Sign in with Twitter

Username:

Ik ben mezelf, wens niet politiek correct te zijn, gewoon recht voor z’n raap en vooral realistisch.

1,619 Following   1,599 Followers   6,331 Tweets

Joined Twitter 4/6/20


@Prachtnegerin Sorry, te laat maar alsnog van harte gefeliciteerd 🥳 https://t.co/G5mwe2afb6 @Ingeborgvraagt Toon Hermans/ Oktoberfeest @eenandereblikop @WybrenvanHaga @geertwilderspvv @thierrybaudet @TimmermansEU Ben ik ook zeer benieuwd naar🤔 @was_getekend Geweldig❤️ @hethoudnietop14 @hugodejonge Er zijn inderdaad veel overeenkomsten, verdrietig genoeg🥲🥲. En nog erger, velen zien… https://t.co/dOAQMS3s39 @HarryMelis3 Ben blij voor je Harry dat er weer een redelijk vooruitzicht is op een pijnvrij bestaan. Ik ga heel ve… https://t.co/IZCMus70Yr @ajaxfriend Fijn om te horen maar neem vooral je rust. Sterkte en beterschap 🍀🙏🏻🍀💐 @hugodejonge Met PCR test kun je geen diagnose stellen daar is hij niet voor bedoeld. Overigens heeft Marion Koopma… https://t.co/uROox8Nhvn @J_o_a_n_n_a1 @hugodejonge Done👍 @VlietjeM @hugodejonge 🤣🤣🤣Dit is de bedoeling van de mondvodplicht toch? Of heb ik het mis @hugodejonge #mondkapjesplicht ? https://t.co/RSwv4k03is @realist1976 🙋🏼‍♀️ @iriedaily94 @rutte Inderdaad, dat gaan ze misbruiken om hun zin door te drijven om ons te onderdrukken 😡 @RoffaRotterdam Da’s een grapje zeker?
12/1
2020
@ajaxfriend Doe het svp ff rustig aan. Je gezondheid is het belangrijkste, stress moet je beperken is niet goed voo… https://t.co/A0J0qGerU0 @MathildeReali Dat hoop ik. @Rene57757262 @hugodejonge Gezien het resultaat in bovenstaande landen, dat hun toch zeker bekend moet zijn, creëre… https://t.co/WBNqPovqRj @kahunaLeen @hugodejonge Nee, dat is ook mijn conclusie. @HARRY_44 Dat kan ze niet aan, dan valt ze door de mand. @TuijlWim @hugodejonge Ik dacht ik zeg het voorzichtig maar je hebt 100% gelijk Wim.Is het wel zinvol om die mondkapjesplicht in te voeren? In de landen waar ze al een tijdje gedragen worden nadat er… https://t.co/WNBF7wWHK7 @LodewijkA Vertel eerst eens wie die laaggeletterden zijn? @NickyMonreau Ik ken alleen een man die positief getest was maar alleen een zware verkoudheid had en snel hersteld. Verder niemand. @PHSHardij @DayzeeStar @RETRotterdam @RET_controle @hugodejonge https://t.co/Oh3gjZEQu8 @s_maxnelchris Helaas gebrainwashte angsthazen laten zich alles aanpraten zelfs een niet werkend mondkapje. @VOLG_DE_DATA @JeannetteWezen1 @AnthonySc6 @Wanttoknownl @paulrikmans @mdvrdrmn Dat beweer ik dus al maanden. Ze ba… https://t.co/fy2VbsNvnX @EricStallinga @MinPres Nee en van Hugo ook niet😡 @jokebronkhorst @EJBron2 Niet normaal😡 @top_grafisch @_Bakhtali @mdvrdrmn Precies👍👍 @_Bakhtali @top_grafisch @mdvrdrmn Zeker maar als wetenschappelijk fraudeur is het zeer discutabel dat hij in zijn… https://t.co/qqa4Ek04P0 @DLagendijk1981 @mdvrdrmn Inderdaad maar als wetenschap fraudeur is het dan ook zeer discutabel dat hij in zijn een… https://t.co/927gZbNEYT @DeRedacteur1984 Wat jammer, maar zeer begrijpelijk. Denk vooral aan jezelf, je naasten en bedrijf dat is voornamer… https://t.co/ZFTcTYrmlz @lewinskylou2 2)dat hier de mensen er massaal intrappen heeft met hersenspoeling van de regering te maken en niets… https://t.co/muweBr9kXv @lewinskylou2 Prof Drosten wordt in Duitsland voor het gerecht gedaagd wegens wetenschappelijk bedrog. Mevr. Koopma… https://t.co/bzzKVtcBI9 @Groeneveld65 U bedoeld zeker bij de PvdA stemmers?Prof. Drosten en de PCR test ontmanteld door wetenschappelijk bedrog. Drosten wordt gedaagd, Koopmans hier ook? All… https://t.co/k8hNyAHL4q @mdvrdrmn Drosten gaan ze in Duitsland voor gerecht brengen. Einde PCR is definitief in zicht. https://t.co/wLBY1bXI1V20 people followed me and 6 people unfollowed me // automatically checked by https://t.co/kjCYs7bfWN
11/30
2020
@HendrikVerhoev1 @telegraaf Sint en Piet zullen dit zeker overwegen. @superjan Nee, die horen bij de verraders. @quovadisweblog https://t.co/o2n908xS1k @telegraaf Sinterklaas en Zwarte Piet bepalen zelf wel wat mag. Hij maakt juist een statement, hij is dat kozp gebl… https://t.co/IXT6nTN44G @back_fis @Sytsuh En voor de zekerheid geblockt . @dibbus61 Hahaha, ze beginnen te beseffen dat Trump gaat winnen. En dan zijn de rapen gaar voor al die leugenaars. @Kaassmelter2019 Die gemeente is niet goed wijs. Zeker om asieleisers in te vestigen. Begin maar eens om die terug… https://t.co/09Zf6nutH1 @EvertGDavelaar @ArmeZeeuw Jouw glazen bol zou het zomaar eens bij het juiste eind kunnen hebben. @joepicov @ArmeZeeuw Smart😉 @DayzeeStar Verschrikkelijk. Maar als ik jou zo lees kun je blij zijn dat je er weg bent, dit is geen geschikte ple… https://t.co/U2tXaBxQOS @rinushoogstad @KajsaOllongren Valt mij ook al op, krijg ook geen melding van reacties 😡 @jokebronkhorst Fijn dat je er weer bent🙋🏼‍♀️Over corruptie gesproken... 5 militairen gedood bij inbeslagname servers in Duitsland. Hoe diep kan men zinken? RIP… https://t.co/zS96Qvpc0f @Karma74isabitch Nee, aangezien ze de hersenbarriere kunnen raken mag dit officieel alleen door een arts of speciaa… https://t.co/Vm5MLrdV5E @joyandjustice @sas61 🤣🤣🤣 @JacqyDekker @sas61 @joyandjustice Alvast bedankt👍😘 @JacqyDekker @sas61 @joyandjustice Ja graag. @sas61 @joyandjustice Waar kan ik het recept opzoeken? Heb je een site? @DevliegerErik Gefeliciteerd Erik 🎉🎉🎉 https://t.co/Rnfze0RqQ4
11/29
2020
@joyandjustice @sas61 Met filter is misschien ook geen 100% garantie maar die plastic flesjes vond ik ook niks. @joyandjustice @sas61 Dat zou ik ook graag willen weten hoe je zelf deodorant maakt. @sas61 @joyandjustice Ik filter nu ook al mijn water. Dat vertrouw ik ook niet meer. @dekoran1 https://t.co/qCaW9FZEAI @IkNet @eenandereblikop Wowww, voelt CNN nattigheid?Nieuw in te richten grote teststraten zijn die nou wel echt bedoeld voor de PCR test? Ik heb zo mijn twijfels en be… https://t.co/QB5VHsHLkS @JansensAdriaan Als dit patent hier betrekking op heeft dan wel. https://t.co/VgoLnr23NW @Dutch_Lion1 Great 🤣🤣🤣 @AsbaiBadr 👍 ik doe mee🎄🎄🎄 @dwalertje @JacqyDekker Zeker weten, dan valt hun hele wereldbeeld in duigen. @ZiggyZiggyvdb Gefeliciteerd en een leuke dag🎉🎉🎉 https://t.co/Ht9QZcL6if @PoempieIoempie As usual.Mass Lockdown Protest Hits London https://t.co/B997AUstMp via @YouTube. FREEDOM is wat ze willen in Engeland. #London #lockdown @EricStallinga Er zijn nog teveel onwetenden die ontzettend bang zijn. Eerst zal men hun van nog meer vrijheid moet… https://t.co/gWRm6TgzFN @JacqyDekker Zouden velen wel de waarheid aankunnen? @TheBossHisWife1 @l_adriaans @MinPres Stenen zult u bedoelen? @coenlievaart @back_fis @jesseklaver @LodewijkA @SigridKaag @MarijnissenL @RobJetten Is niet echt een vakantie als… https://t.co/7JUXBbF4Ws @noworri72289748 @back_fis @jesseklaver @LodewijkA @SigridKaag @MarijnissenL @RobJetten In welk opzicht? @lewinskylou2 Geweldig🤣🤣🤣 @BorgerPieter Top👍, bedankt en heel veel succes🙏🏻🍀🙏🏻 @guido_vogel @Life_s_about @hommel_b Ze heeft niet voor niets die ⭕️⭕️⭕️ in haar profiel🤣🤣🤣 @Sas7515 Wat verdrietig, heel veel sterkte😻❤️ @85BossLady Beterschap💐💐💐 https://t.co/Z1tB6qWCXa @SigridKaag Hoe zit het met jouw verantwoording voor steun aan terroristen waardoor redelijk recent nog een jong Is… https://t.co/fsd9X2NP51 @maanspook Ohhh jeeeee, dat gaat ons weer geld kosten. Nu moet ze een nieuw brein sponsoren.
11/28
2020
@realist1976 @AmericanVos @BeauvanED Tegen, is de schoonzoon van Pelosi. @back_fis @jesseklaver @LodewijkA @SigridKaag @MarijnissenL @RobJetten Ja triest, telkens als ik naar het Erasmusmc… https://t.co/Ea03hSYBZY @phsdegroot 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️, ik hoop het niet but you never know. @filter_miss Knipsjpang @johndevries312 Maar wel heel lekker. 🍻🍻🍻 @Jeltjeb Top idee🍷🍻🍹 @mdvrdrmn Geweldige verslaggever, kunnen ze allemaal voorbeeld aan nemen. Maar of hij nog lang werk heeft🤔, ben ben… https://t.co/yvtgTIUDSp @EricStallinga In een gecreëerd horror scenario. @IkNet @jesseklaver Yasser kan niet rekenen en nu is dus bewezen dat hij ook niet kan lezen. Begrip twijfel ik nog… https://t.co/V75BaU6h2p @AsbaiBadr Mijn steun hebben ze en het mag gerust ook eerder. Laat jullie toch niet de Kerstperiode/verdiensten afnemen👊 @ray12smit @HellingsTony Wat geld niet met een mens doet😉 @patricksavalle @c_drosten @MarionKoopmans Er trekt zich al eentje terug, ze voelen nattigheid. https://t.co/XVTovTp52t @lewinskylou2 Was je shoppen Lou? Je hebt wat gemist. Men neemt hem partijlidmaatschap af. @AdriaanBeenen Dat zijn er 36 teveel. @back_fis @LeoniqueUnique Zij wel ja en de rest van Nederland geen dak boven het hoofd en naar de voedselbank. Schandalig 😡 @AdriaanBeenen @VVD Onvoorstelbaar, wat domme mensen. @Tjeerd001 @Lagonda_Blogger Geert mist een paar chromosoompjes, ben geen Geert🤮 @Marlies1965 Echt niemand.
11/27
2020

0