Sign in with Twitter

Username:

Pengganti @bdgfess yang kena suspend. contact admin bisa ke @mbahkita atau email bandungfess@gmail.com. Panggil admin dengan sebutan Teteh.

263 Following   96,090 Followers   6,216 Tweets

Joined Twitter 4/20/20


Euy urgkan karek new 17th, terus aya nu nanya umur dll ya d jwb jujur. endingna nanya kieu "Kamu punya teteh?" edaa… https://t.co/awI3JOASjAhujan kieu mah ngeunahna karokean euy https://t.co/MKLPrnoeFyeuy punya masalah apa sih cowok cuek tuh?Euy jam sakieu anu icalan rujak di mana nya? Asa hoyong rujakeuy lega pisan ya bilang kangen ke crush walaupun dia balesnys cuek 😙😊😤euy orang sunda boga budak ngaranna kenzo, tapi angger weh ku nini mah digeroan "ncep" hadeheuy cing sok caritakeun hal menyeramkan yang pernah kalian alami berhubungan dengan perjurigan duniawi~ https://t.co/9ARfT7JlDpEuy kenapa ya cewek kalo udah nyaman sering ngirim pap foto disela-sela kegiatan nya, kan jadi atoh hahaha. Untuk c… https://t.co/obAV4xTj5qasli inimah euy lagi nyeri hate hayang ulin kitu kamana ngabangbrangkeun, rekomen atuh tempat jang ngahuleng tarik dimanaEuy ek curhat we ieu mah, mun embung maca ge kajeun sih): https://t.co/uGRKtPtV4eEuy siapa tau ada yang mau menyisihkan sebagian harta nya untuk mereka yang membutuhkan:')Asik cuan euy https://t.co/br3gn9wG9pEuy maraneh aya nu inget cangehgar teu?Euy emang salah cewe yang udh pny pacar hereuy jeung lalaki lain, da lain mksd nanaon cmn hereuy biasa. hereuy teh… https://t.co/5SPROXNIzqEuy daks maraneh boga teu babaturan nu cileupeungna teu katulungan? Cik caritakeun :( Urang boga babaturan nu pern… https://t.co/ODyL16dhEOeuy maaf mau nanya, sekarang tuh rata rata tempat makan pada tutup jam berapa ya? makasih
1/23
2021
Euy tips biar chat tidak mudah disadap dan tips buat membingungkan pacar saat kita chat sama orang ketiga wkwkkwkwkw https://t.co/ixsoPrKlateuy kalian kalo mau jadi hero kira kira hero apa? terus mau senjata yang kaya gimanaa?Diatas langit masih ada mas Aldebaran dan mbak Andin https://t.co/Ga1ENeVL1A
Retweeted by SUNDA EMPIREEuy kalian wargi bandung apal teu ieu buah naon? Di rujak pake cabe gula uyah tarasi juara pisan ieu 😂 https://t.co/hwO1K8zl0xEuy tiba2 dichat sma seseorang yg dulu prnah selingkuhin aku lebih dari 5x (yg ketauan), prnah boongin aku ribuan k… https://t.co/wlMgJ3WDlMEuy hayu sharing barudaks ~ Sebutkeun kata basa sunda Banten nu teu aya di Basa Sunda Priangan, atanapi sabalikna… https://t.co/QLWVpI6vcfEuy https://t.co/60xlYFFnPyeuy coba ceritakan momen lucu pas pertama kali kalian kuliah/sekolah. urang baheula hari pertama bingung beres kul… https://t.co/HzA7KJiArhcurhat dong bun euy https://t.co/0bgdG87lEmeuy pernah teu https://t.co/Yvi6Aji16yEuy caranya biar ga terlalu sakit hati pas abis putus gmn ya?Euy kalian ada gak yang gap year 3tahunan terus coba daftar ke perguruan tinggi negeri lolos? Kasih tau dong tips n… https://t.co/dFYqTcAQcqEuy tunjukkan pada dunia bahwa jajaka dan mojang Parahyangan pada kreatif https://t.co/1HdM1xvsVSEuy kalian atau saha we lah anu osok nyieun logo biasana sok ngahargakeun sabaraha ? Aku teh bikin nyuruh logo seko… https://t.co/i0nd8LbpK8euy kepo weh ieu mah. "love language" maraneh naon? versi urang: "sini aku bantuin."euy ieu teh namana makanan naon sii? :( https://t.co/rGL8NyprjJeuy https://t.co/5tw9VsujvUEuy mau tanya, kalau beli kanvas, cat air gitu di mana ya di Bandung? belum pernah beli sebelumnya soalnya nuhunjadi akuteh udah sakit dada belakangan ini, tapi aku gaboleh kalau ga kerja. Aku ngomong mau izin berobat ke orang… https://t.co/MvKkcHV2fn
