Sign in with Twitter

Username:

ThiccMan Non-Elite

620 Following   2,098 Followers   137,057 Tweets

Joined Twitter 6/12/09


Bitches be posting “nobody cares about your Spotify wrapped” and then post a pic of their baby ???
Retweeted by ビールdi otak cowok tentang gender equality: "yaudah sono cewe benerin genteng, jadi kuli, benerin tiang listrik, benerin… https://t.co/cMy7s13aj4
Retweeted by ビールHaven’t seen a wojbomb this explosive in a while, albeit the writings were already on the wall🤯🤯🤯 https://t.co/rmNAD5MWi1
12/3
2020
u brick 100% of the fits u don’t wear
Retweeted by ビール @yosoypablita Nah itu masih pada lanjut nawarin di situ hahaha. Kok ya ga pada kroscek dulu 🙃We need to talk more about Miu, the first and only woman as the 6th ranger 🔥😌 https://t.co/WAS2zYv5uD
Retweeted by ビール @yosoypablita udah ada orang disney indonesianya yang komen tapi masi aja ada yang kegocek hhhTHROW GANG https://t.co/yWs5bq127jAlhamdulillah masih lumayan rajin https://t.co/mxxxIi5IXsMaybe I should stop listening to too much 100 gecs next year 😩😩😩 #SpotifyWrapped https://t.co/RxE7PZWZP5 @DianOnno Silakan~ https://t.co/N5qS31ywPmMasa ngaku kuliah di Michigan 22 tahun (?) Tapi Englishnya masih belepotan (??)Enak banget nih pagi-pagi baca orang-orang di LinkedIn kegocek sama profile palsu yang ngaku jadi CMO Disney ☕️ah peler alasannya menghindari klaster liburan akhir taun, YANG TERBANGIN INFLUENCER KE LABUAN BAJO DENGAN EMBEL2 P… https://t.co/YeofLkLCrY
Retweeted by ビール
12/2
2020
@ivnmrnda Europa League pride!Udah keburu basi ach~#adagatuh yang udah siap-siap bikin becandaan mesum Taco Bell pas Taco Bell mau masuk Indonesia #adaaa #jokebapackbapackcan we just cut to the end of this marketing campaign already https://t.co/QjHl2lcxpc
Retweeted by ビール @jaluambara_ Namanya juga demi konten bundKiyotaka Taguchi (main director of Ultraman Z) directed the latest Kiramager episode and really delivered https://t.co/DBqkYYgRWE
Retweeted by ビールKesempatan kerja itu hak semua orang, tak terkecuali Teman Tuli dan penyandang disabilitas lainnya. Kami mengajak t… https://t.co/yYuT70FnN0
Retweeted by ビールAksara juga menyusul cabut dari Kemang 😭https://t.co/q1LRbdkv2CNike Japan called out the whole of Japan and I'm here for it. https://t.co/Zja3rqlaXW
Retweeted by ビール😢 https://t.co/ZCCj8lLfrEEvery joke we make comes true https://t.co/khBFuaCvny
Retweeted by ビールI am attracted to: ⚪️ men ⚪️ women 🔘 the rejection of all religious and moral principles, in the belief that life is meaningless
Retweeted by ビールWhat an era it was https://t.co/02optIfi2vSuka sedih kalau inget generasi sekarang taunya OF itu OnlyFans bukan Odd Future 😞Sending positive vibes and thoughts only, baybeee~ @madeindar Because that pricetag was a robbery, and guess who’s stupid enough to pay for it @madeindar Pass the armband to the man @bebasaktif Ex-*insert certain startup name here*a lot going on in the world https://t.co/RaCINoewHB
Retweeted by ビール
12/1
2020
https://t.co/NcjBQawlYd
Retweeted by ビール @josephsudiro Otw RS Ummi @josephsudiro https://t.co/9T3Gp79mNsMe and the boys after lockdown is over https://t.co/wj3dOeYZ64
Retweeted by ビール @keinesasih @doggudoggu Kelakuan mayortitas nih https://t.co/qzncZclo2R
11/30
2020
Why do ani-ani buy hermès instead of getting therapy?Why do men start making Instagram moodboard instead of getting therapy?Why do indonesian men start bisnis kopi instead of getting therapy
Retweeted by ビールWhy do men start podcasts instead of getting therapy?
Retweeted by ビール
11/29
2020
@PurpleCaliSkies 10/10 would buyhttps://t.co/vJCjBwMFRR
Retweeted by ビールClapton, who apologized a lot for being a racist fuck, now pushes a tinfoil hat anti-science platform that dispropo… https://t.co/dhi12zgDCe
Retweeted by ビールBeberapa minggu lalu saya mendapati bbrp seniman tato yg saya ikuti dan hormati ramai2 menaruh perhatian lebih pada… https://t.co/AJCncu1DiC
Retweeted by ビール
11/28
2020
Since I Left You was released 20 years ago today. What a joy to still be making music 20 years later. We fucking lo… https://t.co/II16JeX5Gx
Retweeted by ビールNgl, really miss FW seasons now aka the only seasons I can fully dress up 😞Udara Dingin Pengen Bikin Konten Normalize Techwear @closertog0d Mau komen tapi maboknya masi poser :(5 years strong! Happy Thanksgiving everyone❤️❤️❤️ https://t.co/mHNEkEKLvA
Retweeted by ビール @jaluambara_ @novarowisnu Bikin konten normalize tech wear yang beneran jalSome more Jetman art by Amemiya https://t.co/i1XrfUGcFH
