Sign in with Twitter

Username:

friendly but not ur friend tho.

895 Following   898 Followers   2,789 Tweets

Joined Twitter 1/23/21


https://t.co/pV04MeYPDh
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦. @anddttt km yg baperin yaMe after seeing my old conversations where I expressed myself too much. https://t.co/xe1fj6iWSO
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.when Hoseok forgets BTS is famous... https://t.co/sd7oK8oon0
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦. @panggil_waaaja abis inimom: I want you home in 10 minutes me in another city: https://t.co/mcz5KiBqKc
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.nobody: me going up the stairs when i was 7 https://t.co/AdMdM3M1WD
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.timeline is gonna be looking like this on the bangbangcon day https://t.co/4hQbbZ27jZ
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.Ping! Mutualan kuy jfb ya harus fb
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦. @estehluv ramein stephadehMAU LIAT JUNGKOOK JUGAAA GEMES GANTENG BGT πŸ˜«πŸ’” https://t.co/XO1kdjaH8U @chillinone biasalahPing! kiw Mutualan yg gamasalah aku bacotie, rt aja meng
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.Ping! aku nyari mutual baru, mutual lama pada ilang soalnya, rt aja ya
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.happy sunday yallβ€œHow do you deal with your problems?” Me: https://t.co/su8QRfpxjB
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.We all deserve a person who says, "We can fix this, I can't lose you." https://t.co/Qp9AeQUDvh
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.me to me: ur expensive, you know that?
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.kapan suksesnya kalo kerja sesuai mood
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦. @munconvo 😫πŸ₯°πŸ€©πŸ₯ΊπŸ˜­βœ¨πŸ’°πŸ’”πŸ˜’🀲 @waybetter__ kesel sj @Andristpp cuz they're too toxic dan membuat mental health gue ga bagus jd berenti ajaβ–‘ single β–‘ taken β˜‘ stressing everyday about my future
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦. @ilysmjuu tbtb ga dicari gmn @sayangkamu2000 iy iy trserah qm zem https://t.co/9kH50wzVb7 @nolep4lyfe omg apkah bnar @LOGlST https://t.co/atj7vcz5kL @sedangmules ah masa @trouvailleuu awwi hate peoplePing! mutualan rt aja kuyyy gas sampe limit
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦. @ullysyifaaul btuls @kerbaubakar mantab bgt @sedangmules udah bangun astaga wkakak @bercandu kaget ngk
4/11
2021
seru bgt ghibahin org sampe tengah malem @pcayuol tengs sis stay safe too! @waybetter__ TRIMS BESTIE STAY SAFE TOO!! πŸ₯ΊπŸ€© @byiridescent okiy dokiyy kak syaa πŸ₯° @chillinone stay safe too yaa! @heiraka tencuu, stay safe too rak! @sayangkamu2000 stay safe too! @bixbell iya demiaps @sansevieriaaa bangettti delete tweets because i'm not who i was 3 minutes ago
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦. @sansevieriaaa adaa @LOGlST malangg @skldh_ tencuu, u too ya! πŸ₯Ί @sedangmules you too! @sayangkamu2000 aku dimana? @fdlycooy16 malangg @byiridescent iyaa stay safe yaa πŸ₯Ίgempa anjrit kenceng bgt @seleraumi gatau deh @sayangkamu2000 ini syapa yachit doesn't make any sense... wkwkw
4/10
2021
@gottaluvaya oyeii siapMe: okay I’m done spending money. Friend: wanna go eat Me: https://t.co/p0c1lLyVke
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.has anyone else felt like this lately? https://t.co/thRLM34cm3
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.β€œu changed” yeah bro i hate u now
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.Ping! mutualan yuk? rt/rep aja ya mniezz -f16
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦. @awreyhan nonton yt @gottaluvaya met bobo ayaa @seleraumi iya nic @3000dolar gaskeunlet's be friends . . .Please ignore all my posts that look like I’m heart broken.... i’m just dramatic
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.ssshhh?!?! mutedbe with someone who says let’s fix this β€œi can’t lose you”
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦. @noturgurlfwen bismillah @lalalosta BAGI SABI @ephemerall0 yuk beli apanii @heiraka cus beli apani @sayangkamu2000 yok maw beli apani @sansevieriaaa skuy jajan apani @trouvailleuu yuk cus mau beli aps @gottaluvaya ayo aya kita jajan barengpengen jajan bgtPing! Mari mutualan kuy, rt ya!
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.Ping! mutualan yuk sm nak esema xixixi
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.Ping! mutualan yuu, yg mau rt ajaa
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦. @irfanizzul_ have a great dayy @ullysyifaaul have a great dayy 🀩 @waybetter__ yes yes ofc 🀩 @tiramisyouuuuuu have a great dayy feb! 🀩Ping! mutualan yok rt aja no ngartis bro
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦. @waybetter__ have a great day jaa 🀩 @LOGlST anytimee @LOGlST semangat vy jangan lupa istirahat, everything will be better asap, hug uuu πŸ₯° @sayangkamu2000 have a great dayy zem @escibuan udah kok, u too yaa @jxqila have a great day cantikk @Nestle_burjo yuk bisa gila 😭 @lupyuporeperrr have a great day cantikk @sansevieriaaa baiklah @sansevieriaaa have a great day shaa @Nestle_burjo have a great day ssayPing! mutualan yuk rt ajaa M-18
Retweeted by 𝘷𝘒𝘭𝘦.mutualan tiktok?
4/9
2021

0