1/22
2021
euy mohon maaf agar sedikit dibantu sitetehnya, sengaja nanya jam segini ceunah, biar gaada anak dibawah umur :( https://t.co/7TnKHq35quEuy kalo nanyain tentang tugas ke pacar nya temen tanpa bilang dulu ke temen emang salah?Euy lalier kie setan suganmah, ai rujitmah block we nya kapan ges boga kabogoh naha diladenan keneh. Asa unggul kie… https://t.co/dQVQY3XMZcKecap sunda naon euy ceuk maraneh nu geunaheun jeung ngewa keur omongkeun?Euy mau tanya, yg pernah beli st4rbak seliteran. kalau beli malem ini, taro kulkas sampe besok. basi ga ya? nuhunEuy warga riung bandung ai pabrik pempek aya keneh diditu? Geus lila teu meuli kadinyaEuy lamun lalaki sok ngomong "makasi udah jadi bagian dari hidup Aku, jangan tinggalin Aku." etateh tandana manehna ngges bner2 nyaah?Euy daks, saran nama anak lalaki jeung awewe anu aya unsur sunda jeung barat atuh.. https://t.co/xKsrn3VAnYaya nu terang nama ig si bella ieu teu euy ? asa geus lami teu ningalian. https://t.co/NWIgUNNzG0Euy tau ga maksud tuhan men design cewek chubby teh buat apa? Ya buat dijembelan lah, jadi kamu jangan ngorejat kal… https://t.co/HBcCyw809lpernah expect bakal kyk gini, tbtb dpt kabar gini gatau penyebab mereka mau pisah. Nyeri pisan naha nya..Euy boleh minta semangat ga? Aku baru balik jol dikabaran mama jeung bapa ek cere... aku bahkan lupa terakhir nangi… https://t.co/zsL658fhfNEuy kamu orang miskinn, kamu orang miskin. kamuu orang kaya, kamu orang kaya. minta anak satuu, minta anak satuu. u… https://t.co/RTUzaTwpuGEuy coba tebak Jawaban aku mah Denmark, deutsch, disneyland https://t.co/NMN38ZXoKREuy hampura meresahkan pisan :( https://t.co/czkhogUQ9jMari kita doakan agar dekisugi dapat ikhlas dan tetap kuat menjalani hari. https://t.co/RTIXu1MQTs
Retweeted by SUNDA EMPIREnikahannya prasmanannya https://t.co/MnLvdwNff5
Retweeted by SUNDA EMPIREEuy makin kesini makin banyak pemuda tersesat https://t.co/cAs0e80B2fCoba sharing juga pengalaman kalian yg pernah tiba tiba dijauhin sama doinya euy https://t.co/cB1thwkx3nEuy tingali aya nartoo https://t.co/wEEV2WSInOeuy https://t.co/WGxlgLAZY4euy maraneh nu pernah confess terus ditolak, bakal langsung nyerah atau terus ngudag nepi ka beunang?Euy aya nu kos urang teu? nu masih keneh resep ngadangukeun musik taun 20'an atau 19'an. Asa ngenaheun weh, da rek… https://t.co/P7uxXPiidzeuy selamat hari peluk nasional ceunah, sending virtual hug buat pejuang ldr, buat jomblo mah biarin da biasanya ju… https://t.co/wteT3339DxEuy andai kalian tau betapa banyaknya uang dipikiranku:( https://t.co/RPKMC4VYhU @punyauniii Apa boleh buat pandemi bikin wisata terhenti. Udjo kena dampaknyaMau ngasih tau euy kalo Saung Angklung Udjo terancam bangkrut :( https://t.co/ho20eBrCFi
1/21
2021
