Sign in with Twitter

Username:

keep it cute sis

783 Following   11,262 Followers   105,694 Tweets

Joined Twitter 12/17/09


He booing with everything in him 😭😭😭😭😭😭😭 https://t.co/rTAeSkrEuG
Retweeted by BADGALDIDI ❄️i love studying and reading about psychology, sociology, biology, quantum physics, spirituality, theories, and cons… https://t.co/Wj9xYyFH0C
Retweeted by BADGALDIDI ❄️ @__aqshal Where did you get the glue from 🥺Guys, ada yang mau kerja freelance sales? English skill must be good ya. Mahasiswa juga boleh apply kok. Please knock my dm :-)
Retweeted by BADGALDIDI ❄️ @AldhiaWolf Aku juga wkwkwkwkfriendly reminder badan aku ga tinggi guys😁 aku kecil bgt cuman 150cm beratnya 38kg😁🙏🏼 so if some of you meet me… https://t.co/iwEEN4mmW2
Retweeted by BADGALDIDI ❄️Nggak ada https://t.co/sBF2wMT44H
Retweeted by BADGALDIDI ❄️
10/30
2020
I don’t beg, I replace. @wavedilliams26 What does that even meanthere’s a reason there are only 3 people left in @paramore. surprise, haters, it ain’t cause of me. paramore do no… https://t.co/aYiAm5RdoR
Retweeted by BADGALDIDI ❄️Bitch I look tooo good for my love life to be like this
Retweeted by BADGALDIDI ❄️
10/29
2020
You need someone to forgive your sins and I'm there when you call💖 https://t.co/BRnpZ7cGhO
Retweeted by BADGALDIDI ❄️ @hermajustea SOOOOOOO FIRE!!! Lips details please ma’amproof that nude lipstick looks better on me https://t.co/hIofq3oAVU
Retweeted by BADGALDIDI ❄️ @jopecin Dah siap onlyfans ni @ustadchen Maaf numpang buka lapak https://t.co/2nEmpiMzoL @AldhiaWolf YA ALLAH BIDADARIada yg ngelirik, ada yg bengong km pilih mana https://t.co/kQvPUAYfgC
Retweeted by BADGALDIDI ❄️ @jopecin TADI CANTIK BGT PAS MEETING @mandsterbate Yg pertama @13xdede Kita kakak adek beda setahun🤝 @substrology Out of topic but you’re pretty as heckkkk @sagittariruth Jeremy butter grup tante2 wkwkBGST wkwkwkwkwkkww https://t.co/LVMxyIT8LJ https://t.co/1bx72W5YFX @kinkyprinxess IKR @anggeeladivya Should we???? 😭Maybe I should give white guys a chance????? Cause I’m tired. @anggeeladivya LAH??? Kebalik bos aku yang foto in kamuMau post foto di instagram tapi ga punya foto bagus @mahdinosaur gara2 kemarin aku upload foto amine di ig wkwkwkwkwk 😂 @anggeeladivya sedih :( @hermajustea YES I HATE HERkenal pacarnya dari mn ka? ganteng — Pacarku siapa cok wkwkwkwkwkwk https://t.co/bYo1B7kppCWill never understand the western obsession with Muslim women unveiling themselves. It’s getting weird! https://t.co/xyq4tqyCF5
Retweeted by BADGALDIDI ❄️My next relationship gonna b so private I’m not even gone b in it
Retweeted by BADGALDIDI ❄️ @anggeeladivya @notwilona Tadi aku mau tah kamu wkwkw @substrology Where is it rn @sparklingsugar_ @anggeeladivya nih moms @realsuccubus THATS MY GIRL @hermajustea A sag? @kinkyprinxess HeatherThis video of Jhené Aiko and Big Sean got me pregnant, the energy is unmatched https://t.co/9LK80Ps3JzJhené Aiko’s “Stay Ready” ft. Flawless lives in my head rent free 🥰 https://t.co/9p43dyMLt9
Retweeted by BADGALDIDI ❄️ @senjatanuklir SAME 😭😭😭😭ahahahahahahahaha https://t.co/tIfS9BAwg6How Muslims are targeted with Islamophobia in France: https://t.co/5WL4bn6XiP
