Sign in with Twitter

Username:

not for kids

1,315 Following   1,732 Followers   61,556 Tweets

Joined Twitter 8/12/20


@anaknyobunda tag @mynameisdedee ? @meloophile seru @kahfling_ hbd
10/22
2021
@bagasdnan @aaronabifan y @EMILYDRIFT hi @jeleckbener hbd @souwbek tdr @sxtvrns ya @lindrayyy hbd @iyatarrr sm @lindrayyy gw egk @iqbalabdeyy ya @virgoboyzzzz maljum @anakmamahwati apa @masdonud gak @NAKAJAEMS mls @lafyustobeli ya @B000730 napa @virgoboyzzzz gajelas @rotieskrim hi @nikolastttt ya @lvusmuch ga @EMILYDRIFT sp @deathpeopl3 when @isntdav hi @Neracaaa ya @billxithestic hbdA choir of ble. https://t.co/oGKb0nwQUD
Retweeted by
10/21
2021
@ecnervate l @xxbiiitch kon @hamstelbarunih kon @l0veseekerr pap @shitboysssss bagus @veghaaginanda ha @SukaaaOreoo ha @ejaejae kok @convomf gw @HORNYTIVITY udah @aquarianszz tdr @bagasdnan ya @bagasdnan hdeh @wnnabehappier ya @Dutacapeknugas hi @bagasdnan napa @mahaldinkitaa ya @jarumpentolnew ya @Hyungstress ya @prakosobayu_ hi @aethelredise hi @Ng_kvn mls @auperodite ya @B000730 ha @tanyakanrl /delvote @jekiikalem hi @meloophile thanks @lvusmuch thanks @celdetteee wkwk @virgoboyzzzz iya @avcdozpiw yey @suarajangkrikk wkwk @rannboww ya @jusapelll wkwk @MRNUHES baekyeol @audinkedua napa emg @bertanyarl wtf @abimprm hi @rAmaxdy sm @bagasdnan kenapasi @ngopidulslah sok @trevvmike mna @pillcwzayn mlm @chanbaeks614 tag @aff0gatoo ya @NAKAJAEMS gada @bagasdnan kok? @_afriz gk @B000730 tiati @bagasdnan HI @shinobifess @baekhyuniaaaa @NYCTPH1L3 botak @masmare_ hbd
10/20
2021
@zraf__ ya @arkaeleaz sm @souwbek asin @bioruto blm @anantathougts hi @convomfs hayolo @errorfeelin sm @convomf bxbcok @iqbalabdeyy yu @meloophile hi @fvckurbaexx kiw @monicaCaliazx ya @strabucxx wkwk @ejaejae boleh @masdonud 67 @virgoboyzzzz wkwk @alpenliboy ya
10/19
2021

0