Sign in with Twitter

Username:

hi

1,133 Following   1,948 Followers   44,298 Tweets

Joined Twitter 8/2/21


@aulyaiw nitip @jusapelll kmn @inindndr p @muhamdalfarabi rep @randujuvian bau @bwobx 1 @annabbaee cantikk @pillcwzayn hai @afwarm gatau @al_rza14 hai @urdwell iya @psikopret ga @yuwjans hmm @bukannyasiapaaa yay @letstrydude yu @hhhmmm98 mau satu @malikaajjah gws @espressoice1 lucu @imsadgurlz janji @dqrkspk cie @pillcwzayn bukan aku @goddaymocacino gk @ksftrrr iya @novoamorontario ngga @inindndr tidur @lifeisgoodmi 6 @sapiperahhh mampir @cutesttna ketemu @urdwell iya @fisinfia gemes @yourecstasyyy nitip @itsrandick night @Askrlfess mauu 🥺 @syahizaq hi @gausakepolukh engga @souwbek met bobo @masmare_ iya @theycallmepis maap @masmaskacamata hdeh @malikaajjah malem @rant0yss gemes @Alfieeee7 keren @Restuaja_ gatau @urrbeeee bener @21degrees__ cie @215kyan apa @noturrrtypeee p @wewkarin ada @kllorofill wkwk @kilaedah yh @yeeajgg hai @xryqzaa kenapa @ccayve ah ah @cipakyuu maap @luvyouara cantik @souwbek bobo @zdnnii lewat @bapaoocoklat boleh @xxyxmaa night @syetoodumb met mam @nazinasachet ngga @aulyaiw nasgor @hiimayyyy p @anukaseppp malem @bapaoocoklat tidur @nazinasachet siapa @cutesttna hai @sledrihijau yu @capekreallife btul @gutdeypris yu @bxsrweng takut @solvtude03 knp @saturnussfreakz oit @aishbluee hai @shitpostofby hai @gregormrnthaa hmm @uranxietybby cakep @haloosall minta @zyadorable cantik @nazinasachet cantikk @doyulovmee aku @urkidney udah @ChocoNuteee hi natcari mutualan baru, bantu rt atuh https://t.co/BrGioZV966
Retweeted by rey @rarapooooooo p @noturrrtypeee asel @tinkerbbil @rectinpeace gemes @cokelatenaak engga @mentariduha hi @nqaked hi @randujuvian ya @talicra udah @letstrydude ah ah @sapiperahhh hmm @ccayve kamu @marvelthekid kecoa @thehazyglow sama @iamone__ pagi @freakydumbyy duh @goofiestitch belum
5/20
2022

0