Sign in with Twitter

Username:

ThiccMan Non-Elite

622 Following   2,092 Followers   138,796 Tweets

Joined Twitter 6/12/09


"men don't gossip" ok explain the transfer window
Retweeted by ビール @ivannmakhsara Ini bg https://t.co/NSTahV69tJEric Clapton should’ve played Lollapalooza https://t.co/3j1gHOFFSWFrom the Coronavirus Dank Meme Stash group on Facebook https://t.co/XkIpzQILEv
Retweeted by ビールLFG https://t.co/2i66nr3hKbhttps://t.co/m4R7mtplgK
Retweeted by ビールTake a bow, Karsten Warholm https://t.co/9mZGklMfLLhttps://t.co/wAmae76XlK
Retweeted by ビールhttps://t.co/QPAt1zC6PX
Retweeted by ビールDamn, will miss this legend https://t.co/xECCy1DR3w https://t.co/Lfss2KCKce
8/3
2021
https://t.co/9PVLOWYKtV https://t.co/lN61BpQd2A
Retweeted by ビールMantapp Greysia-Apriyani! 🎉🎉 #Badminton #Tokyo2020 https://t.co/Pr3PYH2YNn
Retweeted by ビールCharlie's Angels type movie about three girlbosses suing big corporations their codenames are Live, Love and Laugh https://t.co/KSgvitZbFM
Retweeted by ビールwanna feel old https://t.co/i5QMF5KHvo
Retweeted by ビールMy god the meme became reality https://t.co/m3QrNX4WVI
Retweeted by ビールWithout saying your age, post your two favorite albums from the year you turned 13 https://t.co/v7gnnxFxpC https://t.co/UDF2fwimRB
8/2
2021
get vaxxed or we’re gonna get another fucking imagine video
Retweeted by ビール @bebasaktif Yha seleksi alam bekerja memang~Akal-akalan waitpipel ni memang 😌 https://t.co/fnXDVRvxrWNo ❤️ https://t.co/xnO9l6S5Gg
Retweeted by ビールIt’ll never not be hilarious to me that trad Twitter hates the left image and worships countries like Japan as a ba… https://t.co/8a0U8ZfF5R
Retweeted by ビール
8/1
2021
@josephsudiro @JakaAdy @masova Bisa dibikin konten ala video klip Club Eighties biar semakin 👍🏽imagine hating women so much you’d rather have your country lost medals and a record at the olympics than acknowled… https://t.co/6t02nOt2Hn
Retweeted by ビール @RDTNDR @novarowisnu Asal ga positif coroncez~ @RDTNDR Emang udah sayang?I found her boys https://t.co/csra96wCwx
Retweeted by ビールSame vibe? https://t.co/ATL0Cktdi6
Retweeted by ビールcalling anti-vaxxers "pro-choice" and vaxxers "pro-life" to ramp up the new culture war
Retweeted by ビールFoto makanan di atas talenan karena: Males mindahin ke piring ❌ Biar keliatan rustic✅ https://t.co/6S2JWZrMvK @UkiyaSeed Not just the three ,there is also Kamen Rider ZX movie , wich intruduces all the original ten riders and… https://t.co/8H1J7s62TC
Retweeted by ビールAlso directed by Keita Amemiya, Kamen Rider J came out in 1994 and it features environmental themes and Kamen Rider… https://t.co/0zcMdbHFrg
Retweeted by ビールDirected by Keita Amemiya of Garo and Jetman fame, Kamen Rider ZO came out in 1993 and is often recommended by fans… https://t.co/KSTKcdtGmm
Retweeted by ビールOriginally released in 1992, Kamen Rider Shin is a reimaging of the core Kamen Rider concept, and is the first stan… https://t.co/eAvGdwJghl
Retweeted by ビールJust a reminder, all three main Kamen Rider films from the 90s, namely: Shin Kamen Rider: Prologue, Kamen Rider ZO,… https://t.co/TlmeGsEngF
Retweeted by ビール @jeannekezub @kumaEneco My English is not perfect but English ver. is here😉✨ https://t.co/Ygg5nX6np4
Retweeted by ビールママリンピック(パパリンピック)2020競技種目一覧 ピクトグラム https://t.co/5SWEupROVW
Retweeted by ビールMadness https://t.co/MkXQMUa3X5
7/31
2021
@neonpixy Bumen memangAmazing sprint finish between Barega, Cheptegei, and Kiplimo. That’s a total podium sweep for the NIke Dragonflys gang #Athletics @mpazzhoIe Asli, kesian juga sih buat bikin capek kompetitor doang wkwk. Ini udah depan nih Cheptegei. Bisalah tahan 3 menit lagiIni dia duel Cheptegei vs Kipruto yang ditunggu-tunggu #AthleticsStephen Kissa yang ngegas dari awal malah harus DNF. Emang berat kalo ngegas dari awal 😌 #Athletics @mpazzhoIe 5 menit terakhir nih langsung digas"Kena dari ART" padahal sehari-hari makan di luar, parti-parti, baru pas kena nyalahin ART. https://t.co/hh9d2EV6V8