Retweeted by BADGALDIDI ❄️ @_kittygal Kalo cowo dior sauvageImagine being me, no achievements, just vibes ✨ @BanyuSadewa @HmnsId Nunggu review mu dulu kak wkwkwk @BanyuSadewa @HmnsId Aduhhhh beli ga ya 😭😭😭😭 @arunikacharvi Jangan lupa self reward sis @Subpenumbra Exactly! 👏🏽👏🏽The hookup culture is not for everyone and that’s ok.Promo nih sampe tanggal 27. termurce se-Samarindawwww~ https://t.co/o3GFpa8UAp
Retweeted by BADGALDIDI ❄️ @keuraeji Sis breathe 🥺 @sagittariruth I thought this was soto @Kielhoilett I think it’s from a few years agoWhere tf is my big Sean https://t.co/oEXgkh5oVU @racheltjhia Clean and fresh bed sheets baru dicuci @zendaycha Yes
10/28
2020
The way I bounce back like nothing ever happened amazes me every single time.
Retweeted by BADGALDIDI ❄️If I don’t hear from you, ima sleep good regardless
Retweeted by BADGALDIDI ❄️I can’t wait to be a mom but I can wait @kimeenotkime I think,,,,, penuh rahasia wkwk. Scorpio venus kalo sayang orang intense banget ati2 jatohnya malah ketergantungan :( @realbadass__ Aku menangos WKWKKW @Classivy Aku juga kaget 2020 ada yg begitu :(WTF IS THIS https://t.co/Ilmg8BXMLa @kelixman Aku ga di malang wkwkwkwkAda yang pernah gini ngga? 😭 https://t.co/U5PtZpLQE5 https://t.co/itDMCr2OkiI’m gonna lose my shit if I don’t travel anytime soon 😭😭😭😭 @kelixman Yesss of course 😂Call me boring but if you wanna hangout you gotta let me know a week or a few days in advance 😭Tolong banget meeting harus pake kamera dan pipi aku lagi bengkak anjir wkwkwkkwkwk ya Allah @jillukba Hmmm @senjatanuklir Aku 🥺https://t.co/A6yNEv3qC7
Retweeted by BADGALDIDI ❄️ @qwonidin 🍾🍾🍾 @AldhiaWolf Cotton candy 🥺boy walking around with chalky cheeks https://t.co/ueakKrcxrf
Retweeted by BADGALDIDI ❄️ @strawberrychaoz LUCU BGT @icecoldnovember kamu pasti anak warnet @icecoldnovember kok aku menyanyi @sefrizalb pengen bang jal tapi blum ada tambatan hati jadi sy realistis sj @snugglebeam makasi bb kamu jg ya <3 @vaniarpm dm yaaa @kelixman salam ke kakusam @substrology thank you, you toooooo bb <3“Don’t you want revenge?” Me: https://t.co/ZTmQZoy8fa
Retweeted by BADGALDIDI ❄️Mercury retrograde got me missing people from the past 😭 @dejiayoola_xi @_busayomi @TheVyralTrendz Bali is not the capital of Indonesia, Jakarta is. But even in Jakarta and… https://t.co/LVfOgCi7Ih— Candle light session held in Bali, Indonesia for victims of the Lekki toll gate #EndSARS peaceful protesters "sho… https://t.co/IMgajj5xbf
Retweeted by BADGALDIDI ❄️Tiap cape kerja pengen daftar S2 wkwkwkThis guy made some really awesome cat costumes. He's having hard time paying rent, and we can help him and his furb… https://t.co/yVRGRP5xx2
Retweeted by BADGALDIDI ❄️ @mandsterbate Sebelum meninggal harus makan makanan mandaFake accounts be requesting to follow you on insta when it’s private, but when your page is public it’s quiettttttt… https://t.co/vv44LavlmSIts gon be ok https://t.co/jPY3WjHXIV
Retweeted by BADGALDIDI ❄️ @keithxo__ In my defense I was drunk. It was not permanent tho @substrology Ive been feeling asdgddkjshsg lately kayak cape banget dan berasa dikejar-kejarHalo! Aku jual kue pisang low gluten. Produksi fresh setiap hari. Mengandung oat, pisang, dan tepung singkong, jadi… https://t.co/4mR61X85BF
Retweeted by BADGALDIDI ❄️
10/27
2020

0