Sign in with Twitter

Username:

akun gabut, gasuka skip

1,908 Following   3,678 Followers   15,895 Tweets

Joined Twitter 3/13/21


I was toxic before and I still can’t say that I’m really mature now. I still have insecurities. I still have the at… https://t.co/VXF6cOI06E
Retweeted by uti.
10/24
2021
@jaeunov @bertanyarl HAHAHAHAH CAPEK @panggilreniaja @urbyxu bner bngett kalo ga ganti saya aja kan bisa @ursoftboyy_ @skyaiaaa @urbyxu pualng @yaelahiky @urbyxu gangerti lagii dehh nokomen😣 @baarreeee Waww happy birthdayyy barrr
10/23
2021
@Haikalekalll Masih pgi @Jodohharutoo kak? @inikupukupu Pgi @imnotrealhumann morning @suaminyaseulgi @urbyxu Liat komen ada @rfullfvck rangga @sambaterday Hy @happygurls_ Mau dong @anindyaputriihh Yu @muluojanmulu MAAF NGAKAK BGT 😭😭 @gofutin Hii @miloicecup 100 knp @sakmadik_ tergantung @alealebre lintar @uryeojachingu Gmeshhh bgt @araapgl oke @luc1ferbars yu @slalubnar Duhh @bobathaiteaaa Kmn @waterm3l0on cantii @itsliatrd_ Hi canci @swanwan8 Iya @itsladyga Gws gaga @xvzkiri yuk @permenmaniess Manis sesuai namnya @pad1ll habede @sturrdies Wkwkwkw @enjoyurlifeee Wawa @jagoanbundanih Aga @cardiomegali Hay @cut3st__ hi pretty @imairishprinces yess bby @callmeadell_ hy @xvzkiri Hy @netizenlocal Hy @bukanmalikaa Hahah aku bru donload twt lagi kak @pyhumoone Moon😋 @crazypeoplee3 Woiss kangen @ramgabut mlm @indicaaaa__ ikut @initwitnyaal tag @flackozhs HAHAHAHA PLISS BARU DONLOAD TWT LAGI @itsliatrd_ gblh @auqiela Km @hforlyfe_ gk @souwbek ??? @whiskeyandcig Haduh @jouskareborn gajugaHAIIIIIII @oodywoodyyy Mending dikit tapi emg bner bner temen @sturrdies hy cntik @youfuckinwh0re hy @anjingbabikamu @raflypakeY Hahahha plot twist nyA @txtdarivin @raflypakeY Vinn😭😭 @noturgurlfwen mff @revki21 mlem @masmare_ Tipis kumis @httpey Cantikuuu @urxgrette g @x37i0y gatau @kreibby mlem @crazypeoplee3 yu cantik @clownshittt Hug uswa @uwumbi_ Gapapa @yaelahiky Hi @raflypakeY @scztai yaallahh hahahha itu kah orgnya?? @theydemit blom dipuji @nasirmappeare @scztai Nasirr fb twt kuu kita blom mutualan😠 @whoeyas @scztai iyaa bnerr @lagibetmutt 😭😭😭😭 @scztai emang paling seru main cf vibes 2020 an pls😣😣😣
10/22
2021
@cheezeroll @nda_og11 Abby fb twt akuu
10/10
2021
@bluemoonl8 19 @penabeby Gk lh @pramadikaaa Gk tau @sonOfbabeh 170an @clownshittt gak @krejipipell1 haha @rundomtivity Bingung @silendyou Cantik bgtt sintingg @geisannn Pibesdey @crazypeoplee3 Miss bgt anjir cantik bgt @koogamoya Gemesg @blvur Knp @alealebre mornung @candyblossomn royal @badp3ople Bio @usrmageran Pgi @mmatchaaaaaa Lucuu @yaelahiky Pagi @damnitzbin mangat @_adouble Mangat @Itujauhh @bellasygkmu Hahaha @initwitnyaal Aminn
10/9
2021

0