Sign in with Twitter

Username:

hey now we'll be ok ✨

569 Following   1,774 Followers   8,910 Tweets

Joined Twitter 2/7/12


the way she pronounces "bolu" 😭 @R_IndyJKT48 i'm loving the subtitle edits!! 😭jkt48 h e l v e t i c a standard (003) https://t.co/sz7BBeOOUQjkt48 h e l v e t i c a standard (002) https://t.co/VQ8EJVHBh5jkt48 h e l v e t i c a standard (001) https://t.co/1lNn5bPugKYou're ABSURD https://t.co/KRBAvwOIKH
Retweeted by BN 💫 @N_TasyaJKT48 did you also role-played as british yeri aka KATY because she's my absolute fav 😭😭😭 https://t.co/YHuyc0SMUt @N_TasyaJKT48 yg nge rp-in tasya tasya https://t.co/w7gtNEzA2J
5/31
2020
eli & muthe: *beli mic* orang2 di rumah mereka: https://t.co/mjIAzqPyAg @itshejin @fxrxhjung godmother seperti gowon @N_TasyaJKT48 https://t.co/7moUOvtzdw @N_TasyaJKT48 suara mamah kamu kayak ria enes @N_TasyaJKT48 have funnnn ✨ mau ganti layout kamar jadi persegi delapan ya#HappyYOONADay 🎂🎉 #200530 #YOONA #윤아 #소녀시대 #GirlsGeneration https://t.co/xSXXXAWint
Retweeted by BN 💫 @N_TasyaJKT48 https://t.co/N10llgVdnG
5/30
2020
@N_TasyaJKT48 tasya tiktok pake baju catur dongmelody: lulu sekarang umurnya berapa? lulu: aku mau 18 tahun melody: wahhh kita seumuran ya lulu: https://t.co/fjAx7nIq9X @N_TasyaJKT48 mandi singkatan dari manja dan mengabdi @anastasya_tp cenayungprediksi team t di twitter ❌❌❌ prediksi team t di premiere pro ✅✅✅ udah nebak beberapa dari 16, jadi kalo bener bi… https://t.co/chyAR0kE3l @muggleworthy__ akhirnya, jgn lupa sholat jumatend of evangelion (1997) https://t.co/P9CxEGnl9d
Retweeted by BN 💫 @N_TasyaJKT48 coba inget2 lagi https://t.co/Nyiol4ULIu
5/29
2020
When it rain outside, Fran must hide https://t.co/RXAEfBZoMF
Retweeted by BN 💫aang: *transforming into avatar state* zuko: https://t.co/CgAOyTKtA8dey: "ayo zero waktunya makan malem" marmutnya dey: https://t.co/64BDoyhrNhme: *turning off the fan because it's getting cold* people in the helicopter: https://t.co/V4CdOSxDp3 @N_TasyaJKT48 ninuninuninu (suara ambulans) https://t.co/f9QivARqi9 @N_TasyaJKT48 https://t.co/VOjPOrvxD7What We Do in the Shadows https://t.co/4xaacVMaRM
Retweeted by BN 💫 @N_TasyaJKT48 restart modemnya kakthe voice actor of Uncle Iroh, Mako, sang “leaves of the vine” in Tales of Ba Sing Se. The picture they used for Ir… https://t.co/ZgJG4PeAkg
Retweeted by BN 💫TWICE DAHYUN “Feel Special” piano https://t.co/zwgzM3VlF8 #TWICE #트와이스 #DAHYUN #다현
Retweeted by BN 💫
5/28
2020
Imagine Wendy as Draco Malfoy’s sister https://t.co/cSI2XhGRwX
Retweeted by BN 💫 @alsaay dulu lo ga suka banget sama sana inget ga sih sa wkwk what a character development ✨ @N_TasyaJKT48 @F_OllaJKT48 @bebyJKT48 https://t.co/AvxIzvyqQb @N_TasyaJKT48 ok i'm sold 😭 so proud of you for making this personal and actually has personal meanings ✨ https://t.co/fCG3hyLh1qbarusan cek dan bener, MAKASIH!! 🙏 ternyata bukan film boboho dan adegan salto non-stop ada di kung fu kids 3 wakt… https://t.co/5jwqWW9kknada yg tau ga film yg main (kalo ga salah) boboho dan temennya, mereka jago kung fu tapi dijadiin bahan atraksi kay… https://t.co/MB4wUOEPCC
5/27
2020
me in therapy: therapist: what makes you feel depressed? me, sobbing: https://t.co/nir6vuJaqf
Retweeted by BN 💫THEN AND NOW ⚪️⚫️ https://t.co/5WayEPv66o
Retweeted by BN 💫Red Velvet - IRENE & SEULGI 레드벨벳-아이린&슬기 The 1st Mini Album [‘Monster’] 👉https://t.co/GWofO7cVAp… https://t.co/q3P6wLViye
