak sampai putus ekornya.... https://t.co/EJvO0LN4QL
2/5
2017
Terima kasih kepada semua yg telah melakukannya dan kepada meraka yg… https://t.co/6GqBOL9z2e
1/16
2017
....aku turut menanti kamu semua di SEROBOK terakhir dalam skala… https://t.co/tCfPhEC4LB
1/15
2017
Jom jom jom https://t.co/q4xKlDcGEu
1/13
2017
Jom alumni semua cari 30 bintang dan tukarkannya dgn wang tunai RM1,000 https://t.co/4wc7CMp27n
1/12
2017
Jom semua alumniLADS bersua, berkongsi sambil menyumbang... 😘 https://t.co/QTOJ0pWOjJ
1/9
2016
Just posted a photo https://t.co/QHNLe2k1SeJust posted a photo https://t.co/gBOpg3CnGq
12/26
2016
#serobok2015 #serobok https://t.co/oDES99lGhO
12/14
2016
#serobok #serobok2015 https://t.co/mfezVGfvfe
12/7
2016
Lagi 'DIY project' sblm raya. Dah jadi kebiasan ada je 'DIY… https://t.co/1L8ODGCk5h
9/11
2016
Kau pergi tanpa pesan, tinggal aku sendiri, menghitung hari, tiada… https://t.co/STHRGiCFy8
8/22
2016
Coming soon a brand new #LADShoodie by #ladsbrand https://t.co/I0AVWEUn6t
8/12
2016
SEROBOK 2017: Meraikan iAJSLP & sempena 30 tahun Diploma Senibina… https://t.co/lsfGg9MqVa
8/6
2016
Assalammualaikum wbt. Ampunkanlah segala salah silap yg nyata… https://t.co/CdHdbtmM7J
7/6
2016
Sulaman benang hitam dan fanrik calico menggantikan lakaran pen dan… https://t.co/Dt1fVB5oZb
4/21
2016
AsSalam & salam sejahtera semua lastudio-ian.... Semoga tiga tahun… https://t.co/0MfT3bAb5V
4/12
2016
@umaisrh i x pandai sgt tweet ni... Apapun tq la budak2 nakal! 😉
4/4
2016
@zahidishafie kalau dah handsome makan apa pun tetap x handsome... ☺️
1/5
2015
Alhamdulillah dengan izinNya penghujung 2015 banyak aspirasi dan… https://t.co/7VaeLRo4XI
12/31
2015
@zahidishafie cerita apa?
12/30
2015
Tak rotan pun, ermm tapi mungkin lagi sikit nak setara dengan rotan..… https://t.co/4jMnjTzCts
12/8
2015
Kuliah dah nak mula dua hari lagi. Ni je sempat buat selain kerja2… https://t.co/cvqdllw8sQ
11/27
2015
@missfeeana langkawi? Sem depan u part berapa? Nak gi mana?
11/12
2015
DIY: Easel stand + wooden embroidery hoops + calico fabric + basic… https://t.co/rU9b3jmsQq
11/2
2015
Explorasi Ilham: Stesen KTMB Batu Gajah - KL Sentral - NU Sentral -… https://t.co/1gSJ7V313G
10/24
2015
WAJIB TONTON: Kerja asyik merungut akan makan diri, baik berfkir dan… https://t.co/Ym3wstvk3T
10/1
2015
Mengimbau kehidupan kolej di universiti dengan pegawai kadet palapes... 😌… https://t.co/U0cdMPFg71
9/26
2015
Keadaan jerebu melampau di Kuala Lumpur 15:06 @ NKVE Highway https://t.co/FfvvzTlZFf
9/13
2015
Feeling semua ni betul... 😊 https://t.co/BE959pYTff
9/9
2015
Perincian Seni Islam dalam ruang solat utama Masjid Daerah Batu Gajah… https://t.co/MXrpK0rY4p
9/4
2015
@zahidishafie most welcome!