Retweeted by ビール @mpazzhoIe Tapi udah langsung ngejar nih, gas pol dari belakang masuk tengah#Athletics Stephen Kissa langsung leading jauh di 10,000m di beberapa lap awal. Cheptegei sama Julien Wanders malah… https://t.co/LJ3zbCT2sV @mpazzhoIe Kalo liat rekornya, beresnya 26-27 menit paling wkwkDi field yang sama bakal ada jagoan wa lainnya, Joe Klecker (On Athletics Club) dan Julien Wanders (Swiss) https://t.co/lRM39UUYYdYang paling wa tungguin hari ini Men's 10,000m Final. Bakal ada duel antara World Record holder di 10,000m dan 10k,… https://t.co/nsHS4UP18QTapi tetep kayanya yang bakal menang Sifan Hassan ntar. Dominan banget, PB buat 5000m 14:22 https://t.co/BEfrv3Q79uDuet Bowerman TC, Elise Cranny & Karissa Schweizer, di Women's 5000m masuk ronde final alias ntap #Athleticshttps://t.co/MWABwzVuVo @InTakingTwelve Marahin buBuat #Olympics marathon Osako bakal ketemu banyak lawan berat; dari Eliud Kipcho-GOAT (world marathon record holder… https://t.co/ZtmGIIeCRoSebagai fans road racing, selama nonton Suguru Osako formnya selalu cakep banget. Heelnya hampir ga pernah napak tanah.Jadi inget akhir Mei kemaren Osako ikutan Portland Track Festival di 10,000m back-to-back dan hasilnya di bawah 30… https://t.co/Esjmj2dAjNSemuanya diceritain di video ini, yang narasinya Jepang banget: LEGACY https://t.co/mXsa2bcTau#Athletics di #Olympics baru mulai hari ini tapi udah mulai patah hati krena Suguru Osako ngumumin bakal pensiun ab… https://t.co/ZFHi9vn0AQすごいい!!! https://t.co/zhpnVVWQqs
Retweeted by ビール
7/30
2021
TIL Tesla has a competitor aptly named Nikola https://t.co/NposjWL2tMIf you are feeling low today here is Guillermo del Toro meeting his favorite Ultraman monster https://t.co/9igJRPbPJM
Retweeted by ビールHad to google whether it’s a real album cover or not, turns out it is 🙃Hari gini daripada dengerin Dream Theater ya mending dengerin kipop lach~ https://t.co/PPNg7mD75i
7/29
2021
Hold on now https://t.co/GOlkfgGxYz
Retweeted by ビールLaptop breaking down is a sign that the owner is experiencing the same @icblues @Sesa_Opas @shandya Bikin drinking game setiap ada kata ‘gitu’ di presentasi apa pun, dijamin mantep 👍🏽 @shandya @Sesa_Opas Emang selalu gitu kan wkwkwk, dan paling ngegas yang di US. Cuma ya japanese ignorance juga beda levelnya 😌 @shandya Kamen Rider yang baru mau tayang grup penjahatnya ada inspirasi desain mariachi/mexican gini trus yang di murica #biasalah @bebasaktif dis!1!1! Susah banget nyari menu sayuran kalo pas mager masak 🥲Glad I had the chance to witness one of these performances back in the day. RIP Joey https://t.co/1LuGBNkZv3damn bitch u live like this? https://t.co/oKoCjwkhcT
Retweeted by ビール
7/28
2021
@novarowisnu Baca ke bawah suport Israel. Makin hadeh @novarowisnu #Redpilled 🥴fuck zodiac signs, what typ of dragon are you? https://t.co/00DZcDvNqG
Retweeted by ビールMantep banget Vince j̶e̶g̶r̶e̶k̶a̶n̶ Staples di Tiny Desk (Home) Concert. Bonus Kenny Beats, produser album barunya… https://t.co/lBsdLfinKm @Ciel_duke nemunya ini doang, dan belom diupdate https://t.co/Wwuc1TzdCW @hyugahari terus satunya rilisan reguler, satunya rilisan p-bandai alias nangiiiis 🥲 @RDTNDR ck udah wa bikin itu plesetannyaOk this is so meta, I'm loving it so far https://t.co/XhnHIvgcBtI like the ViceStamp gimmick, but that fusion is....something... https://t.co/qVt5DKwzOoThe pink in Revi's body is very much cotton candy-esque. Me like https://t.co/c7lP6M2q8MKamen Rider but make it Jin dan Jun https://t.co/yxv6ZcQA1dYou know it’s called #Badminton because you slap that thing back and forth If you only nudged it gently it would have been called goodmintonWould pay for her to comment on a full IronmanLeslie Jones’ commentary on the Triathlon >>>> any other commentators https://t.co/D0naWtXpqA
7/27
2021
Okay, good to know we about to get rid Frito-Lay’s products here 🙅🏻‍♂️ https://t.co/Gl9oBz7JS4 @Sesa_Opas Except for SaberMaw 🥺 https://t.co/kT9kfOkYnU @hyugahari Pink biru favoritku ✨That belt is massive 🙃 https://t.co/pGPgRP6lxnMost of the lights. https://t.co/VgAh5aKXXN
Retweeted by ビールMD itu kan singkatannya MoDaro ya
7/26
2021
The official pickup line of Tokyo 2020: “Hey, wanna break down some cardboard with me?” https://t.co/XDUyoi8q5G
Retweeted by ビールYou just posted a 26 second horror film. https://t.co/qbMaYplGrd
Retweeted by ビール
7/25
2021
asking me what i’m wearing is a hipaa violation
Retweeted by ビール @hyugahari @madeindar Seingetku bareng, dari masuk, nonton, sampe beres bareng Made @hyugahari @madeindar Aku inget dari depan ngantre sama made, nungguin temen-temen yang lain nyari tiket dari calo 🥲 @hyugahari @madeindar Kita nonton bareng itu ya 😢https://t.co/5a1ESvnd2i https://t.co/O2fP5pJQK6Kanye is 16 hours late and counting so the Kanye subreddit is becoming a don cheadle forum https://t.co/OUEHTELOuq
Retweeted by ビールThe casts in Ultraman Trigger leave so much to be desired. Already missing the chemistry of the casts from Ultraman… https://t.co/ijLwUZ3z10
7/24
2021

0