Sign in with Twitter

Username:

Roland ♏ @barbatum67 Oss, The Netherlands,

Computernerd, Werknomade, Motorrijder, Avonturier, Bourgondiër, Ouwehoer, Allesuitzoeker, Plagert, Fantast, Grapjas, Filosoof, Manta-man (nee niet die)

584 Following   582 Followers   33,487 Tweets

Joined Twitter 6/6/08


Ik vind het wel mooi dat juist de zaak Akwasi duidelijk laat zien dat de slavernij discussie verder gaat dan kleur;… https://t.co/pfdWR1QPRh @Menura74 cool! @baliekluiver Ach, dit soort lui roepen gewoon het hardst en zijn bovendien oververtegenwoordigd op Twitter. En ik… https://t.co/5UmVhIJzkq @ericawesterweel @baliekluiver ah, maar dan gooi je dus automatisch je stem weg.... @ThereseBouwman @ThijsFiselier @DavidEerdmans mwa dat ben ik niet helemaal met je eens hoor @ThereseBouwman @ThijsFiselier @DavidEerdmans in tegenstelling tot wij; iedereen heeft 'm al op zijn telefoon. chec… https://t.co/0DhGCuoW1Z @Boreout misschien idd... maar ik doelde vooral op de voice tweets... echt niks. ik hoop dat ik dat uit kan zetten. @Boreout Lijkt me echt h-e-l-e-m-a-a-l niets. @iGRRD70 goesso @DenDuzing Er is niks ergers. Tenminste, gezien door mijn bril als softwareontwikkelaar. Fucking gesloten system. Bah hekel aan. @GingerLemon01 @arcinho haha @DenDuzing aaarrghh mac user.... gelukkig ook "multi os" dus ik volg je toch maar terug :-) @iGRRD70 @DenDuzing @Sleinadretep Ja weet je; SQL spreek ik de godganse dag dus ik wist dat dát het niet was; ik be… https://t.co/1dAdGpMz0d @GingerLemon01 @arcinho En nu je besmet bent met een trumpiaan, is het natuulijk "the remote" of zoiets? :-) @iGRRD70 Maar de Rammstein verwijzing is natuurlijk cool; had je ook kaartjes voor het onlangs gecancelde concert..… https://t.co/7824AOcchC @iGRRD70 Nou omdat de ervaring leert dat tweeps met hele lange namen met nummers erin en ook nog een vlaggetje in e… https://t.co/AS1tdSSC6P @VALENTiNE_1_ Vier uur! Nee daar niet ik niet aan denken! @iGRRD70 ik word wat achterdochtig van je Twitternaam, maar je tweets zien er toch betrekkelijk normaal uit dus ik… https://t.co/Zr8ChWyJAM @DavidEerdmans @ThereseBouwman Privacy is echt een groot goed in Duitsland. @DenDuzing @iGRRD70 @Sleinadretep QSL bedoel je 😁 @Sleinadretep Ik ook! Het was wel een Nissan Patrol en dat is bijna een vrachtwagen dus dan mag het.
7/3
2020
@arcinho Anders: de zapper @huismuizen Mo, als in kort voor Mohammad? @Jandewit5 @volkskrant 1968? Je zult een suk verder moeten hoor: "Naar schatting 98% van de Nederlanders heeft buit… https://t.co/D3I6KSY7Pu @huismuizen Thierry? @SeWTFstiaaN Welles! Ik herken mezelf altijd in Rambo of Rocky of Terminator! (eigenlijk meer de ene helft van Laur… https://t.co/tmEzk1idBg @EevaLiukku Ja dat moet met zonnebloemolie ofzo! @SaschaJanssen @Abbie1979 You infidel @baliekluiver misschien, maar die naald hoeft niet dikker te zijn toch? die is niet van plastic! @Sleinadretep Tijd voor een tubesleutel! https://t.co/sc8hBNIbz0 @pleunu En bedankt hé @dutchdreamer_ @Debklep1978 https://t.co/7f3WNeyHo7 @mwoahgertjeee Oh oh! Sterkte! @Ingeborgvraagt Altijd want het is ook mijn wekker @MariannedKJ @jokebronkhorst Haha lekker zonnig kleurtje!