Retweeted by ビールChōjin Sentai Jetman Novel covers by Keita Amemiya https://t.co/74QGjslYsU
Retweeted by ビールBottomline, my take: - Techwear takes commitment; try to learn & understand the silhouettes - It's supposed to help… https://t.co/CYqg27f0qSFor further essentials & basics reference by my favorite fashion channel https://t.co/cqLbnvauabAnd of course this YouTube comment which is also helpful https://t.co/SZN1Vo10zwOne of my favorite techwear channels on YouTube has these tips on how to get into techwear https://t.co/Csvw3I6DyvMuch like everything in life, there's also a learning curve in dressing yourself up. And techwear, in particular, i… https://t.co/dI0a4GR2rGTook some time to process, but now I feel bad after being 'triggered' by techwear talks early this morning
11/27
2020
@yosoypablita Hhhhhhhh.... Pengen marah tapi lelah 😭 Ini mah jelas-jelas techdung @yosoypablita Wao beli apa ne 👀 Wqwq emang usrem adidas lokal inventorynya. Soalnya yang punya gudang itu retailer,… https://t.co/OE0dTKFsQV @novarowisnu @jaluambara_ Nah ini nih, minta ajarin bombom biar makin cuan @mpazzhoIe Jepang emang jagoan dah nyetak long-distance runner. Cuma mereka yang bisa nyaingin pelari Afrika sama AmerikaKalo ada yang mau ngikutin plannya, disarankan buat dipelanin sesuai kemampuan dulu aja. Terus kalo goalnya emang l… https://t.co/4cq6PmCZga @fxmario pace latian lari buat yang mau ikutan hakone ekiden 😂Tapiii... plannya masih bisa dimodif sesuai kemampuan dan goal buat ngikutin plannya. Kaya mbak ini yang bikin vlog… https://t.co/08GS4VlxunI said 'umum' karena pacenya masih ga umum buat beginner 😂 Target race pace wa buat 5k aja kira-kira 4:30/km, di pl… https://t.co/Pdl4EecjukKalo yang tadi breakdown per karakter dalam 1 minggu, ada lagi plan 'umum' yang lumayan detail sampe 9 minggu latih… https://t.co/EREAcsFy1FWa cuma baca dan ga ngikutin plannya aja udah engap. Lumayan hardcore karena emang goalnya langsung Hakone Ekiden wq https://t.co/LMifl9vJGcKarena abis bahas Run With the Wind lagi, jad inget belom lama ini nemu contoh training plan yang dicomot dari anim… https://t.co/MiqccfnVW9 @keinesasih Yang ga nonton disuruh ngikutin training plannya Haiji sampe kelar pandemi @keinesasih Lesgooo suproooot https://t.co/xxvrHGjiQKI’m just not a fan of people who rely on 90’s tropes without crafting their own individual sounds and narratives.
Retweeted by ビール @jaluambara_ Simp paling bangsat emang ni @haidirrr Invi juga ga tembus-tembus ni bang. Internal mulu yang dapet @yosoypablita Yang size cewe ga ada ya? Yaah sedii :( Tapi adidas sini juga aneh sih ga masukin ke sini, padahal yg Superstar masuk @haidirrr Belom ada kabar nih alias paling ga tembus 😌 @haidirrr anjae, jatah pangeran emang @yosoypablita beli di bobobo kemaren hwhw, lumayan pas diskon uga 🥰 @sobatindi3 Ya ampun kangen“This is Jonah Hill and you’re listening to ‘the only podcast that matters™️’” https://t.co/jKfqJUR8aZ @andrew_surman Ampun bg jago @ivnmrnda Suprot @novarowisnu Happy hbd kak nov panutan, semoga semakin cuan 🎉
11/26
2020
I am deeply disturbed by this Nashville real estate listing that @AdamVingan just sent me: https://t.co/UXf9dGBWiX https://t.co/6vCz0K5rqN
Retweeted by ビール"nobody dies in sports anime" Me when the third years graduate: https://t.co/LrMcAbU4g4
Retweeted by ビールhttps://t.co/8NO34pdd2b
Retweeted by ビールthis stupid ass mf the reason im at work rn https://t.co/G5f1EsEuuW
Retweeted by ビール @febrynech Siap, udah rajin pake juga setiap pagi @febrynech Standar cleanser, moisturizer kak. Tapi sejak belajar dari om Pharrell jadi rajin pake exfoliator juga"...skincare and skin health [are] not a gender-specific thing. It's a human, hygienic, and considerate courteous t… https://t.co/U8QzqbSikbI love the NFL because both of these humans play the same sport professionally https://t.co/EpnOzCU0ub
Retweeted by ビール @novarowisnu Njiir gue beli BBCA aja berat bangetWhen you qualify When you realise for the Champions you can’t win a League Round 7th Europa of… https://t.co/ltMB31mJ3Z
Retweeted by ビール @chroniclea3 to be fair kalo masuk pun udah pasti kalah sama https://t.co/8lPLZJci9v @chroniclea3 Udaaah, wkwkwk. Doi doang yang komplennya ga valid 😂😂😂Other musicians/artists when The Weeknd complained about the Grammys https://t.co/fp7thHJtNoWelcome to the @Lakers family! 💜💛 https://t.co/1GDtRMLQ8B
Retweeted by ビール
11/25
2020

0