9/3
2015
RUGI - sebab kerja ni dah x dapat nak sembang lama dengan tetamu dan… https://t.co/fqvMXPeSBW
8/25
2015
Memori Tercipta #serobok #AlumniLADS #ladsuitmperak #jlsp #sakitperut -… https://t.co/Pzh02lyObZ👍 https://t.co/LHp5768STjSalam #serobok, tak de kata yg sesuai utk zahirkan betapa berterima kasih… https://t.co/hKLQmgtImuJika benar #serobok memberi keindahan, kenanglah ia... Jika benar… https://t.co/MfFvDx8LEX
8/16
2015
Semangat ruang menanti #AlumniLADS berintegrasi dengan pelajar Diploma… https://t.co/fo7D0PVwZZ
8/12
2015
Salam SEROBOK.. Berita terkini https://t.co/OeLo2GTgrL
8/10
2015
Pelekat Qiblatraya... Demi LADS dan pelajar tersayang...layankan aje https://t.co/QQdpXWazt8
8/9
2015
Jutaan terima kasih kepada semua alumniLADS yang sertai #serobok, juga yg… https://t.co/68YNs0LpoUHari ni pun meriah Science 2 Action Program, buat Portable Living Wall &… https://t.co/aIgHHh3yfVMeriah beraya semalam di Sambutan Hari Raya Aidilfitri UiTM Cawangan… https://t.co/l70povRypQ
8/8
2015
Mimpi seorang kawan lama... Adakah ini petanda baik... ☺️ https://t.co/pZ7ifWf0zM
8/4
2015
Just posted a photo https://t.co/ZcIQOH3JIk
8/1
2015
@hafizuddin247 In Shaa Allah.. Benda yg baik x rugi untuk dikongsiBida Olimpik 2028 usahasama Malaysia dan Singapora - teringat sayingan… https://t.co/aLpZwAkcJi
7/29
2015
Just posted a photo https://t.co/GUaJEscWiLJust posted a photo https://t.co/GNdeWTIas3
7/26
2015
Just posted a photo https://t.co/2kZhSrZ3kv
7/25
2015
Just posted a photo https://t.co/SY7Xqsf02xJust posted a photo https://t.co/TLbiU4a03k
7/24
2015
Just posted a photo https://t.co/eZppobw0jKJust posted a photo https://t.co/iCAlXUWfSj
7/23
2015
Just posted a photo https://t.co/oIet3dhiPX
7/22
2015
Just posted a photo https://t.co/2QQOxJ3zgv
7/21
2015
Just posted a photo https://t.co/mypOKAOXazJust posted a photo https://t.co/FMY7WAnWn2
7/19
2015
Jemputan semua ahli LADS.. Hargailah peluang ini maka sertailah untuk perkongsian berkasih tiga segi.... https://t.co/fhbIWYr6UOKhas buat alumniLADS yang dah berkeluarga aje & sertai serobok.. Yang bujang tunggu dulu ye... https://t.co/yHBfbOMo7mJust posted a photo https://t.co/6gMDZNVtmn
7/18
2015
Aktiviti terbaik bersama keluarga pagi syawal... Siang masih di Seri Iskandar, Perak, malam dah ada… https://t.co/DmPbufRjpgBuah hati pengarang jantung.... https://t.co/ZBH7Hjo5jNJust posted a photo https://t.co/QozraJntwFKhas untuk semua yang dihormati, dikasihi dan disayangi... https://t.co/p27I4mOUBd
7/17
2015
Promo ini adalah khas kepada ahliLADS sahaja. Bagi alumniLADS, anda akan memilikinya jika anda… https://t.co/PFHSYYF5F5Just posted a photo https://t.co/XmVPvrVrOI
7/16
2015
Special Edition (long sleeve) bagi mereka yang tahu menghargainya.... https://t.co/UFk7PWxgJKJust posted a photo https://t.co/C91UrUr6Ym
7/15
2015
Special Edition bagi mereka yang tahu bagaimana untuk menghargainya.... https://t.co/PJMqSQwpiuAllah selamatkan kamu.. Allah selamatkan kamu... Allah selamatkan LADS dan warganya.. Allah… https://t.co/5x29V6EwDjKenali LADS & SENIBINA LANDSKAP melalui alumniLADS https://t.co/fK6I6RBWUz
7/14
2015
Makin lama tengok nakin comel lak dia nia... Alololo comel nya dia... Kan.. Kan... Kan... (bosan… https://t.co/ADJwhCp28k
7/12
2015
Terima kasih banyak2 #moolot... Alhamdulillah kenyang. Sesiapa berminat Mocha atau Spicy Meringue… https://t.co/8OHnvFvGQ1
7/8
2015
#thankyouALLAH #LAA150 Site Design Process Iftar . Jul 5, 2015 . Shah Alam https://t.co/BG5RtCMIgN#thankyouALLAH #LAA250 Imageability Study Iftar . June 26, 2015 . Bukit Bintang https://t.co/FdEaTBel7R
7/6
2015
Terima kasih Allah di atas kesempatan ini... Alhamdulillah semuanya dah membesar dengan sihat… https://t.co/xbliI2AL9vAlhamdulillah - rewang2 berkain batik - iftar - maghrib berjemaah - makan malam - bersama #dansenianhttps://t.co/T8rQtpYgzd
7/4
2015
Berbuka dengan sesuatu yg lebih sihat. Semoga Allah mengizinkannya. Amiin... https://t.co/v6ivwCxV2N
7/1
2015
Ini adalah program khas utk alumniLADS. Dijemput semua alumniLADS ber#serobok bersama beraya… https://t.co/VyF6KBubo9
6/25
2015
#serobok bercita-cita besar utk mengumpulkan seramai mungkin #alumnilads yg terdiri daripada 19… https://t.co/JdqQB0eHg9Wahai alumniLADS dah sampai masanya utk kita mengembalikan segala kenangan #alumnilads #lads #solar https://t.co/Z98bASm4mc
6/24
2015
Wahai semua alumniLADS... https://t.co/6S5k0OwBQl
6/23
2015
#sujood https://t.co/GKXeoy3xQl
6/20
2015
Developing e-Content of Site Design Process & Drafting https://t.co/4iRd0xjwYl
6/9
2015

0