Retweeted by BN 💫 @Fidly_JKT48 *melody is calling* https://t.co/n4gFLD3ob7 @N_TasyaJKT48 ringtone melody aiyayiyay i'm a little butterfly @N_TasyaJKT48 mending dipindahin ke team t daripada kamu kena shuffle jadi staff ticketing 😭 @OmBruBANS otomatis tukang ketopraknya yg masuk timtakutnya badrun ditelpon melody pas lg beli ketoprak trus ga keangkat :( @N_TasyaJKT48 what a good time 😭😭😭 @KwonJiMebs @AyaJKT48_ wkwk enak lach meb @anastasya_tp @AyaJKT48_ benak benuk @Xxvbyla @AyaJKT48_ febbb wkwkAVATAR X ANIMAL CROSSING https://t.co/QLBN1dPMqK
Retweeted by BN 💫 @AyaJKT48_ oia ada cameo kang bakso juga di video ini 😅 (shameless promotion) https://t.co/f43AhkrDCM @AyaJKT48_ woi beli woi https://t.co/ZpDTsKmgWqSo bakso https://t.co/djYOF8ldD5
Retweeted by BN 💫 @anastasya_tp @N_TasyaJKT48 https://t.co/cdgsh443H1 @viviyonaap kayona cocoknya sama tukang kubis https://t.co/FNCWVVcHVP @viviyonaap kayona mau menjajah negara api ya? https://t.co/1J0oAQMxaD @N_TasyaJKT48 anjing nya be like https://t.co/pbKwR3E79j @viviyonaap @R_AninJKT48 selonjoran singkatan dari setelah dikelon, bonjoúr sarapan @atmanug wkwk memang kedengeran aneh, tapi seru ngeliat referee yg tau kapan harus berhentiin pertarungandari semalem nontonin ufc sampe top referee moments aja ditontonFrom this To this https://t.co/ZyNNYwa68p
Retweeted by BN 💫
5/26
2020
@N_TasyaJKT48 https://t.co/2VLdi3BVXF @N_AraJKT48 request makeup badutomg you're right 😭 https://t.co/PgCE2zlJMG @N_TasyaJKT48 awwww 💕 we stan an appreciating friendif jinan electrocute me, i would be the one who says sorry https://t.co/lwH6s4FPcUwkwkwk best reason https://t.co/nt4FfoPzH5i need fanart of greshan as waterbenders https://t.co/zWimkuCza7BRO 😨 https://t.co/N5LfCAdyrNi would be scared honestly https://t.co/oEZgKwWhIL @_futarisaison at least put aang di list tersebut wkwk soalnya gua pun sekarang lg rewatch pelan2 ini, it gets better per book @_futarisaison you're missing out, tapi juga beruntung at the same time krn bisa nonton pertama kali as an adult @_futarisaison @_JKT48TeamKIII mAANG iya @anastasya_tp @N_TasyaJKT48 maap tadi saya ketiduran, ada apa sanak memanggil? @N_TasyaJKT48 minta pin bb nya dong maniezjkt48 team k3 as avatar's four nations @_JKT48TeamKIII https://t.co/5bhwJmO0fq
5/25
2020
You guys already know who tf is coming https://t.co/lyQX9Krctz
Retweeted by BN 💫 @frieskaJKT48 girly watched the irishman on her phone, now that's queen shit right there 😭 @anastasya_tp @N_TasyaJKT48 lo mainnya pubg, game haram @N_TasyaJKT48 samaaa hari ini >50% tidur juga 😅 maaf ya tasya kalo selama ini ada reply yg ternyata menyinggung pe… https://t.co/YA51jWGG0Ehttps://t.co/4DqFaEyJ5c
Retweeted by BN 💫 @riakribo happy to see you're back with this account boI was playing a video on my phone, and Freya has Questions https://t.co/gWenKzktzT
Retweeted by BN 💫 @kamonegixx_ wah ini yg dicari, makasihdulu member jeketi yg dibilang cantik2 tp kabel charger nya vivan siapa ya?how old were you when https://t.co/n61Nhyokgt
Retweeted by BN 💫THE SCREAMING https://t.co/xVIt3U9Buu
Retweeted by BN 💫
5/24
2020
girls using 🥺: boys using 🥺: https://t.co/pATwsPA17U
Retweeted by BN 💫Episode 28 https://t.co/vgD0U5MlAAtrus????????????? https://t.co/fOtHlJ3Rxe
Retweeted by BN 💫 @N_TasyaJKT48 @bebyJKT48 "hello? do i even exist?" https://t.co/0bESORRxkD @N_TasyaJKT48 awww thank you ✨ have a tasty dinner to you too you seem so soft 👉👈 Ђέђέђέђέђέ,,,, @itskindavienny stopped watching th in the middle of opening new door, and wanted to come back after hearing there… https://t.co/MbFxzVpgYY
5/23
2020
IT IS KKISS TIME PLEASE https://t.co/ctXSHv8Xvp
Retweeted by BN 💫 @anastasya_tp @N_TasyaJKT48 context for tasya: we were about to make a "bet" whether you're gonna show up for sahur… https://t.co/3GgzujujCy @anastasya_tp @N_TasyaJKT48 well you should wkwk it was close tho, 13 mins sometimes being a coward pays off 🥰
5/22
2020

0