Sign in with Twitter

Username:

Om Alan @badadzuhur Bandung, West Java, Indonesia

Sering posting hasil masak

922 Following   1,388 Followers   95,989 Tweets

Joined Twitter 7/4/11


@loponglepet Ke tobat heulaHal yang tidak akan ditemui lagi mulai sekarang hingga ke depannya: Anak kecil nama aslinya Asep, Usep, Udin, Dadang, Adang @pumarubicon Wios ke diedit:( @loponglepet Ayeuna ge cigana paroho da tara dibaca, surat Ar-Rahman nyesa nepi ayat 30:( @loponglepet Sok rudet mun ngapalkeun teu apal2 teh wkwk @loponglepet Murojaah tar hafalan murudul @pumarubicon Bade ku abi pake bb Gemini? @jeniagstn1 @bdngfess Kelas 10 ieu karek kenal不 @kelelalay Ngaran maneh teh nu bene naon? Ayeuna disebut mas Aman @simieayam Itu di QRT atos @pumarubicon Nyetok heula ka Braga @Dewiylll Kau pikir aku percaya itu yg kau takutkan @loponglepet Ketikanmu seperti tidak diajarkan nunjuk huruf hijaiyah @janchoux Tolkon hewan apa? @limp_bizquit @bdngfess Lain kito, poto jadul tapi naha geus kolot:( @limp_bizquit @bdngfess :( @obettebo18 Betul @icihahaha Muhun Icih, syafakillah enggal sehat deui si mamah. Tong jadi pikiran nu tadi mah da friendly match @icihahaha Aamiin @yasamiduana_ @nugaduhcimahi Arunik jelema, sok sieun ngke urang nu kagocek jadi bahan tertawaan不 @yasamiduana_ @nugaduhcimahi Ga boleh nyuruh orang sholat bangTo this https://t.co/AkqkXucFaB https://t.co/YWMGWUZtv6 @nugaduhcimahi Wkwk 不不不 @ggulaliimaniezz Mau wae @nugaduhcimahi Bejaan ah watir https://t.co/yxJnSjgEFd @windytsy_ https://t.co/FFTVPagZVq @bdngfess https://t.co/uqCuaivyZa @windytsy_ Yang pedes mah omongan netizen @haioktaa Bae antep we can kawin meureun si Rinaldi mah:( @haioktaa Rinaldi ka cida sia:( @amergolddd Hayang eta, bandrek @kelelalay Berteduh pada batu nisan @ngeluhhhhh Tobat sia bisi dimeteor @Sibukmncarilham @ngeluhhhhh Parah Agung tobat goblog @Ilham_Bohem Penggocek hungkul wkwk @dinnaNdua PotonaFrom this heula https://t.co/W3cusJhzzc @nugaduhcimahi Dan naga @kelelalay Heueuh marukan isina teh jelema pinter hungkul, nu ditipu ge lobana di Twitter 不 @her_dyne Gpp @xoaayyaa https://t.co/XCsntHXEvk @windytsy_ @ggulaliimaniezz @imolexxx @BabankTamvann @Dewiylll Nu apal apal we @piaaaaaxyz Gapapa lagi tiduran @piaaaaaxyz Jangan berandai-andai @sundastruggle Ping 887 @dreeblissal Jangan mager wae, kali2 ngaspal @vnnlmilk @bdngfess https://t.co/flpmpbgpda @dreeblissal Berarti unggal minggu kudu putus cinta meh jadi chef terkenal @vnnlmilk @bdngfess Nu kepo saha唐唐唐唐 @ggulaliimaniezz @imolexxx @windytsy_ @BabankTamvann @Dewiylll NAAW @vnnlmilk @bdngfess Titah ngungkapin perasaan kalah cosplay Limbad @dreeblissal 不不不 @SUNDA_FESS Lalaki ge aya nu kitu mah teu awewe hungkul @imolexxx Aliran listrik @Dewiylll @windytsy_ @imolexxx @BabankTamvann @ggulaliimaniezz Ngafollow ge henteu abi mah @windytsy_ @Dewiylll @imolexxx @BabankTamvann @ggulaliimaniezz Bae, jeung si Dedew tah duet @windytsy_ @Dewiylll @imolexxx @BabankTamvann @ggulaliimaniezz Kok pada ketawa sih? Kan emang bener penghasilannya juga lumayan:( @infobdg Finally @whteveryousay 不不不不不不不 @historyofpersib Kelamaan kalau besok @imolexxx @windytsy_ @BabankTamvann @ggulaliimaniezz @Dewiylll Sibuk kerja @whteveryousay Numana can pernah maca:(Ngakak replyna loba nu kagocek wkwkwk piraku keur maen bola jadi imam不不不 https://t.co/2kZxRn9kFv @Dewiylll Jgn km mah @dosolllswag Jadi hayang sate jebred @Sibukmncarilham Mls @deviaaa___ Iya padahal harusnya semua orang begadang
12/8
2022
@yvsdn @infotwitwor_ @pn7l7h tuh bang udah ga tutup akun, lanjutin yg belum selesaiHujan nyah @devsyaniya Wios abi nu lepat @devsyaniya Eta sekoteng @fzjeha Naha?:(Kok orang2 tidur sih @SUNDA_FESS G @gungsakti Malaymie @SUNDA_FESS Tara menta, mun nginjeum osok @fzjeha Napa sih sensi amat @limp_bizquit Request moal? @limp_bizquit @SUNDA_FESS Heueuh mun diperkosa karek rugi sorangan @fzjeha Liat apa tuh yg seger? @limp_bizquit Punten eta abi https://t.co/FUDoh735eD @limp_bizquit @SUNDA_FESS Hahahha araneh wae @fluffypiy @SUNDA_FESS Setuju @SeputarMadrid Squad yang pemaen cadangannya ga kalah bagus, yang paling siap yang bakal dimainin @noffiyay_ Kirim @noffiyay_ Ga nyobain @deviaaa___ Kerja @deviaaa___ Ngke mancing jeung si bapa @noffiyay_ https://t.co/HSwSB6kNbN @deviaaa___ Oh pulang kampung @deviaaa___ Sare @loponglepet Isukan deui @kangcibay Wedang ronde eta @ajglst Masa cendol warna biru @esteller89 Tong pipilueunInfo kegiatan begadangJam segini emang paling cocok makan sekoteng https://t.co/IZZULzkYlO @kadalbuntunc Ngomongkeun maen bola ieu mah tadi:( @windytsy_ @iceekareem Ka Gunung Halu @gtauliaaaa @thatyoulovee https://t.co/dFF0akfqSw
12/7
2022

0