7/2
2020
@jokebronkhorst Ik ben een beetje beige @wup5 @arthymus Jawel, maar dit is wel leuk; brengt toch weer vanalles boven! @baliekluiver Gewoon een dictatuur. En ze lijken er allemaal blij mee te zijn.Genieten hoor, dit #TributeToPrince op @NPO3Wow wat ziet Suzanne Hoffs er nog steeds goed uit! En die stem! Zó herkenbaar! #TributeToPrince @EWdeVlieger Omdat ze dat zelf mag weten. Waar bemoei je je mee? @saskiazvl Mooi!Wouw wat zeldzaam goed gesproken door @LodewijkA. Chapeau! https://t.co/JbTJBH0kSg @JustFunny12 echt, hou op. Ik ben die discussie, die eerder een poging tot méér polarisatie lijkt, spuug en spuug zat. @HetMannekePis Ik neem aan dat je Nederlanders bedoeld met "onze Noorderburen" maar wij zeggen niet Frikandel tegen… https://t.co/ksCYoeWmdS @Meisje_Sanne ja nou ja dan volg ik je meteen gewoon ff :-) @Gewoon_Con Hoe vol! Maar wat is er nou gebeurt? Of heb je dat al verteld en lees ik eroverheen @ellyvanamstel Ik denk dat het waar is: https://t.co/GADmya0ptz @NOS Pff sorry hoor, dat is toch verleden? Niemand in Nederland denkt nog zo. Hou er gewoon over op. Ik heb niets m… https://t.co/jsSknKTTQm @SeWTFstiaaN Daarbij stoort het me dat d'r broekspijpen ongelijk zitten. @RonSmallenburg Redelijk mooi cijfer voor NL ook. Ondanks gelobby van de pvv. Ik vermoed dat Thierry samen met zijn… https://t.co/WC2yZjuNPc @PlanBeeP @RonSmallenburg Israëli zijn hun eigen vijand geworden. Kijk maar hoe ze om gaan met hun medemens in de regio. @SeWTFstiaaN ongepast! @HetMannekePis geen frikandel! @wup5 ah jammer. en ik deed zo mijn best. https://t.co/rzdil140Xz @wup5 was er 1 (fractie van een) seconde dat je me geloofde? @wup5 ik er nog snel 2020 van gemaakt... @wup5 haha @wup5 https://t.co/M0E0KpdqC7 @wup5 Ik ben er door! 4 kaartjes gescoord! @fanvandeFC @fcu_chris @Corinemeisner @fcutrecht @Galgenwaard030 Nou. Ik heb gewerkt in die kantoorflats direct naa… https://t.co/RiXfcGvJpv @Odetszky @RowdyBass666 da's ook weer zo maar dronken mensen zijn best flexibel he :-) @Marjomein sterkte! @Odetszky @RowdyBass666 een flinke dot gas had ook geholpen; hoppa! achterover het zadel af :-) @fcu_chris @Corinemeisner @fanvandeFC @fcutrecht Ik begrijp al niet waar dat over en weer geïntimideer vandaan komt… https://t.co/50mpoIyRnd @Corinemeisner @fanvandeFC Echt? Ik heb daar helemaal niets mee; in mijn ogen staat daar een groep tuig, en ik vind… https://t.co/qaFltC6CEc @glitterpoep W00t w00t gefeliciteerd met je verjaardag!Wandelen in de regen met drie honden en een paraplu is een speciaal soort onleuk.
7/1
2020
Pittige tijden! Het leven is ‘n zure bom! Wat geen zure bom is? De 49e aflevering van ‘Sexy Beast!’ natuurlijk!… https://t.co/9PJ7kTtzWQ
