Sign in with Twitter

Username:

Passion is inversely proportional to the amount of real information available.

320 Following   3,039 Followers   63,563 Tweets

Joined Twitter 11/24/09


PS5は柴犬と同じ大きさです。 https://t.co/w34twVCYwi
Retweeted by GGTl;dr your feeling is basically your brain’s activity that happens outside your awareness. https://t.co/fCzN71hgalThis gives me anxiety https://t.co/t3o8kUhWrHFREE MARKET, BABY https://t.co/e7TzioOVSj
Retweeted by GGYes it's holiday szn and surely the virus gonna take few days off as wellhttps://t.co/ab1aItsQEa
Retweeted by GG @iambadung Yha di situla seninya... 🥴 @Bhiie 💯Jakarta: https://t.co/4pjbmVV2VG https://t.co/IZvakQblY6
Retweeted by GG
11/26
2020
Ahh, that conversation pit. https://t.co/zgNlLojK3s
Retweeted by GGI am deeply disturbed by this Nashville real estate listing that @AdamVingan just sent me: https://t.co/UXf9dGBWiX https://t.co/6vCz0K5rqN
Retweeted by GGCan't believe these buildings are designed by the same architect. https://t.co/61gyqgpH1d @irnarale Belum sempat sniff karena kepalang turn off sama branding dan marketingnya 🥴Selebihnya tinggal bikin narasi senja atau zodiak dan cari vendor kemasan. https://t.co/hLkf6CEN5e @irnarale ...... rolple @irnarale who dis?Previously on they don’t make it anymore: https://t.co/6B49sIFi2b https://t.co/IYfINeTAJuhttps://t.co/mUBQB1tyDw
Retweeted by GGDirgahayu 3 tahun celana gemez https://t.co/14RGCqoeAXAnimal Crossing Switch load times vs Trump press conference https://t.co/OCrH3nyaHX
Retweeted by GGKPK Deputy Chief Nurul Ghufron confirmed that the Minister was snared at the airport and said to wait for the offic… https://t.co/bk1tUUOMKo
Retweeted by GG
11/25
2020
Me mixing together the Pfizer, Moderna AND AstraZeneca vaccines together https://t.co/61HhYpePsB
Retweeted by GGAt this point my pragmatism goes like: If I join at least I can see how myself/my parents get infected (dun really… https://t.co/A7e1yzaohnAnd guess who will be the debbie downer in this group 🎉Hot hatches are destined to be modern classics because no one make 'em anymore 🥴Xad https://t.co/gPlvsbX3qTSemi third world problem: biggy family is going to spend tha weekend in a Lembang villa this weekend despite the current numbersTolong @BurgerKing_ID https://t.co/qGdPFjgc7nLoh ada yang jual re gan mian *klik buy*tukang ngeuseup https://t.co/yKdV14ZSIFHope that clears things up. https://t.co/6JjBjG4QAO
Retweeted by GGYou know what screams "I'm insecure"? http://
Retweeted by GGthis is still my favorite quarantine meme https://t.co/2lITvrb0em
Retweeted by GGEvery jonmeyer video: https://t.co/2nKrledDT0
11/24
2020
Waw~ #MyTwitterAnniversary https://t.co/wIYWMfQb4qArgumen khas kearifan lokal budaya ramah tamah adiluhung: apapun kesalahannya kan bisa diomongin baik-baik™ #lastRT @raidsuhanri @phenolphtaleinn @CommuterLine Minta diperlakukan baik-baik, padahal ngelanggar aturan. 🤷🏻‍♂️
Retweeted by GGAda-ada aja kelakuan XY cishet medioker dalam pencarian jati diri via komunitas sembariAnd to balance it out (editor's note: best watched during workout) https://t.co/2uWRnNDMXc14 y.o. me probably watched Shokugeki no Sōma for t̶h̶e̶ ̶e̶c̶c̶h̶i̶ anime sake . 30 y.o. me surely watched it for the food.What your “pandemic fatigue” is doing to our healthcare workers. https://t.co/miyaejuCrY
Retweeted by GGNegara berflower Yakult yg mesti dingin aja dijual palagy vaksi–'Back to the Future Part II' premiered 31 years ago ⏳ Besides the DeLorean, which of these do you wish you had? https://t.co/nP0w9FFj27
Retweeted by GGAmong Us...Cybersecurity edition https://t.co/UwABrwH9rp
Retweeted by GG10/10 selera humor https://t.co/gvPnAhjm5aHave you read the article? The article: accept cookie, pop up ads, autoplaying irrelevant video *close*
11/23
2020
Loh lagu The Stone Roses yang mana ini kok membuat kadang ingin pergi, kadang ingin sendiri. Ternyata.. ᴵ ᵂᴬᴺᴺᴬ ᴮᴱ ᴬᴰᴼᴺ
