Sign in with Twitter

Username:

‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ 𝖎𝖓 𝖓𝖔𝖒𝖎𝖓𝖊 𝖒𝖆𝖌𝖓𝖎 𝖉𝖊𝖎 𝖓𝖔𝖘𝖙𝖗𝖎 𝖘𝖆𝖙𝖆𝖓𝖚𝖘

639 Following   1,001 Followers   57,941 Tweets

Joined Twitter 2/15/21


@bdngfess kiara condong @MemoryOfNobody @sandy_adul mana mam nya @darksunfl @_an666a betul, sok roasting aja @darksunfl @_an666a tah si nanang etamah cong 🤭 @sandy_adul @MemoryOfNobody terpantau menghilang @sigdenifikan tos aya etamah @milwal_ enak @xianying_____ nembe setengah mateng ieu 😂 @icihahaha jangan cakap macam tu, kau dan aku beda kasta 🤭 @littleproteus satispaying a 😂 @Ikkiwwwwwww @bdngfess damaikeun wae a? :( @ureverlastings @bdngfess percayalah ek sare ge hese @marrd55 lopyutu mard 🤭 @ninduttttt @bdngfess binirin @bdngfess kehidupan @bdngfess sedihlah mun maneh pens emyu @bdngfess bari mawa samak we ke ngagelar di pang hareupna @milwal_ singhoreng mawut, singhoreng seafood @milwal_ singhoreng di angirna make kuah rendangbelum sarapan sama makan siang tapi kok ngerasa kenyang ya? oh iya wareg moyokan pens emyu ti isuk jedur 😀 @marrd55 @_an666a @nocontextfooty @cactuzza @icihahaha semangat ka angga, kalo rungkad kita ugal ugalan 🤭 @marrd55 @_an666a @cactuzza @alifrizaldy pengabdi setan 🤭 @nunnssky @icihahaha @bdngfess di kasih liat piala aja langsung kena mental pens emyu mah :( @MemoryOfNobody @bdngfess selamat menuntaskan 5 musim puasa @bintangmati_ @bdngfess hiburan yang satispaying @bdngfess moyokan pens emyu @marrd55 @bdngfess @petapa_genit_69 #ngajibersamaum @darksunfl @bdngfess squat games @nocontextfooty biar hari senin gak berat dan rada bahagia saeutik wios juara harapan ge @cactuzza @_an666a @icihahaha @bdngfess kuota na beak @bdngfess chloe thing @bdngfess ieu juara dai cilik @petapa_genit_69 @cactuzza saran nya @kelelalay @marrd55 @icihahaha @alifrizaldy @cactuzza @idextratime mimpi buruk soalna setan merah xixixix @kelelalay join gak om @marrd55 @kelelalay asa sarapan, soalna wareug @icihahaha @marrd55 @alifrizaldy @cactuzza @idextratime balik juara? pan atos sawengi ngangkat tropi :) @kelelalay moyokan pens emyu @marrd55 @icihahaha @alifrizaldy @cactuzza @idextratime rada di tingalikeun mard bisi butuh bimbingan psikiater :( @marrd55 @icihahaha @alifrizaldy @cactuzza @idextratime 5 musim cuma menang hikmahnya aja :( @icihahaha @alifrizaldy @marrd55 @cactuzza @idextratime barudak leutik didieu ge menang wae maen ff mah @icihahaha @alifrizaldy @marrd55 @cactuzza @idextratime nyeri beteung lebih baik tipada nyeri hate gak pernah juara @bdngfess cikalong wetan @bdngfess sama-sama @marrd55 @icihahaha @alifrizaldy @idextratime liga 1 bri jeung bayangkara lawan na @txtdarimaw kalo baca isi hati kamu susah :( @bdngfess level 7, jahannam @alifrizaldy @marrd55 @idextratime @icihahaha ganti wallpaper ku pdi da sarua bereum jeung tandukan @alifrizaldy @idextratime @icihahaha champione champione, tetangga mah makan sosis champion aja sambil meratapi nasib @bdngfess mending rakit pc @mhwnk_ ayeuna mah teh pucuk @mhwnk_ the good old days @cicimanggadua happy cici @alifrizaldy @idextratime @icihahaha kirain bulan puasa, taunya ada yang puasa gelar @idextratime @icihahaha
5/23
2022
@bdngfess tong bari nyiksikan bawang @bdngfess nu diecast aya teu? @AhmdBelly @bdngfess hayu a satukan kekuatan :( @bdngfess make pesawat ka jamber mah gancang naek angkot mah kolot di jalan @bdngfess pengen boga pamajikan genep akumah @bdngfess dilarang berhenti, dilarang parkir, jeung dilarang jualan @lahhhkoktanya @bdngfess sini @bdngfess colok panon na, penampilan mah ngan cangkang eusina mah eweuh nu nyaho @bdngfess hilton, vue palace @bdngfess trabas di jayagiri loba @bdngfess kapencet ajig @bdngfess cum buket @bdngfess sha @butterpuc @bdngfess ieu apoteker @senggolbaok xanax, mersi ge aya @bdngfess aku mah inget besok teh senin @bdngfess tos kieu weh ayeuna mah a, abi gaduh ceban bilih bade teu inget alam dunya @bdngfess iya ih jaba kertas nu aku mah harvest kabeh :( @bdngfess oh sange @bdngfess ngajual suara @thellionheart bang napi :( @bdngfess duka abimah lain mouse x7 @nunnssky bisa kitu nya :( @ataaaraxia gusti iraha teuing jeung randa :( @ataaaraxia tengkyu dispenser :( @senyuuummm bahasa jerman itu susah @nunnssky naon ceurik :( @bdngfess di bawahi @bdngfess di bepas loba tah kulit lebar tara di olah @bdngfess pewe kombi @alifrizaldy begal ee @senyuuummm ke abi meser sahamna :( @zpiannn hanupis a, ngantosan randa nu dongkap ka abi we :( @nunnssky kiper solin soker @KmalRukmana ke di canakeun anggur putih ku abi @uskut_ kumaha atuh :( @milwal_ kaki kucing @milwal_ ih kepo @wadefuvck hbd dbd bjb @cactuzza weceu weceu perusak alam :( @cactuzza sanes abi parapi nu teu damang na :( @hahhnaon makasih pukis, gancang dia mah jagoan @littleproteus hatur nuhun a @nunnssky si tetehna jadi biksu @senyuuummm makasih floridina jadi haus @buahhpirrr makasih mak lampir :(
5/22
2022

0