Sign in with Twitter

Username:

missing the other side

2,519 Following   4,130 Followers   61,121 Tweets

Joined Twitter 2/9/20


somehow everytime i say "it's okay" immediately felt so painful but couldn't cry, even though i wanted it to happen
7/7
2022
@PrasetiyawanDwi @bangopang_ ketawa dosa gasiišŸ˜­happily, tonight i saw a crescent moon n stars looks so beautifully lit
7/4
2022
@kendlIjr so cute @cheeseburggeerr btul @marvelthekid martabak manis @hypelalala masyaAllah idolakuu @____lifesucks minum dulu @paansieanjg tergantung km maunya apa @goldqnbee silahkan dik @patricksturrr pwettyyyy @needmatchaas piwiken @sushitrove ya Allah ifahhh @idkwhosmeh pwetty @uhavetogo_ males @babysyifaa whoaa @ritrimutee baru lahh @itsmenebil gas mundur @keyin44 ke smg kan @jennnsza iyaa @gadisperawaan yg tengah kan @thelifeofxha sabar wkwk @AYD4RL1NG yeaaa u are @dqrkspk both, but prefer susu sih @kikoxtaro knfhh @selindunglaraaa entah @vvalkspcrkle sgat, ak kapan yh @ky0lism CAKEP BANGET MALAH @ditasibukterus ga kemana2 @w0siespie km kapan
7/3
2022
@loveuayank ktmu @meulkim SO PRETTY @uhavetogo_ aslii @canzeur bikinnn @cihldaaaaa pimpin doa @mixueboba blum @dioxidd saya @izsweetie blum @02Iol happy birthday @keyin44 mayan @bskuitt blm ngantuk @cipakyuu mles @cicinaiy gimana malmingnya @qardust tiati fiq kalo di depok @bubblerynz minum dulu gih @selindunglaraaa mayan @qayinaaf samaaa((( @randujuvian btul @omitingg udaa @anukaseppp apaa @hypelalala bleh ikutan gaa @domestiic wokee @thehazyglow bleh ak isi @urdwell malming sm shabas @chillyrequiem NI PASTI JIN QORIN YAA???! @iniakusayank move on hhe @uhavetogo_ soon @bskuitt aman aza @randujuvian hloo @br0kenheart12 tw aj @letstrydude dh dong @rammmmmma_ blm tau @theonlymuti happy birthday @canzeur stujuu @shaarizenw jangaaan @Ivme_ blm tau @psikopret high five @sweetlybbyliz ayoo @sherifwoody___ cocomelon @luvyouara kue rangi pake gula merah @____lifesucks iyhhh @malikaajjah bm aph @ndineeaz cantiknyaa @ketikansayaa mauuu @fugupuffcracker yuu sama aku @nuraayiis siee siee semangat @sushitrove sgatt ccokkkk @moyeui siang moyy @cihldaaaaa nyetrika @itsmenebil pantai @cinderjaems done @freakihooman alooo @lixzyglrzz waaa adaa @adorablt tergantung sih @bukannyasiapaaa siang @adorablt martabak @shaarizenw ga ah sakit @nanasblueberry smngatt @twelveapreel happy weekend sis @letstrydude piwiken @baeronahdc piwiken @chillyrequiem kmrn gue liat lu ngepel tol cipali @runinn_ pagii @percaddle sepedaan @aaphrodyte nyeri egk @awberyI pagii @estawarmanis pagii @jellyazs bleh
7/2
2022

0