Retweeted by GG @catuaries di MRTnya berasa lagi di Tokyo, pas udah jalan kaki ke selatan langsung berasa di India 😭
Retweeted by GGhttps://t.co/ldhEPtm6fO
Retweeted by GGToday I learned that Roman gym owners sold Gamer Girl Bathwater https://t.co/5UjwKpTD0o
Retweeted by GG
11/22
2020
Looking at an elaborate, beautiful painting/photograph right at the moment before dozed off so it might be the last… https://t.co/J0revBuZ49Sabun organik (dari minyak nabati alami yang akhirnya ambyar jadi ooze warna-warni nuansa terfermentasi setelah pem… https://t.co/Et4p0I1P6QWhy kolinsky sable paintbrushes are so expensive https://t.co/r8Y7NaopMQ
Retweeted by GG
11/21
2020
This is good.😂 https://t.co/mdu0euNBry
Retweeted by GGMonmap kalau berdasarkan panelisnya ini Mulan yang mana ya? https://t.co/il1OR59Ot8Go-Kidney Instan https://t.co/zU2xMQNsmxhttps://t.co/qCQFoELLfr
Retweeted by GGI feel attac https://t.co/rrCp6EttXhbayangkan anda sedang thrifting barang2 preloved tiba2 ketemu naskah asli supersemar
Retweeted by GG
11/20
2020
Gus bngt yawla https://t.co/ocKUJQmGnx @TristanPEJ @keinesasih Bgcdhttps://t.co/B2moP3FXed
Retweeted by GGHere's a set of tips I have for writing: 1. Is there a ghost in the story? 2. Why not? 3. Is there a house with an… https://t.co/7Z6IbESCT6
Retweeted by GG @keinesasih @bintangrafdi madame tussaud vibes @funkadrome karena kalau memusuhi yang lain either kalah banyak atau udah jadi bullying material duluan @bintangrafdi yang tidak diselenggarakan oleh~kurang s tapi yha kalau tau ya tau deJuga mindset pake kendaraan pribadi itu untuk pergerakan point-to-point yang independen, bukan untuk jadi yang ter~ @bintangrafdi Pentingnya skill identifikasi kendaraanKalau rutin mengemudikan kendaraan bermotor ada baiknya liat-liat: - (at)dashcam_owners_indonesia - r/idiotincars -… https://t.co/9XJ2Ga7xuW1 rumah + 1 mobil https://t.co/5yF58roxX5PS: the one I had is Luo Ba Wang, the only one available on local ikomurz aside Hao Huan LuoVerdict : to my kiauseng palate the taste is very...totok. Tangy, spicy, and savory with plenty of textures from th… https://t.co/1J7gtNjNf010/10 will eat again https://t.co/2hZiQfA8e5Dah ada yang bikin @fleetjelek blom ni?portishead tuh thrift hop
Retweeted by GGBye Biden's island https://t.co/lVVl8klD5y @tsetiady less introved 😶RIP admin https://t.co/XybqFEajtw @ryourise Ah classic white people in second gen states privilegeFleet ini sesungguhnya adala 🎣 bagi akun anon dan semi-anon agar @ryourise In my case, it is –even for work. Considering the infrastructure & weather here, I don't see why not 🥴
11/19
2020
Not sure whether it's the zeitgeist or the age but I'm drawn to hiking gear as daily wear rn 🥴Is this rac~ https://t.co/xU6CF4YLNuY’all gotta listen to the Dolly Parton’s America podcast if you haven’t already. https://t.co/hjA3BVDqA7
Retweeted by GGCannot throw cause it's from PRADA/CHANEL/GUCCI/LV/BEE CHENG HIANG+9462 whatever other brands https://t.co/wJASfCWhDk
Retweeted by GGWhat a concept https://t.co/0uXgbpbYjwqpn y https://t.co/DmAVuIr2wkLagi makan kari India tapi yang pake babi 🥴 https://t.co/TVRqhAbOxS https://t.co/xIe9mgo2xeBiar karma yang membalasnya 🚫 Biarkan Dunning-Kruger effect bekerja ✅Udik u namanya snaptweet tauTwitter Premium ga ada story-nya.Kirain narasi muka orang korea sama semua terakhir ada pas World Cup 2002.The 14th Century Called... https://t.co/LzPMvh8qjm
Retweeted by GGKirain kalau dipost di IG autokebal"Getting tested for Covid-19 on a Thursday so you can go to a party on a Saturday is not a good idea." https://t.co/KD5UxEth2w @Outstandjing Basically bahasa orbanya euweuh kahayangWhat did they say about that bad publicity is still publicity thing again? https://t.co/mQgNWxB51AIf the architectural impression doesn't include basic amenities and surroundings just assume the property is shitty… https://t.co/towzDGk46Pwhen traveling overseas was a thing (': https://t.co/U1gwJww9Cj
Retweeted by GG
11/18
2020

0