Sign in with Twitter

Username:

One day at a time

846 Following   1,147 Followers   25,960 Tweets

Joined Twitter 10/6/16


@Aguuuuunggg This is who i am @alfarixf It's only natural @gwsbuatkalian https://t.co/B1Fd28FIth @sateturton @Devan1399 Agreed!!! @Devan1399 Thank you!!Sebenernya bener, itu kewenangan mereka dan ya terima kasih udh turut memperingati IDAHOBIT dan show support. Tapi,… https://t.co/DXOSybu9mm
Retweeted by KalaHARUSNYA TWEET INI KEMAREN SOALNYA KEBANGKITAN NASIONAL CM GW SIBUK HURA HURAAaaaARRGHHB @sateturton Semua ada jalannya masing masing bang. Semangat! @gemarseni Ketawa penuh makna gini gw takut @mistersenpaikw Gatau pusing😵‍💫 @KSKfamsmart pasukan oranye bersih bersih sampah masyarakat (us) 🤩Gonna call it Boeti Oetopo https://t.co/O84Okh6qNDBener bener queer indo perlu berserikat keknya2022 boti termasuk instrumen investasi, yang ngatur OJK alias otoritas jasa kemaluan https://t.co/bAgOgR5jBkHari ini dipandu dan difotoin di hidden gem sunset sama warlok (?) keren @Devan1399 ☺️ what a nice way to spend las… https://t.co/9uWxCwxASk @plusdargent97 Cough louder to assert dominance @saturnomeus Obviously a stir fry @deyafterdark Like sugar to an ant @dexter_jungle Imagine the disaster @Aguuuuunggg 🥲🥲🥲 @bataldemihoekum https://t.co/VAUH4OMkQRtarian penghancur lgbt https://t.co/quFplYxTQQ"Mengutuk gelap ketika tugasnya sebagai penerangan" is the hardest shiz i read today 🔥🔥🔥🔥 https://t.co/Zcab3ise4M @ALtheDiscreet LMAOOThat "oh shit" feeling when you wake up in the morning remembering you bravely and drunkenly paid for the entire night out before
5/21
2022
I wonder until when my adek adek era lastWho just got called "adekku tersayang" by their male coworker best friend and got butterflies??? He got a wife tho but still🫠If it crashed and spilled there would be a major ukhti ecological damage https://t.co/w5p4koISaX @DimsumHangat Kereen congraatssPengen belajar piano lagi @Outstandjing Eh nyatanya kayanya sapiensnya yang kurang sovan ya ke denisovan 😂😂 akhirnya jadi penguasa bumibiblically accurate cars https://t.co/SJF14wRwq0now im imagining a prehistoric truck with this kind of graffiti on the back https://t.co/sX721JryLYhttps://t.co/dzhaBLfTUP https://t.co/qM2SIoyUUJ
Retweeted by Kala @saturnomeus A serve and a half!!!beautiful https://t.co/7RFZ90obtF @hellosnzh You give a lot 180 cm vibes @retlredhoe Tag me @papedadinginn ril kh https://t.co/VflgPV1c4Q @saturnomeus Serene @lutcy 😵‍💫😵‍💫pusing @slapsommelier That's what an orgy is @pctongkosong LMAOOO @aristogama I live almost 8 hours of my working days inside a vanilla warehouse i am pretty accustomed with how it smells😂Multivers https://t.co/SkUwGjQO4c @Rotibuayabusuk Ini mah buat pabrik kue kali ya wkwkwk @KSKfamsmart Karena aku the most vanilla guy ever @papedadinginn If you see a new tokopedia account selling a jar of vanilla thats not me @inirookie @cutchiolo A...whisk....... ((Aduk aduk adonan🤣🤣)) @papedadinginn Skinny legendHappy friday from me and a one million rupiah worth of vanilla that is being used as a display in the meeting room https://t.co/bVHLxbFEPJ @pizzanyajatoh I get it hahahahaFirst time in my 1 and a half year working I overslept. This is a milestone achieved and a bucket list crossed
5/20
2022
@ANYWAYSDOLAN god i would die in peace @bukankale_ Agree omg @dexter_jungle Understandable @ohapfut https://t.co/qK3rlucEDM @gemarseni Grup tele nya aja ga ada kak?😔 @bukankale_ Sapa yang ngamuk ngamuk di space kemaren @gemarseni https://t.co/rUooyJERXRthis makes me want to peel my head from cringing https://t.co/uFYcDNddie @berbunyigukguk So sad @bomatdahgua That's so nice to hear @wbqkdlf Makasih beerrrr @doggozaddy Makasih kakk! @saturnomeus Agreesuffering from sakit encok rn https://t.co/Ox3HUfHDtc @samudrabirulaut Sadly no i skip it lol @samudrabirulaut Jujur wkwkw gw punya temen yg masukkin gw ke CFnya dia..trs dia story ttg his views in LGBT (he ha… https://t.co/Uwl9zKZS20 @thecinephileee Bener bener pure bliss @kaktusajaib asik banget rasanya @dolceontherock you know it!Me https://t.co/1s3YfTKooB @urfakeboss damn we live in a society...But honestly this is concerning afgirlies...see you in The Gay Jailᵀᴹ https://t.co/vVNfWYVc2V @bennysiauw89 Super duper good luck kak 🤞 you gonna rock this @bottomdiningrat @ditoks not talking about him sorry https://t.co/V5Ed83G0fWThere is something about kind looking guys that needs to be studied like why do you give me butterflies with those kind eyes @lapconq @suraikucing no fun https://t.co/WZogIHQwuT @hoemmunism Siaaappp! @slapsommelier @suraikucing Wkwkwkwkkwkwkw @suraikucing Lowkey being called ugly by you but thank you 😭😭 i do excel on my own field @suraikucing Man the potential that i have... @KSKfamsmart @imaqhiel Advokat nya advokat kocok bukan kakGw ngakak bgt yaallah masih aja https://t.co/sZWPPPWVCsme after 2 (two) back to back meetings https://t.co/y6CbKMUPUTMerinding https://t.co/66HGlnRm4h @damiandreas Ditunggu di bali🍻 @damiandreas Makasiiih banyak abang kereeen @halukinasi Makasih abanggg @lostly_boy Eh tapi di ig emg ada akun2 yg suka buat curhat masalah rumah tangga gitu, misalnya @ cerminlelaki Keos2 bgt ceritanya wkwkwk @outlieeer Kok bisaaa yaaaa😵‍💫🥲Me sitting in a meeting hearing problems and targets that i know i will not be a part of because in a week im resig… https://t.co/8x4ZjeBD5W @peqsodent Thank you!! @ezaandrepm Terimakasiih!! @suraikucing ODGJ orang dengan gangguan jepang (wibu) @thenlaurent ..... this is a pg 13 account thanks @riddlepa15 ✌🏻
5/19
2022

0