selamat ot kawan euy https://t.co/5vB8Bws8Gheuy yang dekat belum tentu hatinya untuk muEuy tanggaapn daks, ceuk maraneh Naruto jadi maot teu? :' https://t.co/xGULBpa5roeuy tolong aing ini udah berharap, ngurangin nya gimana alias bikin ot :(euy kalo dari jogja ke bandung naik bus/kereta harus ada surat2 rapid dll gitu ngga? ada yang pernah?euy hal apa yang membuat kalian cemburu terhadap gebetan/pacarEuy kalian mun makan ieu tipe nu diguntingan heula atau langsung di selewegkeun jeung plastikna ? https://t.co/MWhYXk3HXuEuy https://t.co/mkp745xHQAEuy deskripsikan dirimu berdasarkan 3 musisieuy urangteh gtau harus sedih apa seneng ya dapet doi yang jujur banget banget banget, sampe kalo jujur tuh kayak g… https://t.co/yxha8ivUrteuy https://t.co/5v5tos5hcsEuy bedanya rapid,swab,tes pcr dan antigen tuh apa? Biayanya berapa ada yg tau ga? dan apakah bisa di semua RS? Ka… https://t.co/bqFIGyhorpEuy rekap drama nu kamari versi avengers https://t.co/0bz7KtKSXrbilang cewe panggilan😭 emang senegatif itu ya orang2 mandang cewe suka jaipongan?Euy maaf numpang curhat, aku teh kan dari SMP suka pisan jaipongan. Sampe skrg umur udh 21 masih suka jaipongan, su… https://t.co/j9dlCzhyBieuy mau curhat. lain maksud hayang meunang sorangan nya, tapi ningali perlakuanna ka urang ge asa kumaha… hampura m… https://t.co/pfq8mxANhHEuy cara menipu monyet https://t.co/R3WoPd7EVdEuy ? Adi kalian harak teu sih ? Tips dong supaya adi teu harak, teu pira di titah ngerjakeun tugas sakola saking k… https://t.co/vGxuDzVoJw🔞🔞🔞 Euy abi sedang mencari calon salaki tapi nu tara ngekepan 'buwungna' mun keur sare, neang dmn nya?Euy menurut pendapat kalian, kunaon eta jelema bet indit tiimah selain broken home? apa tidak karunya kanu jadi ind… https://t.co/DPOOWv5X2Teuy cowo cowo, biasa nya hal apa yang di lakuin cewe yang buat kalian tambah nyaah?euy lalaki, kalian nu biasa na ga cemburuan tapi jol jadi cemburuan, eta teh kunaon?Euy selain seblak, basreng dan baso aci, rata rata isi perut kalian apa?euy kalo kalian ada di posisi kaya gini bakal gimana https://t.co/L6sXqa1eu8Euy cik tebak ieu naon? nu bener dibere yeuh hiji ewang 🤣 https://t.co/kUrdKtG7IaEuy ada yg tau tempat kursus/belajar nyetir mobil yg worth it dmn? dan yg pengalaman boleh sekalian sharing. makasiiTeu sia-sia euy urang maen pake Angeling bisa winstreak https://t.co/OTeXsp7DPDEuy naha hp abi ntos apdet miu* wallpaper na ngadon jd poek? Apa emang kitu? https://t.co/tWXGig8ZBq
1/20
2021
euy gera kaluarkeun motor ti ruang tamuEuy pernah teu sih kalian stalking di facebook teu sadar kapencet tombol tambahkan teman ? begitu muka facebook deu… https://t.co/Gmxhidu7DmUnfoll ah, ga sopan soalnya ga nawarin ke aku xixixiEuy maroal kitu lur? https://t.co/mwYc97ymn2euy aku teh pengen banget cemburu, pengen banget bilang gak suka ini gak suka itu sama doi, tapi gak berani. Takutn… https://t.co/YsCQypeMOrEuy cik ceritakeun pengalaman kebaikan nu dibere/dibantu ku orang lain nu teu di kenal. Urg : Pas cilaka, dibantu… https://t.co/RE2c4ucI1ueuy ada yang tau alamat atau patokan pak ebun ahli tulang itu gak? nuhuneuy ada yg tau ahli tulang di Bandung? mohon infonyaanyg. aya wae nu ngmng teh, meni kesel. 😭😭Euy emg cewek dgn tinggi dibawah rata2 adalah makhluk langka anu tdk bsa dianggap manusia? alias naha sok loba nu n… https://t.co/d3TIp0A6JL
1/19
2021

0