Sign in with Twitter

Username:

https://t.co/fkXNlFCy6G

2,433 Following   5,996 Followers   77,043 Tweets

Joined Twitter 9/24/19


@yaellahpip mauuu @orangcueekk aslii dah 😭 @imyourdeys semangat @Mahardikatgrp ya @depaaww Nitip @nadxxyz rep @strawberrbie ada @aayyen1 wkwk @asdfghjkloff asik bgt @kukisgabinn cakep @callmeoty aku @abctigadasar btull @qshyco gws @callmepian sad @imkongg memang ganteng @anakpapihcasper hai @noviembrekid semangat @iniputew cantikk @cacingcuts hai indy @akulucuunyu belom alhamdulillah @natasyamrth hai @asikinajaboss_ bener @oodywoodyyy hai @juriggbandung huggg reff @chw_mxx kyuti @topokidia ak @kntngwrtg hamill @imyorfavgurl cantik @ceritanyaginii ahaha pls 😭 @barabirii cakep @brontoxaviers omg @peppermintzip hai @soursadly hai @krejipipell1 gapapa @itsmeyonaa happy gf day @penyemangatku__ egk @alfinalmaa apa @burgerrqueen happy gf day @anwaar701 ehe @sagiboiy sore @manusiastress agustus @yaelahiky cie @jouskareborn mkst @_Naufalprasetyo @bbrightvc kembaran sm mas pacar @stupidb0sna ya @silendyou happy gf day @KINGXONG wkwkk @hyinipia yuu @udinbikul jomblo kok putus @Patriciagrayw ya @itsfriskaa iya @lahaishhh jorok @fairymoondai Hai cantik @libragvrlz @aaaaarisma cakep banget @tyotititi Hai @rptlh iya gpp @driedfloere bernada @inijarot friendzone day @Jodohharutoo cantik @kunnntul udah miskin @isntdav bole @mmatchaaaaaa tag @nadxxyz iyo @iamqela happy @ocaajahyapart2 sby @kthlvlt uda @adararanih happy gf day cantiku @bijiketapang2_ bilang @inirafffiiii gda @strqngrs semua cute @skimokiss ehe @nayonayooooo mauu omg @aryfebss hahaha @kopikirankmu muakk @abikasep_ sd @sunxcloud bole @brokenbitjh hai @notyourbabybooo keren @icecelder cute @salihuheho knpa @moapamaniez couple sex @avleyy iya @urfuturegurlel mila @odetcangtip penting @bbtrrfliyy rara @ursoftboyy_ lucuu @berrypawss ehe @inijowi marah2 gjls @miloicecup ada cadangannya @bbygurlssss milo @inisialku_r happy gf day rayy @kyuuiuu minum obat @itsrandick isinya selangkangan @machiat0s ademm @p3tirr sama @taunpayunitb b @flyinstarboy gws ya @callmeoty Asliii @unhxppyperson 😭 @drunkenpitterr keren
8/1
2021

0