Sign in with Twitter

Username:

Former Officer, still a Gentleman @bmeester010 Daar waar hij zich bevindt.

Is met @DordtseDordtse. Veteraan. Reserve burgemeester van Rotterdam. Als ik in Afrika zou wonen zou ik een allochtoon zijn. Boycot boycotten.

357 Following   360 Followers   19,429 Tweets

Joined Twitter 5/14/15


@VrouwtjeRutten @Ingeborgvraagt @omroepvenlo @PatrickStaatOp Brabant en je weet waarom 😂. @DordtseDordtse @heefteigenritme Een andere keer misschien. @DordtseDordtse @heefteigenritme Met beide handjes? @DordtseDordtse @heefteigenritme Meer dan. @DordtseDordtse @heefteigenritme Ken ik je kookkunsten? @DordtseDordtse @heefteigenritme En dat vind jij leuk? Wraak en zoet!Nikkie? https://t.co/OClsTkWJHQ @DordtseDordtse @heefteigenritme Doe maar, beter. @heefteigenritme @DordtseDordtse 😂 Dat je me nog volgt, zelfs niet op negeren hebt gezet, ben in opperste staat van verwarring. @DordtseDordtse @heefteigenritme Bijdehandjes gegeten. @DordtseDordtse @heefteigenritme Wat een zeurdraadje. @Vera_Bergkamp Wie?https://t.co/JOcSDgPV0m @Teigerin72 @QODGentle @BroederJoey @DesDuivelsch Is dat belangrijk? Preventieve blokkers zijn sowieso sneu. @NikkieTutorials Plastic.
9/21
2020
@debby2773 Frustratie omdat ik ze altijd kwijt raak, ze zijn zo klein. @debby2773 Gedaan, 6 stuks. @kromst Lijkt wel wel een wijf. @debby2773 Ik snoep niet. @debby2773 Nee, alleen in de salade en niet uit een pot. @debby2773 Ligt er aan, in de salade gaat het nog wel. Voor de rest laat ik ze in het potje.Lust er iemand snoeptomaatjes, ik vind ze kut. @DordtseDordtse I know what you mean. @DordtseDordtse Dus, niet (meer) aan beginnen. @Mieke_010 @DordtseDordtse 1000% @DordtseDordtse Zo ziet een huwelijk er uit. @uberbratwurst Zou je haar doen?Goedemorgen, of ben ik te laat?
9/20
2020
@heefteigenritme Constateer alleen. @heefteigenritme Zie ze helemaal niet, zijn ze zo klein? Wel leuke jurk, dat dan weer wel.😂 @Fromdamountain Duidelijk.
9/19
2020
@heefteigenritme Bij deze. @heefteigenritme Of fame @heefteigenritme We hebben het nu ff over jou. Voor de verandering. @Ruben_ibh 153 @heefteigenritme Dat komt vaker voor. @heefteigenritme Verschrikkelijk @heefteigenritme Afschuwelijk @heefteigenritme 🙋🏻‍♂️ @heefteigenritme Was toch een kerktoren? @Kroeploek "Kutgevoel, ging er diep in, deed pijn, over 2 dagen heb ik uitslag". Voor de goede orde, het gaat over het testen op covid. @heefteigenritme Ik krijg nu ook beeld. @heefteigenritme Bewust @heefteigenritme Geen piek, da's het hoogtepunt. @heefteigenritme Groen, ballen, lampjes, piek en andere meuk.
9/18
2020
@VrouwtjeRutten @Ingeborgvraagt Učite srpski jezik?Wat is nou juistDe #VerplichtNL van 17-9-2020: Fee https://t.co/LeSfsaGxak https://t.co/g12CQCxFY1 cc @Autismespreekthttps://t.co/fBeleDmCIQ
Retweeted by Former Officer, still a GentlemanWoorden letterlijk neerslaan. In een geciviliseerde samenleving doe je dat niet. Je bent af in het kwadraat… https://t.co/97sXt3M7GO @tristanlfc_ @Ar_Double_U @LavieJanRoos Fuji Yama op nummer 10. Google is my friend. @DilanYesilgoz Ik zal het in cijfers "10" en in letters "tien" even voor je opschrijven. Zolang zit de VVD nu al in… https://t.co/gAcHiu0MmN @dijkhoff Deze inbreng heer Dijkhof is voor mij een reden te meer om nooit, maar dan ook nooit meer te stemmen op de VVD. @Fromdamountain Is de vraag te moeilijk, of ben je gewoon een natte tosti? @UnileverNL Al gelezen? https://t.co/f3yoKMn1hr