Retweeted by Roland ♏ @baliekluiver Bor de wolf! Eigenaar van de kroeg! @FredKlooster @Wika1960 @BoswachterTim Eens, maar de kat is net zo min part of nature als die hond die 'n ree'tje p… https://t.co/Ftt9fLXXVaHebben jullie ook zo'n hond die het liefst midden in de loop ligt en als je er dan overheen stapt ineens opstaat zo… https://t.co/xlhw4qF5ML @FredKlooster @Wika1960 @BoswachterTim Idd. Platteland is wat anders, maar in een stad of woonwijk zouden ze eigenl… https://t.co/RWiLofFFHX @SaskiaVeldhuis @nienerds Hahaha sorry Jolijn 😘 @nienerds zo: https://t.co/zhBo7aJlv2 @HetMannekePis @conniemamarazzi 3246 @Bella45078480 Ow Bella, je laat je gek maken.... onze cijfers ZIJN AL ARABISCH. Altijd al. @Kon_Luchtmacht @00Richard11 Dagdeel misschien? Ik woon in de buurt dus ik wil wel even komen spotten! @THiddema Hahahahahaha Ouwe grapjas. https://t.co/mjlloO5HJh @ruudtw Van Roland is niet veel te maken maar ik word bijna ALTIJD RoNaLd genoemd. Haat ik. @sil_ver_sur_fer @cees888 haha aluhoedjes! https://t.co/yFjQYaljoG @WJM78181763 Dansen... natuurlijk heb ik als (ex?) rocker, punker, new waver op bijzondere wijze gedanst maar ik he… https://t.co/wjOpIFrpor @JustFunny12 Ze doen inderdaad verdacht maar aannemen dat twee ouwe taarten dáár openlijk drugs zitten te gebruiken… https://t.co/T4BH5jgcep @Wika1960 @FredKlooster @BoswachterTim Omdiezelfde reden vind ik het ook onacceptabel dat huiskatten met miljoenen… https://t.co/p0Cv5UcTHh @talentopkoers @BoswachterTim En Leonardo? Komt die wel eens buiten? Mensen beseffen niet half hoeveel lokaal wild… https://t.co/d9T1zLir6K @bijongendenhaag @vogelinfo Right. Ik zie dat je een kat hebt. Komt die wel eens buiten? Weet je hoeveel muizen en… https://t.co/8wV5BsRnMm @ruigbaard @vogelinfo Dan jij zelf ook. Een snoek is welliswaar minder knuffelbaar maar óók een dier. En die sleep… https://t.co/Cwr944Tvby @Ingeborgvraagt Spruitjes @JustFunny12 Dat het drugs zijn dat is wel een *aanname* he; geen gegeven. @JustFunny12 Ha boeie ook zeg. Da's toch gewoon prive? @C_ALT_D_666 @cees888 "de dictatuur"? Ik neem aan dat je refereerd aan de crisismaatregelen? Dat is het volmondig; Ja. @olafd72 @SeWTFstiaaN Ja nou ben ik wel benieuwd wie je bedoeld! Volg ik die ook? Of bén ik die volgens jou? @FollowMikeHawke Djeez! Wat een ongelukkig toeval! En wat een mazzel dat'ie (voorlopig) nog leeft! @C_ALT_D_666 @cees888 ....of je verzet je gewoon niet? Of beter nog; je bent niet dáár? @HetMannekePis Tweede is heel goed volgens Lubach: https://t.co/gbFXZ1qsiS @HetMannekePis Allez manneke! Ik heet oe welkom in mijn timline! @DrewLawDesign Take your education seriously! @SeWTFstiaaN Ik ehh moest hier en daar glimlachen maar was niet geschokt. Keep up the good work :-) @VALENTiNE_1_ Och erm! Een gehandicapt paard! Wat lief dat ze daar tóch voor zorgt! Heej die zal best goed zijn in… https://t.co/DsWlCTA5M7 @SeWTFstiaaN Heb je iets schokkends getweet dan? Damn dat is me dan niet opgevallen... nog eens even critisch terug lezen dan 🙃
6/30
2020

0