9/17
2020
@Fromdamountain Geef aub. eens antwoord. @EvaUitBrugge Ik zie geen kut. @Fromdamountain Zijn dat volgens jou alle mensen die op de PVV of FvD stemmen? @Embustera4 @LissaBain @verderkijkend "Racisme is niet enkel gebasseerd op iemands huidskleur". Dus kan jij wel een… https://t.co/ioOkOrbdoT @Ingeborgvraagt @DisneyNL Bambi 😪 @DordtseDordtse @gauweb Mag ik uit dit draadje. @IsaYael2020 Doei. @DordtseDordtse @gauweb Pardon! @RobJetten Zegt de fractievoorzitter van een partij die de democratie in Nederland alleen maar uitholt. En dat met een D in de naam. @heefteigenritme Da's alleen maar goed. @heefteigenritme Je gaat vooruit.Als je wil lachen, eigenlijk meer huilen, moet je eens in de TL kijken van @GroenLinks020 en hun wethouders. @ADnl Kom er maar in @Leolucassen @QODGentle Hebbie een paard? @SigridKaag @VNONCW Held. @QODGentle Familie van Napoleon? @QODGentle Gewoon er uit stappen. Niks geen snooze.
9/16
2020
@DordtseDordtse https://t.co/430zZZp4HE @koopmandick @Twitter Dick wil alleen zijn eigen linkse save mening horen. Misschien moet je eens nagaan waarom men… https://t.co/mLDaK7TSjQ @DordtseDordtse https://t.co/KBdcHDFyBO @DordtseDordtse Zo, je ziet er volgevroten uit. @DordtseDordtse Ga jij ff op een terrasje wat kanen.Te warm https://t.co/19NIeIRTd3En ik maar denken dat er in de jaren 60 nog geen Internet bestond. Komt er een bericht voorbij uit 1966. https://t.co/BasbayrrJV @eisitman @NOS ??????Nederlandse tradities moeten we in ere houden. Dezelfde mensen vinden Prinsjesdag poppenkast en geldverspilling. #prinsjesdag2020 @MarjanBoelsma @ClariceGargard Oorzaak en gevolg omdraaien of zo. @JacoGeurts @harryvdmolen Ik draag vandaag een blauw/grijze onderbroek. @TomvanderLee Klimaatverandering! https://t.co/LyLhT0HfVs @Teletekst De gemoederen tussen Turkije en Griekenland laaien hoog op. Duitsland haalt de eerste Griekse slachtoffers al op. @ChrisAalberts @erikpjverweij 3x Minder was toch ook beeldvorming, toch? @dealertnl Nog steeds niets. @ADnlWonen Ik ruim 5x zo veel, alleen. Appartement en nu?De nanochip die samen met de griepprik bij mij, zonder dat ik het wist, is ingebracht. Werkt als een tierelier. Kre… https://t.co/zQ7QubCZVbMorning @LewisHamilton. https://t.co/7Eg2yu45vrPer 1 juni zou er volgens Minister @hugodejonge een testcapaciteit van 30000 per dag zijn. Buiten het feit dat dit… https://t.co/2P8w9pCH6C
9/15
2020
@rudybouma @moeva18 De ironie! @Jarno133 @SaskiaBelleman De zaak. @DesDuivelsch @bol_com We boycotten in het kwadraat. @DesDuivelsch @bol_com Die boycot ik ook.Toch nog 47%, onbegrijpelijk. https://t.co/5VfLqAI4MD @DesDuivelsch @bol_com Dat zijn de betere boycotten. @DesDuivelsch @bol_com Daarom boycot ik boycotten. Anders begin ik een boycot om te boycotten. Boycotten is me lust en mijn leven. @DesDuivelsch @bol_com Ja, ik boycot boycotten. @MickPersson Geef ff aan tussen welke minuten hij dat zegt. @RadioSavana Aangekomen in het Westen komen ze er na weken achter dat er hier kleren worden gedragen. Nu wachten op de winter.
9/14
2020

0